!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χριστός Ανέστη
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Χριστός Ανέστη
Πηρα τους γονεις μου στο τηλεφωνο για τις ευχες λιγα λεπτα μετα την Ανασταση.
Δεν θυμαμαι τον πατερα μου τοσο χαρουμενο με το Χριστος Ανεστη οσο χθες.
Δεν θυμαμαι τον πατερα μου τοσο χαρουμενο με το Χριστος Ανεστη οσο χθες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πολλοί το είχαν ανάγκη αυτό
Ακόμα και το να πάνε πχ να προσκυνήσουν ή να κοινωνησουν για κάποιους ειναι ψυχολογική στήριξη. Τεσπα.
Ακόμα και το να πάνε πχ να προσκυνήσουν ή να κοινωνησουν για κάποιους ειναι ψυχολογική στήριξη. Τεσπα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους μια του χρόνου με όλη την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Και όμως όχι. Χθες κατέβηκα να πάρω τσιγάρα και τυχαία είδα που η Εκκλησία στη γειτονιά έδινε το φως στους πιστούς. Πήρα και το μοιρασα σε όλη την πολυτακοικιαJuno έγραψε: 19 Απρ 2020, 00:54 Τελικά φέτος το Πάσχα κάτσαμε στα αυγά μας.
Έχω την εντύπωση ότι σας δουλεύει αυτή η κυρία.Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2020, 00:18 Επίσης να πω ότι στην γειτονιά πέρασε μια κυρία και έφερε Φως.
Χτυπούσε τα κουδούνια σε όλους.
Έχω την αίσθηση ότι έκαναν τα στραβά μάτια σε ελάχιστα άτομα να πάρουν το Φως και να το μοιράσουν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό πρέπει να έγινε παντού. Φωταγωγήθηκε έτσι ξαφνικά όλη η Αττική. Θάμα!Ερμής έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:55 Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους μια του χρόνου με όλη την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!
Και όμως όχι. Χθες κατέβηκα να πάρω τσιγάρα και τυχαία είδα που η Εκκλησία στη γειτονιά έδινε το φως στους πιστούς. Πήρα και το μοιρασα σε όλη την πολυτακοικιαJuno έγραψε: 19 Απρ 2020, 00:54 Τελικά φέτος το Πάσχα κάτσαμε στα αυγά μας.
Έχω την εντύπωση ότι σας δουλεύει αυτή η κυρία.Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2020, 00:18 Επίσης να πω ότι στην γειτονιά πέρασε μια κυρία και έφερε Φως.
Χτυπούσε τα κουδούνια σε όλους.
Έχω την αίσθηση ότι έκαναν τα στραβά μάτια σε ελάχιστα άτομα να πάρουν το Φως και να το μοιράσουν.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Casper -
Καλή Ανάσταση σε όλους! Να έχετε πάντα υγεία!
Και εδώ σε κάθε γειτονιά υπάρχει όχι μια αλλά 2 εκκλησίες. Ακουγόταν η λειτουργία με μεγάφωνα μέχρι τα ξημερώματα. Το απόγευμα που είχα βγει για γυμναστική με σταμάτησε μια κυρία που κρατούσε λαμπάδα για να μου δώσει το άγιο φως. Πήγα σπίτι και ενημέρωσα την μάνα μου που είναι πιστή να πάει στο πιο κάτω στενό για να το πάρει. Όταν γυρνούσα σπίτι έβλεπα τους γείτονες μαζεμένους με λαμπάδες. Αν και δεν είμαι πιστή, χάρηκα που τους είδα να χαίρονται και επιτέλους η γειτονιά να έχει λίγη ζωή...
Και εδώ σε κάθε γειτονιά υπάρχει όχι μια αλλά 2 εκκλησίες. Ακουγόταν η λειτουργία με μεγάφωνα μέχρι τα ξημερώματα. Το απόγευμα που είχα βγει για γυμναστική με σταμάτησε μια κυρία που κρατούσε λαμπάδα για να μου δώσει το άγιο φως. Πήγα σπίτι και ενημέρωσα την μάνα μου που είναι πιστή να πάει στο πιο κάτω στενό για να το πάρει. Όταν γυρνούσα σπίτι έβλεπα τους γείτονες μαζεμένους με λαμπάδες. Αν και δεν είμαι πιστή, χάρηκα που τους είδα να χαίρονται και επιτέλους η γειτονιά να έχει λίγη ζωή...
Ερώτηση γιατί πρώτη φορά κάνω Πάσχα στην Αττική. Παν τα έχει τόσα πυροτεχνήματα και κροτίδες ή πρώτη φορά λόγω του όλοι ήταν εδω;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό δεν ήταν τίποτα. Άλλες χρονιές οι μολότοφ, κροτίδες κτλ έπεφταν βροχή.Ερμής έγραψε: 19 Απρ 2020, 12:20 Ερώτηση γιατί πρώτη φορά κάνω Πάσχα στην Αττική. Παν τα έχει τόσα πυροτεχνήματα και κροτίδες ή πρώτη φορά λόγω του όλοι ήταν εδω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τετοιο ξεσπασμα χαρας εχει να ζησει η χωρα απο τοτε που ριξαμε τρια μπαλακια στους γαυρους στον τελικο της Νέας Σμύρνης.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2020, 12:12 Αυτό πρέπει να έγινε παντού. Φωταγωγήθηκε έτσι ξαφνικά όλη η Αττική. Θάμα!![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Aληθώς, ο Κύριος.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οι φετινες κροτιδες ειναι ενα 10-20% απο οσες πεφτουν αλλες χρονιεςΕρμής έγραψε: 19 Απρ 2020, 12:20 Ερώτηση γιατί πρώτη φορά κάνω Πάσχα στην Αττική. Παν τα έχει τόσα πυροτεχνήματα και κροτίδες ή πρώτη φορά λόγω του όλοι ήταν εδω;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
χριστος ανεστη παιδια
υγεια
υγεια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ναι, έφαγες μόνο ένα κομμάτι από το δώρο, κι όχι ολόκληρο. Ήταν πολύ σκληρός ο αγώνας...Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 10:56Ξέρω τι πιστεύω, μπορεί να είμαι λίγο εκτός της πεπατημένης αλλά πιστεύω βαθύτατα και δίνω τους προσωπικούς αγώνες για την επικράτηση μέσα μουbluerose έγραψε: 19 Απρ 2020, 10:52 Μα εσύ δε θα πας καθεαυτό για να γνωρίσεις
Θα πας να γνωρίσεις τι πιστεύεις, να γνωρίσεις το Χριστό
Κι οι κακοί που πάνε κάνουν αγώνα
Όλοι κακοί είμαστε; Δε ξερω
....Ήδη ξανάρχισε η στέρηση
Μύνημα δε βλέπω για πρόσκληση στο ζοομ![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κάνεις λάθος, ολόκληρο το έφαγα απλά μετά πήρα το οκ και δεν είχα ενοχές.vagabondo έγραψε: 19 Απρ 2020, 13:27Ναι, έφαγες μόνο ένα κομμάτι από το δώρο, κι όχι ολόκληρο. Ήταν πολύ σκληρός ο αγώνας...Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 10:56Ξέρω τι πιστεύω, μπορεί να είμαι λίγο εκτός της πεπατημένης αλλά πιστεύω βαθύτατα και δίνω τους προσωπικούς αγώνες για την επικράτηση μέσα μουbluerose έγραψε: 19 Απρ 2020, 10:52 Μα εσύ δε θα πας καθεαυτό για να γνωρίσεις
Θα πας να γνωρίσεις τι πιστεύεις, να γνωρίσεις το Χριστό
Κι οι κακοί που πάνε κάνουν αγώνα
Όλοι κακοί είμαστε; Δε ξερω
....Ήδη ξανάρχισε η στέρηση
Μύνημα δε βλέπω για πρόσκληση στο ζοομ![]()
![]()
Κάποια πράγματα ειναι πολυ δύσκολο να τα νικήσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση