Δηλαδή; Ετεροπροσδιορίζονται και τα σπαρτά;dna replication έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:19
αυτά που ΔΕΝ τρώει ο Bill Gates αλλά και οποιοσδήποτε έχει επαρκές εισόδημα και μυαλό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
Πολύ καλό
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
λαρτζ τύπο τον θεωρούμε, δεν τον θεωρούμε και Μαχητή της Ελευθερίας σαν τον Ν. ΤραμπΑρίστος έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:24
Αυτα που θα τρωτε σε λιγο οσοι θεωρειτε τους φιλανθρωπους μεγαλοκαπιταλιστες, large τυπους.![]()
.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
φίλε εγώ σου έδωσα λειτουργικό ορισμό,Stalker έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:21Δηλαδή; Ετεροπροσδιορίζονται και τα σπαρτά;dna replication έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:19
αυτά που ΔΕΝ τρώει ο Bill Gates αλλά και οποιοσδήποτε έχει επαρκές εισόδημα και μυαλό
για τις τεχνικές λεπτομέρειες ρωτά τον Bill Gates τι οδηγίες έχει δώσει στις οικονόμους του και στους μαγείρους του να αποφεύγουν
ναι αλλα τι ειναι, θα μας πει καποιος; τι μεταλλαξεις εχουν, πως φτιαχνονται;dna replication έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:19
καρπουζια με dna μυγας για να βγαζουν φτερα τα κουκουτσια κια να πετανε μακρια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τα προϊόντα για τα οποία τα λόμπι των πολυεθνικών σε ΗΠΑ και η ΕΕ έδωσαν μάχη για να μη υπάρχει σήμανση
ώστε να μπορείς εσύ να τα διαλέγεις από το ράφι και να τα απολαμβάνεις
ώστε να μπορείς εσύ να τα διαλέγεις από το ράφι και να τα απολαμβάνεις
συμφωνα με το έγκυρο flogasport.gr δεν υπάρχει κορονοιός.Αρίστος έγραψε: 21 Απρ 2020, 08:49 Το αποτελεσμα παντως δεν μπορει να αμβισβητηθει.
Σύμφωνα με το έγκυρο indiatimes.com 7 κορίτσια πέθαναν εξαιτίας των εμβολίων και 1200 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες όπως στείρωση και επιληπτικές κρίσεις.
.
Τώρα αλήθεια, ψάρωσες επειδή σου είπαν στην γιόγκα για υδράργυρο στα εμβόλια; Δηλαδή για να καταλάβω οι φαρμακευτικές πάνε στην αφρική και στην ινδία εμβόλια που δεν έχουν πάρει έγκριση απο τον οργανισμό φαρμάκων στην χώρα τους; Γιατί αν έχουν πάρει έγκριση σημαίνει οτι πέρασαν ενα κάρο τέστ και σίγουρα τα συστατικά τους είναι γνωστά και εγγεκριμένα.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 09:22Είχα διαβάσει κάπου τον όρο μολυσμένα εμβόλια. Δεν ξέρω αν είναι επίσημη ορολογία ή αν την ανακάλυψε ο δημοσιογράφος για να πει αυτό που ήθελε να πει, πάντως δεν εννοούσε μικρόβια, αλλά οτιδήποτε είναι μέσα στο εμβόλιο και δεν έπρεπε να είναι πχ μια ορμόνη, μια πρωτεΐνη, με αποτέλεσμα να αναπτύσσουμε αντισώματα και εναντίον αυτής της ορμόνης ή πρωτεΐνης. Που μπορεί όμως να μας είναι απαραίτητη.gassim έγραψε: 21 Απρ 2020, 01:34 εγω δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει λάθος μεθοδολογία στους εμβολιασμούς και μάλιστα τόσο λάθος που να προκαλεί θανάτους και παραλύσεις. Αν δεν κάνω λάθος το εμβόλιο είναι μια ενεσούλα, τι κάνανε λάθος δηλαδή; στο μάτι τους την βαράγανε;
Και ο αντιδεοντολογικός τρόπος χορήγησης πάλι τι είναι; Πες οτι σέρνανε τις κοπέλες στον δρόμο και τις εμβολιαζανε με το ζόρι. Μετέτρεψε αυτό τα εμβόλια απο ασφαλή σε μη ασφαλή;
Κάτι άλλο που λένε, είναι πως υπάρχουν εμβόλια με υδράργυρο σαν συντηρητικό και εμβόλια χωρίς υδράργυρο, αλλά τα δεύτερα λήγουν νωρίτερα, δεν συμφέρουν στην αποθήκευση, άρα είναι λιγότερα, ακριβότερα και για λίγους και "καλούς".
Ο υδράργυρος είναι βαρύ μέταλλο και δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό ό,τι και να λένε. Και προσβάλλει το νευρικό σύστημα.
Αφήνω στην άκρη τις συνωμοσίες, η κοινή λογική λέει πως το κάνουν για να μειώσουν το κόστος.
