Ειναι γνωστο οτι οι αναρχικοι ειναι ψυχοπαθεις περιθωριακοι κοπριτες αλλα αυτο που δεν ξερουμε ακομα ειναι σε τι επιπεδα ξεφτιλας μπορουν να φτασουν.
υγ : στοχοποιηση του Τσιοδρα.
Μήπως δεν τα πιστεύουν αυτά που λένε αλλά τα λένε για να σοκάρουν και να ακουστούν ;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:09 Δεν είναι όλοι έτσι.Η συγκεκριμένη ομάδα όμως αντιφά δεν είναι παρά αντικοινωνική συμμορία.
Δεν ξέρω τι πιστεύουν και τι δεν πιστεύουν,αυτό είναι ψυχολογία.Ξέρω ότι οι αφίσες τους και η δράση τους είναι ευθέως αντικοινωνικές,όχι αντικαπιταλιστικές ή αντικρατικές απλά.Στρέφονται κατά της κοινωνίας ή αν θες ένα παλιότερο όρο,του λαού.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:11Μήπως δεν τα πιστεύουν αυτά που λένε αλλά τα λένε για να σοκάρουν και να ακουστούν ;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:09 Δεν είναι όλοι έτσι.Η συγκεκριμένη ομάδα όμως αντιφά δεν είναι παρά αντικοινωνική συμμορία.
Αναλογικά τρολ.under έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:05
Ειναι γνωστο οτι οι αναρχικοι ειναι ψυχοπαθεις περιθωριακοι κοπριτες αλλα αυτο που δεν ξερουμε ακομα ειναι σε τι επιπεδα ξεφτιλας μπορουν να φτασουν.
υγ : στοχοποιηση του Τσιοδρα.
Από ότι έχω καταλάβειπατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:14Δεν ξέρω τι πιστεύουν και τι δεν πιστεύουν,αυτό είναι ψυχολογία.Ξέρω ότι οι αφίσες τους και η δράση τους είναι ευθέως αντικοινωνικές,όχι αντικαπιταλιστικές ή αντικρατικές απλά.Στρέφονται κατά της κοινωνίας ή αν θες ένα παλιότερο όρο,του λαού.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:11Μήπως δεν τα πιστεύουν αυτά που λένε αλλά τα λένε για να σοκάρουν και να ακουστούν ;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:09 Δεν είναι όλοι έτσι.Η συγκεκριμένη ομάδα όμως αντιφά δεν είναι παρά αντικοινωνική συμμορία.