Λοιμώχθηκα, αγαπητή και πονηρή γάτα. Επί του θέματος οτι τα ΚΕΚ είναι ένα σκάνδαλο που τραβάει χρόοοοονια τώρα, και που είναι με τα μπούνια μέσα το "δημοκρατικό τόξο", κουβέντα.Και όποιος θεωρεί ότι αυτό είναι ντάματζ κοντρόλ για την νδ, να πάει στα κεκ που έδιναν τα σωστά σκοιλς και μόρια για επίδομα ψυχικής οδύνης με τα κωλομηχανήματα του διαόλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Πάρτι” στο Twitter για την “τηλεκατάρτιση” – παρωδία
Re: “Πάρτι” στο Twitter για την “τηλεκατάρτιση” – παρωδία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ρε μαλακες αριστεροι,δεν ζειτε λεπτο χωρις φατουρο ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν έγραψα αυτό, βελτίωσε το damage control σου σε παρακαλώ. Και κάποια στιγμή, τεκμηρίωσε κι αυτό:under έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:30Μαλακα μου,θα εκανες θραυση αν υπηρχε το πχορουμ την εποχη της βιντεοκασετας.
Ο ισχυρισμος οτι ολοι οι κεκατζηδες ειναι δαπιτες και το ξερεις γιατι τους παρακολουθεις ολους ειναι ενα πραγματικο μαργαριταρι.
διότι κυκλοφορεί αυτόunder έγραψε: 18 Απρ 2020, 13:45
Κατι μου λεει ομως οτι ετσι δεν θα μας εδιναν εγκριση για να βαλουμε μεσα τα χρηματα του ΕΣΠΑ.
https://www.efsyn.gr/stiles/apopseis/23 ... ones-horis
και προς το παρόν κανένας damage controller δεν έκανε τον κόπο έστω να το αντικρούσει. Τι είναι αυτό το "κάτι" που σου λέει;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Δεν έχουν εκπέδευση, αγαπητέ νεοδημοκράτη. Έχουν λοιμωχθεί μέχρι μέτζη του νεουκτή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτά μπορείτε να τα συζητάτε μεταξύ σας οι 0,60άρηδες, υπάρχει και κόσμος όλων των πολιτικών προτιμήσεων που σας φτύνει σήμερα για το καψώνι στους επιστήμονες και την εξυπηρέτηση στους φίλους σας ΚΕΚατζήδες.
Εεεεε, τώρα μαθημένα τα βακτήρια απ' τα χιόνια...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω για σας ,αλλά εγώ ένιωσα μια ψυχρασία στην ατμόσφαιρα.
Επί του θέματος αγαπητέ χελώνε, έπρεπε να θέσω ξανά και ξανά το ίδιο ερώτημα, μέχρι να φιλοτιμηθεί να απαντήσει κάποιος που είναι εκτός του "δημοκρατικού" αλλά εντός του λογικού τόξου.Kauldron έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:32Λοιμώχθηκα, αγαπητή και πονηρή γάτα. Επί του θέματος οτι τα ΚΕΚ είναι ένα σκάνδαλο που τραβάει χρόοοοονια τώρα, και που είναι με τα μπούνια μέσα το "δημοκρατικό τόξο", κουβέντα.Και όποιος θεωρεί ότι αυτό είναι ντάματζ κοντρόλ για την νδ, να πάει στα κεκ που έδιναν τα σωστά σκοιλς και μόρια για επίδομα ψυχικής οδύνης με τα κωλομηχανήματα του διαόλου.![]()
Όλοι οι "αντιδημοκρατικοί αού αού" το παίξατε λούφα και παραλλαγή και βγαίνετε τώρα σαν τους κουτοπονηρίδηδες σαλίγκαρους μετά τη βροχή, να το ρίξετε στη γενικότητα και διαχρονικότητα
Δηλαδή γουάου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ελαχιστοποίηση της διασποράς των παθολόγων στο νοσοκομειακό χώρο. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 18 Απρ 2020, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εσυ δεν μας επρηζες τον τσοκο οτι ξερεις την αγορα και οτι οι κεκατζηδες ειναι δαπιτες και γι αυτο δινει τα voucher η νδ ;vatraxos έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:36Δεν έγραψα αυτό, βελτίωσε το damage control σου σε παρακαλώ. Και κάποια στιγμή, τεκμηρίωσε κι αυτό:under έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:30Μαλακα μου,θα εκανες θραυση αν υπηρχε το πχορουμ την εποχη της βιντεοκασετας.
Ο ισχυρισμος οτι ολοι οι κεκατζηδες ειναι δαπιτες και το ξερεις γιατι τους παρακολουθεις ολους ειναι ενα πραγματικο μαργαριταρι.
διότι κυκλοφορεί αυτόunder έγραψε: 18 Απρ 2020, 13:45
Κατι μου λεει ομως οτι ετσι δεν θα μας εδιναν εγκριση για να βαλουμε μεσα τα χρηματα του ΕΣΠΑ.
https://www.efsyn.gr/stiles/apopseis/23 ... ones-horis
και προς το παρόν κανένας damage controller δεν έκανε τον κόπο έστω να το αντικρούσει. Τι είναι αυτό το "κάτι" που σου λέει;
πες μας τωρα πως και η αχτσιογλου χαρισε χρημα σε δαπιτες 5 ημερες πριν τις εκλογες;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αν ένιωσες ψυχρασία, μπορεί να λοιμώχθηκες.
Κυκλοφορούν πολυανθεκτών μικροοργανισμοί.
Ααααα, μάλιστα "εμείς τρώγαμε και κλέβαμε (ενώ είχαμε την εξουσία, τους δικαστικούς, τους αστυνομικούς, κλπ) , αλλά εσείς τί κάνατε για να μας σταματήσετε? Άρα φταίτε κι εσείς. " Αμ δεν πάει έτσι αγαπητή μου γάτα. Αμ δεν πάει έτσι.Όλοι οι "αντιδημοκρατικοί αού αού" το παίξατε λούφα και παραλλαγή και βγαίνετε τώρα σαν τους κουτοπονηρίδηδες σαλίγκαρους μετά τη βροχή, να το ρίξετε στη γενικότητα και διαχρονικότητατων "δημοκρατικών" τόξων.
Σ' αυτό πάντως είναι μέσα. Δεν έλεγε ο Μπουμπούκος οτι θα κλείσει νοσοκομεία και θ' απολύσει γιατρούς? Ε, ορίστε, αρχίζουμε με τους παθολόγους.Η ελαχιστοποίηση όλων των παθολόγων στο νοσοκομειακό χώρο.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ετσι αντερακο. Δωσε πονο.

Εγώ είπα ότι ο δρόμος για την επιτυχία των δαπιτών περνάει κατά βάση μέσα από τα ΕΣΠΑ. Αν εσύ πρώτη φορά το διαβάζεις εδώ μέσα, υπάρχει ζωή και έξω από το Μέτσοβο.under έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:47 εσυ δεν μας επρηζες τον τσοκο οτι ξερεις την αγορα και οτι οι κεκατζηδες ειναι δαπιτες και γι αυτο δινει τα voucher η νδ ;
πες μας τωρα πως και η αχτσιογλου χαρισε χρημα σε δαπιτες 5 ημερες πριν τις εκλογες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 162 Απαντήσεις
- 5558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-