Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:50
Χειροτερη καταστροφη δεν θα μπορουσε να βρει την δυση. Ο Τραμπ εχει δυο επιλογες:Ανοιγει την χωρα(και πεθαινουν 1 εκατομμυριο) η κανει lockdown και καταστρεφει την Αμερικανικη οικονομια με τιμημα 100.000 νεκρους. Οτι και να κανει δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του, να προσπαθω να δικαιολογησω τις επιλογες μου
Ρε συ τι έπαθες και γράφεις λογικά;;;
Μπας και σου χακάρανε τον λογαριασμό;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Gewponos90 έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:35
Μου φαίνεται ότι οι Αμερικανοί είναι για τον nostromo ο,τι είναι οι Γερμανοί για τον ΓΓ
οχι ρε φιλε ... αλλα δεν μπορει να μην βλεπεις την πραγματικοτητα ... αν θελεις να πας μπροστα θα κοιταξεις να παρεις τα καλυτερα απο τους πιο αναπτυγμενους ... Αμερικανοι -ΒΕυρωπαιοι ειναι πιο μπροστα σε καπιοια θεματα ...
Πάντα είχε αντιαμερικανισμό η Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε και αντιγερμανισμός, αλλά φαίνεται ότι οι παλιοί καλοί εχθροί δεν παραγκωνίσθηκαν.
sharp έγραψε: 16 Απρ 2020, 19:31
Πάντα είχε αντιαμερικανισμό η Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε και αντιγερμανισμός, αλλά φαίνεται ότι οι παλιοί καλοί εχθροί δεν παραγκωνίσθηκαν.
Έχει υποχωρήσει πολύ ο αντιαμερικανισμός τα τελευταία 10-15 χρόνια, παρά τον Τραμπ μάλιστα.
Τώρα, αντιαμερικανούς θα συναντήσεις αυστηρά μόνο στην κομμουνιστική αριστερά και λίγο σε συριζαίους παλαιοπασοκικής προέλευσης, γνωστούς και ως πασοκοσυριζαίους. Σπάνιο σε ορίτζιναλ συριζαίους παλαιάς κοπής.
Gewponos90 έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:35
Μου φαίνεται ότι οι Αμερικανοί είναι για τον nostromo ο,τι είναι οι Γερμανοί για τον ΓΓ
οχι ρε φιλε ... αλλα δεν μπορει να μην βλεπεις την πραγματικοτητα ... αν θελεις να πας μπροστα θα κοιταξεις να παρεις τα καλυτερα απο τους πιο αναπτυγμενους ... Αμερικανοι -ΒΕυρωπαιοι ειναι πιο μπροστα σε καπιοια θεματα ...
Χαριτολογώντας το είπα. Προφανώς και δεν ισχυει. Όταν αρχίσεις να ανοίγεις νήματα για το Αμερικανικό ελαιόλαδο και μέλι θα είσαι πιο κοντα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Από τις χώρες που έχω βρεθεί στον πλανήτη, την καλύτερη περίθαλψη την είχα στο Αμέρικα, μακράν. Μιλάμε για άλλο επίπεδο νοσοκομείων, αλλά και νοοτροπίας, που είναι εξίσου σημαντικό. Καμία σχέση με Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για την γραφειοκρατία.
Επίσης πολύ καλή αντιμετώπιση είχα και στην Αγγλία όσον αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Μπορεί διόλου απίθανο, αν και το ποιες είναι οι οδηγίες της εκεί κυβέρνησης για αυτές τις ημέρες συν πως αντέδρασαν οι πολίτες της γείτονας χώρας είναι άγνωστο, για να έχει κανείς ολοκληρωμένη εικόνα. Λογικά η οποία καραντίνα δεν θα έσπαγε λόγω του δικού τους Πάσχα, όπως γίνεται και σε εμάς.
Στο μεταξύ αυτή τη στιγμή πας σουπερμάρκετ και έχει περισσότερο κωλόχαρτο από ποτέ, στίβες μέχρι το ταβάνι, γάντια, απολυμαντικά χεριών, τα πάντα. Το πρωί βγάλανε στην τηλεόραση έναν αρχιπαπάρα που είχε αγοράσει εκατοντάδες πακέτα και τα πούλαγε στο ebay, και τώρα πήρε τα παπάκια μου, και πήγε ο μαλάκας στο σουπερμάρκετ να τα γυρίσει πίσω. Και το σουπερμάρκετ πήρε τηλέφωνο την τηλεόραση και τον έκανε ρόμπα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Τελειώνετε με τα κωλομέτρα σας θέλω να πάω Πλαταμώνα. Δε θα συγχρωτιστώ με κόσμο μην ανησυχείτε.
Με 15 ημερήσια κρούσματα σε 11.000.000 κόσμο και έχετε γενικό lockdown, να πάνε οικονομία και ψυχική υγεία κατά διαόλου.
Αηδία κατάντησε. Δώστε οδηγίες και προχωρείστε σε μερική άρση μέτρων.
lonelyrider έγραψε: 17 Απρ 2020, 00:55
Τελειώνετε με τα κωλομέτρα σας θέλω να πάω Πλαταμώνα. Δε θα συγχρωτιστώ με κόσμο μην ανησυχείτε.
Με 15 ημερήσια κρούσματα σε 11.000.000 κόσμο και έχετε γενικό lockdown, να πάνε οικονομία και ψυχική υγεία κατά διαόλου.
Αηδία κατάντησε. Δώστε οδηγίες και προχωρείστε σε μερική άρση μέτρων.
Αν ήσουνα λαθρομετανάστερ θα πήγαινες όπου θέλεις.
Dow futures rip higher by 700 points after report Gilead drug showing effectiveness treating coronavirus
The ETF tracking the S&P 500 rallied after hours after a report said a Gilead drug was showing effectiveness in treating the coronavirus.