Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:06 Υπαρχει και η Συνεπιμελεια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να νομοθετηθει στην Ελλαδα - οι λογοι γνωστοι .![]()
https://www.mpampades.eu/mathe-mpampa-m ... in-ellada/
Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:06 Υπαρχει και η Συνεπιμελεια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να νομοθετηθει στην Ελλαδα - οι λογοι γνωστοι .![]()
Το προβλημα δεν ειναι οι οικογενειες που τα πηγαινουν καλα αλλα οι οικογενειες που δεν τα πηγαν καλα και σχεδον παντα και νομιμως το μεγαλυτερο αγγουρι το τρωει ο αντρας που αγαπαει το παιδι του.stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:19under έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:17Εχω καποιες αρρωστημενες σχεσεις γυρω μου και λυπαμαι κι εγω γι αυτο.Οι δικοι σου γνωστοι ειναι προφανως αγγελοι και ολα αυτα δεν τους αγγιζουν στα ροζ συννεφακια τους.stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:14
Δεν ξέρω πόσες αρρωστημένες σχέσεις έχεις τριγύρω σου και πραγματικά λυπάμαι γι' αυτό.
Έχω απ' όλα, αυτό είναι το θέμα. Έχω κι αυτό που είπε ο talaipwros για 50-50 και καλές σχέσεις, έχω και μια μαλακισμένη (που φαινόταν από πριν, αλλά είχε ωραία μάτια, οπότε χαλάλι) που έβαλε τον άλλον να της χτίσει σπίτι στο όνομά της και εντελώς τυχαία χώρισε 2 μήνες μετά, έχω και μαλάκα που έχει παρατήσει τα παιδιά του και τον κυνηγάει η πρώην για τα βασικά, απ' όλα. Και φυσικά ΕΥΤΥΧΩΣ έχω και οικογένειες που τα πηγαίνουν ΥΠΕΡΟΧΑ μαζί.
Μα δεν χρειάζεται να μειώσεις τον εαυτό σου, αυτό σου λέω, μόνος σου αυτοπροσδιορίζεσαι κομθούνι, είναι πλεονασμόςΒλήμα έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:19Κάποιες φορές, όταν κάποιοι δεν έχουν να απαντήσουν με πολιτικά επιχειρήματα σε μία πολιτική συζήτηση, επιτίθενται προσωπικά. Με το να μειώνω τον εαυτό μου, είναι σα να λέω "ναι, 'νταξ' είμαι ο χειρότερος, επί του προκειμένου έχεις να πεις όμως τίποτα;" κι έτσι ξεγυμνώνεται. Σκέψου κιόλας ότι κανείς δεν με ξέρει, εδώ πέρα οι συζητήσεις και τα συμπεράσματα είναι που έχουν αξία.sys3x έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:13 Μα εσύ είπες στο άλλο το βλήμα ότι είσαι βλήμα, οπότε όχι μην λέμε, μην λες να λες.
