μην ξεχαστε να θαψετε το Αρτζεντινα κ τον Κρητικο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Παει κ το Basegrill
- πεταχτηκε στα αχρηστα - μονο για κανενα Τηνιακο ειστε κ κανα Πανορμου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ώπα εγώ το base Το έχω πολύ ψηλά.
Και ο κατεστραμμένος δεν έχω πάει ακόμη αρτζεντινα και ο άνθρωπος είναι πλέον συγγενής.
Κρητικός επίσης μες την καβλα
Και ο κατεστραμμένος δεν έχω πάει ακόμη αρτζεντινα και ο άνθρωπος είναι πλέον συγγενής.
Κρητικός επίσης μες την καβλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εσυ το γνωριζω οτι το εχεις ψηλα - ειχες γραψει και για το συκωτι του που οντως ειναι γαματο.Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:30 Ώπα εγώ το base Το έχω πολύ ψηλά.
το base ειναι μια χαρα - τα αυτονοητα εκανε σε μια πιατσα που ηταν χαλι μαυρο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων - η διαφορα ηταν οτι στηθηκε σωστα
κ Κρητικο να πας - λεει σταθερα πανω απο 75 /100 ολα τα χρονια που τρωω εκει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σούπα λαχανικών την οποία λάτρεψα. Εχω βάλει μεσα τα πάντα. Αρακά, σπανάκι, πρασο, κρεμμυδι, σέλινο, καρότο, γλυκοπατάτα, κοκκινη πιπεριά, άνηθο, λάδι και λεμόνι. Βρήκαν χρησιμότητα και τα παξιμάδια Κυθήρων.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια πάντα καλέ, σούπα με λαχανικά που δεν έχει μέσα κολοκυθάκια και αγκινάρες;
Και έχει μέσα σπανάκι;
Και έχει μέσα σπανάκι;
Ακριβώς.Μηχανικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:02 Ποια πάντα καλέ, σούπα με λαχανικά που δεν έχει μέσα κολοκυθάκια και αγκινάρες;
Και έχει μέσα σπανάκι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτο δειχνει να τρωγεται - μεγαλη εκπληξη - ΕΥΓΕNaida έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:52 Σούπα λαχανικών την οποία λάτρεψα. Εχω βάλει μεσα τα πάντα. Αρακά, σπανάκι, πρασο, κρεμμυδι, σέλινο, καρότο, γλυκοπατάτα, κοκκινη πιπεριά, άνηθο, λάδι και λεμόνι. Βρήκαν χρησιμότητα και τα παξιμάδια Κυθήρων.
![]()
14/100
*
Κ αλλο σχεδιο πιατου ; τι σερβιτσιο ειναι αυτο ; 72 τεμαχιων με το καθε ενα διαφορετικο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είναι τέλειο λέμε.Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:40αυτο δειχνει να τρωγεται - μεγαλη εκπληξη - ΕΥΓΕNaida έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:52 Σούπα λαχανικών την οποία λάτρεψα. Εχω βάλει μεσα τα πάντα. Αρακά, σπανάκι, πρασο, κρεμμυδι, σέλινο, καρότο, γλυκοπατάτα, κοκκινη πιπεριά, άνηθο, λάδι και λεμόνι. Βρήκαν χρησιμότητα και τα παξιμάδια Κυθήρων.
![]()
14/100
*
Κ αλλο σχεδιο πιατου ; τι σερβιτσιο ειναι αυτο ; 72 τεμαχιων με το καθε ενα διαφορετικο ;
Τι σερβίτσιο; από 2-3 από το καθένα έχω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σημερα συμμετέχουμε στο θειο δράμα, νηστεύουμε αυστηρα χωρις να βαλουμε κάτι στο στομα μας εκτος απο υγρά
Εμείς έχουμε φακές νερόβραστες με ξύδι ψωμί , ελιές κρεμμύδι.Fluffy έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:44 σημερα συμμετέχουμε στο θειο δράμα, νηστεύουμε αυστηρα χωρις να βαλουμε κάτι στο στομα μας εκτος απο υγρά
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δεν είναι κάπως οξύμωρο το να λες ότι πιστευεις και νηστευεις ενω δεν τρως απλα κρεας και κατεβάζεις ολοκληρο το μπακράτσ' (summon [user]Νύχτα[/user]) με σουπα την ναιδα
2-3 απο το καθενα με 50 + διαφορετικα σχεδια που εχεις εμφανισει ειναι καπου μεταξυ 100- 150 πιατων +Naida έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:41Είναι τέλειο λέμε.Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:40αυτο δειχνει να τρωγεται - μεγαλη εκπληξη - ΕΥΓΕNaida έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:52 Σούπα λαχανικών την οποία λάτρεψα. Εχω βάλει μεσα τα πάντα. Αρακά, σπανάκι, πρασο, κρεμμυδι, σέλινο, καρότο, γλυκοπατάτα, κοκκινη πιπεριά, άνηθο, λάδι και λεμόνι. Βρήκαν χρησιμότητα και τα παξιμάδια Κυθήρων.
![]()
14/100
*
Τι σερβίτσιο; από 2-3 από το καθένα έχω![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
έφαγα εχθές το απόγευμα γαουρτι με βρωμη, μπανανες, σταφιδες, μέλι κτλπ και θα ξαναφάω τώρα σαββατο βράδυ μαγειρίτσα
το κάνω συχνα όμως, το έκανα και πριν λίγους μήνες
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=26&t=17982
- Cecily Anne
Μια χαρα! εφόσον εχει και για σενα επιλογή, τοτε δεν υπάρχει θεμα.Naranjita έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:46έτσι πήγαμε και εμείς στο περίφημο base grill. όλα τα κρέατα ωμά, τρέχαν γύρω γύρω. έρχεται ο σερβιτόρος να μου πουλήσει μούρη και του λέω έχετε κάτι πολύ καλά ψημένο; ή θα μου φτιάξετε πατάτες με αβγά;Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:45 Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
Δε βρέθηκε ακομα ο αντρας να με πείσει να γίνω κανίβαλος.![]()
![]()
έχουμε και για την δική σας κατηγορία, μου λέει και έφερε μπριζολάκια χοιρινά.![]()
Απλα δεν εχει νόημα να παραγγέλνεις σε εστιατορια πράγματα που δεν τα τρως, οπως τα μαγειρεύει ο Σεφ. Αν ο σεφ το σερβίρει και με τρεις ανανήψεις το ανασταίνεις, παρε καλυτερα τα μπριζολάκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Με μενα σούπα λίγο δύσκολοFluffy έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:47 Δεν είναι κάπως οξύμωρο το να λες ότι πιστευεις και νηστευεις ενω δεν τρως απλα κρεας και κατεβάζεις ολοκληρο το μπακράτσ' (summon [user]Νύχτα[/user]) με σουπα την ναιδα
Επίσης γιατί σε απασχολεί τι κάνουν οι Χριστιανοί;
Σιγά καλέ που είναι 50 διαφορετικά σχέδια.Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:472-3 απο το καθενα με 50 + διαφορετικα σχεδια που εχεις εμφανισει ειναι καπου μεταξυ 100- 150 πιατων +
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-