Ο Βρούτσης είπε ότι σε 2 σελίδες βρέθηκαν κάποια 4 λάθη, γι' αυτό και είναι αστεία η κριτική. Μόνο τα print screen που έχουν μπει εδώ φτιάχνουν βιβλίο με τα λάθη. Ο Βρούτσης ψεύδεται. Μη γίνεις σαν τον Βρούτση.
Στις τοσες χιλιαδες σελιδες ποσες βρηκατε με λαθη ;
Εγώ δεν τις έλεγξα ρε φίλε όλες, αλλά τα λάθη είναι ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ...Αυτός που τις έλεγξε (χοχο, πού και πότε δε λέει, αλλά κάτι σαν τον Χρυσοχοΐδη μου μυρίζει και το Μνημόνιο), πώς είναι έτσι σίγουρος; Γιατί ξέρει σε ποιον το λέει, στον Αυτιά και τους τηλεθεατές που εμπιστεύονται τον Αυτιά.
Αρα δεν τις ελεγξες ολες αλλα εισαι σιγουρη οτι τα λαθη ειναι πολλλαασαα.
Ποσα εχετε βρει δηλαδη ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
vatraxos έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:23
Ότι μπορούσαν να δοθούν περισσότερα, χωρίς επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού και χωρίς να ξεφτιλιστείτε με τηλεκαταρτήσεις της πλάκας
Κανεις δεν ξεφτιλιζεται.Ο Βρουτσης σωστα ειπε οτι σε 10 χιλιαδες σελιδαν βρηκατε καποια λαθη.Ε στα παπαρια ολων στημ τελικη.
Οσο για το οτι θα μπορουσαν να δοθουν περισσοτερα κατευθειαν το λεει η εφσυν.Δεν ειμαι ειδικος για να ξερω αλλα η εφσυν διακρινεται για τις πιπες που γραφει πχ ουρανοξυστης στην καρδια του ιερου βραχου κλπ κλπ
Ε ναι, από τη μία έχουμε την εφσυν που παραθέτει έγγραφα κι από την άλλη έχουμε τον under που κάτι του λέει ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος.
Ορίστε:
Κι ορίστε:
Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση θα μπορούσε επίσης να κινητοποιηθεί για τη στήριξη των απολυμένων εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων υπό τους όρους του ισχύοντος και του μελλοντικού κανονισμού. Το 2020 είναι διαθέσιμο ποσό έως 179 εκατ. ευρώ.
Ποιοι είναι δικαιούχοι;
Δικαιούχοι των σχεδίων του ΕΤΠ είναι εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί. Κατά την περίοδο 2014-2020, δικαιούχοι μπορεί να είναι αυτοαπασχολούμενοι, έκτακτοι υπάλληλοι και εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου.
vatraxos έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:23
Ότι μπορούσαν να δοθούν περισσότερα, χωρίς επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού και χωρίς να ξεφτιλιστείτε με τηλεκαταρτήσεις της πλάκας
Κανεις δεν ξεφτιλιζεται.Ο Βρουτσης σωστα ειπε οτι σε 10 χιλιαδες σελιδαν βρηκατε καποια λαθη.Ε στα παπαρια ολων στημ τελικη.
Οσο για το οτι θα μπορουσαν να δοθουν περισσοτερα κατευθειαν το λεει η εφσυν.Δεν ειμαι ειδικος για να ξερω αλλα η εφσυν διακρινεται για τις πιπες που γραφει πχ ουρανοξυστης στην καρδια του ιερου βραχου κλπ κλπ
Ε ναι, από τη μία έχουμε την εφσυν που παραθέτει έγγραφα κι από την άλλη έχουμε τον under που κάτι του λέει ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος.
Ορίστε:
Κι ορίστε:
Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση θα μπορούσε επίσης να κινητοποιηθεί για τη στήριξη των απολυμένων εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων υπό τους όρους του ισχύοντος και του μελλοντικού κανονισμού. Το 2020 είναι διαθέσιμο ποσό έως 179 εκατ. ευρώ.
Ποιοι είναι δικαιούχοι;
Δικαιούχοι των σχεδίων του ΕΤΠ είναι εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί. Κατά την περίοδο 2014-2020, δικαιούχοι μπορεί να είναι αυτοαπασχολούμενοι, έκτακτοι υπάλληλοι και εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου.
Ορίστε:
Κι ορίστε:
Ποιοι είναι δικαιούχοι;
stella έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:55
Τόσες σελίδες δεν τις πήρες πρέφα, χρυσό μου; Για κάνε μια γύρα κι αν δε ντρέπεσαι ξαναρώτα με.
ναι ρε παιδι μου,ποσα ειναι αυτα τα λαθη συνολικα ;
ΔΕΝ είναι 4, ούτε καν 40. Λέγοντας 4, παραπληροφορεί ο υπεύθυνος εκπρόσωπος της κυβέρνησης τον λαό, ο οποίος προφανώς και δεν έχει ιδέα κι απλά ακούει και πιστεύει. Εντάξει τώρα ή μπα;
ΥΓ: ΣΕ, δεν έχουν μαζέψει ΟΛΑ τα μαργαριτάρια, απλά τα 15 πιο WTF. Έχει διαφορά!!!
stella έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:55
Τόσες σελίδες δεν τις πήρες πρέφα, χρυσό μου; Για κάνε μια γύρα κι αν δε ντρέπεσαι ξαναρώτα με.
ναι ρε παιδι μου,ποσα ειναι αυτα τα λαθη συνολικα ;
ΔΕΝ είναι 4, ούτε καν 40. Λέγοντας 4, παραπληροφορεί ο υπεύθυνος εκπρόσωπος της κυβέρνησης τον λαό, ο οποίος προφανώς και δεν έχει ιδέα κι απλά ακούει και πιστεύει. Εντάξει τώρα ή μπα;
ΥΓ: ΣΕ, δεν έχουν μαζέψει ΟΛΑ τα μαργαριτάρια, απλά τα 15 πιο WTF. Έχει διαφορά!!!
Το ξέρει, δεν το ξέρει? Αλλά πάει να βγάλει άλλα. Δεν τον ξέρεις τί νυφίτσα που είναι. Εδώ του 'χει γίνει μούσκεμα η γούνα του απ' τις ροχάλες, και συνεχίζει.
Ποιοι είναι δικαιούχοι;
Μέχρι τα τέλη του 2017, νέοι που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης σε περιοχές με υψηλή ανεργία νέων μπορούν να λάβουν στήριξη από το ΕΤΠ σε αριθμό ισοδύναμο με αυτόν των εργαζομένων που λαμβάνουν στήριξη στις περιοχές αυτές.
Έμαθα, αλλά σύντομα θα το επαληθεύσω ότι το σεμινάριο κατάρτισης για το GDPR είναι η φωνητική ανάγνωση του νόμου στους "καταρτιζόμενους". Τουλάχιστον δε θα έχει μαργαριτάρια.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει