!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δωρεά γευμάτων από Χρυσή Αυγή στο γηροκομείο Αθηνών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δωρεά γευμάτων από Χρυσή Αυγή στο γηροκομείο Αθηνών
Εγκρίνω, καίτοι ΚΚΕ, ανθρωπιστική κίνηση , δε θα χάσουμε την ανθρωπιά μας .Μπράβο 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 19 Απρ 2020, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύγιος έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:14 Εγκρίνω, καίτοι ΚΚΕ, ανθρωπιστική κίνηση , δεν θα χάσουμε την ανθρωπιά μας .Μπράβο![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πρέπει να είναι η κοινωνία μας σε τέτοια θέση που να μην έχει ανάγκη τα μιάσματα.Στύγιος έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:14 Εγκρίνω, καίτοι ΚΚΕ, ανθρωπιστική κίνηση , δε θα χάσουμε την ανθρωπιά μας .Μπράβο![]()
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Ο Κασιδιάρης που φιλάει την ανώνυμη γιαγιά έχει πολλή αξία για μένα, συγγνώμη , έτσι το βλέπω. Αν τολμάτε ,κάντε το ίδιο.
- Eθνικοκοινωνιστης
αναιρειται απο την προβολη της φιλανθρωπιας που γινεται με κρατικα λεφταΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:44 στηρίζω τέτοιες δράσεις από όπου και αν προέρχονται
η φιλανθρωπία δεν έχει πολιτικό πρόσημο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο λύκος σαν πρόβατο έρχεται.Στύγιος έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:29Ο Κασιδιάρης που φιλάει την ανώνυμη γιαγιά έχει πολλή αξία για μένα, συγγνώμη , έτσι το βλέπω. Αν τολμάτε ,κάντε το ίδιο.
Προς τι ο πληθυντικός; Εγώ έχω κάνει ότι υπέπεσε στην αντίληψη μου και για γέροντες.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Εντάξει , γνώμη σου. Εγώ οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου ,ναι και στους Χρυσαυγίτες.κορόιδο έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:33Ο λύκος σαν πρόβατο έρχεται.
Προς τι ο πληθυντικός; Εγώ έχω κάνει ότι υπέπεσε στην αντίληψη μου και για γέροντες.
- Obi Wan Iakobi
Αν το εκανε και το ΚΚΕ θα κατηγορουνταν για ρατσισμο.
Ο Κουτσουμπας περιμενει τα πακιστανικα γηροκομεια για να στειλει βοηθεια.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Απο την Εκαλη?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ναι έτσι. Στον κόσμο υπάρχουν μόνο τα χρυσαύγουλα και το ΚΚΕ.Obi Wan Iakobi έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:43 Αν το εκανε και το ΚΚΕ θα κατηγορουνταν για ρατσισμο.
Δεν βαρεθήκατε ή παίζει μπαγιόκο;
ΥΓ. Ξέχασα. Και πάντα το ΚΚΕ βοηθάει Πακιστανούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κορόιδο την 19 Απρ 2020, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Obi Wan Iakobi
Πες μας ποιοι αλλοι βοηθανε.κορόιδο έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:48
Ναι έτσι. Στον κόσμο υπάρχουν μόνο τα χρυσαύγουλα και το ΚΚΕ.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
κι εγώ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:44 στηρίζω τέτοιες δράσεις από όπου και αν προέρχονται
η φιλανθρωπία δεν έχει πολιτικό πρόσημο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο Εσκομπάρ βοηθούσε, έμποροι ναρκωτικών και διάφοροι εγκληματίες στις φαβέλες της Βραζιλίας.Obi Wan Iakobi έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:52Πες μας ποιοι αλλοι βοηθανε.κορόιδο έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:48
Ναι έτσι. Στον κόσμο υπάρχουν μόνο τα χρυσαύγουλα και το ΚΚΕ.
Είναι συνηθισμένο σε εγκληματικές συμμορίες και δεν αναφέρομαι στο ΚΚΕ. Η συγκεκριμένη ήθελε να γίνει η Χεσμπολά της Ελλάδας.
Για όσους στηρίζετε, πάτε πάρτε από τα χρευσαύγουλα τρόφιμα αν (ο μη γένητω) χρειαστείτε. Ή μπορείτε να πάτε σε Ιεχωβάδες. Εγώ προτιμώ να τα κλέψω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εκεί δεν είχαν πάει κάτι πράγματα οι του ρουβίκωνα ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 481 Προβολές