!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Δύο παρατηρήσεις:
1. Σήμερα υπήρξε συνωστισμός, ο οποίος πέραν της ατομικής ευθύνης οφείλεται και σε λανθασμένο σχεδιασμό. Ήταν ανόητη η απόφαση για άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στη μία και η επίκληση θρησκευτικών λόγων για τη λήψη κάνει απλώς την απόφαση εκνευριστική και ακόμα πιο ανόητη.
2. Για να μην πούμε ότι δεν υπάρχει καθόλου καραντίνα, ας πούμε ότι η καραντίνα έχει χαλαρώσει πολύ. Είναι πανεύκολο να σουλατσάρεις έξω επί ώρες και να είσαι απόλυτα νομότυπος. Η σημαντική μείωση κίνησης είναι γιατί έχει περιοριστεί η οικονομική δραστηριότητα (κάθε είδους υπηρεσίες) άρα και οι λόγοι για να βγει κάποιος έξω. Αλλά έξω είναι κρίσιμη μάζα, και μόνο όρισμένοι από αυτούς τηρούν αποστάσεις και λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας.
Αν υπάρχει ακόμα πραγματικός κίνδυνος διασποράς πρέπει να αυστηροποιηθεί και να αστυνομευθεί η καταντίνα. Αλλιώς σε 15 ημέρες θα κλαίμε πάνω από το μακαρίτη. Πάντως την Κυριακή το ξεχνάμε: όλες οι ευρύτερες οικογένειες που μένουν κοντά θα είναι μαζί. Και θα το κάνουν απόλυτα νομότυπα.
1. Σήμερα υπήρξε συνωστισμός, ο οποίος πέραν της ατομικής ευθύνης οφείλεται και σε λανθασμένο σχεδιασμό. Ήταν ανόητη η απόφαση για άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στη μία και η επίκληση θρησκευτικών λόγων για τη λήψη κάνει απλώς την απόφαση εκνευριστική και ακόμα πιο ανόητη.
2. Για να μην πούμε ότι δεν υπάρχει καθόλου καραντίνα, ας πούμε ότι η καραντίνα έχει χαλαρώσει πολύ. Είναι πανεύκολο να σουλατσάρεις έξω επί ώρες και να είσαι απόλυτα νομότυπος. Η σημαντική μείωση κίνησης είναι γιατί έχει περιοριστεί η οικονομική δραστηριότητα (κάθε είδους υπηρεσίες) άρα και οι λόγοι για να βγει κάποιος έξω. Αλλά έξω είναι κρίσιμη μάζα, και μόνο όρισμένοι από αυτούς τηρούν αποστάσεις και λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας.
Αν υπάρχει ακόμα πραγματικός κίνδυνος διασποράς πρέπει να αυστηροποιηθεί και να αστυνομευθεί η καταντίνα. Αλλιώς σε 15 ημέρες θα κλαίμε πάνω από το μακαρίτη. Πάντως την Κυριακή το ξεχνάμε: όλες οι ευρύτερες οικογένειες που μένουν κοντά θα είναι μαζί. Και θα το κάνουν απόλυτα νομότυπα.
Βέβαια, η λειτουργία της καραντίνας (εκ του quaranta δηλ. σαράντα, ο αριθμός ημερών απομόνωσης...) όπου υπάρχει η απομόνωση του ασθενούς προς όφελος της υγιούς κοινότητας, δεν είναι το ίδιο με την τυραννία, όπου όλοι, υγιείς και ασθενείς, απομονώνονται και εγκλείονται ώστε να καταφέρει να υπάρξει κουτσά στραβά ένα ανίκανο, κατώτερο των περιστάσεων, καθεστώς.
Καλή ανάσταση και λευτεριά από τους αντίχριστους νουδούλους να έχουμε...
Καλή ανάσταση και λευτεριά από τους αντίχριστους νουδούλους να έχουμε...
- EKPLIKTIKOS
Βολιώτης συνελήφθη επειδή απειλούσε να καταρρίψει drone της ΕΛ.ΑΣ ενώ θα έψηνε πρόβιο κεμπάμπ
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/a ... PjBg8pL9BQ
-
Von Mackensen
EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Απρ 2020, 13:32 Βολιώτης συνελήφθη επειδή απειλούσε να καταρρίψει drone της ΕΛ.ΑΣ ενώ θα έψηνε πρόβιο κεμπάμπ
<<Ε λέμε και καμια μαλακια να περνάει η ωρα>>.
Βραβείο Χρυσού Τραμπακουλα στην μάνα που ποσταρε στο FB οτι πήδηξε τα κάγκελα για να μην αφήσει χωρίς λάδι το καντιλι του αδικοχαμένου (καθώς έσκασε σε φορτηγο με το μηχανάκι που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα χωρίς δίπλωμα και κράνος) δεκαεφταχρονου γιου.Beria έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:10 Οἴμοι φῶς τοῦ Κόσμου!
οἴμοι φῶς τὸ ἐμόν!
Ἰησοῦ μου ποθεινότατε ἔκραζεν,
ἡ Παρθένος θρηνῳδοῦσα γοερῶς
Σήμερον σπαράζει η μητέρα Του και τα ζώα δέρνονταν έξω από την εκκλησία
Και πάλι βέβαια οι βόθροι αξιοσημείωτα μειοψηφικοι για βαλκανική χώρα που μόλις βγαίνει από δεκαετή κρίση. Εγώ έχω εκπλαγεί πολύ ευχάριστα. Οι εθνολαϊκιστες πολύ δυσάρεστα.
Πω πω τι πονόψυχοι χριστιανοί που είστε! Άντε να ευχηθώ καλό παράδεισο να έχετε, αλλά με τέτοιο μάλαμα που είστε είναι σίγουρο. 
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στο 90% απλα χεστηκατε πάνω σας για τη ζωούλα σας και νιώσατε ασφάλεια σαν περιστερακια στην αγκαλιά του Νικ Χαρντ.foscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:12Βραβείο Χρυσού Τραμπακουλα στην μάνα που ποσταρε στο FB οτι πήδηξε τα κάγκελα για να μην αφήσει χωρίς λάδι το καντιλι του αδικοχαμένου (καθώς έσκασε σε φορτηγο με το μηχανάκι που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα χωρίς δίπλωμα και κράνος) δεκαεφταχρονου γιου.Beria έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:10 Οἴμοι φῶς τοῦ Κόσμου!
οἴμοι φῶς τὸ ἐμόν!
Και πάλι βέβαια οι βόθροι αξιοσημείωτα μειοψηφικοι για βαλκανική χώρα που μόλις βγαίνει από δεκαετή κρίση. Εγώ έχω εκπλαγεί πολύ ευχάριστα. Οι εθνολαϊκιστες πολύ δυσάρεστα.
Εκτός αν πιστεύετε πως εκπολιτιστήκατε από τα νουδουλικά τρωκτικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κακώς το ποσταρε.foscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:12Βραβείο Χρυσού Τραμπακουλα στην μάνα που ποσταρε στο FB οτι πήδηξε τα κάγκελα για να μην αφήσει χωρίς λάδι το καντιλι του αδικοχαμένου (καθώς έσκασε σε φορτηγο με το μηχανάκι που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα χωρίς δίπλωμα και κράνος) δεκαεφταχρονου γιου.Beria έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:10 Οἴμοι φῶς τοῦ Κόσμου!
οἴμοι φῶς τὸ ἐμόν!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όντως αγαπαμε τη ζωουλα μας.
Αλλά θέλει μια ωριμότητα να αποδεχθείς τις βασικές παραμέτρους της κατάστασης και την αναγκαιότητα αυτών που πρέπει να γίνουν.
Αντί να αρχίζεις για Σωρούς, φραπελιες, δεθαμουπουνεμενανε γιατιαυτοςκιοχιεγω, ειναισχεδιο, εγωδενψηφισαγιακορωνοϊο κλπ.
Αλλά θέλει μια ωριμότητα να αποδεχθείς τις βασικές παραμέτρους της κατάστασης και την αναγκαιότητα αυτών που πρέπει να γίνουν.
Αντί να αρχίζεις για Σωρούς, φραπελιες, δεθαμουπουνεμενανε γιατιαυτοςκιοχιεγω, ειναισχεδιο, εγωδενψηφισαγιακορωνοϊο κλπ.