Θα ήταν 50-50 αν ηταν 50-50 οι οικογένειες που ο πατέρας συνεισφερει στην ανατροφή εξίσου. Και αυτο γίνεται σιγα σιγα, πλεον οι πατεραδες συνεισφερουν περισσότερο απο παλια, ενω πολλες γυναικες αφιερώνουν περισσοτερο χρονο στην καριέρα τους, και σιγά σιγά περισσότεροι άντρες κερδίζουν την επιμέλεια. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας. Αντιμετωπίζετε τον εαυτο σας ως κουμπαρα της οικογένειας καθ'όλη τη διάρκεια του γαμου, και μετα γκρινιαζετε επειδη σας αντιμετωπίζουν ως κουμπαρα.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:24
οποτε δεν ειναι 50-50 αρα υπαρχει discrimination
οκ, αυτο λεμε, πρεπει να αλλαξει ο νομος και να σταματησει αυτο το discrimination εναντια στον αντρα
Ειχα ανοιξει νημα στο παλιο - ανοιξα κ στο νεο - ως ακτιβιστης για την εφαρμογη της συνεπιμελειαςbolek έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:24Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:06 Υπαρχει και η Συνεπιμελεια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να νομοθετηθει στην Ελλαδα - οι λογοι γνωστοι .![]()
εντυπωσιακο
https://www.mpampades.eu/mathe-mpampa-m ... in-ellada/
Δηλαδη οι υπερωριες ή η εξτρα δουλεια που αναγκαζεται να βρει ο αντρας δεν μετρανε οσο το αλλαγμα της πανας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:29Θα ήταν 50-50 αν ηταν 50-50 οι οικογένειες που ο πατέρας συνεισφερει στην ανατροφή εξίσου. Και αυτο γίνεται σιγα σιγα, πλεον οι πατεραδες συνεισφερουν περισσότερο απο παλια, ενω πολλες γυναικες αφιερώνουν περισσοτερο χρονο στην καριέρα τους, και σιγά σιγά περισσότεροι άντρες κερδίζουν την επιμέλεια. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας. Αντιμετωπίζετε τον εαυτο σας ως κουμπαρα της οικογένειας καθ'όλη τη διάρκεια του γαμου, και μετα γκρινιαζετε επειδη σας αντιμετωπίζουν ως κουμπαρα.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:24
οκ, αυτο λεμε, πρεπει να αλλαξει ο νομος και να σταματησει αυτο το discrimination εναντια στον αντρα![]()
Μετρανε στο πλαίσιο του κουμπαρα που ανεφερα. Επομένως το δικαστηριο σου λεει συνέχισε να κανεις αυτο που έκανες ετσι κ αλλιωςunder έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:31
Δηλαδη οι υπερωριες ή η εξτρα δουλεια που αναγκαζεται να βρει ο αντρας δεν μετρανε οσο το αλλαγμα της πανας.
Μιλαμε για ξεσκισμα απο την Πατριαρχια.
Εσύ θεωρείς ότι το να ξέρω τα συμφέροντά μου και να τα διεκδικώ μαζί με άλλους που έχουν παρόμοια είναι "μειώνω τον εαυτό μου" κι ένδειξη χαμηλής νοημοσύνης.sys3x έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:27 Μα δεν χρειάζεται να μειώσεις τον εαυτό σου, αυτό σου λέω, μόνος σου αυτοπροσδιορίζεσαι κομθούνι, είναι πλεονασμός![]()
Γι αυτό θα έπρεπε να αναλύονται όλα αυτά τα θέματα περιπτωσιολογικά αλλά εξαρχής με ισότητα, ε στην πράξη δεν γίνεται αυτό στην Ελλάδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:29Θα ήταν 50-50 αν ηταν 50-50 οι οικογένειες που ο πατέρας συνεισφερει στην ανατροφή εξίσου. Και αυτο γίνεται σιγα σιγα, πλεον οι πατεραδες συνεισφερουν περισσότερο απο παλια, ενω πολλες γυναικες αφιερώνουν περισσοτερο χρονο στην καριέρα τους, και σιγά σιγά περισσότεροι άντρες κερδίζουν την επιμέλεια. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας. Αντιμετωπίζετε τον εαυτο σας ως κουμπαρα της οικογένειας καθ'όλη τη διάρκεια του γαμου, και μετα γκρινιαζετε επειδη σας αντιμετωπίζουν ως κουμπαρα.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:24
οκ, αυτο λεμε, πρεπει να αλλαξει ο νομος και να σταματησει αυτο το discrimination εναντια στον αντρα![]()
Το δικαστηριο λοιπον λεει οτι η γυναικα αλλαξε 1000 πανες παραπανω απο εσενα που εκανες 2 δουλειες αρα δικαιουται να σου παρει την επιμελεια, 1/3 του μισθου σου ΚΑΙ το σπιτι σου για 20 χρονια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:32Μετρανε στο πλαίσιο του κουμπαρα που ανεφερα. Επομένως το δικαστηριο σου λεει συνέχισε να κανεις αυτο που έκανες ετσι κ αλλιωςunder έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:31
Δηλαδη οι υπερωριες ή η εξτρα δουλεια που αναγκαζεται να βρει ο αντρας δεν μετρανε οσο το αλλαγμα της πανας.
Μιλαμε για ξεσκισμα απο την Πατριαρχια.![]()
Ναι πλατιάζεις άσκοπα αλλά δε πειράζει, καλή είναι και η επαλήθευση καμμιά φορά.Βλήμα έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:33*Εσύ θεωρείς ότι το να ξέρω τα συμφέροντά μου και να τα διεκδικώ μαζί με άλλους που έχουν παρόμοια είναι "μειώνω τον εαυτό μου" κι ένδειξη χαμηλής νοημοσύνης.sys3x έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:27 Μα δεν χρειάζεται να μειώσεις τον εαυτό σου, αυτό σου λέω, μόνος σου αυτοπροσδιορίζεσαι κομθούνι, είναι πλεονασμός![]()
Εγώ θεωρώ ότι ένδειξη απόδειξη χαμηλής νοημοσύνης είναι το να θες το καλό των αφεντικών, εις βάρος του δικού σου, μπας και φας κανένα μεγαλύτερο ξεροκόμματο απ' ότι οι όμοιοί σου.
Ξεφεύγουμε όμως.
define ανατροφη, γιατι για καποιο λογο λες οτι το να εργαζεσαι σημαινει οτι δεν ανατρεφεις σωστα τα παιδια σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:29Θα ήταν 50-50 αν ηταν 50-50 οι οικογένειες που ο πατέρας συνεισφερει στην ανατροφή εξίσου. Και αυτο γίνεται σιγα σιγα, πλεον οι πατεραδες συνεισφερουν περισσότερο απο παλια, ενω πολλες γυναικες αφιερώνουν περισσοτερο χρονο στην καριέρα τους, και σιγά σιγά περισσότεροι άντρες κερδίζουν την επιμέλεια. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας. Αντιμετωπίζετε τον εαυτο σας ως κουμπαρα της οικογένειας καθ'όλη τη διάρκεια του γαμου, και μετα γκρινιαζετε επειδη σας αντιμετωπίζουν ως κουμπαρα.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:24
Μα εχει δικιο.Σου λεει οτι ολα αυτα τα συνυπολογιζει το δικαστηριο.Αλλα οι πανες μετρανε περισσοτερο ΑΝ τις εχει αλλαξει γυναικα.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:48define ανατροφη, γιατι για καποιο λογο λες οτι το να εργαζεσαι σημαινει οτι δεν ανατρεφεις σωστα τα παιδια σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:29Θα ήταν 50-50 αν ηταν 50-50 οι οικογένειες που ο πατέρας συνεισφερει στην ανατροφή εξίσου. Και αυτο γίνεται σιγα σιγα, πλεον οι πατεραδες συνεισφερουν περισσότερο απο παλια, ενω πολλες γυναικες αφιερώνουν περισσοτερο χρονο στην καριέρα τους, και σιγά σιγά περισσότεροι άντρες κερδίζουν την επιμέλεια. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας. Αντιμετωπίζετε τον εαυτο σας ως κουμπαρα της οικογένειας καθ'όλη τη διάρκεια του γαμου, και μετα γκρινιαζετε επειδη σας αντιμετωπίζουν ως κουμπαρα.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:24
Δηλαδη οι μαναδες πρεπει να μην εργαζονται για να ειναι σωστες μαναδες;
σιγουρα θες να πεις κατι αλλο;
αν οχι να το συζητησουμε
αφενος δεν απαντηθηκε το ερωτημα αν το να εργαζεσαι σημαινει οτι Δεν ανατρεφεις τα παιδια σου σωστα. Σε αυτη την περιπτωση λετε οτι οι μαναδες που εργαζονται ειναι κακες μαναδεςfoscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:59 Αν το να εργάζεσαι σημαίνει ότι ανατρέφεις τα παιδιά σου, πού ακριβώς είναι το πρόβλημα όταν το δικαστήριο σου λέει να καταθέτεις ένα ποσό κάθε μήνα και τελειώνει η υπόθεση;