!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε δει ποτε γυναικα Ρομα να οδηγει αυτοκινητο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Εχετε δει ποτε γυναικα Ρομα να οδηγει αυτοκινητο;
Ο βιαστής είσαι εσύ Ρομά. 
Καθόλου δεν αστειεύομαι, το έχω ξαναπει. Η πραγματική φροντίδα και όχι του φαίνεσθαι, μπορεί να είναι σκληρή αλλά πραγματική.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:37Δεν ξέρω αν αστειεύσαι αλλά συμφωνώ απολύτως.Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:21Σωστά. Κι αν δεν τα στέλνουν να τα παίρνει το κράτος. Επίσης αν δουν παιδια σε φανάρια, ηλεκτρικό να πουλάνε λουλούδια κτλ τα παίρνει το κράτος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:09 Σωστό αυτό. Καταρχάς να σταματήσουν οι επιδοτήσεις για να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ισότητα απέναντι στους νόμους κύριοι. Ποιος σας επιδοτεί εσάς για μα κάνετε πως στέλνετε τα παιδιά σας σχολείο.
Επίσης υποχρεωτική εκπαίδευση και των νέων και μεγαλύτερων ηλικιών σε οτιδηποτε και απορροφησή τους σε θέσεις εργασίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
Οι φεμινίστριες όχι στην πλατεία Συντάγματος αλλά στο Ζεφύρι.
Μιλώ για εκσυγχρονισμό και υποχρεωτική ένταξη τέτοιων κοινωνικών ομάδων στην ελληνική κοινωνία με μέριμνα του ελληνικού κράτουςNaida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:39Φυσικά. Όσον αφορά τα παιδιά. Και δεν κατάλαβες δεν είναι θέμα τιμωρίας. Είναι θεμα πραγματικής προνοιας του κράτους για τα παιδιά. Τα υπόλοιπα μπορούν να γίνονται με σεβασμό εν μέρει στην κουλτούρα τους και με κατάλληλους χειρισμούς. Όπως επίσης και στην κοινωνία γενικότερα να αλλαξει η νοοτροπία και να ειναι αποδεκτοί. Εννοώ δεν ειναι να γίνει μονο ενα βημα από μια πλευρά, ειναι να γίνουν πολλά βήματα προς πολλές κατευθύνσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:32Διαφωνείς ότι θα πρέπει το κράτος να επιβάλει κάποια τέτοια πράγματα σε τέτοιες περιθωριακές κοινωνικές ομάδες ;Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:21
Σωστά. Κι αν δεν τα στέλνουν να τα παίρνει το κράτος. Επίσης αν δουν παιδια σε φανάρια, ηλεκτρικό να πουλάνε λουλούδια κτλ τα παίρνει το κράτος.
Επίσης υποχρεωτική εκπαίδευση και των νέων και μεγαλύτερων ηλικιών σε οτιδηποτε και απορροφησή τους σε θέσεις εργασίας.
Δεν λέγω εάν η τιμωρία θα είναι το να παίρνει τα παιδιά το κράτος η άλλου είδους (πχ ..κόβεται το επίδομα κλπ ) αλλά ότι αυτές οι κοινωνικές ομάδες θα πρέπει υποχρεωτικά να ενταχτούν στην υπόλοιπη κοινωνία
Για την αποδοχή τους στην κοινωνία ,το κριτήριο ΔΕΝ είναι η ανοχή σε παραβατική ξ εγκληματική συμπεριφορά, εκεί διαφωνώ
Τώρα θέματα κουλτούρας που αφορούν μουσική ήθη έθιμα γλώσσα τσιγγάνικο πολιτισμική λαϊκή παράδοση συμφωνώ
-
πατησιωτης
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:43 Τώρα θέματα κουλτούρας που αφορούν μουσική ήθη έθιμα γλώσσα τσιγγάνικο πολιτισμική λαϊκή παράδοση συμφωνώ
Η κουλτούρα,πολιτισμός κλπ που θα σεβαστείς περιλαμβάνει παραδόσεις και καταστάσεις που οδηγούν σε παππούδες ηλικίας 30 ετών,σαν αυτόν που πήγε το εγγόνι του στο νοσοκομείο και ήταν θετικό στον ιό.
Δεν υπάρχει άλλος πολιτισμός τσιγγάνικος ανεξάρτητος από αυτές τις συνήθειες.
Νομίζω είναι αυτονόητο όταν λέμε αποδοχή από την κοινωνία δεν εννοούμε ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:43
Μιλώ για εκσυγχρονισμό και υποχρεωτική ένταξη τέτοιων κοινωνικών ομάδων στην ελληνική κοινωνία με μέριμνα του ελληνικού κράτους
Για την αποδοχή τους στην κοινωνία ,το κριτήριο ΔΕΝ είναι η ανοχή σε παραβατική ξ εγκληματική συμπεριφορά, εκεί διαφωνώ
Τώρα θέματα κουλτούρας που αφορούν μουσική ήθη έθιμα γλώσσα τσιγγάνικο πολιτισμική λαϊκή παράδοση συμφωνώ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
+ ασύρματη τηλεφωνία.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:38Κακως αφου και το αυτοκινητο ειναι αρχαιοελληνικη εφευρεσηPapa John έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:36Εδώ δεν οδηγούσε ο ίδιος ο Περικλής.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:08 Ναι ουτε η Ασπασια η γυνιακα του Περικλη οδηγουσε αυτοκινητο
Ας επανελθουμε ομως στο σημερα
Οταν εμεις καναμε μπαντιλικια οι υπολοιποι ετρωγαν βαλανιδια
- Λίνο Βεντούρα
Όχι και άτυχος. Τυχερός ήσουν. Όποιος είδε δεν επέζησε να το διηγηθεί.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 10:42 Εχετε δει ποτε γυναικα Ρομα να οδηγει αυτοκινητο;
Εγω οχι.Ημυν ατυχος και δεν ειδα κατι που ειναι συνηθες;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν διαφωνώπατησιωτης έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:46ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:43 Τώρα θέματα κουλτούρας που αφορούν μουσική ήθη έθιμα γλώσσα τσιγγάνικο πολιτισμική λαϊκή παράδοση συμφωνώ
Η κουλτούρα,πολιτισμός κλπ που θα σεβαστείς περιλαμβάνει παραδόσεις και καταστάσεις που οδηγούν σε παππούδες ηλικίας 30 ετών,σαν αυτόν που πήγε το εγγόνι του στο νοσοκομείο και ήταν θετικό στον ιό.
Δεν υπάρχει άλλος πολιτισμός τσιγγάνικος ανεξάρτητος από αυτές τις συνήθειες.
Αυτό που γράφω για τους Αθίγγανους ισχύει και για κάθε κοινωνική περιθωριακή ομάδα
Ακόμη και για τους συμπατριώτες μου συγχωριανούς μου στο χωριό
Κάποιοι δεν τον θεωρούν και τόσο αυτονόητοNaida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:47Νομίζω είναι αυτονόητο όταν λέμε αποδοχή από την κοινωνία δεν εννοούμε ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:43
Μιλώ για εκσυγχρονισμό και υποχρεωτική ένταξη τέτοιων κοινωνικών ομάδων στην ελληνική κοινωνία με μέριμνα του ελληνικού κράτους
Πως λέμε , κάθε αρνητική κριτική σε κοινωνική περιθωριακή ομάδα ίσον ... ρατσισμος !!
Αν διαμαρτύρεται για τα προβλήματα που έχεις πάνω σε παραβατική η εγκληματική συμπεριφορά είσαι ρατσιστης !!!
Μπορεί και να είσαιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 12:16Κάποιοι δεν τον θεωρούν και τόσο αυτονόητοNaida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:47Νομίζω είναι αυτονόητο όταν λέμε αποδοχή από την κοινωνία δεν εννοούμε ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:43
Πως λέμε , κάθε αρνητική κριτική σε κοινωνική περιθωριακή ομάδα ίσον ... ρατσισμος !!
Αν διαμαρτύρεται για τα προβλήματα που έχεις πάνω σε παραβατική η εγκληματική συμπεριφορά είσαι ρατσιστης !!!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε ..αμα ειμαι είμαιNaida έγραψε: 19 Απρ 2020, 12:17Μπορεί και να είσαιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 12:16Κάποιοι δεν τον θεωρούν και τόσο αυτονόητοNaida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:47
Νομίζω είναι αυτονόητο όταν λέμε αποδοχή από την κοινωνία δεν εννοούμε ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές.
Αν διαμαρτύρεται για τα προβλήματα που έχεις πάνω σε παραβατική η εγκληματική συμπεριφορά είσαι ρατσιστης !!!![]()
Έχω τις δικές μου προσωπικές ιδεολογικές απόψεις που τις διαμορφώνω σύμφωνα με την δική μου προσωπική λογική ...και δεν μπαίνω σε λογική κοπαδιού ..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αλήθεια; Δεν περίμενα να διαβάσω κάτι τέτοιο ποτέ από σένα. Χαιρετίζω την αποσυριζικοποίηση σου.Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:41Καθόλου δεν αστειεύομαι, το έχω ξαναπει. Η πραγματική φροντίδα και όχι του φαίνεσθαι, μπορεί να είναι σκληρή αλλά πραγματική.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:37Δεν ξέρω αν αστειεύσαι αλλά συμφωνώ απολύτως.Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:21
Σωστά. Κι αν δεν τα στέλνουν να τα παίρνει το κράτος. Επίσης αν δουν παιδια σε φανάρια, ηλεκτρικό να πουλάνε λουλούδια κτλ τα παίρνει το κράτος.
- Υδράργυρος
Αυτην την αλληλεγγυη στους βιαστες να την κοιταξεις
Αν έβγαζες τις παρωπίδες με τις συριζοταμπελίτσες σας, θα έβλεπες ότι πάντα μιλάω λογικά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Απρ 2020, 13:04Αλήθεια; Δεν περίμενα να διαβάσω κάτι τέτοιο ποτέ από σένα. Χαιρετίζω την αποσυριζικοποίηση σου.Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:41Καθόλου δεν αστειεύομαι, το έχω ξαναπει. Η πραγματική φροντίδα και όχι του φαίνεσθαι, μπορεί να είναι σκληρή αλλά πραγματική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 5193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-