Από όσο ξέρω τα λεφτά του ΕΣΠΑ είναι συγχρηματοδότηση από το κράτος. Δηλαδή ένα ποσοστό είναι από το ΕΣΠΑ (νομίζω 40%) και το υπόλοιπο από τα κρατικά ταμεία.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:14 Γιατί ακριβώς θυμήθηκες αυτό το νήμα και με κανες quote?Λεφτά του ΕΣΠΑ είναι τα ΚΕΚ ενώ τα άλλα είναι από κρατικά ταμεία.Την διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάτε Νέα Δημοκρατία, φάτε σκ@@α (κοιν. μέρισμα)
Re: Φάτε Νέα Δημοκρατία, φάτε σκ@@α (κοιν. μέρισμα)
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Εξαρτάταικορόιδο έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:18Από όσο ξέρω τα λεφτά του ΕΣΠΑ είναι συγχρηματοδότηση από το κράτος. Δηλαδή ένα ποσοστό είναι από το ΕΣΠΑ (νομίζω 40%) και το υπόλοιπο από τα κρατικά ταμεία.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:14 Γιατί ακριβώς θυμήθηκες αυτό το νήμα και με κανες quote?Λεφτά του ΕΣΠΑ είναι τα ΚΕΚ ενώ τα άλλα είναι από κρατικά ταμεία.Την διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαι
Έχει καταργηθεί και είναι η χρηματοδότηση 100% από το ΕΣΠΑ;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:27Εξαρτάταικορόιδο έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:18Από όσο ξέρω τα λεφτά του ΕΣΠΑ είναι συγχρηματοδότηση από το κράτος. Δηλαδή ένα ποσοστό είναι από το ΕΣΠΑ (νομίζω 40%) και το υπόλοιπο από τα κρατικά ταμεία.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:14 Γιατί ακριβώς θυμήθηκες αυτό το νήμα και με κανες quote?Λεφτά του ΕΣΠΑ είναι τα ΚΕΚ ενώ τα άλλα είναι από κρατικά ταμεία.Την διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαι
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
https://www.cnn.gr/oikonomia/insights/s ... o-neo-espaΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:14Γιατί ακριβώς θυμήθηκες αυτό το νήμα και με κανες quote?Λεφτά του ΕΣΠΑ είναι τα ΚΕΚ ενώ τα άλλα είναι από κρατικά ταμεία.Την διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαιKauldron έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:06Τί λέει, φίλε μου? Όλα καλά αυτό το όμορφο ανοιξιάτικο μεσημεράκι?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 22:38
Πάντως είστε απίστευτοι.Εκτός ότι είστε χαιρέκακοι κάνετε και τελείως ηλίθια αντιπολίτευση.Λες και δεν ξέρει κανένας ότι το μέρισμα προέρχεται από το υπεροπλεόνασμα και το έδωσε ο Πίκος προεκλογικά ως 13η.Κομματικά λυσσασμένος συμφερτός.
Το πήγε στα ΚΕΚ, όλα καλά. Νεοδημοκράτες είναι.λέμε ότι ψηφίσαμε ΝΔ για να κόψει το μέρισμα και δυστυχώς δεν το έκοψε εντελώς
Και απ' αυτό το 80%, ένα μέρος είναι γκές γουάτ, ΚΑΙ αυτό από λεφτά της Ελλάδας. Δηλαδή ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό χρημάτων, είναι απ' την τσέπη μας. Με τις υγείες μας εμάς, και καλή όρεξη σε 'σενα και τους ομοιους σου, και σε καλή μεριά τα λεφτά μου.Το ΕΣΠΑ χρηματοδοτείται με 26 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το 20% είναι εθνική συμμετοχή και το 80% προέρχεται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά (περίπου 21 δισ. ευρώ).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εξαρτάται
Kι αν τις νύχτες δεν άπλωνα, τα λεφτά μου για μάξιλάρι σου...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Το ΕΣΠΑ είναι κοινό ευρωπαικό εργαλείο κάθε κράτος πληρώνει μια συμμετοχή.Εμείς επειδή είμαστε φτωχότεροι αυτά που παίρνουμε είναι πάντα μεγαλύτερα από την συμμετοχή που δίνουμε.Kauldron έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:34https://www.cnn.gr/oikonomia/insights/s ... o-neo-espaΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:14Γιατί ακριβώς θυμήθηκες αυτό το νήμα και με κανες quote?Λεφτά του ΕΣΠΑ είναι τα ΚΕΚ ενώ τα άλλα είναι από κρατικά ταμεία.Την διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαιKauldron έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:06
Τί λέει, φίλε μου? Όλα καλά αυτό το όμορφο ανοιξιάτικο μεσημεράκι?
Το πήγε στα ΚΕΚ, όλα καλά. Νεοδημοκράτες είναι.
