Όσο για τα άσπρα στο γυάλινο βάζο, έχετε καμία συνταγή ή δεν αξίζει να κάνουμε κουβέντα γι αυτά; (Αν και φαντάζομαι την απάντηση. Ο Ερμής μπορεί να μην ξέρει και εσείς οι άλλοι δυο την βλέπετε ψωνισμένοι εστέτ με απαγορευτικό για κάθε τι πλεμπώδες και καραμπαμπώδες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Re: Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Τώρα θυμήθηκα ότι τα είχα ξεφλουδίσει (αυτά του σούπερ μάρκετ). Ξεφλουδίζονται έτσι;
Όσο για τα άσπρα στο γυάλινο βάζο, έχετε καμία συνταγή ή δεν αξίζει να κάνουμε κουβέντα γι αυτά; (Αν και φαντάζομαι την απάντηση. Ο Ερμής μπορεί να μην ξέρει και εσείς οι άλλοι δυο την βλέπετε ψωνισμένοι εστέτ με απαγορευτικό για κάθε τι πλεμπώδες και καραμπαμπώδες
)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Λευκό δεν έχω φάει ποτέ μου.
Αυτά που έχει στη συνταγή ο καρουζος δεν είναι αυτά που ποσταρα. Αλλά φρονώ ότι θα έχουν τον ίδιο τρόπο παρασκευής
Αυτά που έχει στη συνταγή ο καρουζος δεν είναι αυτά που ποσταρα. Αλλά φρονώ ότι θα έχουν τον ίδιο τρόπο παρασκευής
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι - εμαθε χαρη σε πρωην συντροφο του γνωστρια που εχει το '' παντεσπανι ''Ερμής έγραψε: 18 Απρ 2020, 17:58Ευχαριστώ κορώνα! Το κρατάω για επόμενη φορά.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 17:48Δες εδω απο τον καρουζο https://caruso.gr/avga-tiganita-sparaggia/
( θα σας μιλησω αλλη φορα για την περιπτωση του ) ο οποιος αντιγραφειγενικα τα πανταολα οπως τοσοι αλλοι
απο το https://www.seriouseats.com/ κ το https://amazingribs.com/
προς τιμην του ειναι ο μονος που το παραδεχεται
για εμβανθυση πας με αναζητηση αυτο asparagus recipes serious eats![]()
Ο Καρουζος(κατά κόσμον Δ.Παπαζυμουρης) είναι γνώστης, ξέρει. Καμία σχέση με τους τηλεσαντουιτσαδες
καταλαβαινεις τι παιζει ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
1 δεν αξιζουνΧαοτικός έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:02 Τώρα θυμήθηκα ότι τα είχα ξεφλουδίσει (αυτά του σούπερ μάρκετ). Ξεφλουδίζονται έτσι;
Όσο για τα άσπρα στο γυάλινο βάζο, έχετε καμία συνταγή ή δεν αξίζει να κάνουμε κουβέντα γι αυτά; (Αν και φαντάζομαι την απάντηση. Ο Ερμής μπορεί να μην ξέρει και εσείς οι άλλοι δυο την βλέπετε ψωνισμένοι εστέτ με απαγορευτικό για κάθε τι πλεμπώδες και καραμπαμπώδες)
2 ο Ερμης γνωριζει πολυ καλα τι ειναι το σωστο σπαραγγι
3 απλος χωριατης ειμαι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:261 δεν αξιζουνΧαοτικός έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:02 Τώρα θυμήθηκα ότι τα είχα ξεφλουδίσει (αυτά του σούπερ μάρκετ). Ξεφλουδίζονται έτσι;
Όσο για τα άσπρα στο γυάλινο βάζο, έχετε καμία συνταγή ή δεν αξίζει να κάνουμε κουβέντα γι αυτά; (Αν και φαντάζομαι την απάντηση. Ο Ερμής μπορεί να μην ξέρει και εσείς οι άλλοι δυο την βλέπετε ψωνισμένοι εστέτ με απαγορευτικό για κάθε τι πλεμπώδες και καραμπαμπώδες)
![]()
3 απλος χωριατης - μπουζουκσής ειμαι
ασε κ εχω στερητικο - παραδοσιακα δεν παιζουμε μεγαλη εβδομαδα - σε αυτο την κραταω την διαιτα .Χαοτικός έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:33Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:261 δεν αξιζουνΧαοτικός έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:02 Τώρα θυμήθηκα ότι τα είχα ξεφλουδίσει (αυτά του σούπερ μάρκετ). Ξεφλουδίζονται έτσι;
![]()
3 απλος χωριατης - μπουζουκσής ειμαι![]()
''Ποταπος Μπουζουκσξης '' μου αρεσε ο ορισμος που εδωσες - ετσι θα απαντω οταν με ρωτανε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θυμήθηκε η γυναίκα μου ότι μία φίλη πριν κάνα-δυο μήνες μ την οποία κάναμε περπατητάδα εδώ πιο πέρα από το σπίτι, είπε "Α έχετε σπαραγγια εδώ!".
Συμπέρασμα: Ξέρει
Την παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει τώρα. Θα έρθει να βοηθήσει.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Ρώτησα "Εγώ αντέδρασα; Είπα κάτι;" και λέει η γυναίκα μου "Ναι, κάνατε κουβέντα για κάμποσα λεπτά"
Δεν μπορεί να έγραψα στ' αρχίδια μου πληροφορία για σπαράγγια ρε και να μη θυμάμαι καν το διάλογο. Μπορεί να ήμουν φορτωμένος εκείνη τη στιγμή.
Θα είχατε πει καμία μαλακία για το ΣΥΡΙΖΑ (ή τους μετανάστες ή τους πούστηδες) και θα τα είχα πάρει.
Συμπέρασμα: Ξέρει
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Ρώτησα "Εγώ αντέδρασα; Είπα κάτι;" και λέει η γυναίκα μου "Ναι, κάνατε κουβέντα για κάμποσα λεπτά"
Δεν μπορεί να έγραψα στ' αρχίδια μου πληροφορία για σπαράγγια ρε και να μη θυμάμαι καν το διάλογο. Μπορεί να ήμουν φορτωμένος εκείνη τη στιγμή.
Θα είχατε πει καμία μαλακία για το ΣΥΡΙΖΑ (ή τους μετανάστες ή τους πούστηδες) και θα τα είχα πάρει.
πιθανοτερο να κοιμοσουν ορθιος - οπως συνηθιζεις
- η να κοιταζες τα βυζια της που ανεβοκατεβαιναν με τις αναπνοες της οσο σου μιλουσε
το παθαινω καπως διαφορετικα - φανταζομαι κατι τετοια

το παθαινω καπως διαφορετικα - φανταζομαι κατι τετοια

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα άσπρα είναι καλά, αν πέσεις σε καλή σοδειά. Θέλουν ξεφλούδισμα, και ζαμπόν, ή μπέικον (καπνισμένη παντσέττα ψιλοκομμένη).
Ordem e Progresso.
Αύριο θα σουβλίσουμε. Μετράω ώρες 
Ένα άγευστο πράγμα θυμάμαι ρε συ. Ό,τι αξίζει θα είναι τα κρεατικά που λεςCavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:11 Τα άσπρα είναι καλά, αν πέσεις σε καλή σοδειά. Θέλουν ξεφλούδισμα, και ζαμπόν, ή μπέικον (καπνισμένη παντσέττα ψιλοκομμένη).
Σε θελω ανυποχωρητο στην ποιοτητα - μην δινεις ουτε εκατοστο εδαφος στα λευκα .Cavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:11 Τα άσπρα είναι καλά, αν πέσεις σε καλή σοδειά. Θέλουν ξεφλούδισμα, και ζαμπόν, ή μπέικον (καπνισμένη παντσέττα ψιλοκομμένη).
Σε περιπτωση που δεν εχουμε αγρια αλλα λευκα - ιδου συνταγη που θα σου αρεσει αν και χρειαζονται βρασιμο αλα Naida
https://www.seriouseats.com/recipes/201 ... heese.html
Mηπως θυμασαι πως λενε το τρομερο κ φοβερο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ξερω εγώ. Αρλούμπα.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:27Σε θελω ανυποχωρητο στην ποιοτητα - μην δινεις ουτε εκατοστο εδαφος στα λευκα .Cavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:11 Τα άσπρα είναι καλά, αν πέσεις σε καλή σοδειά. Θέλουν ξεφλούδισμα, και ζαμπόν, ή μπέικον (καπνισμένη παντσέττα ψιλοκομμένη).
Σε περιπτωση που δεν εχουμε αγρια αλλα λευκα - ιδου συνταγη που θα σου αρεσει αν και χρειαζονται βρασιμο αλα Naida
https://www.seriouseats.com/recipes/201 ... heese.html
Mηπως θυμασαι πως λενε το τρομερο κ φοβεροφρυγανισμενο ψωμι κ πανω του αυγο κ πανω του τρουφα στα λομβαρδοπιεμοντεζικα ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Όχι, δεν το έχω φάει. Μόνο το sòma d'aj ξέρω στο Πιεμόντε. Ρώτα τον Biggus Diggus, αυτός ζούσε εκεί, εγώ ήμουν nordest. Έχεις καμιά φωτό να το δω;Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:27Mηπως θυμασαι πως λενε το τρομερο κ φοβεροφρυγανισμενο ψωμι κ πανω του αυγο κ πανω του τρουφα στα λομβαρδοπιεμοντεζικα ;
Ordem e Progresso.
Κοίτα, είναι θέμα γούστου. Εμείς όταν έρχεται η εποχή, τρελαινόμαστε για σπαράγγια. Αν σου φαίνεται πολύ σκέτο, φάτο με έντονη γεύση, όπως σε είπα, μπέικον, καμία σως, ή μην το φας και καθόλου, δεν πρέπει. Τόσοι που δεν τα τρώτε, τι πάθατε;Χαοτικός έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:22Ένα άγευστο πράγμα θυμάμαι ρε συ. Ό,τι αξίζει θα είναι τα κρεατικά που λες
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-