!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρολόγια
Re: Ρολόγια
Απο Βασερον κ πανω - τα ρολεξ τα θεωρουν συνηθισμενα κ σιγα το δωρο που τους εκανε .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εξαρτάται το ποιες κ από ποιουςΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 12:47 Απο Βασερον κ πανω - τα ρολεξ τα θεωρουν συνηθισμενα κ σιγα το δωρο που τους εκανε .
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ολες
Δεν υπαρχει ουτε μια που να μην γνωριζει τις κορυφαιες πανακριβες εταιρειες κ να μην αισθανεται τελευταια αν υπαρχει στον κυκλο της καποια με ρολοι αυτης της κατηγοριας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όλοι ξέρουν ειδικά στη σημερινή εποχή του ίντερνετ.
Αλλά ξαναλέω. Σημασία έχει ποιες και από ποιους.
Αν αυτό που περιγράφεις, το έχει ζήσει κάποιος πάνω από μια φορά τότε θα πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται περί της δικής του προσωπικότητας. Σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά ξαναλέω. Σημασία έχει ποιες και από ποιους.
Αν αυτό που περιγράφεις, το έχει ζήσει κάποιος πάνω από μια φορά τότε θα πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται περί της δικής του προσωπικότητας. Σε όλα τα επίπεδα.
Το εχω ζησει με τις αντιδρασεις τους
παραδειγμα - γυναικοπαρεα κ να συζητα για το ρολοι της χ που της εφερε ο αντρας της οταν επεστρεψε απο ταξιδι του
παραδειγμα - γυναικοπαρεα κ να συζητα για το ρολοι της χ που της εφερε ο αντρας της οταν επεστρεψε απο ταξιδι του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν έχω γνωρίσει ακόμα γυναίκα που δεν ξενέρωσε τρομερά από δώρο ρολόϊ και δεν προτιμούσε 100 φορές ένα κόσμημα.
Έχω καταλήξει ότι το 99% των γυναικών έχουν την εξής μία προϋπόθεση για να τους αρέσει το ρολόϊ τους: να γυαλίζει. Μπλινγκ!
Βέβαια υπάρχει και μια μειοψηφία γυναικών μηχανικών στο ΕΜΠ οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
Έχω καταλήξει ότι το 99% των γυναικών έχουν την εξής μία προϋπόθεση για να τους αρέσει το ρολόϊ τους: να γυαλίζει. Μπλινγκ!
Βέβαια υπάρχει και μια μειοψηφία γυναικών μηχανικών στο ΕΜΠ οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Άλλο αυτό. Δεν εχει σχέση με το προηγούμενο. Το να χαίρεσαι με κάτι που σ'αρέσει δε σε κάνει αυτόματα παραδοπιστο/η.Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:04 Το εχω ζησει με τις αντιδρασεις τους
δεν σκεφτηκα καν την παραδοπιστιαΕρμής έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:29Άλλο αυτό. Δεν εχει σχέση με το προηγούμενο. Το να χαίρεσαι με κάτι που σ'αρέσει δε σε κάνει αυτόματα παραδοπιστο/η.Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:04 Το εχω ζησει με τις αντιδρασεις τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έτσι το παρουσίασες.
Btw ισχύει για μια μικρή μερίδα ίσως. Δεν είναι ο κανόνας.
Αλλο να σου αρέσει υλικά το ωραίο και άλλο να ξενερώνεις και να ψεγεις όταν δε μπορούν να στο προσφέρουν.
Btw ισχύει για μια μικρή μερίδα ίσως. Δεν είναι ο κανόνας.
Αλλο να σου αρέσει υλικά το ωραίο και άλλο να ξενερώνεις και να ψεγεις όταν δε μπορούν να στο προσφέρουν.
Για ξεκινα λιγο ρε μυστη...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 10:50 Λοιπόν να πάμε 15-50κ; Σε λίγο θα αρχίσουν να μπαίνουν ρολόγια τοίχου, καμπαναριά, για κατοικίδια, βηματοδότες. Αντέστε γιατί περιμένει ένα ρόλεξ να σας γίνει κλύσμα![]()
Μην ξεχασεις μονο ενα wristshot απο το ρολι. Αντε να στησουμε και το λαικο δικαστηριο γιατι καιρο ειχαμε
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αγαπητοί δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω, τα ρολόγια είναι ηδονή και είναι μέγιστη ηδονή όταν βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια. Πολύ ενδιαφέροντα και τα γυναικεία δε λέω, αλλά κάτι τους λείπει. Το σωστό μέγεθος και το χέρι που θα τα αναδείξει. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες οι προτιμήσεις των διασήμων ανά τον κόσμο, άσχετα αν κάποιες είναι σπονσορντ. Παρόλα αυτά προτιμώ να δω και να συζητήσω τις δικές σας προσωπικές επιλογές. Γιατί όσο βρίσκονται στην βιτρίνα, αν και μικρά έργα τέχνης και μηχανικής είναι απλά αντικείμενα. Όταν όμως τα φοράτε, γίνονται επιλογές που αντανακλούν πτυχές του χαρακτήρα σας.
Εννοείται πως δε μπορώ να πιέσω για τίποτα, λέω απλά τι είναι αυτό που εγώ βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον. Φωτογραφίες των χεριών σας με τα ρολόγια σας.
Εννοείται πως δε μπορώ να πιέσω για τίποτα, λέω απλά τι είναι αυτό που εγώ βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον. Φωτογραφίες των χεριών σας με τα ρολόγια σας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δυσκολο - θα ειναι σαν dick pick with watch like cosmetic ringGherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2020, 17:34 Αγαπητοί δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω, τα ρολόγια είναι ηδονή και είναι μέγιστη ηδονή όταν βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια. Πολύ ενδιαφέροντα και τα γυναικεία δε λέω, αλλά κάτι τους λείπει. Το σωστό μέγεθος και το χέρι που θα τα αναδείξει. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες οι προτιμήσεις των διασήμων ανά τον κόσμο, άσχετα αν κάποιες είναι σπονσορντ. Παρόλα αυτά προτιμώ να δω και να συζητήσω τις δικές σας προσωπικές επιλογές. Γιατί όσο βρίσκονται στην βιτρίνα, αν και μικρά έργα τέχνης και μηχανικής είναι απλά αντικείμενα. Όταν όμως τα φοράτε, γίνονται επιλογές που αντανακλούν πτυχές του χαρακτήρα σας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις με τις γυναίκες.
Προσπάθησε να το λύσεις σε παρακαλώ.
Καλή συνέχεια.
Προσπάθησε να το λύσεις σε παρακαλώ.
Καλή συνέχεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ας βάλω κι εγώ ένα ρολογάκι εδώ κι ας ρωτήσω τους γνώστες μήπως ξέρουν κάποια παραπάνω πληροφορία.
Έχει μουσικό μηχανισμό και το μόνο που γράφει στην πίσω μεριά είναι MADE IN GERMANY. Δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται ο κατασκευαστής. Κουρδίζει ανάποδα από την φορά των δεικτών και τους 2 μηχανισμούς (χρόνου και μουσικής)

ΥΓ. Αν θεωρείται off topic επειδή δεν είναι χειρός, πείτε να το κατεβάσω.
Έχει μουσικό μηχανισμό και το μόνο που γράφει στην πίσω μεριά είναι MADE IN GERMANY. Δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται ο κατασκευαστής. Κουρδίζει ανάποδα από την φορά των δεικτών και τους 2 μηχανισμούς (χρόνου και μουσικής)

ΥΓ. Αν θεωρείται off topic επειδή δεν είναι χειρός, πείτε να το κατεβάσω.