Έτσι όμως θέτουν σε κίνδυνο μεγάλο μέρος του πληθυσμού που τους θεωρούν αναλώσιμους. Και δίνουν γερό επιχείρημα στο μπουλούκι των αντιεμβολιαστών. Έχω μιλήσει χοντρά σε αντιεμβολιάστριες (κάτι βλαμμένες στη γιόγκα), αλλά όταν είπαν για υδράργυρο δεν ήξερα τι να πω.
Εγώ λέω πως σε τέτοιες περιπτώσεις, η φαρμακευτική πρέπει να ξεπουπουλιάζεται στα πρόστιμα και τις αποζημιώσεις. Όπως έχουν την απαίτηση να πληρώνονται αδρά όταν κάνουν την δουλειά τους, έτσι πρέπει να πληρώνουν αδρά όταν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και καταστρέφουν τους ανθρώπους.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο εμβόλιο που λες, δεν ξέρω τι γινόταν αλλού, όμως εδώ την πρώτη χρονιά που εφαρμόσθηκε είπαν ότι την επόμενη χρονιά θα το έκαναν υποχρεωτικό.
Μετά βγήκαν στη φορά οι παρενέργειες και τα μάζεψαν.
Και αν δεν έχουν πάρει έγκριση έκαναν παραγωγή εκατομμυρίων εμβολίων με σκοπό να πάνε να τα βαράνε στην Ινδία και την Αφρική για να τα δοκιμάσουν;
Η πολυομελίτιδα ξέρουν στην γιόγκα τι είναι και πως έχει εξαφανιστεί σε όλη την αφρική χάρη στους εμβολιασμούς;
Τεκμηριωμένη και τριπλοτσεκαρισμένη δημοσιογραφία.
Dambisa Moyo serves on the boards of Barclays Bank, the financial services group, SABMiller, the global brewer, Barrick Gold, the global miner, and Seagate Technology. She was previously an economist at Goldman Sachs and worked at the World Bank in Washington, D.C. She is the author of the New York Times bestsellers Dead Aid: Why Aid is Not Working and How There is a Better Way for Africa and How the West Was Lost: Fifty Years of Economic Folly and the Stark Choices Ahead. Her third book was Winner Take All: China’s Race for Resources and What it Means for the World.
https://www.ineteconomics.org/research/experts/dmoyo
Μάλλον είδε το "Μια γυναίκα στην αντίσταση" με την Καρέζη και τον Καζάκο και πήρε ιδέες.
Μα πόσα ελληνικά πχια;
Αρίστος έγραψε: 20 Απρ 2020, 23:06 New York Times: το παγκοσμιοποιητικο σκουπιδι που υποστηριζει την Κινα, τον ΠΟΥ και τον Γκειτς.
Η πιο διεφθαρμενη εφημεριδα ολων των εποχων.
.
Έριξα μια ματιά στο βιογραφικό της αντιπαγκοσμιοποιητικής πασιονάριας και βλέπω αυτό:Αρίστος έγραψε: 21 Απρ 2020, 09:03
![]()
Ο Βασιλακης παντως δεν κανει μηνυσεις. Απλα μια φορα τσαντιστηκε πολυ που μια Αφρικανα οικονομολογος διεθνους κυρους σε ενα βιβλιο της αμφισβητησε τα ανθρωπιστικα κριτηρια πισω απο τη βοηθεια στην Αφρικη και κατηγγειλε πως η φιλανθρωπια ειναι δηθεν και εκφραζει τα πιο υπουλα συμφεροντα.
Ειπε λοιπον ο Μπιλ πως αυτο το βιβλιο της ειναι evil.
.
Dambisa Moyo serves on the boards of Barclays Bank, the financial services group, SABMiller, the global brewer, Barrick Gold, the global miner, and Seagate Technology. She was previously an economist at Goldman Sachs and worked at the World Bank in Washington, D.C. She is the author of the New York Times bestsellers Dead Aid: Why Aid is Not Working and How There is a Better Way for Africa and How the West Was Lost: Fifty Years of Economic Folly and the Stark Choices Ahead. Her third book was Winner Take All: China’s Race for Resources and What it Means for the World.
https://www.ineteconomics.org/research/experts/dmoyo
Μάλλον είδε το "Μια γυναίκα στην αντίσταση" με την Καρέζη και τον Καζάκο και πήρε ιδέες.
Μα πόσα ελληνικά πχια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Μια σούπερ-ΜΚΟ με γνωστό ιδιοκτήτη αυτή τη φορά , έναν "philanthropist" όπως αυτοαποκαλούνται αυτοί Σόρος,Γκέιτς κτλ...και μάλιστα με δικαίωμα παρέμβασης στο DNA ανθρώπων...το μέλλον προδιαγράφεται πολύ εφιαλτικότερο του κορωνοιού.
Ποια Αφρική; Για την Ελλάδα να μιλήσουμε.gassim έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:53
Η πολυομελίτιδα ξέρουν στην γιόγκα τι είναι και πως έχει εξαφανιστεί σε όλη την αφρική χάρη στους εμβολιασμούς;
Μεγαλώνοντας δεν υπήρχε γειτονιά που να μην έχει έναν άνθρωπο σακατεμένο από πολυομυελίτιδα. Παιδιά λίγο μεγαλύτερα από εμένα ή στην ηλικία μου. Με ατροφικά πόδια ή χέρια
Η Ελλάδα θεωρηθηκε ελέυθερη από πολυομυελίτιδα το 2002
Και έρχονται κάτι σούργελα και δηλώνουν αντιεμβολιαστές
Όλοι αυτοί οι μουτζαχεντίν της ανοησίας μπορούν να βρουν τον ηγέτη τους εδώ:
το 2005 ότι στη Βόρεια Νιγηρία-μια χώρα που την εποχή εκείνη θεωρούταν προσωρινά απαλλαγμένη πολιομυελίτιδας -μια ισλαμική Fatwah εκδόθηκε δηλώνοντας ότι το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας ήταν μια συνωμοσία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα Ηνωμένα Έθνη κατά της μουσουλμανικής πίστης , λέγοντας ότι οι σταγόνες έχουν σχεδιαστεί για να αποστειρώνουν τους πραγματικούς πιστούς. Μεταγενέστερα, η πολιομυελίτιδα επανεμφανίστηκε στη Νιγηρία και εξαπλώθηκε από εκεί σε διάφορες άλλες χώρες.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
talaipwros
μερος του προβληματος ειναι οτι βρισκουν πλατφορμες τα σουργελα για να περασουν τις δηλωσεις τουςBeria έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:05Ποια Αφρική; Για την Ελλάδα να μιλήσουμε.gassim έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:53
Μεγαλώνοντας δεν υπήρχε γειτονιά που να μην έχει έναν άνθρωπο σακατεμένο από πολυομυελίτιδα. Παιδιά λίγο μεγαλύτερα από εμένα ή στην ηλικία μου. Με ατροφικά πόδια ή χέρια
Η Ελλάδα θεωρηθηκε ελέυθερη από πολυομυελίτιδα το 2002
Και έρχονται κάτι σούργελα και δηλώνουν αντιεμβολιαστές
Όλοι αυτοί οι μουτζαχεντίν της ανοησίας μπορούν να βρουν τον ηγέτη τους εδώ:
το 2005 ότι στη Βόρεια Νιγηρία-μια χώρα που την εποχή εκείνη θεωρούταν προσωρινά απαλλαγμένη πολιομυελίτιδας -μια ισλαμική Fatwah εκδόθηκε δηλώνοντας ότι το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας ήταν μια συνωμοσία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα Ηνωμένα Έθνη κατά της μουσουλμανικής πίστης , λέγοντας ότι οι σταγόνες έχουν σχεδιαστεί για να αποστειρώνουν τους πραγματικούς πιστούς. Μεταγενέστερα, η πολιομυελίτιδα επανεμφανίστηκε στη Νιγηρία και εξαπλώθηκε από εκεί σε διάφορες άλλες χώρες.
Γνωστός μου μεγάλης ηλικίας που ουσιαστικά σέρνει τα πόδια με παράπονο μου λέει "αν είχα γεννηθεί λίγο αργότερα"Beria έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:05 Μεγαλώνοντας δεν υπήρχε γειτονιά που να μην έχει έναν άνθρωπο σακατεμένο από πολυομυελίτιδα. Παιδιά λίγο μεγαλύτερα από εμένα ή στην ηλικία μου. Με ατροφικά πόδια ή χέρια
Εγώ όμως σου μιλώ για παιδιά γεννημένα το '59, το 60 και το 61. Όπου υπήρχε το εμβόλιο, αλλά στην επαρχία δεν έκαναν όλοι υποχρεωτικά εμβολιασμό.ST48410 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:07Γνωστός μου μεγάλης ηλικίας που ουσιαστικά σέρνει τα πόδια με παράπονο μου λέει "αν είχα γεννηθεί λίγο αργότερα"Beria έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:05 Μεγαλώνοντας δεν υπήρχε γειτονιά που να μην έχει έναν άνθρωπο σακατεμένο από πολυομυελίτιδα. Παιδιά λίγο μεγαλύτερα από εμένα ή στην ηλικία μου. Με ατροφικά πόδια ή χέρια
Κάθε φορά που ακούω για αντιεμβολιαστικό κίνημα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι
τυχερός είναι (καλά τυχερός δεν είναι αλλά λέμε) θα μπορούσε να περάσει όλη του την ζωή σε iron lung.ST48410 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:07Γνωστός μου μεγάλης ηλικίας που ουσιαστικά σέρνει τα πόδια με παράπονο μου λέει "αν είχα γεννηθεί λίγο αργότερα"Beria έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:05 Μεγαλώνοντας δεν υπήρχε γειτονιά που να μην έχει έναν άνθρωπο σακατεμένο από πολυομυελίτιδα. Παιδιά λίγο μεγαλύτερα από εμένα ή στην ηλικία μου. Με ατροφικά πόδια ή χέρια
http://thewisdomdaily.com/breath-is-lif ... iron-lung/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση