!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Αυτοι στο κρουαζεροπλοιο ηταν και τυχεροι γιατι ηταν ουσιαστικα τα πρωτα κρουσματα εκτος Κινας και ειχαν ιατρικη φροντιδα απο την αρχη.Σε κανονικες συνθηκες δεν ισχυει αυτο.Μεχρι να αποφασισει να παει ο 70χρονος της Νεας Υορκης στο νοσοκομειο πχ μπορει να ειναι ηδη αργα.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ο έλεγχος αντισωμάτων στην κομητεία του ΛΑ έδειξε επίπεδα μόλυνσης 55 φορές μεγαλύτερα απο αυτά που αρχικά θεωρούνταν,
σημαίνει μικρότερη θνησιμότητα

https://www.cnbc.com/2020/04/20/coronav ... cases.html
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

dna replication έγραψε: 21 Απρ 2020, 01:59 ο έλεγχος αντισωμάτων στην κομητεία του ΛΑ έδειξε επίπεδα μόλυνσης 55 φορές μεγαλύτερα απο αυτά που αρχικά θεωρούνταν,
σημαίνει μικρότερη θνησιμότητα

https://www.cnbc.com/2020/04/20/coronav ... cases.html
Το άρθρο μιλά για 28 εως 55 φορές περισσότερα κρούσματα από αυτά που ανακοινώνονται. Κάποιες παρατηρήσεις. Η έρευνα έγινε σε 853 δείγματα μόνο τα οποία τα θεωρούν αντιπροσωπευτικά. Δεν ξέρω αν είναι αυτό αξιόπιστο. Επίσης, ο Τσιόδρας χθες εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τα τεστ αυτά και αν τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει αντισώματα μόνο στον covid19 και όχι σε όλους τους κορωνοιούς. Και ο ΠΟΥ εκφράζει επιφυλάξεις. Η Ερευνα αυτή αν πάρουμε τη μέση τιμή πχ στη χώρα μας και θεωρήσουμε ότι έχουμε 40 φορές περισσότερα κρούσματα από τα 2000 και κάτι που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τότε τα πραγματικά κρούσματα στη χώρα μας είναι 80.000. Γνώμη μου είναι ότι είναι λιγότερα κοντά στα 60.000. Το ποσοστό θνησιμότητας είναι μετά στη χώρα μας αν υποθέσουμε ότι στους 119 που έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής προστεθούν (δυστυχώς) κάποιοι άλλοι από τους διασωληνωμένους και καποιοι άλλοι που δεν έχουν πάει ακόμα στο νοσοκομείο τότε είναι γύρω στο 0,3%. Κοντά στην έρευνα των Γερμανών στο Heidenberg. Και αυτό με καραντίνες και αυστηρά μέτρα και με μόλις το 0,4 με 0,5% του πληθυσμού να έχει νοσήσει. Και με την προυπόθεση βέβαια τα τεστ αυτά για τα αντισώματα να είναι ακριβή.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τέτοιου είδους κλινική έρευνα με τόσο λίγα στοιχεία και σε τόσο μικρό δείγμα είναι αναξιόπιστη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:56 Τέτοιου είδους κλινική έρευνα με τόσο λίγα στοιχεία και σε τόσο μικρό δείγμα είναι αναξιόπιστη.
Ετσι λεώ και εγώ γιατί μιλάμε για 10 εκ κατοίκους στην κομητεία. 851 άτομα πολύ μικρό δείγμα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σε άλλου είδους μελέτη θα ήταν οκέι δείγμα. Όχι μεγάλο, αλλά ανάλογα το είδος της μελέτης μπορεί να ήταν ικανοποιητικό. Εδώ μιλάμε για μια μελέτη που αφορά υποτίθεται το σύνολο του πληθυσμού, πάει να βγάλει συμπέρασμα για την θνησιμότητα γενικά στον άνθρωπο (που είμαστε σχεδόν 8 δις), με τεστ που δεν είμαστε σίγουροι για το επίπεδο αξιοπιστίας τους και άρα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο δείγμα για να μειωθεί ο θόρυβος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

bullet έγραψε: 20 Απρ 2020, 21:56 Πιστεύω ότι μας κρύβουν τους μεταλλαγμένους μαύρους Κινέζους, πρέπει να υπάρχουν κι' άλλοι.

:smt005:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
dna replication

οι χώρες της λατινικής Αμερικής βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη υδροξυχλωροκίνη
για να δούμε...

https://twitter.com/niro60487270/status ... 1350706176
Άβαταρ μέλους
dna replication

γιατί βεβαίως μην ξεχνάμε

https://twitter.com/JamesTodaroMD/statu ... 8790095875
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Το πλακενίλ φαίνεται να βοηθά. Η μητέρα μου το παίρνει πολλά χρόνια για το αυτοάνοσο που έχει. Μεταξύ σοβαρού και αστείου πριν 1 μήνα και κάτι όταν άρχισαν να μιλάνε για την χλωροκίνη ρώτησα τον ρευματολόγο της που πήγα την άποψη του και μου είπε ότι αυτός θα το έδινε και σαν προφύλαξη και μου είπε ότι πιθανότατα επειδή το παίρνει και καιρό μπορεί και να προστατεύεται από τον covid. Ηδη εδώ το παίρνουν γιατροί σαν προφύλαξη. Εχει όμως παρενέργειες και δεν μπορεί να γίνει χρήση του σε ευρεία κλίμακα. Κυρίως οφθαλμολογικές αλλά και καρδιακές. Το θέμα είναι ότι οι γιατροί προσπαθούν με ανοσοκατασταλτικά να εμποδίσουν την υπεραντίδραση του οργανισμού που προκαλεί τη σφοδρότητα της νόσου αλλά με ένας ανοσοκατασταλμένος οργανισμός είναι και επιρρεπής σε ιώσεις. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Για αυτό βέβαια στην Αμερική μαζί με το πλακενίλ δίνουν και ένα αντίιιοκο φάρμακο.
Άβαταρ μέλους
dna replication

σε συνδυασμό με ψευδάργυρο φαινεται οτι έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Η Γερμανια οπου ναναι , τελος Απριλιου αρχες Μαιου, χαλαρωνει τα μετρα

https://www.theguardian.com/world/2020/ ... rus-spread
'Bitter pill': Bavaria cancels Oktoberfest over fears of coronavirus spread
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Απρ 2020, 00:46
bullet έγραψε: 20 Απρ 2020, 21:51 Ρε παιδιά ξέρετε τι σκέφτομαι;

Μήπως ο ιός είναι αφορμή να ανοίξουν την Κίνα από το καβούκι του κομουνισμού;
Πολλά θα της ανοίξουν. Δεν ξέρω άμα θα είναι και το καβούκι μέσα σε αυτά.
Με Τραμπ αποκλειεται. Αυτος χτιζει την Βορεια Κορεα της δυσης.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

εντοπιστηκανε 30 μεταλλαξεις ...

Coronavirus has mutated to become far deadlier in Europe than the milder strain that made its way to the US west coast, Chinese study claims
20 April 2020 | Updated: 12:12 BST, 21 April 2020
https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... mailonline
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”