Ιστορια βγαλμένη απ τη .... ζωή ?Kauldron έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:32Κι εγώ με όσα είδα μιλάω, και εκ πείρας. Στέλεχος υπουργείου επί Σαμαρά που δεν ήξερε να γράψει τ' όνομά του.Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:09Μόνο που αυτό δεν έχει σχέση με το πως κυβερνούν. Εγώ μιλάω με όσα είδα. Εκ πείρας. Τα αμπεχωνα να στελεχωνουν υπουργεία.
Κι όταν τους έπιασα στο δούλεμα, η (ομολογουμένως μουνάρα, που θα 'λεγε και ο Daje) μου δικαιολογήθηκε οτι "είναι μαθηματικός". Δηλαδή αν είναι κάποιος μαθηματικός, δικαιούται να είναι αγράμματος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιπρας:O vatraxos της πολιτικης
Re: Τσιπρας:O vatraxos της πολιτικης
Ναι. Και η τύπισσα όντως μουνάρα.Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:52Ιστορια βγαλμένη απ τη .... ζωή ?Kauldron έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:32Κι εγώ με όσα είδα μιλάω, και εκ πείρας. Στέλεχος υπουργείου επί Σαμαρά που δεν ήξερε να γράψει τ' όνομά του.Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:09
Μόνο που αυτό δεν έχει σχέση με το πως κυβερνούν. Εγώ μιλάω με όσα είδα. Εκ πείρας. Τα αμπεχωνα να στελεχωνουν υπουργεία.
Κι όταν τους έπιασα στο δούλεμα, η (ομολογουμένως μουνάρα, που θα 'λεγε και ο Daje) μου δικαιολογήθηκε οτι "είναι μαθηματικός". Δηλαδή αν είναι κάποιος μαθηματικός, δικαιούται να είναι αγράμματος.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ενω εκανες πολυ καλη αναλυση JJ οσον αφορα αρχηγους κοματικα και θητειες , οι εμμονες σου δε σε αφηνουν . σε εχουν στα 4 και σε μαστιγώνουν . Πολυ κακος συσχετισμος με το βατραχο που στην τελικη δεν ξερουμε τι παιζει ? εσυ ξερεις ? Μπορει να ειναι φιλοι μπορει να τσονταρει στα εξοδα ο ανθρωπος ( τυχαια παραδειγματα . κοκ )
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ότι ο Τσίπρας έχει τελειώσει. Παραμένει δημοφιλής στην κεντροαριστερά. Τουλάχιστον από συριζαίους του κύκλου μου αυτό διαπιστώνω. Ο Τσακαλώτος είναι ικανός και αξιοπρεπέστατος αλλά δεν είναι τόσο επικοινωνιακός ώστε να επηρεάζει τα πλήθη και είναι ήδη 60 ετών. Είναι μεγαλύτερος από τον Κατρούγκαλο κι ας μην του φαίνεται.
Η Αχτσιόγλου μπορεί μελλοντικά να διεκδικήσει κάτι αλλά πρέπει να ενισχύσει περαιτέρω τις πολιτικές εμπειρίες της και να "σκληρύνει" κι άλλο. Δεν εμπνέεις μεγάλη εμπιστοσύνη αν μοιάζεις με κοριστάκι του Instagram, ειδικά στους πιο μεγάλους ηλικιακά ψηφοφόρους. Θέλει περισσότερο μέταλλο η Έφη και το'χει το επικοινωνιακό.
Όπως και να'χει, εκτιμώ ότι πολλά εξαρτώνται από τις συνθήκες που επικρατούν τον τελευταίο 1,5 χρόνο της κάθε κυβέρνησης. Αν εκεί μια κυβέρνηση τα κάνει θάλασσα (εικονικά ή πραγματικά) μπορεί ο λαός να "ξεχάσει" το όποιο καλό έργο κατά την πρώιμη περίοδο της εξουσίας της και η παράταξή της να αποδυναμωθεί.
Η Αχτσιόγλου μπορεί μελλοντικά να διεκδικήσει κάτι αλλά πρέπει να ενισχύσει περαιτέρω τις πολιτικές εμπειρίες της και να "σκληρύνει" κι άλλο. Δεν εμπνέεις μεγάλη εμπιστοσύνη αν μοιάζεις με κοριστάκι του Instagram, ειδικά στους πιο μεγάλους ηλικιακά ψηφοφόρους. Θέλει περισσότερο μέταλλο η Έφη και το'χει το επικοινωνιακό.
Όπως και να'χει, εκτιμώ ότι πολλά εξαρτώνται από τις συνθήκες που επικρατούν τον τελευταίο 1,5 χρόνο της κάθε κυβέρνησης. Αν εκεί μια κυβέρνηση τα κάνει θάλασσα (εικονικά ή πραγματικά) μπορεί ο λαός να "ξεχάσει" το όποιο καλό έργο κατά την πρώιμη περίοδο της εξουσίας της και η παράταξή της να αποδυναμωθεί.
- Highlander
Ο Τσίπρας είναι πολύ συμπαθής και επικοινωνιακός, δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα αντικατάστασής του, ούτε ότι θα τεθεί στο άμεσο μέλλον.
Η νδ διογκώνεται πάρα πολύ, αλλά το σημαντικό είναι ότι η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλείται από κανέναν, μιας και τα άλλα κόμματα έχουν βυθιστεί. Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο Τσίπρας συνεχίζει να συσπειρώνει.
Θα πρέπει σιγά σιγά να "χτίσουν" προφίλ νεαρά στελέχη που θα προσελκύσουν και μέσω των νεολαιών κόσμο, ώστε να προσανατολίζονται αυτά για διάδοχοι...
Η νδ διογκώνεται πάρα πολύ, αλλά το σημαντικό είναι ότι η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλείται από κανέναν, μιας και τα άλλα κόμματα έχουν βυθιστεί. Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο Τσίπρας συνεχίζει να συσπειρώνει.
Θα πρέπει σιγά σιγά να "χτίσουν" προφίλ νεαρά στελέχη που θα προσελκύσουν και μέσω των νεολαιών κόσμο, ώστε να προσανατολίζονται αυτά για διάδοχοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Απρ 2020, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις γιατί βλέπουμε άπαντες ότι μπαίνουμε σε μία νέα αχαρτογράφητη δεκαετία,
αντίστοιχης ή και μεγαλύτερης μεταβλητότητας σε σχέση με τη προηγούμενη. Εξάλλου αν θυμηθούμε το πολιτικό σκηνικό
του 2010, θα διαπιστώσουμε ότι ο ΓΑΠ εκείνη τη χρονιά κέρδισε τις τοπικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα του 3%
όπου ο Τσίπρας τσακώνονταν με τον Αλαβάνο και το Κουβέλη και ο Καρατζαφέρης ήταν ακμαίος πολιτικά.
Από εκεί και πέρα, για τις ανάγκες της κουβέντας και μόνο μπορώ να εκτιμήσω δύο πιθανά σενάρια με βάση τα τρέχοντα
δεδομένα.
α) Τη δημιουργία συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ που θα ποντάρει στη λογική του ώριμου φρούτου για να πάρει τις επόμενες
ή τις μεθεπόμενες εκλογές.
β) Την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας η οποία θα οδηγήσει σε μία κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου. Η εν λόγω κυβέρνηση
δε θα σχηματιστεί φέτος, ο Μητσοτάκης έχει πράγματι τη δυνατότητα να διαχειριστεί επικοινωνιακά ως προς το παρόν τη
κρίση αλλά δεν το εγγυάται κανείς για τις αλυσιδωτές επιπτώσεις αυτής της κρίσης που θα μας συντροφεύουν για χρόνια.
Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα απορροφηθεί από κάποιο άλλο κόμμα. Ο Τσίπρας νομίζω ότι έχει αρχίσει να καίγεται
πολιτικά και θα φύγει από το προσκήνιο κάποια στιγμή αλλά δεν θα είναι σύντομα.
