Ελα ομως που εκει καταληγουν τα πραγματα.Σας εχει σκισει η Πατριαρχια εδω που τα λεμε...stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:11Όχι.under έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:09Τι εννοεις οταν λες περισσοτερα ; Κατι του στυλ "και να αποδειχτει σκαρτος του τρωω το σπιτι και με πληρωνει κι απο πανω" ;stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:07 Τα ίδια με τον άνδρα έχει να σκεφτεί, ίσως και περισσότερα.
ΥΓ: Προκαλώωωωωωω τον under να επιστρέψει στο 2020.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατω η Πατριαρχια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κατω η Πατριαρχια
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εσύ πόσες ξέρεις που ο άντρας θυσίασε την καριέρα του για να μεγαλώσει το παιδί δουλεύοντας η γυναικα.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:06ποσες περιπτωσεις ξερεις που το παιδι μεγαλωνει με τον πατερα και η μανα πληρωνει διατροφη;stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:05 @talaipwros αν δεις το ΥΓ, το αναφέρω. Btw, δεν είναι θέσφατο ότι θα μεγαλώσουν τα παιδιά με την μητέρα πλέον. Μπαίνουν κι άλλες παράμετροι στην μέση (επαγγελματικά, ψυχολογικά κτλ.)
αν δεν ειναι οι μισες, υπαρχει discrimination εναντια στον αντρα
Ή έστω να θυσίασε την Κυριακή στου Τάκη για μπύρες και αγώνα.
Και ναι σε αυτό το περιβάλλον την κηδεμονία την παίρνουν συντριπτικά οι γυναίκες. Αυτό έλειπε.
Μα εσύ είπες στο άλλο το βλήμα ότι είσαι βλήμα, οπότε όχι μην λέμε, μην λες να λες.Βλήμα έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:04Κι εγώ σου απάντησα, μη λέμε τα ίδια.sys3x έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:01Βρε μάλαξ, στο είπα πόσες φορές, ΔΕΝ είσαι βλήμα, γουόναμπι κοθμούνι είσαι, δεν χρειάζονται ούτε πλεονασμοί ούτε τίποτα, μιά χαρά λειτουργικός μπορείς να είσαι εφέκτιβλι σε οτιδήποτε αρκεί να μην περάσουν από το μυαλό σου λέξεις και έννοιες όπως καπιταλισμός κτλ.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 23:22
Ισότητα σημαίνει έχω ένα χαρτί με δικαιώματα κι υποχρεώσεις, το βγάζω δύο πανομοιότυπα αντίγραφα, δίνω το ένα στους άνδρες, το άλλο στις γυναίκες, και δεν λαμβάνω καθόλου υπ' όψη μου το φύλο τους για να βγάλω κάποια απόφαση που θα τους αφορά. Αν θεωρείς ότι ισότητα είναι κάτι άλλο έχεις άδικο, γιατί ισότητα είναι αυτό που μόλις έγραψα και τίποτα άλλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξέρω πόσες αρρωστημένες σχέσεις έχεις τριγύρω σου και πραγματικά λυπάμαι γι' αυτό.under έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:12
Ελα ομως που εκει καταληγουν τα πραγματα.Σας εχει σκισει η Πατριαρχια εδω που τα λεμε...
-
talaipwros
ο αδερφος μου χωρισε πριν 6-7 χρονια.under έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:09Τι εννοεις οταν λες περισσοτερα ; Κατι του στυλ "και να αποδειχτει σκαρτος του τρωω το σπιτι και με πληρωνει κι απο πανω" ;stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:07 Τα ίδια με τον άνδρα έχει να σκεφτεί, ίσως και περισσότερα.
ΥΓ: Προκαλώωωωωωω τον under να επιστρέψει στο 2020.
