ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:34
Τι εννοείς; Ό,τι πάμε χειρότερα και δεν μας το λένε;
εννοώ ότι στα λόγια μας καθησυχάζουν, αλλά στις πράξεις ετοιμάζονται για ασχήμιες
αυτό
Προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό. Αφού κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι μπορεί να γίνει στο δεύτερο κύμα ή και στο πρώτο ακόμη, καλύτερα να υπάρχουν περισσότερες παρά λιγότερες κλίνες. Θα είναι ευχής έργο να μη δούμε εδώ το έργο που είδαν σε Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία
Ωραια
Θα αφαιρεσουμε 17.500€ απο τα τουλαχιστον 100.000.000.000€ ζημιας που προκαλεσε αυτη και η παρεα της
Kαι επειδη δεν θελω να ειμαι αδικος 156 βουλευτες ειχε ο θιασος Συριζανελ
Με βαση τα 100 δις στην Ζωη αναλογουσαν 641.025.641€ και μετα την δωρεα μειωθηκαν σε 641.008.141€
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Βάλτε κανένα στοιχείο που πήγε τι από αυτά τα 11 εκ. Τόσες φορές το έχω ζητήσει
Περιμένω να δω στη διαύγεια.
Ευχαριστώ. Κάνε με quote όταν αν δεις κάτι.
μην τα περιμενετε τσαμπα παιδια
τα 11 μυρια μοιραστηκαν μεσω διαφημηστικης εταιρειας, η οποια επιλεγη φυσικα χωρις διαγωνισμο και ως ανεξαρτητη εταιρεια δεν ειναι νομικα υποχρεωμενη να δημοσιευσει που εδωσε το χρημα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
τα 11 μυρια μοιραστηκαν μεσω διαφημηστικης εταιρειας, η οποια επιλεγη φυσικα χωρις διαγωνισμο και ως ανεξαρτητη εταιρεια δεν ειναι νομικα υποχρεωμενη να δημοσιευσει που εδωσε το χρημα
Αν ισχύει αυτό που γράφει το link δεν περιλαμβάνεται κόστος ενημερωτικών SMS.
hellegennes
Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει έλεγχος για το δημόσιο χρήμα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός