Αν ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ, μπορει να θελει γαμησι.waldorf έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:19Εδώ έκανε εκτίμηση της ζημιάς και του κόστους απ`το τηλέφωνο,η αιτία σε πείραξε εσένα;
Σαν να σε πάρει τηλέφωνο ασθενής και να σου πει "γιατρέ πονάω εδώ,τι έχω;"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου
Re: Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Υπαρχουν υλικα στην αγορα οπου "ψεκαζεις" ολη την πετρινη επιφανεια του σπιτιου και θεωρητικα επιτυγχανεις υγρομονωση για 10 χρονια.talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:02 Ok, σεβαστον, αλλά σίγουρα τα κενά δεν βοηθάνε
Επίσης μόνο μια γωνιά, εκεί που θέλει pointing μαζεύει υγρασία ( εκεί που είναι η φωτο). Όλο το υπόλοιπο σπίτι δεν βάζει τίποτα.
Βεβαια, υπαρχουν και παρενεργειες (οπως με τα φαρμακα).
Για παραδειγμα, επηρεαζεις το αισθητικο κομματι γιατι ετσι η πετρα δεν "αναπνεει" και εμποδιζεις, για παραδειγμα, την αλλαγη του χρωματος της στο περασμα του χρονου.
Ορισμενες πετρες γινονται ωραιες αισθητικα μετα απο 3-4 χρονια απο την εξορυξη τους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ναι και σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα στον αποπάνω.elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:45Δουλεύετε σίγουρα στο Δημόσιο;Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:42 Πήραν άδεια την μεγάλη εβδομάδα γιατί ήξεραν πως θα είχε αυξημένη δουλειά πριν το Πάσχα. Και μεγάλη πίεση. Όλοι θέλουν να προλάβουν ημερομηνίες.
Τώρα όμως είναι όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι. Το σταθερό μου χτυπάει σαν δαιμονισμένο εδώ και κάνα μισάωρο, το έβαλα στο αθόρυβο.
Ήρθε χαρτί για να μείνει προσωπικό ασφαλείας, οι βυσματούχοι ήξεραν πως θα πήξουμε την μεγάλη εβδομάδα, έλειπαν αυτοί και πήξαμε εμείς και τώρα είναι η σειρά μας να λείπουμε εμείς.
Όλοι ξέρουμε τι γίνεται την μεγάλη εβδομάδα γιατί ακολουθεί τετραήμερο, λήγουν οι προθεσμίες, ημερομηνίες κλπ και όμως οι αποπάνω μας ανακοίνωσαν τηλεφωνικώς ότι οι ομάδες έχουν βγει και θα λείπουν, μάντεψε ποιοι. Εδώ να πω την αμαρτία μου, είχαμε ήδη φτιάξει την ίδια κατανομή περιμένοντας να απορριφθεί γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ζήσουν στο πετσί τους τι σημαίνει να μαζεύεις άχρηστα βύσματα, αλλά μας έκαναν τη χάρη να την ανακοινώσουν από μόνοι τους.
Θεωρείς σωστό να απαντήσω για να ακούσω για μουφοασθένειες και να μου φορτώσουν να κόψω τον λαιμό μου να βρω και τους υπόλοιπους που τυχόν δεν απαντούν; Σου εγγυώμαι ότι κανείς τους δεν αισθάνεται καλά και όλοι τους έχουν κανονίσει το χαρτί που θα φέρουν από γιατρό, το μόνο που θέλουν είναι ένας να απαντήσει στο τηλέφωνο.
Λοιπόν, πρέπει να χάσω την άδεια που μου δίνει το κράτος και ήδη πήραν οι "συνάδελφοι ";
Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Απρ 2020, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
talaipwros
λινκ?Daje έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:53Υπαρχουν υλικα στην αγορα οπου "ψεκαζεις" ολη την πετρινη επιφανεια του σπιτιου και θεωρητικα επιτυγχανεις υγρομονωση για 10 χρονια.talaipwros έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:02 Ok, σεβαστον, αλλά σίγουρα τα κενά δεν βοηθάνε
Επίσης μόνο μια γωνιά, εκεί που θέλει pointing μαζεύει υγρασία ( εκεί που είναι η φωτο). Όλο το υπόλοιπο σπίτι δεν βάζει τίποτα.
Βεβαια, υπαρχουν και παρενεργειες (οπως με τα φαρμακα).
Για παραδειγμα, επηρεαζεις το αισθητικο κομματι γιατι ετσι η πετρα δεν "αναπνεει" και εμποδιζεις, για παραδειγμα, την αλλαγη του χρωματος της στο περασμα του χρονου.
Ορισμενες πετρες γινονται ωραιες αισθητικα μετα απο 3-4 χρονια απο την εξορυξη τους.
το σπιτι μου ειναι ολο πετρινο, ηταν να φερω stone mason για περιποιηση, θα ζητησει μια περιουσια
Δεν σε κατηγόρησα, απλά είπα ότι ακούγεται υπερβολικά πολύς φόρτος εργασίας για ΔημόσιοJuno έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:57Ναι και σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα στον αποπάνω.elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:45Δουλεύετε σίγουρα στο Δημόσιο;Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:42 Πήραν άδεια την μεγάλη εβδομάδα γιατί ήξεραν πως θα είχε αυξημένη δουλειά πριν το Πάσχα. Και μεγάλη πίεση. Όλοι θέλουν να προλάβουν ημερομηνίες.
Τώρα όμως είναι όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι. Το σταθερό μου χτυπάει σαν δαιμονισμένο εδώ και κάνα μισάωρο, το έβαλα στο αθόρυβο.
Ήρθε χαρτί για να μείνει προσωπικό ασφαλείας, οι βυσματούχοι ήξεραν πως θα πήξουμε την μεγάλη εβδομάδα, έλειπαν αυτοί και πήξαμε εμείς και τώρα είναι η σειρά μας να λείπουμε εμείς.![]()
![]()
![]()
Όλοι ξέρουμε τι γίνεται την μεγάλη εβδομάδα γιατί ακολουθεί τετραήμερο, λήγουν οι προθεσμίες, ημερομηνίες κλπ και όμως οι αποπάνω μας ανακοίνωσαν τηλεφωνικώς ότι οι ομάδες έχουν βγει και θα λείπουν, μάντεψε ποιοι. Εδώ να πω την αμαρτία μου, είχαμε ήδη φτιάξει την ίδια κατανομή περιμένοντας να απορριφθεί γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ζήσουν στο πετσί τους τι σημαίνει να μαζεύεις άχρηστα βύσματα, αλλά μας έκαναν τη χάρη να την ανακοινώσουν από μόνοι τους.
Θεωρείς σωστό να απαντήσω για να ακούσω για μουφοασθένειες και να μου φορτώσουν να κόψω τον λαιμό μου να βρω και τους υπόλοιπους που τυχόν δεν απαντούν; Σου εγγυώμαι ότι κανείς τους δεν αισθάνεται καλά και όλοι τους έχουν κανονίσει το χαρτί που θα φέρουν από γιατρό, το μόνο που θέλουν είναι ένας να απαντήσει στο τηλέφωνο.
Λοιπόν, πρέπει να χάσω την άδεια που μου δίνει το κράτος και ήδη πήραν οι "συνάδελφοι ";
Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ή θα δουλέψει με φόρτο εργασίας ή αν αντιδράσει θα την απομονώσουν και θα φέρουν άλλον/η.elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:11 Δεν σε κατηγόρησα, απλά είπα ότι ακούγεται υπερβολικά πολύς φόρτος εργασίας για Δημόσιο
Οι οικονομικές υπηρεσίες παντού έχουν φόρτο εργασίας. Αν είχαμε όλοι την ίδια απόδοση, θα ήταν καλά. Όχι χαλαρά, αλλά καλά. Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό.elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:11 Δεν σε κατηγόρησα, απλά είπα ότι ακούγεται υπερβολικά πολύς φόρτος εργασίας για Δημόσιο
Ούτε αυτό.
Πριν λίγες μέρες δύο άτομα ζητήσαμε ξανά να αλλάξουμε γραφείο γιατί είμαστε καιρό εκεί και το απέρριψαν ξανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Απρ 2020, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τι εργασιακός μεσαίωνας αυτό το δημόσιο. Juno έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μας
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Όταν κάποιοι ξύνονται, κάπως πρέπει να βγει η δουλειά.Gewponos90 έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:30 Τι εργασιακός μεσαίωνας αυτό το δημόσιο. Juno έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μας
Δεν είναι μεσαίωνας, αν ήμουν στον ιδιωτικό τομέα και είχα στο γραφείο το άχρηστο ανίψι του διευθυντή, τώρα θα είχα απαντήσει στο τηλέφωνο και θα ήμουν εκεί ή δεν θα είχα φύγει καν με άδεια. Βέβαια εκεί δεν θα μάζευαν τόσο άχρηστο κόσμο, άντε έναν μόνον.
Απλώς είμαι τυχερή να βιώνω την αδικία σε τέτοιο καθεστώς ώστε να μπορώ πού και πού να αντιδρώ.
Δεν με πειράζει να κάνω τη δουλειά άλλων εφόσον τους έχει σταματήσει και ειδικά για ανθρωποι που δεν είναι άνετοι. Με ενοχλεί αυτό που λες και όσοι το βλέπουν έτσι, εγώ θα αράζω και οι άλλοι θα τρέχουν.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:42Δεν διάβασες καλά. Το μοιράσαμε.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:15Επειδή σε εμάς θα λείπουν αρκετοί για 1,5 μήνα και βρίσκομαι στη θέση αυτών που γαμιονται πίσω και χαιρεστε, να σου πω πως όταν γυρίσετε θα ψαχνεστε.Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:59 Ωραία φάση στη δουλειά μου: μοιράσαμε αυτά τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα στα πλαίσια του "μένουμε σπίτι".
Οι μισοί έλειπαν την προηγούμενη εβδομάδα και οι άλλοι μισοί λείπουμε αυτήν.
Αφού λείπω εγώ, θα πδχτουν και φρόντισα να έχω μαζί μου τα καλά παιδιά για να λείπουν μαζί μου και να μην πήξουν χωρίς εμένα.
Καλή φάση 1: αράζω σπίτι.
Καλή φάση 2: τους φαντάζομαι να τρέχουν πάνω-κάτω και να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.![]()
Επίσης έχω κλειστό το κινητό.![]()
Αυτοί έλειπαν την προηγούμενη εβδομάδα και εμείς λείπουμε αυτήν. Πριν το πηγαίναμε μια μέρα ο ένας, μια μέρα ο άλλος και έλειπε το 30% και πάλι όταν ήταν συγκεκριμένα άτομα δεν άντεχαν τον φόρτο της εργασίας και κλαίγονταν.
Απλώς αυτοί που έλειπαν πριν και τρέχαμε εμείς, είναι λιγουλάκι άχρηστοι. Όλο στηρίζονται πάνω μας και έχουν και την υποστήριξη των αποπάνω. Πήραν άδεια την μεγάλη εβδομάδα γιατί ήξεραν πως θα είχε αυξημένη δουλειά πριν το Πάσχα. Και μεγάλη πίεση. Όλοι θέλουν να προλάβουν ημερομηνίες.
Τώρα όμως είναι όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι. Το σταθερό μου χτυπάει σαν δαιμονισμένο εδώ και κάνα μισάωρο, το έβαλα στο αθόρυβο. Το κινητό, όπως είπα, κλειστό. Αν κάνω το λάθος, ξέρω τι θα ακούσω "δεν είμαι καλά και ο Κ. είπε θα φέρει χαρτί από γιατρό, πρέπει να έρθεις αύριο, πάω να το πω στον διευθυντή" . Δεν θα με βρουν. Η δουλειά δεν έχει να κάνει με άρρωστους ούτε με επιφυλακή όπως οι ένστολοι, δεν έχω διοικητικό θέμα αν δεν με βρουν.
Μην ξεχνάς, όσοι πήραν την ειδική άδεια, κάθε τέσσερις μέρες χρεώνονται μια μέρα κανονική άδεια. Από τις μέρες που λείπουν συνολικά, το 20% είναι καλοκαιρινή άδεια και το 80% είναι ειδική.
Το λέω γιατί είπε ένας εδώ "ε καλά, κάτι θα γίνει, θα τα βρούμε". Του είπα όταν τα βρει, να πάει για τριμάρισμα γιατί θα τον δείξουν τα κανάλια, να βγει ωραίος. Και το εννοώ.
1,5 μήνας που λες, είναι μείον 5-6 μέρες από την καλοκαιρινή άδεια.
Μονο μην έρθει κανείς μετά και μου πει γιατί το εκανες έτσι ή αλλιώς. Θα τον χώσω στο καταστροφεα.
Αλλη περίπτωση η δική σου βέβαια αλλά μιλάω γενικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Gouerino 4
Καλα μουνια;hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2019, 00:03 Αυτό είναι το νήμα-αδελφάκι στο «κουλά που ακούω στην δουλειά μου». Εδώ βάζουμε αστείες, ωραίες ή παράξενες φάσεις. Όχι ηλίθιες, αυτό είναι για το άλλο νήμα.
Προχθές έρχονται δυο κοπέλες στο μαγαζί και ψωνίζουν διάφορα. Σε κάποια φάση βλέπουν το σταντ με τα γλειφιτζούρια. Λέει η μία στην άλλην:
-Αχ, γλειφιτζούρια! Να πάρουμε;
-Ναι, ρε, χρόνια έχω να φάω γλειφιτζούρι.
Οπότε γυρνάει η πρώτη σε μένα και μου λέει «Αχ, πήραμε και τα παγωτά. Σήμερα θέλουμε όλη μέρα να γλείφουμε». Ειδικά με το ύφος που το είπε, δεν άντεξα και ξεράθηκα στα γέλια. Η άλλη της έριξε μια φάπα και της είπε «Έλα, πάμε, ρεζίλι μας έκανες. Όλο μαλακίες είσαι σήμερα».
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 8 Απαντήσεις