Εσύ φουλ πατριαρχια είσαι και σε πονάει τοοοοσο πολύ η ανεξαρτητοποιηση της γυναίκας που σου γυρίζει σε μισογυνισμο. Τι να κάνουμε οπως θα μάθεις όχι οπως ήξερεςΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:37χαιρω πολυNaida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:33Για αυτούς ακριβώς τους λόγους η γυναίκα δε πρέπει να μένει σπίτι και να αφήνει τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά.Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:30
δεν μπορει να υπαρξει κ δεν υπαρχει συμφωνια ζευγαριου - παντα υπαρχει ο τριτος δλδ το κρατος
ετσι αν αποφασισω να χωρισω γιατι νοιωθω να πνιγομαι- θελω να κανω πραγματα
κ να παω στο θιβετ με την 20 χρονη ρωσσιδα
η συζυγος δεν θα εχει θεμα γιατι θα εργαζεται κ δεν θα περιμενει να ζησει απο εμενα η μελλοντικα απο την συνταξη μου η την περιουσια μου .
Στο ζευγαρι δλδ πρεπει ο καθενας να ειναι αυτονομος κ οχι εξαρτημενος![]()
γνωριζεις πολυ καλα πως ειμαι φανατικος υποστηρικτης της ισοτητας - της πραγματικης οχι του καρκατσουλιου με τις διακρισεις την ειδικη μεταχειριση κ τα προνομια - σαν αυτη που ζουμε .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατω η Πατριαρχια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κατω η Πατριαρχια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:39Εσύ φουλ πατριαρχια είσαι και σε πονάει τοοοοσο πολύ η ανεξαρτητοποιηση της γυναίκας που σου γυρίζει σε μισογυνισμο. Τι να κάνουμε οπως θα μάθεις όχι οπως ήξερεςΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:37χαιρω πολυNaida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:33
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους η γυναίκα δε πρέπει να μένει σπίτι και να αφήνει τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά.
γνωριζεις πολυ καλα πως ειμαι φανατικος υποστηρικτης της ισοτητας - της πραγματικης οχι του καρκατσουλιου με τις διακρισεις την ειδικη μεταχειριση κ τα προνομια - σαν αυτη που ζουμε .![]()
δεχομαι πως τα κινητρα μου ειναι καθαρα συμφεροντολογικα αλλα φανατικος της ισοτητας ημουν κ ειμαι
ΣΥΜΦΕΡΕΙ σε ολους τους τομεις - η πατριαρχια ειναι οτι χειροτερο για τους ανδρες - χαρη στην ελευθερια της εποχης μας ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που απολαμβανουμε ευκολα ζωαρα αν δεν την δουμε ''αντρακλες'' ιπποτες τζεντλεμεν κ αλλες μαλακιες πλυσης εγκεφαλου - μετατροπης σε μουνοδουλο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άμα σου λέω εγώ σε πονάει που οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα και κώλοδαχτυλο ενίοτε. Φαίνεται ο τρόπος που αναφέρεσαι στο φύλο μαςΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:47Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:39Εσύ φουλ πατριαρχια είσαι και σε πονάει τοοοοσο πολύ η ανεξαρτητοποιηση της γυναίκας που σου γυρίζει σε μισογυνισμο. Τι να κάνουμε οπως θα μάθεις όχι οπως ήξερεςΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:37
χαιρω πολυ
γνωριζεις πολυ καλα πως ειμαι φανατικος υποστηρικτης της ισοτητας - της πραγματικης οχι του καρκατσουλιου με τις διακρισεις την ειδικη μεταχειριση κ τα προνομια - σαν αυτη που ζουμε .![]()
![]()
![]()
![]()
δεχομαι πως τα κινητρα μου ειναι καθαρα συμφεροντολογικα αλλα φανατικος της ισοτητας ημουν κ ειμαι
