!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
Re: Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
Εγώ, έβαλα μουστάρδα και κετσάπ στο φαλάφελ.
Ordem e Progresso.
Σως ταχίνι δεν σου αρέσει; Είναι γιάμι!!!
Καλή φάση;
αλλά η σως ταχίνι με γιαούρτι είναι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλα, γενικά μιλάω οχι για τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΜΗ νομίζεις πως παίρνω και συχνά πολύ, φαλάφελ. Τώρα τα΄φερε η Γυναίκα, επειδή δεν είχαμε χρόνο, και νηστεύουμε.
Ordem e Progresso.
Έσκασα με μαγειρίτσα, γαματο φαγητό
Άκυρο λάθος τοπικ
Άκυρο λάθος τοπικ
Αν έρθεις Αθήνα να πας στην Αιόλου στο φαλαφελας να πάρεις. Και να πάρεις και παγωμένη μπύρα απο το και να πας να αραξεις στην πεζουλα στην Απ. Παύλου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Nαι, κούκλα μου, θα έρθω στην Αθήνα και θα πάω για φαλάφελ. Δεν θα πάω για σουβλάκια, χταπόδια, σαγανάκια, κοκορέτσι, κοντοσούβλι.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:15Αν έρθεις Αθήνα να πας στην Αιόλου στο φαλαφελας να πάρεις. Και να πάρεις και παγωμένη μπύρα απο το και να πας να αραξεις στην πεζουλα στην Απ. Παύλου
Ordem e Progresso.
Μη παςCavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:19Nαι, κούκλα μου, θα έρθω στην Αθήνα και θα πάω για φαλάφελ. Δεν θα πάω για σουβλάκια, χταπόδια, σαγανάκια, κοκορέτσι, κοντοσούβλι.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:15Αν έρθεις Αθήνα να πας στην Αιόλου στο φαλαφελας να πάρεις. Και να πάρεις και παγωμένη μπύρα απο το και να πας να αραξεις στην πεζουλα στην Απ. Παύλου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπάρχει κανείς που να μη νηστευει η να μην πάσχει από βεγκανισμο και να τρώει φαλαφελ; έλεος πχια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το φαλαφελ ειναι τέλειο. ΤΕΛΕΙΟ.Ερμής έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:22 Υπάρχει κανείς που να μη νηστευει η να μην πάσχει από βεγκανισμο και να τρώει φαλαφελ; έλεος πχια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι κακό έχει, πέρα από το ότι έγινε trendy;Ερμής έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:22 Υπάρχει κανείς που να μη νηστευει η να μην πάσχει από βεγκανισμο και να τρώει φαλαφελ; έλεος πχια
Εγώ κάθε φορά που πηγαίνω στον πατέρα μου, αυτό απολαμβάνω. Φαλάφελ (που τις λέμε ταμίες αλλά δεν ξέρω γιατί), σως ταχίνι και μολοχία με ρύζι και φρέσκες πίτες μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες. Δεν παίζει καλύτερο φαγητό από το φαγητό της αγάπης. (Τρώω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ο πατέρας μου είναι Αιγυπτιώτης και έχει φέρει όλη αυτή την παράδοση με περίσσια αγάπη και το λατρεύω).