Ούτε τώρα έχω διαβρωθεί αλλά σίγουρα διάβρωνα από τότε πολύ πιο αποτελεσματικά.Niki έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:49Αγνότητα εννοώ ότι λόγο ηλικίας δεν έχεις διαβρωθεί ακόμα από τις διάφορες επιρροές γύρω.
Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω όπως τότε.
Ούτε τώρα έχω διαβρωθεί αλλά σίγουρα διάβρωνα από τότε πολύ πιο αποτελεσματικά.Niki έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:49Αγνότητα εννοώ ότι λόγο ηλικίας δεν έχεις διαβρωθεί ακόμα από τις διάφορες επιρροές γύρω.
Να προσπαθήσω να το κάνω ελεύθερη μετάφραση για να δω αν το εισέπραξα σωστά;νύχτα έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:07 η μεγαλύτερη σοφία που διάβασα τελευταία ήταν μια φράση του Ντυσάν
"the older i get, the older i get"
Οκ, θα στο πω με πιο απλά λόγια.Niki έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:50Όχι φυσικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:47Βιώματα και εμπειρίες δεν έχουν μόνον οι καλοί άνθρωποι.Niki έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:33
Αν κάποιος άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος και έχει βιώματα εμπειρίες δεν συμπεριφέρεται καλύτερα σε μια κρίση από ότι ένας άλλος καλός άνθρωπος χωρίς βιώματα πολλά και εμπειρίες;
Οπότε, ένας "κακός" άνθρωπος με επαρκείς εμπειρίες, αυτό που θα θεωρούσε σοφή συμπεριφορά σε μία κρίση θα ήταν να επέλεγε έναν τρόπο διαχείρισης που θα συνέφερε πρωτίστως τον ίδιο.
Εσύ θα θεωρούσες σοφό κάτι τέτοιο;
Είμαι μικρή μην μου βάζεις δύσκολα.![]()
Ας μείνουμε στους καλούς σοφούς.![]()
γιατί να σου βάλω τις φωνές, εγώ είμαι γλυκύτατηNiki έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:11Να προσπαθήσω να το κάνω ελεύθερη μετάφραση για να δω αν το εισέπραξα σωστά;νύχτα έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:07 η μεγαλύτερη σοφία που διάβασα τελευταία ήταν μια φράση του Ντυσάν
Όσο μεγαλώνω , τόσο μεγαλύτερα έρχονται;
Αν έχω κάνει λάθος μην μου βάλεις τις φωνές.
Κατι σαν: "μοσχάρι πήγε, βόδι επέστρεψε" δηλαδη;νύχτα έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:14γιατί να σου βάλω τις φωνές, εγώ είμαι γλυκύτατηNiki έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:11Να προσπαθήσω να το κάνω ελεύθερη μετάφραση για να δω αν το εισέπραξα σωστά;νύχτα έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:07 η μεγαλύτερη σοφία που διάβασα τελευταία ήταν μια φράση του Ντυσάν
κι εσύ συμπαθέστατη και λαχταριστή
εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά
ότι απλώς μεγαλώνω, δεν συμβαίνει κάτι άλλο,
απλώς μεγαλώνω, μόνο μεγαλώνω δηλαδη
απλώς μεγαλώνω μόνο δηλαδή![]()
Πράγματι είναι λυπηρό έτσι όπως το καταλαβαίνεις και η δική μου εκδοχή πάλι λυπηρή είναι.νύχτα έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:14γιατί να σου βάλω τις φωνές, εγώ είμαι γλυκύτατηNiki έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:11Να προσπαθήσω να το κάνω ελεύθερη μετάφραση για να δω αν το εισέπραξα σωστά;νύχτα έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:07 η μεγαλύτερη σοφία που διάβασα τελευταία ήταν μια φράση του Ντυσάν
κι εσύ συμπαθέστατη και λαχταριστή
εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά
ότι απλώς μεγαλώνω, δεν συμβαίνει κάτι άλλο,
απλώς μεγαλώνω, μόνο μεγαλώνω δηλαδη
απλώς μεγαλώνω μόνο δηλαδή![]()
Με τον διάολο ή τον θεό έγινες φωστήρας; Γιατί υπάρχουν και τα δύο. Χωρίς παρεξήγηση.jason0 έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:18 Δεν ήμουν σίγουρα σοφότερος παλιά αλλά είχα τη διάθεση να ψάξω πράγματα, προσπαθουσα να πείσω με επιχειρήματα
Τώρα που ξέρω πράγματα και καταστάσεις χεστηκα
Ούτε η θρησκεία με απασχολεί, ξέρω τι θα πουν και οι μεν και οι δεAntares έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:20Με τον διάολο ή τον θεό έγινες φωστήρας; Γιατί υπάρχουν και τα δύο. Χωρίς παρεξήγηση.jason0 έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:18 Δεν ήμουν σίγουρα σοφότερος παλιά αλλά είχα τη διάθεση να ψάξω πράγματα, προσπαθουσα να πείσω με επιχειρήματα
Με τον Ιβάν .Antares έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:20Με τον διάολο ή τον θεό έγινες φωστήρας; Γιατί υπάρχουν και τα δύο. Χωρίς παρεξήγηση.jason0 έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:18 Δεν ήμουν σίγουρα σοφότερος παλιά αλλά είχα τη διάθεση να ψάξω πράγματα, προσπαθουσα να πείσω με επιχειρήματα
Εντάξει και αυτός με άνοια δεν μπορεί να είναι σοφός.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Απρ 2020, 18:13Οκ, θα στο πω με πιο απλά λόγια.Niki έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:50Όχι φυσικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:47
Βιώματα και εμπειρίες δεν έχουν μόνον οι καλοί άνθρωποι.
Οπότε, ένας "κακός" άνθρωπος με επαρκείς εμπειρίες, αυτό που θα θεωρούσε σοφή συμπεριφορά σε μία κρίση θα ήταν να επέλεγε έναν τρόπο διαχείρισης που θα συνέφερε πρωτίστως τον ίδιο.
Εσύ θα θεωρούσες σοφό κάτι τέτοιο;
Είμαι μικρή μην μου βάζεις δύσκολα.![]()
Ας μείνουμε στους καλούς σοφούς.![]()
Ο εγωϊστής γέρος δεν είναι σοφός γέρος, όσες εμπειρίες ή γνώσεις και να έχει.