Και απ' αυτό το 80%, ένα μέρος είναι γκές γουάτ, ΚΑΙ αυτό από λεφτά της Ελλάδας. Δηλαδή ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό χρημάτων, είναι απ' την τσέπη μας. Με τις υγείες μας εμάς, και καλή όρεξη σε 'σενα και τους ομοιους σου, και σε καλή μεριά τα λεφτά μου.Το ΕΣΠΑ χρηματοδοτείται με 26 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το 20% είναι εθνική συμμετοχή και το 80% προέρχεται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά (περίπου 21 δισ. ευρώ).
Και γι' αυτό είναι ΟΚ να ταΐζουμε τα παράσιτα, αντί να κάνουμε κάτι χρήσιμο. Νοοτροπία απόλυτα ταιριαστή με το άβατάρ σου. Λοιμόχθωμαι.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:44Το ΕΣΠΑ είναι κοινό ευρωπαικό εργαλείο κάθε κράτος πληρώνει μια συμμετοχή.Εμείς επειδή είμαστε φτωχότεροι αυτά που παίρνουμε είναι πάντα μεγαλύτερα από την συμμετοχή που δίνουμε.Kauldron έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:34https://www.cnn.gr/oikonomia/insights/s ... o-neo-espaΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:14
Γιατί ακριβώς θυμήθηκες αυτό το νήμα και με κανες quote?Λεφτά του ΕΣΠΑ είναι τα ΚΕΚ ενώ τα άλλα είναι από κρατικά ταμεία.Την διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Αυτό το νήμα είναι μνημείο. Τα συριζόπουλα ήθελαν να βρει η κυβέρνηση να μοιράσει 1-2 δις ακόμη. Ευτυχώς που δεν κυβερνάει πλέον τσίρκο και έχει το κράτος για να μειωθεί η επίδραση της κρίσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Λοιμωχθήκατε?hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:59 Αυτό το νήμα είναι μνημείο. Τα συριζόπουλα ήθελαν να βρει η κυβέρνηση να μοιράσει 1-2 δις ακόμη. Ευτυχώς που δεν κυβερνάει πλέον τσίρκο και έχει το κράτος για να μειωθεί η επίδραση της κρίσης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ κρατάω πρακτικά με τα οικογενειακά έσοδα. Αν δω πως είναι λιγότερα από αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ θα το μαυρίσω το Κούλη.hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:59 Αυτό το νήμα είναι μνημείο. Τα συριζόπουλα ήθελαν να βρει η κυβέρνηση να μοιράσει 1-2 δις ακόμη. Ευτυχώς που δεν κυβερνάει πλέον τσίρκο και έχει το κράτος για να μειωθεί η επίδραση της κρίσης.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- hellegennes
Όλων τα έξοδα θα είναι λιγότερα τουλάχιστον για φέτος αν όχι και για του χρόνου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εννοείται πως αν μειωθούν σε ικανό βαθμό τα έξοδα θα είναι υπέρ της ΝΔ. Αλλά μέχρι τώρα , σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο , δεν …hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:10 Όλων τα έξοδα θα είναι λιγότερα τουλάχιστον για φέτος αν όχι και για του χρόνου.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Philip Mortimer
Με την υπόθεση του κορωνοιου νομίζω ότι είναι κάπως αστείο να απαιτείς να μην είναι μικρότερα τα έσοδα.Ζαποτέκος έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:08Εγώ κρατάω πρακτικά με τα οικογενειακά έσοδα. Αν δω πως είναι λιγότερα από αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ θα το μαυρίσω το Κούλη.hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:59 Αυτό το νήμα είναι μνημείο. Τα συριζόπουλα ήθελαν να βρει η κυβέρνηση να μοιράσει 1-2 δις ακόμη. Ευτυχώς που δεν κυβερνάει πλέον τσίρκο και έχει το κράτος για να μειωθεί η επίδραση της κρίσης.
Σε βάθος τετραετίας λέω. Δεν νομίζω να πάμε σε εκλογές τώρα κοντά.Philip Mortimer έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:16Με την υπόθεση του κορωνοιου νομίζω ότι είναι κάπως αστείο να απαιτείς να μην είναι μικρότερα τα έσοδα.Ζαποτέκος έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:08Εγώ κρατάω πρακτικά με τα οικογενειακά έσοδα. Αν δω πως είναι λιγότερα από αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ θα το μαυρίσω το Κούλη.hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:59 Αυτό το νήμα είναι μνημείο. Τα συριζόπουλα ήθελαν να βρει η κυβέρνηση να μοιράσει 1-2 δις ακόμη. Ευτυχώς που δεν κυβερνάει πλέον τσίρκο και έχει το κράτος για να μειωθεί η επίδραση της κρίσης.
- hellegennes
Ακόμα και σε βάθος τετραετίας τα έσοδά σου μπορεί να είναι συνολικά χαμηλότερα, αν έχουμε ηχηρή ύφεση. Αλλά σε τι φταίει ο Μητσοτάκης γι' αυτό; Ό,τι ήταν να κάνει για να αποφευχθούν τα χειρότερα το έκανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 772 Απαντήσεις