!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
δες εδω - https://www.thespruceeats.com/what-is-a ... ote-995659
με την πρωτη ευκαιρια θα φτιαξω ταλιατα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μέτριο rare το προτείνει η μάστορας. Για την tagliata, θέλεις και grana padano ή παρμεζάνα, μη βάλεις καμιά φέτα.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:12δες εδω - https://www.thespruceeats.com/what-is-a ... ote-995659
Ordem e Progresso.
ε οχιιιιι και τυρι με την ταλιαταCavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:15Μέτριο rare το προτείνει η μάστορας. Για την tagliata, θέλεις και grana padano ή παρμεζάνα, μη βάλεις καμιά φέτα.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:12δες εδω - https://www.thespruceeats.com/what-is-a ... ote-995659
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ροκα αντε και κανα ντοματινι + αρωματισμενο ελαιολαδο τα κλασσικα δλδ για να καθαριζει ο ουρανισκος να απολασουμε την επομενη μπουκια σαν να ειναι η πρωτη
τυρι = 10 γραμμαρια μολυβι στο σβερκο
οταν εχεις τετοιο κομματι το σεβεσαι

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάπως έτσι. Ωραία tagliata , πολύ καλή συγκριτικά, έκανε, δεν ξέρω αν κάνει ακόμα,στην Καστέλα ο Tonny Bonanno. Έχω να φάω κει από πενταετία και. Και tagliata δεν έχω φάει ακόμα φέτος καθόλου.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:29Ροκα αντε και κανα ντοματινι + αρωματισμενο ελαιολαδο τα κλασσικα δλδ για να καθαριζει ο ουρανισκος να απολασουμε την επομενη μπουκια σαν να ειναι η πρωτη
τυρι = 10 γραμμαρια μολυβι στο σβερκο![]()

Ordem e Progresso.
Σήμερα μαγείρεψε η μητέρα μου σουπιές με σπανάκι.
Ήτανε τέλειες.
Ήτανε τέλειες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
ΟΙ σουπιές με σπανάκι ήταν τυπικό σαρακοστιανό φαγητό. Όταν ζούσα Ελλάδα, η μάνα μου τις έκανε, αλλά και το καφενείο της γειτονιάς, που είχε μαγειρευτό, έκανε τακτικά σουπιές με σπανάκι, τέτοιες μέρες.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Οχι αλογοουρά σου εστειλα! Κιοφτε αλλη φορα δεν ειχα πρόχειρο !!!Ασέβαστος έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:14οσο ζω μαθαινω. νομιζα οτι ο κοτσος "κεφτες" ηταν αυτο που μενουν ολα τα μαλλια πανω, σ αυτη που μου εστειλες εχεις αυτο που νομιζα οτι λεγεται αλογοουρα.
απο σημερα ειμαι ολιγον σοφοτερος.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ταλιατα εγω παλικάρια ξεσκίζω !!
Φετο εχω φαει ισα με δεκα !!!
Με την ρόκα παρμεζάνα ή μπαλσαμικο παραγγέλνω αναλόγως τα κέφια !
Φετο εχω φαει ισα με δεκα !!!
Με την ρόκα παρμεζάνα ή μπαλσαμικο παραγγέλνω αναλόγως τα κέφια !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ταρταρ ποιος τιμα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στην Καστελα την εκανε με ασχετα κομματια - φλανκ κλπ - δλδ παπαριες - εκαναν την ταλιατα σαν το ορο παιδακια - παει παντου σε οτι ''ψιλοκομμενο''Cavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:38Κάπως έτσι. Ωραία tagliata , πολύ καλή συγκριτικά, έκανε, δεν ξέρω αν κάνει ακόμα,στην Καστέλα ο Tonny Bonanno. Έχω να φάω κει από πενταετία και. Και tagliata δεν έχω φάει ακόμα φέτος καθόλου.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:29Ροκα αντε και κανα ντοματινι + αρωματισμενο ελαιολαδο τα κλασσικα δλδ για να καθαριζει ο ουρανισκος να απολασουμε την επομενη μπουκια σαν να ειναι η πρωτη
τυρι = 10 γραμμαρια μολυβι στο σβερκο![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σπανια οταν εχουμε δικο μας μοσχαρι η αγοραζει ο ξαδελφος κανα Τηνιακο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι, δεν έκανε ντε και καλά εντρακότα, ισχύει. Αλλά ήταν νοστιμότατη.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:53Στην Καστελα την εκανε με ασχετα κομματια - φλανκ κλπ - δλδ παπαριες - εκαναν την ταλιατα σαν το ορο παιδακια - παει παντου σε οτι ''ψιλοκομμενο''
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-