!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ω Τι Συναρπαστική Ημέρα!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Ω Τι Συναρπαστική Ημέρα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

τωρα το διαβασα!αν ειναι ποτε δυνατον
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Και όμως! Αλλά το διασκέδασα :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2020, 22:26 Και στο μυαλό μου άρχισαν πάλι να κόβουν δρόμο λόγια του Μάρκου Αυρήλιου όπως ότι όποιος είδε τα τωρινά, τα είδε όλα, και αυτά που γίνονταν ανέκαθεν και όσα θα γίνουν στο άπειρο μέλλον. Γιατί όλα είναι ίδια κι όμοια. Οκ στο μισό μυαλό μου αυτά εκείνη την στιγμή γιατί το άλλο μισό μυαλό μου βρισκόταν σε μια πανέμορφη μαγική ύπαρξη ααααχ. Έτσι συμβαίνει συνήθως το μισό μυαλό μου είναι εδώ γιατρέ μου και το άλλο μισό σε άλλους πλανήτες. Ένα αμάλγαμα γήινου ρεαλισμού και εξωγήινου σουρεαλισμού εκεί μέσα αλλά δεν θα το αναλύσουμε, ας συνεχίσω την εξιστόρηση της μέρας.
Α ρε Sid. :)

Eίμαι σίγουρη ότι το χάρηκες από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Sid Vicious έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:16 στο φλάιτ τζακετ τα ειχα, δεν πλενουμε τα φλαιτ τζακετ ποτε!
Πορτοκαλι? Γυρισμενο? :lol:
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2020, 22:26 Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος έλεγε πως τέχνη της ζωής μοιάζει περισσότερο με πάλη παρά με χορό, με την έννοια ότι πρέπει να είσαι έτοιμος και ακλόνητος σ’ αυτά που συμβαίνουν απροειδοποίητα. Σήμερα λοιπόν ήταν μια μέρα που παρόλη την καραντίνα δεν θα μπορούσε τουλάχιστον να χαρακτηριστεί ως ανιαρή. Ήταν μια μέρα απροειδοποίητη, στάθηκα ακλόνητος όχι όμως έτοιμος.
Συνεννοούμαστε με ένα φίλο το πρωί για να βρεθούμε να του δώσω κάτι δίσκους. Του λέω οκ τη τάδε ώρα εκεί 20 μέτρα από το σπίτι μου καλά είναι, έτσι και αλλιώς δεν έχω και τσιγάρα, με τελείωσε και ο καφές και εκείνη την ώρα θα βγω έξω για προμήθειες, το συνδυάζουμε στον δρόμο μου είναι και το σημείο συνάντησης
Φτάνω στο σημείο και βλεπω να τον εχουν πιάσει δυο αστυνομικοί και να τον γράφουν. Εγώ κλασσικά ως αφελής και χαζός αντί να κάνω μεταβολή πάω προς τα εκεί, να τον βοηθήσω κιόλας, να πω όχι παίδες όλα καλά. Με ζητάνε λοιπόν κι εμένα ταυτότητα και βεβαίωση κυκλοφορίας. Μέχρι εδώ μια χαρά, τους δίνω ταυτότητα, τους δείχνω και το sms στο κινητό,άνετος. «Στην σακούλα τι έχεις;» με ρωτάνε, «δίσκους» απαντώ, «τι δίσκους;», «που παίζουν μουσική» ξαναπαντώ.
- Και τι τους θέλεις;
- Να τους δώσω στο παιδί. Βγήκα να πάρω τσιγάρα και καφέ και στον δρόμο μου δίνω και αυτά
- Α οκ