Δοξα τω θεω εχει ακομα καλη σχεση, τα μοιρασανε ολα 50-50 και τα παιδια μενουν μια βδομαδα με τον ενα, μια με τον αλλον και μερικα ΣΚ μαζευονται και ολοι μαζι
μετα 2 χρονια περιπου ηταν να ξαναπαντρευτει. Σκεφτεται λιγο πριν το γαμο να ζητησει prenup. H τυπισσα ζητησε να πληρωνει τους γονεις της σε περπτωση διαζυγιου για 7ετια συν το παιδι της απο τον προηγουμενο γαμο συν αυτην και οτι παιδια κανανε απο τον καινουριο γαμο παρα το οτι εβγαζε κανα κατοσταρι το χρονο πλας
προφανως της εστειλε ακυρο.
απο τοτε μυστηριωδως οποτε κανει σχεση, αυτη διαλυεται μολις φτασει η συζητηση στο prenup
Ξαναλέω ότι σε αυτό το νήμα παρατηρούμε πουστάκια να επιχειρηματολογούν ότι κακώς ο άντρας πρέπει να δίνει το 1/3 του μισθού του για τα παιδιά του, επειδή μια τρελή στην άλλη άκρη του κόσμου έκανε μήνυση στον πατέρα των παιδιών της που η ίδια σκότωσε. Να ανταλλάσσουν συμβουλές για το πώς να καταφέρεις τα παιδιά σου να μην πάρουν τίποτα από την περιουσία σου. Όλα αυτά σα να είναι το πιο φυσιολογικό και τιμημένο πράγμα του κόσμου. Σε αυτήν την κοινωνία λοιπόν, με αυτούς τους καθιερωμένους ρόλους, ΠΑΡΑ πολύ σωστά τα δικαστήρια δίνουν την κηδεμονία στη γυναίκα. Σε ποιον να τη δώσουν; Στη διασταύρωση Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει και Μπομπ Σφουγγαράκη;
Εχω καποιες αρρωστημενες σχεσεις γυρω μου και λυπαμαι κι εγω γι αυτο.Οι δικοι σου γνωστοι ειναι προφανως αγγελοι και ολα αυτα δεν τους αγγιζουν στα ροζ συννεφακια τους.
-
talaipwros
τί θες να πεις οτι η μανα πρεπει να καθεται σπιτι να μεγαλωνει παιδια και δεν μπορεις να αναθρεψεις παιδια αν δουλευεις;stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:10Είναι περισσότερες σε γυναίκες, I give you that. Θες να μπούμε σε λεπτομέρειες, όμως; Στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνδρας είναι που εργάζεται πιο πολλές ώρες (γιατί κι όταν έμεινε έγκυος η γυναίκα έμεινε πίσω στα εργασιακά και έπειτα όταν θήλαζε κτλ.), με ταξίδια στο εξωτερικό και με τη φύση της εργασίας να τον θέλει μακριά από την εστία για περισσότερες ώρες από όσο η γυναίκα. Δεν είναι discrimination, common sense είναι.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:06ποσες περιπτωσεις ξερεις που το παιδι μεγαλωνει με τον πατερα και η μανα πληρωνει διατροφη;stella έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:05 @talaipwros αν δεις το ΥΓ, το αναφέρω. Btw, δεν είναι θέσφατο ότι θα μεγαλώσουν τα παιδιά με την μητέρα πλέον. Μπαίνουν κι άλλες παράμετροι στην μέση (επαγγελματικά, ψυχολογικά κτλ.)
αν δεν ειναι οι μισες, υπαρχει discrimination εναντια στον αντρα
σιγουρα κατι αλλο ηθελες να πεις;
-
talaipwros
foscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:16 Ξαναλέω ότι σε αυτό το νήμα παρατηρούμε πουστάκια να επιχειρηματολογούν ότι κακώς ο άντρας πρέπει να δίνει το 1/3 του μισθού του για τα παιδιά του, επειδή μια τρελή στην άλλη άκρη του κόσμου έκανε μήνυση στον πατέρα των παιδιών της που η ίδια σκότωσε. Να ανταλλάσσουν συμβουλές για το πώς να καταφέρεις τα παιδιά σου να μην πάρουν τίποτα από την περιουσία σου. Όλα αυτά σα να είναι το πιο φυσιολογικό και τιμημένο πράγμα του κόσμου. Σε αυτήν την κοινωνία λοιπόν, με αυτούς τους καθιερωμένους ρόλους, ΠΑΡΑ πολύ σωστά τα δικαστήρια δίνουν την κηδεμονία στη γυναίκα. Σε ποιον να τη δώσουν; Στη διασταύρωση Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει και Μπομπ Σφουγγαράκη;

Κάποιες φορές, όταν κάποιοι δεν έχουν να απαντήσουν με πολιτικά επιχειρήματα σε μία πολιτική συζήτηση, επιτίθενται προσωπικά. Με το να μειώνω τον εαυτό μου, είναι σα να λέω "ναι, 'νταξ' είμαι ο χειρότερος, επί του προκειμένου έχεις να πεις όμως τίποτα;" κι έτσι ξεγυμνώνεται. Σκέψου κιόλας ότι κανείς δεν με ξέρει, εδώ πέρα οι συζητήσεις και τα συμπεράσματα είναι που έχουν αξία.sys3x έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:13 Μα εσύ είπες στο άλλο το βλήμα ότι είσαι βλήμα, οπότε όχι μην λέμε, μην λες να λες.
Δεν θα ηταν καλυτερα να κρατησει το παιδι,το 1/3 του μισθου ΚΑΙ το σπιτι του ;foscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:16 Ξαναλέω ότι σε αυτό το νήμα παρατηρούμε πουστάκια να επιχειρηματολογούν ότι κακώς ο άντρας πρέπει να δίνει το 1/3 του μισθού του για τα παιδιά του, επειδή μια τρελή στην άλλη άκρη του κόσμου έκανε μήνυση στον πατέρα των παιδιών της που η ίδια σκότωσε. Να ανταλλάσσουν συμβουλές για το πώς να καταφέρεις τα παιδιά σου να μην πάρουν τίποτα από την περιουσία σου. Όλα αυτά σα να είναι το πιο φυσιολογικό και τιμημένο πράγμα του κόσμου. Σε αυτήν την κοινωνία λοιπόν, με αυτούς τους καθιερωμένους ρόλους, ΠΑΡΑ πολύ σωστά τα δικαστήρια δίνουν την κηδεμονία στη γυναίκα. Σε ποιον να τη δώσουν; Στη διασταύρωση Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει και Μπομπ Σφουγγαράκη;
under έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:17Εχω καποιες αρρωστημενες σχεσεις γυρω μου και λυπαμαι κι εγω γι αυτο.Οι δικοι σου γνωστοι ειναι προφανως αγγελοι και ολα αυτα δεν τους αγγιζουν στα ροζ συννεφακια τους.
Έχω απ' όλα, αυτό είναι το θέμα. Έχω κι αυτό που είπε ο talaipwros για 50-50 και καλές σχέσεις, έχω και μια μαλακισμένη (που φαινόταν από πριν, αλλά είχε ωραία μάτια, οπότε χαλάλι) που έβαλε τον άλλον να της χτίσει σπίτι στο όνομά της και εντελώς τυχαία χώρισε 2 μήνες μετά, έχω και μαλάκα που έχει παρατήσει τα παιδιά του και τον κυνηγάει η πρώην για τα βασικά, απ' όλα. Και φυσικά ΕΥΤΥΧΩΣ έχω και οικογένειες που τα πηγαίνουν ΥΠΕΡΟΧΑ μαζί.