ΣΥΜΦΕΡΕΙ σε ολους τους τομεις - η πατριαρχια ειναι οτι χειροτερο για τους ανδρες - χαρη στην ελευθερια της εποχης μας ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που απολαμβανουμε ευκολα ζωαρα αν δεν την δουμε ''αντρακλες'' ιπποτες τζεντλεμεν κ αλλες μαλακιες πλυσης εγκεφαλου - μετατροπης σε μουνοδουλο .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγω σου ειπα οτι δεν θα καθομουν.Αν δεν θελει να κατσει ουτε η γυναικα μου,θα παρουμε μια γυναικα να μας βοηθαει.Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:30 Εγώ ρωτάω τη γνώμη σου. Την δική σου προσωπική γνώμη. Όχι αν μας πέφτει λόγος. Θα έπρεπε να κάτσει ο αντρας ναι ή ου;
Τι πάει να πει δεν μπορείς να κάτσεις να μαγειρεύεις; και πως θα έπαιρνες την επιμέλεια του παιδιού σου για να μη βολεύεται η κωλαρα της κυριας; τι θα έτρωγε το έρμο το παιδί;![]()
Ολο αυτο ομως τι σχεση εχει με το σπιτι που τρως οταν ζητησεις διαζυγιο ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Που ολως τυχαιως καλυπτονται μονο αν η γυναικα φαει το σπιτι του αντρα.stavmanr έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:27Γιατί κορόιδα;under έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:23 Εσυ μιλας για συμφωνια.Αν υπαρχει συμφωνια μεταξυ του ζευγαριου δεν μας πεφτει λογος.
Εγω δεν θα μπορουσα να κατσω να μαγειρευω πχ.Αλλος θα μπορουσε.
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ.
Συνεπως δεν καταλαβαινω γιατι τα συζηταμε ολα αυτα ; Για να δικαιολογησουμε οτι δικαιουστε να τρωτε τα σπιτια των κοροιδων ;
Τους είπε κανείς να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά;
Μπορούσαν να τη βγάζουν με πορνοσάιτς μέχρι να πεθάνουν...
Τα παιδιά έχουν ανάγκες.
εσενα θα σου γνωρισω τον μικρο ξαδελφο τον ωραιο - κ ελευθερο που εισαστε κοντα ηλικιακα - να του τα πεις ολα αυτα + τι ωραια που θα ειναι να βρει μια μονο συντροφο κ οχι καμια δεκαρια γκομενες που εχει - να ξεχασει τα ταξιδια σε ολο τον κοσμο για να αλλαζει πανες - να τον πεταξουν εξω απο το σπιτι που εφτιαξε +να του παιρνουν χιλιαρικα απο το εισοδημα του καθε μηνα .Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:49Άμα σου λέω εγώ σε πονάει που οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα και κώλοδαχτυλο ενίοτε. Φαίνεται ο τρόπος που αναφέρεσαι στο φύλο μαςΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:47Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:39
Εσύ φουλ πατριαρχια είσαι και σε πονάει τοοοοσο πολύ η ανεξαρτητοποιηση της γυναίκας που σου γυρίζει σε μισογυνισμο. Τι να κάνουμε οπως θα μάθεις όχι οπως ήξερες![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΥΜΦΕΡΕΙ σε ολους τους τομεις - η πατριαρχια ειναι οτι χειροτερο για τους ανδρες - χαρη στην ελευθερια της εποχης μας ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που απολαμβανουμε ευκολα ζωαρα αν δεν την δουμε ''αντρακλες'' ιπποτες τζεντλεμεν κ αλλες μαλακιες πλυσης εγκεφαλου - μετατροπης σε μουνοδουλο .![]()
θα το εκτιμησει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλή η πατριάρχια οσο είμαστε παντρεμένοιunder έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:49Εγω σου ειπα οτι δεν θα καθομουν.Αν δεν θελει να κατσει ουτε η γυναικα μου,θα παρουμε μια γυναικα να μας βοηθαει.Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:30 Εγώ ρωτάω τη γνώμη σου. Την δική σου προσωπική γνώμη. Όχι αν μας πέφτει λόγος. Θα έπρεπε να κάτσει ο αντρας ναι ή ου;
Τι πάει να πει δεν μπορείς να κάτσεις να μαγειρεύεις; και πως θα έπαιρνες την επιμέλεια του παιδιού σου για να μη βολεύεται η κωλαρα της κυριας; τι θα έτρωγε το έρμο το παιδί;![]()
Ολο αυτο ομως τι σχεση εχει με το σπιτι που τρως οταν ζητησεις διαζυγιο ;
