Ε καλά τα κρύβεις κ συ τα χρονάκια σου όμως!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν οι χρήστες ήταν πολιτικοί
Re: Αν οι χρήστες ήταν πολιτικοί
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Εγω;relativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:16Χωρίς τις Κυριακές και τις αργίες !
Ρέ πειραχτήρι, πρέπει να του πετάς κατάμουτρα ότι γέρασε ?
Την στιγμή που θέλει να το ξεχάσει ?
![]()
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Τίποτα δεν κρύβω, δες στο προφίλ μου. Το 68 γεννήθηκα, στη Γερμανία ήμουν σε δύο περιόδους: 71-73 την πρώτη (από τότε θυμάμαι ελάχιστα πράγματα, μη σου πω σχεδόν τίποτα) και 75-79 τη δεύτερη (εδώ θυμάμαι αρκετά, αλλά πολλές λεπτομέρειες με το πέρασμα του χρόνου χάνονται).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ε καλά τα κρύβεις κ συ τα χρονάκια σου όμως!Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:18Εγω;relativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:16Χωρίς τις Κυριακές και τις αργίες !
![]()
![]()
Εγω;
Χμ... δύσκολη περίπτωση γεροντικής άνοιας.
Δεν θυμάσαι τί έγραψες !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
Ρέ Ντάρ πλακίτσα κάνουμε, μήν το εκλαμβάνεις ως τίποτα σοβαρό.Νταρνάκας έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:22Τίποτα δεν κρύβω, δες στο προφίλ μου. Το 68 γεννήθηκα, στη Γερμανία ήμουν σε δύο περιόδους: 71-73 την πρώτη (από τότε θυμάμαι ελάχιστα πράγματα, μη σου πω σχεδόν τίποτα) και 75-79 τη δεύτερη (εδώ θυμάμαι αρκετά, αλλά πολλές λεπτομέρειες με το πέρασμα του χρόνου χάνονται).
Εγώ είμαι κατά πολύ μεγαλύτερος από εσένα.
Σε ποιά πόλη γεννήθηκες ? Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, απλά για να δώ εάν έχω πάει σ'αυτή.
Αυτό να το εκλάβω σαν γεροντιστικη παραξενιά;Νταρνάκας έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:22Τίποτα δεν κρύβω, δες στο προφίλ μου. Το 68 γεννήθηκα, στη Γερμανία ήμουν σε δύο περιόδους: 71-73 την πρώτη (από τότε θυμάμαι ελάχιστα πράγματα, μη σου πω σχεδόν τίποτα) και 75-79 τη δεύτερη (εδώ θυμάμαι αρκετά, αλλά πολλές λεπτομέρειες με το πέρασμα του χρόνου χάνονται).
Αμάν ρε Νταρνακα, ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε!
- Νταρνάκας
Δε γεννήθηκα Γερμανία. Αν προσέξεις καλύτερα αυτό που έγραψα, έχει κόμμα μετά το "γεννήθηκα" το οποίο όπως φαίνεται δεν είδες και γι' αυτό μπερδεύτηκεςrelativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:30Ρέ Ντάρ πλακίτσα κάνουμε, μήν το εκλαμβάνεις ως τίποτα σοβαρό.Νταρνάκας έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:22Τίποτα δεν κρύβω, δες στο προφίλ μου. Το 68 γεννήθηκα, στη Γερμανία ήμουν σε δύο περιόδους: 71-73 την πρώτη (από τότε θυμάμαι ελάχιστα πράγματα, μη σου πω σχεδόν τίποτα) και 75-79 τη δεύτερη (εδώ θυμάμαι αρκετά, αλλά πολλές λεπτομέρειες με το πέρασμα του χρόνου χάνονται).
Εγώ είμαι κατά πολύ μεγαλύτερος από εσένα.
Σε ποιά πόλη γεννήθηκες ? Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, απλά για να δώ εάν έχω πάει σ'αυτή.
Στο Αννόβερο ήμουν.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Εγώ έχω μείνει στα 21 μου. Μετά δεν ξέρω τι έγινε! Τα επόμενα 6 χρόνια πέρασαν σαν καπνός!relativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:25Ε καλά τα κρύβεις κ συ τα χρονάκια σου όμως!Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:18Εγω;relativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:16
Χωρίς τις Κυριακές και τις αργίες !
![]()
![]()
Εγω;
Δεν θυμάσαι τί έγραψες !
Α, πώς τα χρόνια σαν καπνός εχάθηκαν, σα νέφη,
σαν πάχνη, σα ζωή!
- hellegennes
Ναι. Και τα δικά μου. Απλά πέρασαν και μερικά ακόμη. Ας πούμε 2.Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:40 Εγώ έχω μείνει στα 21 μου. Μετά δεν ξέρω τι έγινε! Τα επόμενα 6 χρόνια πέρασαν σαν καπνός!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ότι εσύ είσαι 29 δηλαδή;hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:48Ναι. Και τα δικά μου. Απλά πέρασαν και μερικά ακόμη. Ας πούμε 2.Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:40 Εγώ έχω μείνει στα 21 μου. Μετά δεν ξέρω τι έγινε! Τα επόμενα 6 χρόνια πέρασαν σαν καπνός!![]()
- relativer777
Νάτα μας, μας βγήκε και ποιητής ο νεαρός !!!Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:40Εγώ έχω μείνει στα 21 μου. Μετά δεν ξέρω τι έγινε! Τα επόμενα 6 χρόνια πέρασαν σαν καπνός!relativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:25Ε καλά τα κρύβεις κ συ τα χρονάκια σου όμως!
Εγω;
Δεν θυμάσαι τί έγραψες !
σαν πάχνη, σα ζωή!
- Νταρνάκας
Νεαρός η Άνγκελα Μέρκελ;relativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:58Νάτα μας, μας βγήκε και ποιητής ο νεαρός !!!Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:40Εγώ έχω μείνει στα 21 μου. Μετά δεν ξέρω τι έγινε! Τα επόμενα 6 χρόνια πέρασαν σαν καπνός!relativer777 έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:25
Ε καλά τα κρύβεις κ συ τα χρονάκια σου όμως!
Εγω;
Δεν θυμάσαι τί έγραψες !
σαν πάχνη, σα ζωή!
- hellegennes
Ναι, δεν φαίνομαι;Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:51Ότι εσύ είσαι 29 δηλαδή;hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:48Ναι. Και τα δικά μου. Απλά πέρασαν και μερικά ακόμη. Ας πούμε 2.Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:40 Εγώ έχω μείνει στα 21 μου. Μετά δεν ξέρω τι έγινε! Τα επόμενα 6 χρόνια πέρασαν σαν καπνός!![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι άλλο θα μου αλλάξετε εδώ μέσα;
Με έχουν πει Μερκελ, με έχουν πει γιαούρτι, με είπαν γριά και τώρα νεαρός;
Θα φταίει η κρέμα νυκτός που χρησιμοποιείς, θα σου στείλω σε πμ την δικιά μου. Να ξέρεις μου ζητούν ακόμη ταυτότητα όταν αγοράζω ποτά!hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2020, 23:05Ναι, δεν φαίνομαι;Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:51Ότι εσύ είσαι 29 δηλαδή;hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2020, 22:48
Ναι. Και τα δικά μου. Απλά πέρασαν και μερικά ακόμη. Ας πούμε 2.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 122 Απαντήσεις