Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Είσαι όπως φαίνεται άσχημος χωρίς λεφτά
Ο κορωνοιος μπορεί να ναι η ευκαιρία σου
Αν δεν τα καταφέρεις ούτε τώρα ξανασυζηταμε τις ελάχιστες εναλλακτικές
Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 16 Απρ 2020, 19:38
Μετα απο διαφορες αποτυχημενες αποπειρες αυτοκτονιας που εκανα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ο κοσμος δεν με θελει.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Απρ 2020, 19:54
Η καραντίνα μου γάμησε την ψυχολογία. Θέλω να τα πω.
δεν ισχυει αυτο.
εαν ησουν πλουσιος και ειχες ενα σκαφος 50 μετρα αλλα μπορεις και με μικροτερο, θα ησουν καραντινα στο σκαφος και οταν κοιμοσουν αυτο θα ταξιδευε για το επομενο λιμανι κτλ κτλ
Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 16 Απρ 2020, 19:38
Μετα απο διαφορες αποτυχημενες αποπειρες αυτοκτονιας που εκανα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ο κοσμος δεν με θελει.
Ουτε καν στο πχωρουμ.
Σε θέλουμε.
Σας βλεπω να μιλατε με κεφι ο ενας στον αλλον και εγω δεν εχω με ποιον να μιλησω.