Εντάξει καθαρίσαμε σκέφτομαι αλλά τι αφελής που είμαι όπως προείπα.
- ‘Ωπα μισό λεπτό, με λέει ο ένας αστυνομικός, εδώ στο sms γράφει μετάβαση 2, ξέρεις τι είναι αυτό;
- Ναι, βγήκα για προμήθειες, αφου σας το είπα
- Ασ’ τα αυτά, ποιόν προσπαθείς να κοροϊδέψεις, για πρόφαση κουβαλάς τους δίσκους! Για να βρεθείτε με το φιλαράκι σου και να κάνετε βόλτες!
Είπε θριαμβευτικά σαν να κατάφερε να διαλευκάνει ένα τεράστιο έγκλημα. Και στο μυαλό μου άρχισαν πάλι να κόβουν δρόμο λόγια του Μάρκου Αυρήλιου όπως ότι όποιος είδε τα τωρινά, τα είδε όλα, και αυτά που γίνονταν ανέκαθεν και όσα θα γίνουν στο άπειρο μέλλον. Γιατί όλα είναι ίδια κι όμοια. Οκ στο μισό μυαλό μου αυτά εκείνη την στιγμή γιατί το άλλο μισό μυαλό μου βρισκόταν σε μια πανέμορφη μαγική ύπαρξη ααααχ. Έτσι συμβαίνει συνήθως το μισό μυαλό μου είναι εδώ γιατρέ μου και το άλλο μισό σε άλλους πλανήτες. Ένα αμάλγαμα γήινου ρεαλισμού και εξωγήινου σουρεαλισμού εκεί μέσα αλλά δεν θα το αναλύσουμε, ας συνεχίσω την εξιστόρηση της μέρας.
- Τι λες; Απαντάω στον δαιμόνιο ντετέκτιβ. Αφού είπα βγήκα να πάρω τσιγάρα και επι ευκαιρίας στον δρόμο μου δίνω αυτά. Εδώ στα 20 μέτρα μένω, τι βόλτες;
- Δεν μας ξεγελάτε εμάς, θα σας γράψουμε πρόστιμο, δώσε με ξανά τη ταυτότητα σου
Και βλέπω που γράφει στο χαρτί του προστίμου ότι βρέθηκα χωρίς βεβαίωση. Ωπα! Ψέμματα! Αφου έχω βεβαίωση στο κινητό, του την είχα δείξει. Και όπως είχε πει και ο Μάρκος Αυρήλιος «Αν δεν είναι σωστό, μην το κάνεις, αν δεν είναι αλήθεια, μην το πεις.» Και αυτός ο αστυνομικός ούτε το σωστό έκανε μηδέ την αλήθεια έγραφε σε εκείνο το χαρτί. Μάλλον δεν είχε διαβάσει ποτέ του τις εξαιρετικές σκέψεις του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Μάρκου Αυρήλιου.
- Όχι δεν στην ξαναδίνω τη ταυτότητα (λάθος μου) και δεν υπογράφω αυτό το πρόστιμο, είναι άδικο, γράφει ψέμματα επάνω και το αρνούμαι, δεν το δέχομαι (σωστός εδώ, ακλόνητος και φιλαλήθης)
- Τότε θα σε συλλάβουμε!
- Ό,τι νομίζετε εγώ πάντως αρνούμαι να το αποδεχτώ και να το υπογράψω αυτό το πρόστιμο, δεν έχω κάνει καμία παράβαση
Με γυρνάνε τα χέρια πίσω, με κολλάνε στο περιπολικό και με περνούν σφιχτά χειροπέδες. Αυτοί στανταράκι να δεις που νομίζουν ότι παίζουν σε κάποια αμερικάνικη αστυνομική ταινία τώρα, σκέφτομαι και γελάω. Με πετάνε πίσω στο περιπολικό , κάνει να πετάξει και την σακούλα με τους δίσκους και βάζω για πρώτη φορά μια φωνή και εγώ, «Ε με προσοχή τους δίσκους λέμε!!!» Γιατί όλα έχουν και τα όρια τους στο κάτω κάτω αν δεν ξέραν στο χωριό τους από δίσκους δεν φταίω εγώ, να μάθουν. Και το περιπολικό με τον αδίστακτο εγκληματία Sid αλυσοδεμένο κίνησε για το τμήμα.
.

