!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Πάρτι” στο Twitter για την “τηλεκατάρτιση” – παρωδία
Re: “Πάρτι” στο Twitter για την “τηλεκατάρτιση” – παρωδία
1ον) Απεδείχθη με έγγραφα και παραπομπές ότι μπορούσαν να δοθούν τα κονδύλια ΕΣΠΑ απευθείας στους αυτοαπασχολούμενους, υπάρχει τέτοια πρόνοια χωρίς αστερίσκους. Δεν είναι θέμα φυλλάδας όπως είπε ένας κομματικός ταγός οι παραπομπές είναι σαφέστατες ενώ είναι ξεκάθαρο πως από την ευρωπαϊκή επιτροπή υπάρχει ελαστικότητα και για κάποιες δαπάνες ευρύτερα που δεν προορίζονται για άμεση ή έμμεση κιόλας κρατική ενίσχυση.
2ον) Πρώτα δίνει η κυβέρνηση από τα ταμειακά διαθέσιμα τα 600 και 800 ευρώ και μετά από δύο-τρεις μήνες εκταμιεύονται τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Δηλαδή έτσι και αλλιώς οι πληρωμές αρχικά θα γίνουν από τα χρηματικά ποσά που διαχειρίζεται κυβέρνηση και σε μέλλοντα χρόνο θα πιστωθούν τα κοινοτικά κονδύλια.
Όπως προείπαμε το ποσό είναι μικρό, εγω θα πω ως ημι-κρατιστής ότι δεν είναι και αρνητικό να ευνοηθούν τα ΚΕΚ με κάποια μεροκάματα.
Υπάρχουν όμως δύο ζητήματα:
α) Είναι προβληματικη νοοτροπία, άλλωστε πολλές φορές τα εγκλήματα ξεκινούν από τα λίγα ευρώ και το "δεν βαριέσαι αδελφέ είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του αλλά όχι και 500 εκατομμύρια δραχμές" (για την ιστορία εκείνος στον οποίο απευθυνόταν το παραπάνω αθωώθηκε δικαστικά, απλώς μιλάμε για θέμα νοοτροπίας)
β) Διασύρει επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους αναγκάζοντας τους να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά προγράμματα της πλάκας είτε έχουν λάθη είτε δεν έχουν. Δεν το έπραξαν όλοι αλλά πολλοί θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία.
2ον) Πρώτα δίνει η κυβέρνηση από τα ταμειακά διαθέσιμα τα 600 και 800 ευρώ και μετά από δύο-τρεις μήνες εκταμιεύονται τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Δηλαδή έτσι και αλλιώς οι πληρωμές αρχικά θα γίνουν από τα χρηματικά ποσά που διαχειρίζεται κυβέρνηση και σε μέλλοντα χρόνο θα πιστωθούν τα κοινοτικά κονδύλια.
Όπως προείπαμε το ποσό είναι μικρό, εγω θα πω ως ημι-κρατιστής ότι δεν είναι και αρνητικό να ευνοηθούν τα ΚΕΚ με κάποια μεροκάματα.
Υπάρχουν όμως δύο ζητήματα:
α) Είναι προβληματικη νοοτροπία, άλλωστε πολλές φορές τα εγκλήματα ξεκινούν από τα λίγα ευρώ και το "δεν βαριέσαι αδελφέ είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του αλλά όχι και 500 εκατομμύρια δραχμές" (για την ιστορία εκείνος στον οποίο απευθυνόταν το παραπάνω αθωώθηκε δικαστικά, απλώς μιλάμε για θέμα νοοτροπίας)
β) Διασύρει επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους αναγκάζοντας τους να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά προγράμματα της πλάκας είτε έχουν λάθη είτε δεν έχουν. Δεν το έπραξαν όλοι αλλά πολλοί θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν το εννοώ ειρωνικά, το θέτω όπως ακριβώς είναι.vatraxos έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:38Εξυπναδούλες.
Αν το "κοινωνική πολιτική" το εννοείς ειρωνικά, διευκρίνισέ το.
Είναι ή δεν είναι απαραίτητοι οι ευφημισμοί για την καταβολή επιδομάτων σε φάσεις κρίσης;
Είναι ή δεν είναι απαραίτητοι οι κωδικοί που επιτρέπουν άμεση εκταμίευση χωρίς τη βάσανο της σοβαρής αξιολόγησης;
Είναι ή δεν είναι επιθυμητή η αξιολόγηση στον τρόπο διαχείρισης του κρατικού και ευρωπαϊκού χρήματος;
Εγώ πιστεύω ότι η αξιολόγηση δεν ήταν ποτέ επιθυμητή, ανεξαρτήτως του κόμματος που είναι στην κυβέρνηση σήμερα.
Και το κυριώτερο, τα ίδια έγραφα και χθες.
Οπότε, σταματήστε τα τσαλιμάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252

Αυτή η προσωπική λοιμώνα είναι πολύ επικίνδυνη;;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Obi Wan Iakobi
Ειχε ομως φασιστικες τασεις.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Αν είναι λέει. Ένας τουϊτεράς στον αγώνα, χίλιοι κεκτζήδες στο χώμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν η κοινωνική πολιτική πρέπει να περνάει μέσα από τέτοια μασκαριλίκια, με το αζημίωτο φυσικά για τα κάθε λογής παράσιτα που παίρνουν το ποσοστό τους, τότε δε θεωρούμε την κοινωνική πολιτική απαραίτητη, αλλά τη μίζα. Πολύ καλά κάνουν οι τουιτεράδες και αναδεικνύουν τη σαπίλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2020, 23:50Δεν το εννοώ ειρωνικά, το θέτω όπως ακριβώς είναι.
Είναι ή δεν είναι απαραίτητοι οι ευφημισμοί για την καταβολή επιδομάτων σε φάσεις κρίσης;
Είναι ή δεν είναι απαραίτητοι οι κωδικοί που επιτρέπουν άμεση εκταμίευση χωρίς τη βάσανο της σοβαρής αξιολόγησης;
Είναι ή δεν είναι επιθυμητή η αξιολόγηση στον τρόπο διαχείρισης του κρατικού και ευρωπαϊκού χρήματος;
Εγώ πιστεύω ότι η αξιολόγηση δεν ήταν ποτέ επιθυμητή, ανεξαρτήτως του κόμματος που είναι στην κυβέρνηση σήμερα.
Οπότε, σταματήστε τα τσαλιμάκια.![]()
Και η σύμπραξη αυτή συμπεριλαμβάνει ασφαλώς και την ίδια την ΕΕ και τους ελεγκτικούς της μηχανισμούς, οπότε η αξιολόγηση δεν αρχίζει και τελειώνει στα κόμματα εξουσίας, επεκτείνεται σε όλο το ευρωενωσιακό οικοδόμημα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Spiros252
- Διαχειριστής

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Βγάλτε κι ένα λεξικό, να καταλαβαίνουμε και μεις οι αδαείς.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εχω φτασει τις 47 ωρες.
Συνεχιζουμε και σημερα γερα με autoclicker.
Συνεχιζουμε και σημερα γερα με autoclicker.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αναλογως την ολοκληροφορηση.
Πρέπει να ξεκινήσεις επειγόντως τηλεκατάρτιση...
Δεν είναι σαπίλα. Είναι πολιτική Λοιμώνα.vatraxos έγραψε: 20 Απρ 2020, 00:57Αν η κοινωνική πολιτική πρέπει να περνάει μέσα από τέτοια μασκαριλίκια, με το αζημίωτο φυσικά για τα κάθε λογής παράσιτα που παίρνουν το ποσοστό τους, τότε δε θεωρούμε την κοινωνική πολιτική απαραίτητη, αλλά τη μίζα. Πολύ καλά κάνουν οι τουιτεράδες και αναδεικνύουν τη σαπίλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2020, 23:50Δεν το εννοώ ειρωνικά, το θέτω όπως ακριβώς είναι.
Οπότε, σταματήστε τα τσαλιμάκια.![]()
Και η σύμπραξη αυτή συμπεριλαμβάνει ασφαλώς και την ίδια την ΕΕ και τους ελεγκτικούς της μηχανισμούς, οπότε η αξιολόγηση δεν αρχίζει και τελειώνει στα κόμματα εξουσίας, επεκτείνεται σε όλο το ευρωενωσιακό οικοδόμημα.
Εγώ αφήνω ανοιχτά τα βιντεάκια στο πισι για αρκετό χρόνο και μετα κλικάρω μέχρι το τέλος.
Πιστεύω βέβαια ότι με τα τρωκτικά των ΚΕΚ και να μην συμπληρώσεις τις ώρες θα σημειώσουν πως καταρτήθηκες-λοιμώχθηκες κανονικά προκειμένου να τσιμπήσουν το 470αρι
-
Spiros252
- Διαχειριστής
nyxtovios έγραψε: 20 Απρ 2020, 09:57 καταρτήθηκες-λοιμώχθηκες κανονικά προκειμένου να τσιμπήσουν το 470αρι
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 162 Απαντήσεις
- 5558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 283 Απαντήσεις