Αυτό που έπρεπε να ποσταρει κάθε μέρα είναι μην ξεχνάτε πόσο ηλίθια σκοτώθηκε ο γιος μου για τη γκαβλα του και πόσο φταίω εγώ που τον καμαρωνα. Αντί για αυτό, στο δικό του κακό παράδειγμα προσθέτει το δικό της. Ένα δικαίωμα που είχε να τη λυπόμαστε, πάει και το κατουράει.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:24Κακώς το ποσταρε.foscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:12Βραβείο Χρυσού Τραμπακουλα στην μάνα που ποσταρε στο FB οτι πήδηξε τα κάγκελα για να μην αφήσει χωρίς λάδι το καντιλι του αδικοχαμένου (καθώς έσκασε σε φορτηγο με το μηχανάκι που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα χωρίς δίπλωμα και κράνος) δεκαεφταχρονου γιου.Beria έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:10 Οἴμοι φῶς τοῦ Κόσμου!
οἴμοι φῶς τὸ ἐμόν!
Δεν ξέρω αν τον καμάρωνεfoscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:36Αυτό που έπρεπε να ποσταρει κάθε μέρα είναι μην ξεχνάτε πόσο ηλίθια σκοτώθηκε ο γιος μου για τη γκαβλα του και πόσο φταίω εγώ που τον καμαρωνα.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:24Κακώς το ποσταρε.foscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:12
Βραβείο Χρυσού Τραμπακουλα στην μάνα που ποσταρε στο FB οτι πήδηξε τα κάγκελα για να μην αφήσει χωρίς λάδι το καντιλι του αδικοχαμένου (καθώς έσκασε σε φορτηγο με το μηχανάκι που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα χωρίς δίπλωμα και κράνος) δεκαεφταχρονου γιου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Παντως δειχνει λιγο σκατοψυχια το κράξιμο στη μανα. Just saying, είναι μια τυπισσα που θρηνει τον γιο της με τον τροπο της. Κ ας μη λεμε μεγαλα λόγια, γιατι (α) κ εμεις εχουμε παιδια κ δεν ξερουμε τι έλεγχο θα ασκουμε στα 17 τους ή πως αντιδρουσαμε σε μια απώλεια και (β) ημασταν κ εμεις 17 κ πολλοι απο εμας καναμε μαλακιες. Ας έχουμε περισσότερη κατανόηση γιατι είμαστε άνθρωποι κ εμεις
-
talaipwros
Τι θα γινότανε με τσιπροβαρουφοπολακηδες;foscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:34 Όντως αγαπαμε τη ζωουλα μας.
Αντι για Τσιοδρα θα ειχαμε την Ραχήλ Μακρή να λεει οτι δεν υπαρχει ιός
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Για φραπελιες μιλαει οποιος μιλούσε πρίν και ο ιδιος θα συνεχισει να μιλαει και μετα απο αυτην την ιστορια.foscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:34 Όντως αγαπαμε τη ζωουλα μας.
Το να κλεινεις την παραλια θεσσαλονικης ομως και να συνωστιζεται ο κοσμος σε 1 μετρο πεζοδρομιο ή να κλεινεις 5 μερες τα νεκροταφεια είναι καραγκιοζιλίκια για να φτιαχνονται απο ασφαλεια οι νοικοκυρες που βλεπουν τον Χαρδαλια μίστερ Γκρέυ και επιπλέον φόβος γιατί είσαι εντελώς ξεβρακωτος και απροετοιμαστος.
Δε θα συμμετασχουμε ολοι στο επικοινωνιακο καραγκιοζιλικι, πόσο μάλλονό όταν ποτε δε γίνεται κουβέντα για την ουσια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Για τη Ραχήλ Μάκρη δεν ξέρω.talaipwros έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:45Τι θα γινότανε με τσιπροβαρουφοπολακηδες;foscilis έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:34 Όντως αγαπαμε τη ζωουλα μας.
Αντι για Τσιοδρα θα ειχαμε την Ραχήλ Μακρή να λεει οτι δεν υπαρχει ιός
Αυτό που σίγουρα θα είχαμε θα ήταν 1000 γιατροί στα Νοσοκομεια της προκήρυξης του Μαΐου προ εκλογων που ακυρώθηκε και ξαναβγηκε απ το συρτάρι πριν 1 μήνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις