Cavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:40
ΟΙ σουπιές με σπανάκι ήταν τυπικό σαρακοστιανό φαγητό. Όταν ζούσα Ελλάδα, η μάνα μου τις έκανε, αλλά και το καφενείο της γειτονιάς, που είχε μαγειρευτό, έκανε τακτικά σουπιές με σπανάκι, τέτοιες μέρες.
εχω καπου κατι φωτο με σουπιες μελανατες Πεθερας
κολασσσσηηηηηη τις κανει
Αγις έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:36
κολααααασσσηηηηη η σπαλα με μαρουλι φρικασε - κρατησα κ λιγο για προσφαι
Εριξα την αρναδα στο φουρνο
Φούρνο; εσυ;
ναι - δεν γνωριζω απο σουβλα - βοηθητικος ημουν παντα ( πεταξου για τσιγαρα γυριζε τη σουβλα με τοση ταχυτητα κλπ ) - τα μαστορια ψηνουν αλλου φετος
εδω το πληθος την ηθελε ολοκληρη - τους εκανα την χαρη - ειμαι κατα του ψησιματος ολοκληρου απο κοτοπουλο εως βοδι.
Ελαχιστοι μπορουν να τα κανουν σωστα ολοκληρα - οπως οι καλαματιανοι την μπουζοπουλα
Αγις έγραψε: 19 Απρ 2020, 11:36
κολααααασσσηηηηη η σπαλα με μαρουλι φρικασε - κρατησα κ λιγο για προσφαι
Εριξα την αρναδα στο φουρνο
Φούρνο; εσυ;
ναι - δεν γνωριζω απο σουβλα - βοηθητικος ημουν παντα ( πεταξου για τσιγαρα γυριζε τη σουβλα με τοση ταχυτητα κλπ ) - τα μαστορια ψηνουν αλλου φετος
εδω το πληθος την ηθελε ολοκληρη - τους εκανα την χαρη - ειμαι κατα του ψησιματος ολοκληρου απο κοτοπουλο εως βοδι.
Ελαχιστοι μπορουν να τα κανουν σωστα ολοκληρα - οπως οι καλαματιανοι την μπουζοπουλα
Αα δεν το έχεις με την σούβλα; ε λογικό τότε. Κοκορέτσι φτιάχνεις ή μπα;
κοκορετσακια στη weber κολλααασσσσηηηηηηη - ειδικοτητα μου - βουτυρο τα κανω - φυσικα με αριστα υλικα και μυστικα κολπα αλα Αγις
κοκορετσακια στη weber κολλααασσσσηηηηηηη - ειδικοτητα μου - βουτυρο τα κανω - φυσικα με αριστα υλικα και μυστικα κολπα αλα Αγις
Μπράβο, μπράβο και του χρόνου.
Λατρεία το κοκορέτσι, φρυγαδέλι κτλ