Χειροπέδες στό δρόμο ( καί ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ) οι Σαδιστές..... :whp: .... :011:

Νά σέ βλέπουν στή γειτονιά καί νά νομίζουν ότι έκανες κανά έγκλημα...... :fp:

Τό καλύτερο είναι όταν βλέπεις ότι πάς νά μπλέξεις νά κάνεις ότι λιποθυμάς..... :8)

Αμα πέσεις κάτω θά τό πιθανότερο είναι νά φωνάξουν ασθενοφόρο καί νά γλυτώσεις ...

Σε περίπτωση βίας βάζεις φωνές..... υστερίας τύπου .....

Γάμησέ τα..... :011:
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

bluerose έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:17 Πιο πολλά τα πρόστιμα από τα κρούσματα.
Και περιμένουν να πληρωθούν εν μέσω αβεβαιου αύριο; Σε συνετα όρια Διότι το αύριο μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γινει

Κι έτσι και ξεπεράσει τη 500αρα το τάξις έχει δικαίωμα σύμφωνα με νόμο να σε βγάλει απ' το σπίτι σου και κατά τη προαίρεση του διευθυντή της εφορίας που βρίσκεται το ακίνητο Και τι είναι η 500αρα; Ένα ΕΝΦΙΑ συν το πρόστιμο ...το ξεπερνάει.
Με σκοπό λέω εγώ, να βάλουν τους μετανάστες.

Να ήταν πολλά πάει στην ευχή

Προσευχή. Προσευχή. Να τους αναλάβει ο Χριστός. Ε κάντε επιτέλους να δείτε Χριστό. Μόνο δεν υπάρχει λέτε

Κλείσανε και τα εξομολογητηρια
Πώς θα μετανοήσουμε..

Δεν υπάρχει άλλη λυση
.

Από ποιό σπίτι σου εννοείς νά σε βγάλουν ;;;

Από τό δικό σου ;;;

Γιά κατάσχεση μιλάς ;;;

Τί εννοείς ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 07:33
bluerose έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:17 Πιο πολλά τα πρόστιμα από τα κρούσματα.
Και περιμένουν να πληρωθούν εν μέσω αβεβαιου αύριο; Σε συνετα όρια Διότι το αύριο μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γινει

Κι έτσι και ξεπεράσει τη 500αρα το τάξις έχει δικαίωμα σύμφωνα με νόμο να σε βγάλει απ' το σπίτι σου και κατά τη προαίρεση του διευθυντή της εφορίας που βρίσκεται το ακίνητο Και τι είναι η 500αρα; Ένα ΕΝΦΙΑ συν το πρόστιμο ...το ξεπερνάει.
Με σκοπό λέω εγώ, να βάλουν τους μετανάστες.

Να ήταν πολλά πάει στην ευχή

Προσευχή. Προσευχή. Να τους αναλάβει ο Χριστός. Ε κάντε επιτέλους να δείτε Χριστό. Μόνο δεν υπάρχει λέτε

Κλείσανε και τα εξομολογητηρια
Πώς θα μετανοήσουμε..

Δεν υπάρχει άλλη λυση
.

Από ποιό σπίτι σου εννοείς νά σε βγάλουν ;;;

Από τό δικό σου ;;;

Γιά κατάσχεση μιλάς ;;;

Τί εννοείς ;;;

.
Ο Χριστός κι η Παναγιά για ολους
Όχι από το δικό μου.

Τη κατασταση δε τη ξέρεις;
Πολλοί δε το γνωρίζουν κι είναι πονηρό
Άλλοι είναι ψυλλιασμενοι

Ψαξε
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Τελικά με τους δίσκους τι έγινε; Έμειναν στο περιπολικό;

Τελικά με τον φίλο σου τι έγινε; Μείναμε στο ότι τον έγραφαν. Μιλιά δεν έβγαλε;

Μήπως δεν υπήρχαν δίσκοι και φίλος;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
bluerose

Αυτή την απορία εχω
Αλλά δε μπαίνει συχνά να μας πει
Το πρόστιμο να πληρώσει για να μη φτάσει στο εξαιρετικό όριο των 500 ευρώ το άξιο κατάσχεσης ότι γράφει το Ε9

sid vicious 5 ευρώ το μήνα κάντο και χιλιάρικα να έχεις για να παίζεις
Αν είναι σε ρύθμιση δε μπορούν
Δεν έφτασε μέχρι εκεί η φανερή πονηριά

Μου φαίνεται δε το ξέρετε το νόμο;
Απ' το 2015
bluerose

Είναι οι πρόσφυγες λαθρο
Θα βγάλουν εμας να μπουν αυτοί
Τέτοιο θράσος και μίσος για την Ελλάδα

Στη προσευχή να ζητάτε να βοηθάει ο Θεός την Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:35
Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2020, 22:26 Και στο μυαλό μου άρχισαν πάλι να κόβουν δρόμο λόγια του Μάρκου Αυρήλιου όπως ότι όποιος είδε τα τωρινά, τα είδε όλα, και αυτά που γίνονταν ανέκαθεν και όσα θα γίνουν στο άπειρο μέλλον. Γιατί όλα είναι ίδια κι όμοια. Οκ στο μισό μυαλό μου αυτά εκείνη την στιγμή γιατί το άλλο μισό μυαλό μου βρισκόταν σε μια πανέμορφη μαγική ύπαρξη ααααχ. Έτσι συμβαίνει συνήθως το μισό μυαλό μου είναι εδώ γιατρέ μου και το άλλο μισό σε άλλους πλανήτες. Ένα αμάλγαμα γήινου ρεαλισμού και εξωγήινου σουρεαλισμού εκεί μέσα αλλά δεν θα το αναλύσουμε, ας συνεχίσω την εξιστόρηση της μέρας.

Εννοείται, είναι απολαυστικές κάτι τέτοιες φάσεις που σπάνε την ρουτίνα. Ως και όλο αυτό που συμβαίνει τόσο καιρό με την καραντίνα το απολαμβάνω και το ευχαριστιέμαι. Άκουσα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα λήξει σύντομα και λίγο μελαγχόλησα, εμένα θα με λείψουν αυτές οι μέρες.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Λεγεών έγραψε: 20 Απρ 2020, 10:09 Τελικά με τους δίσκους τι έγινε; Έμειναν στο περιπολικό;

Τελικά με τον φίλο σου τι έγινε; Μείναμε στο ότι τον έγραφαν. Μιλιά δεν έβγαλε;

Μήπως δεν υπήρχαν δίσκοι και φίλος;
Τους δίσκους εννοείται με τους δώσαν πίσω, δεν υπήρχε περίπτωση. Ο άλλος κανονικά υπέγραψε και αργότερα στην μέρα με πήρε τηλέφωνο και ξαναβρεθήκαμε για να πάρει τους δίσκους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Sid Vicious έγραψε: 20 Απρ 2020, 12:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:35

Εννοείται, είναι απολαυστικές κάτι τέτοιες φάσεις που σπάνε την ρουτίνα. Ως και όλο αυτό που συμβαίνει τόσο καιρό με την καραντίνα το απολαμβάνω και το ευχαριστιέμαι. Άκουσα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα λήξει σύντομα και λίγο μελαγχόλησα, εμένα θα με λείψουν αυτές οι μέρες.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Ω Τι Σrυναρπαστική Ημέρα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Ω Τι Φανταστική Ημερα!
Θελουμε κι άλλη... :smt038
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Επειδή θυμήθηκα κάποια σχόλια σε άλλο θέμα, θα πω ότι μια μέρα του Sid αξίζει για έναν χρόνο* του Κερουάκ.

Προσωπική εκτίμηση, έτσι;

*Θα έλεγα περισσότερο αλλά δεν θέλω να υπερβάλλω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”