αντίστοιχης ή και μεγαλύτερης μεταβλητότητας σε σχέση με τη προηγούμενη. Εξάλλου αν θυμηθούμε το πολιτικό σκηνικό
του 2010, θα διαπιστώσουμε ότι ο ΓΑΠ εκείνη τη χρονιά κέρδισε τις τοπικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα του 3%
όπου ο Τσίπρας τσακώνονταν με τον Αλαβάνο και το Κουβέλη και ο Καρατζαφέρης ήταν ακμαίος πολιτικά.
Από εκεί και πέρα, για τις ανάγκες της κουβέντας και μόνο μπορώ να εκτιμήσω δύο πιθανά σενάρια με βάση τα τρέχοντα
δεδομένα.
α) Τη δημιουργία συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ που θα ποντάρει στη λογική του ώριμου φρούτου για να πάρει τις επόμενες
ή τις μεθεπόμενες εκλογές.
β) Την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας η οποία θα οδηγήσει σε μία κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου. Η εν λόγω κυβέρνηση
δε θα σχηματιστεί φέτος, ο Μητσοτάκης έχει πράγματι τη δυνατότητα να διαχειριστεί επικοινωνιακά ως προς το παρόν τη
κρίση αλλά δεν το εγγυάται κανείς για τις αλυσιδωτές επιπτώσεις αυτής της κρίσης που θα μας συντροφεύουν για χρόνια.
Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα απορροφηθεί από κάποιο άλλο κόμμα. Ο Τσίπρας νομίζω ότι έχει αρχίσει να καίγεται
πολιτικά και θα φύγει από το προσκήνιο κάποια στιγμή αλλά δεν θα είναι σύντομα.
- Jimmy81
Το σενάριο συνασπισμού Σύριζα-Κινάλ ακούγεται ιδανικό αλλά αν δεν απαλλαχτεί το Κινάλ από τα έντονα αντι-συριζαϊκα στοιχεία δύσκολα θα ευοδωθεί τώρα κοντά. Εγώ είμαι υπέρ μιας τέτοιας ένωσης ώστε να μην διασπαστεί περαιτέρτω η δύναμη του δεύτερου κόμματος και γίνει αχαλίνωτο το πρώτο κόμμα.
- Highlander
Το Πασοκιναλ έχει ακόμη κάποια καλά στελέχη όπως ήταν ο Ραγκούσης που ήρθε συριζα, αλλά έχει και διάφορους περίεργους...Jimmy81 έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:41 Το σενάριο συνασπισμού Σύριζα-Κινάλ ακούγεται ιδανικό αλλά αν δεν απαλλαχτεί το Κινάλ από τα έντονα αντι-συριζαϊκα στοιχεία δύσκολα θα ευοδωθεί τώρα κοντά. Εγώ είμαι υπέρ μιας τέτοιας ένωσης ώστε να μην διασπαστεί περαιτέρτω η δύναμη του δεύτερου κόμματος και γίνει αχαλίνωτο το πρώτο κόμμα.
Το καλό είναι ότι η φώφη το στρέφει αρκετά πιο αριστερά τον τελευταίο καιρό...
Επίσης, το μερα25 έχει πάρα πολύ καλά άτομα που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο κτίσιμο του προοδευτικού πόλου.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τα προβεβλημένα αντι-συριζαϊκά στοιχεία όπως ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος, θα αποχωρήσουν από μόνοι τουςJimmy81 έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:41 Το σενάριο συνασπισμού Σύριζα-Κινάλ ακούγεται ιδανικό αλλά αν δεν απαλλαχτεί το Κινάλ από τα έντονα αντι-συριζαϊκα στοιχεία δύσκολα θα ευοδωθεί τώρα κοντά. Εγώ είμαι υπέρ μιας τέτοιας ένωσης ώστε να μην διασπαστεί περαιτέρτω η δύναμη του δεύτερου κόμματος και γίνει αχαλίνωτο το πρώτο κόμμα.
