!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Πάρτι” στο Twitter για την “τηλεκατάρτιση” – παρωδία
Re: “Πάρτι” στο Twitter για την “τηλεκατάρτιση” – παρωδία
Πέρα από την προχειροδουλειά στην μετάφραση, παρέχεται καμιά γνώση της προκοπής ή είναι σκέτο χάσιμο χρόνου;
Αυτή η ξεφτίλα δείχνει το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι την ιδιωτική εκπαίδευση. Τες πα το θέμα δεν είναι ότι εμείς που θα πάρουμε τα 600 ευρώ θα είμαστε κάποιες ώρες πάνω στην οθόνη διαβάζοντας ένα συνδυασμό google translate και ιερογλυφικών δήθεν για επιμόρφωση που μας προσβάλλει σαν επιστήμονες αλλά ότι κάποιοι επιτήδειοι μέσα στην πανδημία θα πάρουν τεράστια ποσά χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε μόνο και μόνο επειδή διέθεταν γνωριμίες.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σκέτο χάσιμο χρόνου εκτός αν δεν έχεις ιδέα ή βγήκες πριν από το 80 από το πανεπιστήμιο.ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:16 Πέρα από την προχειροδουλειά στην μετάφραση, παρέχεται καμιά γνώση της προκοπής ή είναι σκέτο χάσιμο χρόνου;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Kρίμα τότε. Τι ποσοστό χρημάτων πηγαίνει σε σας και τι στο εκπαιδευτήριο; Πόσες ώρες πρέπει να παρακολουθήσετε;
Πρόβλημα, αγαπητέ Όττο, είναι οτι μέρος των χρημάτων θα πάνε στα λαμόγια που γράψανε αυτές τις μπούρδες, ενώ θα μπορούσαν να μη βάλουν αυτά τα ηλίθια voucher, και να έδιναν κατευθείαν τα χρήματα, όπως έκαναν άλλες χώρες. Προφανώς το ήξεραν οτι σε 2 μέρες ΔΕΝ βγαίνει τόση ύλη, αλλά έπρεπε να ταΐσουννε τα κολλητάρια τους στα ΚΕΚ.Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:26 Το πρόβλημα σας γενικά ποιο είναι;
Ανατέθηκε ένα έργο και αυτοί που το ανέλαβαν τα έκαναν σκατά.
Να υπάρξουν κυρώσεις πρέπει. Από κει και πέρα τι φάση;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
Αυτά που ξέρω είναι: 400 πριν + 200 μετά την επιμόρφωση στον καταρτιζόμενο και 430 στον οργανισμό. Με δεδομένο ότι τα διαθέσιμα ΚΕΚ είναι λίγα και οι καταρτιζόμενοι δεκάδες χιλιάδες, κάποιοι θα γίνουν ΠΟΛΥ πλούσιοι για υπηρεσίες της πλάκας.ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:02 Kρίμα τότε. Τι ποσοστό χρημάτων πηγαίνει σε σας και τι στο εκπαιδευτήριο; Πόσες ώρες πρέπει να παρακολουθήσετε;
Αν το κράτος έδινε τα ίδια για πιστοποίηση σε κάποια από τις αξιόλογες πλατφόρμες που υπάρχουν (πχ coursera) θα ήταν πολύ καλύτερο, πιο ποιοτική επιμόρφωση και δεν θα κολλούσε το σύμπαν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Γύρω στα 400 ΚΕΚ συμμετέχουν νομίζω.Πρακτικά όποιος είχε πρόγραμμα κατάρτισης συμμετείχε.Awesomatic έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:15Αυτά που ξέρω είναι: 400 πριν + 200 μετά την επιμόρφωση στον καταρτιζόμενο και 430 στον οργανισμό. Με δεδομένο ότι τα διαθέσιμα ΚΕΚ είναι λίγα και οι καταρτιζόμενοι δεκάδες χιλιάδες, κάποιοι θα γίνουν ΠΟΛΥ πλούσιοι για υπηρεσίες της πλάκας.ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:02 Kρίμα τότε. Τι ποσοστό χρημάτων πηγαίνει σε σας και τι στο εκπαιδευτήριο; Πόσες ώρες πρέπει να παρακολουθήσετε;
Αν το κράτος έδινε τα ίδια για πιστοποίηση σε κάποια από τις αξιόλογες πλατφόρμες που υπάρχουν (πχ coursera) θα ήταν πολύ καλύτερο, πιο ποιοτική επιμόρφωση και δεν θα κολλούσε το σύμπαν.
- Awesomatic
Είχε βγει μια λίστα, νομίζω 350? Κάπου εκεί. Οι δικαιούχοι είναι κάπου 160.000Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:17 Γύρω στα 400 ΚΕΚ συμμετέχουν νομίζω.Πρακτικά όποιος είχε πρόγραμμα κατάρτισης συμμετείχε.
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
Έτσι,γενικά που λέμε,μηχανικός ;
Εγώ γενικά γιατρός είμαι αλλά έχω και κουρείο.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Πολ Μηχ φίλε μου.Δεν ενδιαφέρει κάποιον η ειδικότητα γι αυτό δεν την ανέφεραPapa John έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:31Έτσι,γενικά που λέμε,μηχανικός ;
- Λίνο Βεντούρα
Papa John έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:31Έτσι,γενικά που λέμε,μηχανικός ;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ανά καταρτιζόμενο εργαζόμενο;Awesomatic έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:15Αυτά που ξέρω είναι: 400 πριν + 200 μετά την επιμόρφωση στον καταρτιζόμενο και 430 στον οργανισμό.ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:02 Kρίμα τότε. Τι ποσοστό χρημάτων πηγαίνει σε σας και τι στο εκπαιδευτήριο; Πόσες ώρες πρέπει να παρακολουθήσετε;
Δεν πάμε καλά. Σπατάλη αν ισχύει
Μα το διευκρινίζουν,μαθαίνεις να ανοίγεις και να κλείνεις τον υπολογιστή.ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:16 Πέρα από την προχειροδουλειά στην μετάφραση, παρέχεται καμιά γνώση της προκοπής ή είναι σκέτο χάσιμο χρόνου;
Λίγο το' χεις ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 162 Απαντήσεις
- 5558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-