Αν εχεις μοκετα και βαζεις ηλεκτρικη ειναι πολυ πιο ευκολο να συρεις ενα full tower με ροδακια απ το να κανεις ενα χωρις αρασέ
Δεν εχω σταθερο υπολογιστή, Οποτε δεν έχω τετοια προβλήματα. Επισης δεν εχω μοκέτα. Αλλιως θα ψώνιζα, μου περισσεύουν για ροδάκια.
Μα δεν ειπα πως τα εκατονταδες ευρα που χρεωνει η απλ ειναι μια προσιτη τιμη . Το πρακτικο τους μερος σχολιασα . Στο δικο μου ειχε η συσκευασια του κουτιου οταν το αγορασα και 15 χρονια μετα δεν τα εχω βαλει . το πιθανοτερο να τα εχω χασει κιολας .
Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:15
'Εβαλα κάποτε σε πέντιουμ 166 ΜΗΖ δύο ανεμιστήρες με πατέντα και τον έκανα οβερκλόκ στα 200 , δούλεψε 4 μήνες, μετά κάηκε
Αλλες εποχες τότε . Νομιζω δεν ειχαν και ενσωματωμενες λειτουργιες προστασιας οπως οι τωρινοι . Εμένα το ποσοστιαίο ρεκόρ ήταν με εναν athlon 64 3000+ 1.80ghz . Με αέρα ηταν σταθερος ως τα 2.7ghz , με νερό 2.8χ , με chiler καπου 2.9 και με phase change έτρεχε benchmarks στα 3.2 και max post ( να μπω windows και να κρατησω validate απο cpuz καπου τα 3.3ghz ) Δε ψοφησε ποτε .
sys3x έγραψε: 18 Απρ 2020, 17:09
Θάντερμπολτ.
Ροδάκια για να το τσουλάς πιο εύκολα.
στην πράξη σου έχει χρειαστεί να τσουλήσεις πύργο; Θέλω να πω σε ένα μοδάτο ατελιέ αρχιτέκτονα πχ, που θα φέρει τον πελάτη θα μπορέσει να του κάνει φιγούρα με τα ροδάκια χωρίς να κρέμονται καλώδια ρεύματος οθόνης και άλλα από πίσω;
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:38
Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ, που χρησιμοποιώ μακ από τη δεκαετία του '90 για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους. Σαφώς και τα βγάζουν τα λεφτά τους αλλά η φάση με τα ροδάκια είναι όντως αστεία.
Και πραγματικά δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται και ποια ακριβώς πρακτική λύση δίνει.
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι κάποιοι έμπλεξαν τους υπολογιστές με τις ηλεκτρικές σκούπες.
δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα απευθυνεται σε αυτους που νομιζουν οτι τα μακ τα βγαζουν τα λεφτα τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:38
Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ, που χρησιμοποιώ μακ από τη δεκαετία του '90 για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους. Σαφώς και τα βγάζουν τα λεφτά τους αλλά η φάση με τα ροδάκια είναι όντως αστεία.
Και πραγματικά δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται και ποια ακριβώς πρακτική λύση δίνει.
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι κάποιοι έμπλεξαν τους υπολογιστές με τις ηλεκτρικές σκούπες.
δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα απευθυνεται σε αυτους που νομιζουν οτι τα μακ τα βγαζουν τα λεφτα τους.
Κι εγώ δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά εγώ είμαι επαγγελματίας των εκδόσεων και ξέρω καλύτερα από σένα τι σημαίνει σύγκριση μεταξύ μακ και πισί από τη δεκαετία του '90, στο συγκεκριμένο πεδίο.
Και δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να κάνω συστάσεις για το ποια κρουστικά μηχανήματα είναι καλύτερα σε κάποιον επαγγελματία του συγκεκριμένου χώρου.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.