- EKPLIKTIKOS
Στην πραξη την έχουν. Δεν υπάρχει καποιος νόμος που λεει οτι η μανα παιρνει το παιδι. Απλως το δικαστηριο εκτιμα την καθε περίπτωση σε σχέση με το τι ίσχυε κατα τη διαρκεια του γαμου σε ό,τι αφορα τη σχέση μητέρας παιδιου και πατέρα παιδιού, και συνήθως η επιμέλεια διδεται στη μητερα. Γιατι; Γιατι κατα τη διαρκεια του γαμου αναγνωρίζεται οτι συνηθως υπάρχει μεγαλυτερο δέσιμο μανας παιδιού, η μανα αφιερώνει περισσότερο χρονο στο παιδι για δραστηριότητες, χομπι και εκμάθηση, κοκ. Για καθε πανα που αλλάζει ο μεσος πατερας, η μεση μητερα έχει αλλάξει δεκα, για να το πουμε απλα. Οποτε είναι οξύμωρο να περιμένεις απο εναν δικαστη να πιστέψει εναν πατερα οτι θα ασχολείται με το παιδι του περισσότερο μετά το διαζύγιο, οταν δεν το εκανε ετσι κ αλλιώς για οσο ίσχυε ο γαμος.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:09
στην πραξη εχουν την επιλογη;
ειναι 50-50 η αποδοση επιμελειας στην περιπτωση που και οι δυο γονεις την ζητησουν;
Αλλα αν διαφωνείτε, ιδου η Ροδος ιδου το πήδημα. Αρχιστε να ξεσκατιζετε, και ειμαι σίγουρος οτι η σύζυγος σας θα το δεχτει με χαρα.
μπλα μπλα μπλα
πρακτικα δεν κανεις παιδια αν
δεν εχει δικο της σπιτι οπου θα κατοικουν
δεν εχει πραγματικη επαγγελματικη δραστηριοτητα -καριερα
δεν εχει πολυ μεγαλυτερη περιουσια - εισοδηματα απο τα δικα σου .
οι αντρακλες μπορουν ελευθερα να με αποκαλεσουν οπως θελουν
πρακτικα δεν κανεις παιδια αν
δεν εχει δικο της σπιτι οπου θα κατοικουν
δεν εχει πραγματικη επαγγελματικη δραστηριοτητα -καριερα
δεν εχει πολυ μεγαλυτερη περιουσια - εισοδηματα απο τα δικα σου .
οι αντρακλες μπορουν ελευθερα να με αποκαλεσουν οπως θελουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Απρ 2020, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
talaipwros
οποτε δεν ειναι 50-50 αρα υπαρχει discriminationEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:22Στην πραξη την έχουν. Δεν υπάρχει καποιος νόμος που λεει οτι η μανα παιρνει το παιδι. Απλως το δικαστηριο εκτιμα την καθε περίπτωση σε σχέση με το τι ίσχυε κατα τη διαρκεια του γαμου σε ό,τι αφορα τη σχέση μητέρας παιδιου και πατέρα παιδιού, και συνήθως η επιμέλεια διδεται στη μητερα. Γιατι; Γιατι κατα τη διαρκεια του γαμου αναγνωρίζεται οτι συνηθως υπάρχει μεγαλυτερο δέσιμο μανας παιδιού, η μανα αφιερώνει περισσότερο χρονο στο παιδι για δραστηριότητες, χομπι και εκμάθηση, κοκ. Για καθε πανα που αλλάζει ο μεσος πατερας, η μεση μητερα έχει αλλάξει δεκα, για να το πουμε απλα. Οποτε είναι οξύμωρο να περιμένεις απο εναν δικαστη να πιστέψει εναν πατερα οτι θα ασχολείται με το παιδι του περισσότερο μετά το διαζύγιο, οταν δεν το εκανε ετσι κ αλλιώς για οσο ίσχυε ο γαμος.talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2020, 13:09
στην πραξη εχουν την επιλογη;
ειναι 50-50 η αποδοση επιμελειας στην περιπτωση που και οι δυο γονεις την ζητησουν;
Αλλα αν διαφωνείτε, ιδου η Ροδος ιδου το πήδημα. Αρχιστε να ξεσκατιζετε, και ειμαι σίγουρος οτι η σύζυγος σας θα το δεχτει με χαρα.![]()
οκ, αυτο λεμε, πρεπει να αλλαξει ο νομος και να σταματησει αυτο το discrimination εναντια στον αντρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 138 Απαντήσεις