Το πόιντ είναι η προδοσία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 09:59Να το ...πόιντ βασίζεται άμεσα στον αριθμό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
Re: Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
- Λίνο Βεντούρα
Το πόιντ βγαίνει από το οτι μετράει έναν λιγότερο για να υπολογίσει το πρόστιμο, αλλά αφού έκανε λάθος τον αρχικό αριθμό το πόιντ δεν έρχεται ποτέ.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:00Το πόιντ είναι η προδοσία.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Το πόιντ είναι ότι ο Ιούδας δεν πληρώνει γιατί αυτός τους φώναξε. Ας ήταν κ 856.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:05Το πόιντ βγαίνει από το οτι μετράει έναν λιγότερο για να υπολογίσει το πρόστιμο, αλλά αφού έκανε λάθος τον αρχικό αριθμό το πόιντ δεν έρχεται ποτέ.
- Λίνο Βεντούρα
Το πόιντ έγινε ότι κάποιος ακόμη δεν πληρώνει πέρα από τον Ιούδα, ή εναλλακτικά, ότι ο αστειάτωρ τα έκανε σκαταCustom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:07Το πόιντ είναι ότι ο Ιούδας δεν πληρώνει γιατί αυτός τους φώναξε. Ας ήταν κ 856.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:05Το πόιντ βγαίνει από το οτι μετράει έναν λιγότερο για να υπολογίσει το πρόστιμο, αλλά αφού έκανε λάθος τον αρχικό αριθμό το πόιντ δεν έρχεται ποτέ.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ο αστειατωρ σκατά τα έκανε, αλλά είχε καλές προθέσεις.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:10Το πόιντ έγινε ότι κάποιος ακόμη δεν πληρώνει πέρα από τον Ιούδα, ή εναλλακτικά, ότι ο αστειάτωρ τα έκανε σκαταCustom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:07Το πόιντ είναι ότι ο Ιούδας δεν πληρώνει γιατί αυτός τους φώναξε. Ας ήταν κ 856.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:05
Το πόιντ βγαίνει από το οτι μετράει έναν λιγότερο για να υπολογίσει το πρόστιμο, αλλά αφού έκανε λάθος τον αρχικό αριθμό το πόιντ δεν έρχεται ποτέ.
Το πόιντ είναι ότι πάλι ο Ιούδας την εκανε τη μαλάκια. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι.
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι κοβιντιανό αλλά ξέρω άλλο ένα τέτοιο με αριθμούς.
Πάει ο Χριστός με τους μαθητές στο εστιατόριο, λέει "Έχετε ένα τραπέζι για 26 άτομα;". "Ίσως μπορούμε να ενώσουμε μερικά, αλλά...13 δεν είστε;"
"Ναι αλλά θα κάτσουμε όλοι απ' την ίδια μεριά".
Πάει ο Χριστός με τους μαθητές στο εστιατόριο, λέει "Έχετε ένα τραπέζι για 26 άτομα;". "Ίσως μπορούμε να ενώσουμε μερικά, αλλά...13 δεν είστε;"
- Dwarven Blacksmith

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άντε τώρα να ξέρεις, μετά από 38 σελίδες, αν το αστείο που θέλεις να γράψεις υπάρχει ήδη.
Βέβαια μπορείς να διαβάσεις 38 σελίδες με αστεία, δεν είναι και άσχημα
Βέβαια μπορείς να διαβάσεις 38 σελίδες με αστεία, δεν είναι και άσχημα
- Green Dragon
Χμμμ, τότε γιατί εγώ το κατάλαβα αμέσως παρά την ατέλεια που ανέφερες;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:05Το πόιντ βγαίνει από το οτι μετράει έναν λιγότερο για να υπολογίσει το πρόστιμο, αλλά αφού έκανε λάθος τον αρχικό αριθμό το πόιντ δεν έρχεται ποτέ.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊόι αυ
Το κατάλαβες διότι αυτός που το έγραψε είναι πιο ηλίθιος από εσένα. Το ότι κατάλαβες τι ήθελε να πει δεν σημαίνει πως το είπε όπως ήθελε.Green Dragon έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:11Χμμμ, τότε γιατί εγώ το κατάλαβα αμέσως παρά την ατέλεια που ανέφερες;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 10:05Το πόιντ βγαίνει από το οτι μετράει έναν λιγότερο για να υπολογίσει το πρόστιμο, αλλά αφού έκανε λάθος τον αρχικό αριθμό το πόιντ δεν έρχεται ποτέ.
- Green Dragon
Re: Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊόι αυ
Ναι αλλά γιατί να καταστρέφει κάποιος ένα αστείο κάνοντας τεχνική ανάλυση;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:17 Το κατάλαβες διότι αυτός που το έγραψε είναι πιο ηλίθιος από εσένα. Το ότι κατάλαβες τι ήθελε να πει δεν σημαίνει πως το είπε όπως ήθελε.
Νομίζω ότι το 90+% θα το καταλάβει με την μία, οπότε ο σκοπός του αστείου εξυπηρετείται. Τώρα αν κάποιος θέλει απλώς να γελάσει με την τσαπατσουλιά αυτού που το έφτιαξε, ε, ας το δούμε σαν μια έξτρα πλάκα. Τεσπα.
- Λίνο Βεντούρα
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:57 Δεν είναι κοβιντιανό αλλά ξέρω άλλο ένα τέτοιο με αριθμούς.
Να ζωγράφιζε 6 πλάτες δηλαδή ο Ντα Βίντσι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Υπονοείς κάτι σύντροφε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1