Φυσικά και ο νόμος είναι άδικος και πηγάζει από την παλαιότερη πατριαρχικη μας κοινωνία. Αν ήταν σωστός θα μπορούσες άνετα να πάρεις εσύ το παιδί μιας και έχεις εσύ το σπίτι. Αλλά μάλλον δεν θα ησουν κατάλληλος να το μεγαλώσεις μόνος σου. Ποιος θα το φρόντιζε το φαγητό, τα ρούχα, την καθαριότητα του σπιτιού, το μπανακι του, να καθαρίσει τον εμετό του κτλ ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να του τα πω εγώ που έχω επιλέξει να μείνω αγαμη και να μην κάνω οικογένεια; με ποια λογική;Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:56εσενα θα σου γνωρισω τον μικρο ξαδελφο τον ωραιο - κ ελευθερο που εισαστε κοντα ηλικιακα - να του τα πεις ολα αυτα + τι ωραια που θα ειναι να βρει μια μονο συντροφο κ οχι καμια δεκαρια γκομενες που εχει - να ξεχασει τα ταξιδια σε ολο τον κοσμο για να αλλαζει πανες - να τον πεταξουν εξω απο το σπιτι που εφτιαξε +να του παιρνουν χιλιαρικα απο το εισοδημα του καθε μηνα .Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:49Άμα σου λέω εγώ σε πονάει που οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα και κώλοδαχτυλο ενίοτε. Φαίνεται ο τρόπος που αναφέρεσαι στο φύλο μαςΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:47
![]()
![]()
![]()
ΣΥΜΦΕΡΕΙ σε ολους τους τομεις - η πατριαρχια ειναι οτι χειροτερο για τους ανδρες - χαρη στην ελευθερια της εποχης μας ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που απολαμβανουμε ευκολα ζωαρα αν δεν την δουμε ''αντρακλες'' ιπποτες τζεντλεμεν κ αλλες μαλακιες πλυσης εγκεφαλου - μετατροπης σε μουνοδουλο .![]()
θα το εκτιμησει![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η Πατριαρχια οσο εισαι παντρεμενη δεν σε αναγκαζει να κανεις τιποτα που δεν θελεις.Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:57 Καλή η πατριάρχια οσο είμαστε παντρεμένοιαλλά οταν χωρίζουμε θυμομαστς την ισότητα.
Φυσικά και ο νόμος είναι άδικος και πηγάζει από την παλαιότερη πατριαρχικη μας κοινωνία. Αν ήταν σωστός θα μπορούσες άνετα να πάρεις εσύ το παιδί μιας και έχεις εσύ το σπίτι. Αλλά μάλλον δεν θα ησουν κατάλληλος να το μεγαλώσεις μόνος σου. Ποιος θα το φρόντιζε το φαγητό, τα ρούχα, την καθαριότητα του σπιτιού, το μπανακι του, να καθαρίσει τον εμετό του κτλ ε;
Οταν χωριζεις,παιρνει το σπιτι του αλλου και στο χαριζει.
ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ;
Hallooo το ότι ειναι αδικο για τους ανδρες; καλά τομδεν σε υποχρεώνει είναι σχετικό.under έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:59Η Πατριαρχια οσο εισαι παντρεμενη δεν σε αναγκαζει να κανεις τιποτα που δεν θελεις.Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:57 Καλή η πατριάρχια οσο είμαστε παντρεμένοιαλλά οταν χωρίζουμε θυμομαστς την ισότητα.
Οταν χωριζεις,παιρνει το σπιτι του αλλου και στο χαριζει.
ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
20 + χρονια εργενης - οι δουλειες στο σπιτι ηταν το πιο ευκολο που μπορει να υπαρξει απορω πως θεωρειται εργασια το νοικοκυριο ..Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:57Καλή η πατριάρχια οσο είμαστε παντρεμένοιunder έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:49Εγω σου ειπα οτι δεν θα καθομουν.Αν δεν θελει να κατσει ουτε η γυναικα μου,θα παρουμε μια γυναικα να μας βοηθαει.Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:30 Εγώ ρωτάω τη γνώμη σου. Την δική σου προσωπική γνώμη. Όχι αν μας πέφτει λόγος. Θα έπρεπε να κάτσει ο αντρας ναι ή ου;
Ολο αυτο ομως τι σχεση εχει με το σπιτι που τρως οταν ζητησεις διαζυγιο ;αλλά οταν χωρίζουμε θυμομαστς την ισότητα.
το φαγητο καλο ειναι να μην το αναφερεις - δεν σε παιρνει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το επιλεξει αλλαξε το με κατι πιο καταλληλο.Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:58Να του τα πω εγώ που έχω επιλέξει να μείνω αγαμη και να μην κάνω οικογένεια; με ποια λογική;Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:56εσενα θα σου γνωρισω τον μικρο ξαδελφο τον ωραιο - κ ελευθερο που εισαστε κοντα ηλικιακα - να του τα πεις ολα αυτα + τι ωραια που θα ειναι να βρει μια μονο συντροφο κ οχι καμια δεκαρια γκομενες που εχει - να ξεχασει τα ταξιδια σε ολο τον κοσμο για να αλλαζει πανες - να τον πεταξουν εξω απο το σπιτι που εφτιαξε +να του παιρνουν χιλιαρικα απο το εισοδημα του καθε μηνα .Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:49
Άμα σου λέω εγώ σε πονάει που οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα και κώλοδαχτυλο ενίοτε. Φαίνεται ο τρόπος που αναφέρεσαι στο φύλο μας![]()
θα το εκτιμησει![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Από ότι βλέπεις όμως ο under ζορίζεται με το μαγείρεμα και τις δουλειές του σπιτιούΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 20:0220 + χρονια εργενης - οι δουλειες στο σπιτι ηταν το πιο ευκολο που μπορει να υπαρξει απορω πως θεωρειται εργασια το νοικοκυριο ..Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:57Καλή η πατριάρχια οσο είμαστε παντρεμένοιunder έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:49
Εγω σου ειπα οτι δεν θα καθομουν.Αν δεν θελει να κατσει ουτε η γυναικα μου,θα παρουμε μια γυναικα να μας βοηθαει.
Ολο αυτο ομως τι σχεση εχει με το σπιτι που τρως οταν ζητησεις διαζυγιο ;αλλά οταν χωρίζουμε θυμομαστς την ισότητα.
Φυσικά και ο νόμος είναι άδικος και πηγάζει από την παλαιότερη πατριαρχικη μας κοινωνία. Αν ήταν σωστός θα μπορούσες άνετα να πάρεις εσύ το παιδί μιας και έχεις εσύ το σπίτι. Αλλά μάλλον δεν θα ησουν κατάλληλος να το μεγαλώσεις μόνος σου. Ποιος θα το φρόντιζε το φαγητό, τα ρούχα, την καθαριότητα του σπιτιού, το μπανακι του, να καθαρίσει τον εμετό του κτλ ε;![]()
το φαγητο καλο ειναι να μην το αναφερεις - δεν σε παιρνει .![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελα ρε συ,η περιφημη Πατριαρχια τελικα αδικει τους ανδρες ;Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 20:01 Hallooo το ότι ειναι αδικο για τους ανδρες; καλά τομδεν σε υποχρεώνει είναι σχετικό.
Οπως; μη ντρέπεσαι πες.Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 20:03το επιλεξει αλλαξε το με κατι πιο καταλληλο.Naida έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:58Να του τα πω εγώ που έχω επιλέξει να μείνω αγαμη και να μην κάνω οικογένεια; με ποια λογική;Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 19:56
εσενα θα σου γνωρισω τον μικρο ξαδελφο τον ωραιο - κ ελευθερο που εισαστε κοντα ηλικιακα - να του τα πεις ολα αυτα + τι ωραια που θα ειναι να βρει μια μονο συντροφο κ οχι καμια δεκαρια γκομενες που εχει - να ξεχασει τα ταξιδια σε ολο τον κοσμο για να αλλαζει πανες - να τον πεταξουν εξω απο το σπιτι που εφτιαξε +να του παιρνουν χιλιαρικα απο το εισοδημα του καθε μηνα .
θα το εκτιμησει![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-