σε περίπτωση όπου υπάρξει σύγκλιση του KINAΛ με το ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα, η προσμονή της εξουσίας
είναι η πρώτη ύλη για κάθε κωλοτούμπα. Τη τελευταία δεκαετία, είδαμε συνεργασίες για τις οποίες τρίβαμε
τα μάτια μας, όποιος μας έλεγε το 2010 ότι ο Ψαριανός θα κατέβαινε με τη ΝΔ και η Παπακώστα με το ΣΥΡΙΖΑ,
θα το στέλναμε στο τρελάδικο
προβεβλημένα. Ο περιφερειακός σύμβουλος τάδε για παράδειγμα μπορεί να κάνει τη κωλοτούμπα του πιο
άνετα σε σχέση με το Βενιζέλο.
- Highlander
Ο Βενιζέλος είναι ήδη παρελθόν από το ΚΙΝΑΛ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:51Τα προβεβλημένα αντι-συριζαϊκά στοιχεία όπως ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος, θα αποχωρήσουν από μόνοι τουςJimmy81 έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:41 Το σενάριο συνασπισμού Σύριζα-Κινάλ ακούγεται ιδανικό αλλά αν δεν απαλλαχτεί το Κινάλ από τα έντονα αντι-συριζαϊκα στοιχεία δύσκολα θα ευοδωθεί τώρα κοντά. Εγώ είμαι υπέρ μιας τέτοιας ένωσης ώστε να μην διασπαστεί περαιτέρτω η δύναμη του δεύτερου κόμματος και γίνει αχαλίνωτο το πρώτο κόμμα.
σε περίπτωση όπου υπάρξει σύγκλιση του KINAΛ με το ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα, η προσμονή της εξουσίας
είναι η πρώτη ύλη για κάθε κωλοτούμπα. Τη τελευταία δεκαετία, είδαμε συνεργασίες για τις οποίες τρίβαμε
τα μάτια μας, όποιος μας έλεγε το 2010 ότι ο Ψαριανός θα κατέβαινε με τη ΝΔ και η Παπακώστα με το ΣΥΡΙΖΑ,
θα το στέλναμε στο τρελάδικοΟι κωλοτούμπες είναι απείρως ευκολότερες για στελέχη που δεν είναι
προβεβλημένα. Ο περιφερειακός σύμβουλος τάδε για παράδειγμα μπορεί να κάνει τη κωλοτούμπα του πιο
άνετα σε σχέση με το Βενιζέλο.
- Jimmy81
Όντως μια φιλοαριστερή στροφή της Φώφης διακρίνεται ή περισσότερο αντι-ΝΔ αλλά το στοίχημα είναι η διάρκεια και η ειλικρίνεια αυτής της στάσης. Αυτοί στο Μέρα25 μου φαίνονται λίγο φαντασιόπληκτοι και πυροτεχνήματα αλλά δεν βγάζω κανέναν οριστικά εκτός παιχνιδιού.
Σωστά κι αυτά για τις κωλοτούμπες που γράφει ο φίλος παραπάνω. Αυτόματα μου'ρχεται στο μυαλό ο Άδωνις του ΛΑΟΣ και ο Άδωνις της ΝΔ. Εντάξει, εγώ τα θεωρώ εξέλιξη καμιά φορά αυτά και δεν κρατάω κακία σε κανέναν.
Σωστά κι αυτά για τις κωλοτούμπες που γράφει ο φίλος παραπάνω. Αυτόματα μου'ρχεται στο μυαλό ο Άδωνις του ΛΑΟΣ και ο Άδωνις της ΝΔ. Εντάξει, εγώ τα θεωρώ εξέλιξη καμιά φορά αυτά και δεν κρατάω κακία σε κανέναν.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
H Φώφη είναι υποτιμημένη αναφορικά με την ικανότητά της να ελίσσεται και να κάνει τακτικισμούς. Έχει καταφέρει να διατηρήσειHighlander έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:43Το Πασοκιναλ έχει ακόμη κάποια καλά στελέχη όπως ήταν ο Ραγκούσης που ήρθε συριζα, αλλά έχει και διάφορους περίεργους...Jimmy81 έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:41 Το σενάριο συνασπισμού Σύριζα-Κινάλ ακούγεται ιδανικό αλλά αν δεν απαλλαχτεί το Κινάλ από τα έντονα αντι-συριζαϊκα στοιχεία δύσκολα θα ευοδωθεί τώρα κοντά. Εγώ είμαι υπέρ μιας τέτοιας ένωσης ώστε να μην διασπαστεί περαιτέρτω η δύναμη του δεύτερου κόμματος και γίνει αχαλίνωτο το πρώτο κόμμα.
Το καλό είναι ότι η φώφη το στρέφει αρκετά πιο αριστερά τον τελευταίο καιρό...
Επίσης, το μερα25 έχει πάρα πολύ καλά άτομα που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο κτίσιμο του προοδευτικού πόλου.
ένα κόμμα που βρίσκεται σε τροχιά παρακμής και είναι διαχωρισμένο σε φατρίες. Επιπλέον, ανήκει στη short list των Ελλήνων πολιτικών
που διεκδικούν την εξουσία από τα γεννοφάσκια τους, κάτι σαν τους λόρδους του ΗΒ ένα πράγμα.Εκτιμώ, ότι θα προσεγγίσει το ΣΥΡΙΖΑ
με μία λογική Σέρσει Λάνιστερ που θα της επιτρέψει να ηγηθεί η ίδια του κεντροαριστερού συνασπισμού. Εξάλλου, είναι γυναίκα και
μπορεί να λανσάρει το επιχείρημα της πρώτης γυναίκας ΠΘ, επιχείρημα που πιάνει στη συριζαϊκή βάση.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ναι αλλα ειναι και μονο 45 χρονω. Τι διαολε να κανει, να βγει στην συνταξη απο τωρα?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Απρ 2020, 09:26 Εχει καει πλεον
Ειναι ενας τυπος χυμενος σε μια καρεκλα
Αντιπροσωπευει το παλιο.Δεινοσαυρος της πολιτικης
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ναι θα μπορούσανε αλλά εσύ δεν είσαι βλήμα.Βλήμα έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:34Δεν είναι σωστό που άλλαξες το παρωνύμιο του Γιαννόπουλου με το δικό μου. Καταλαβαίνω ότι το έκανες για να τον χαρακτηρίσεις, αλλά μπορεί να γίνουν παρανοήσεις (η ρίμα ακούσια).sys3x έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:00Τι σχέση έχει ο βατ με τον Τσίπρα είπαμε;βλήμα έγραψε: 17 Απρ 2020, 09:05 Ολα τριγυρω αλλαζουν και ο Τσιπρας εκει στην αρχηγια
Κατι σαν τον vatraxos που ακομη και αν πεσει ο παγκοσμιος ιστος αυτος παλι θα ειναι συντονιστης.
Ακομη και σε περιπτωση Judgment Day με skynet συντονιστης θα ειναι
Μπορείς λίγο να εμβαθύνεις το σκεπτικό σου πριν τελειώσει η μεγάλη εβδομάδα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχει εξηγήσει ήδη αφού.Νon4me έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:56 Ενω εκανες πολυ καλη αναλυση JJ οσον αφορα αρχηγους κοματικα και θητειες , οι εμμονες σου δε σε αφηνουν . σε εχουν στα 4 και σε μαστιγώνουν . Πολυ κακος συσχετισμος με το βατραχο που στην τελικη δεν ξερουμε τι παιζει ? εσυ ξερεις ? Μπορει να ειναι φιλοι μπορει να τσονταρει στα εξοδα ο ανθρωπος ( τυχαια παραδειγματα . κοκ )
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση