!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να κάνουν οι συγγενείς των θυμάτων μήνυση στην κυβέρνηση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Να κάνουν οι συγγενείς των θυμάτων μήνυση στην κυβέρνηση;
Οι συγγενείς του 53χρονου από την Σιάτιστα που δούλευε στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Από αυτόν κόλλησε και πέθανε και η μητέρα του.
Οι συγγενείς της 41χρονης από τα Κορέστια Καστοριάς που ακολούθησε τις συμβουλές του ΕΟΔΥ, έμεινε σπίτι και πέθανε.
Οι συγγενείς του γυμναστή από την Καστοριά. Αν υπολογίσει κανείς τις ημέρες νοσηλείας και 4-5 χρόνο επώασης, μολύνθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου όταν η κυβέρνηση πετούσε χαρταετό.
Και στις τρεις περιπτώσεις δεν υπήρξε πληροφόρηση για μέτρα ατομικής προστασίας. Έπρεπε να μπουν σε οικειοθελή καραντίνα για να προστατευτούν γιατί είχαν υποκείμενα νοσήματα.
Οι συγγενείς του 64χρονου και του πατέρα του Δραγασιά όπως και των άλλων δύο θυμάτων στη Δαμασκηνιά. Κόλλησαν από Καστιριανούς που συμμετείχαν σε μνημόσυνο. Δεν πληροφορήθηκαν από τις αρχές τι γίνεται για να μην συμμετέχουν σ' αυτή την κοινωνική εκδήλωση.
Οι γουναράδες και το πρώτο κρούσμα που νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ γιατί ήρθαν από το Μιλάνο και κανείς δεν τους πληροφόρησε ότι πρέπει να μπουν σε 14ημερη καραντίνα.
Οι κάτοικοι του Εχίνου στην Ξάνθη γιατί δεν έβαλαν οι αρχές σε καραντίνα αυτόν που ήρθε από το εξωτερικό και μόλυνε την κωμόπολη αυτή.
Θα είχαν ατομική ευθύνη όλοι αυτοί αν είχαν πληροφορηθεί τι είναι ο ιός, πόσο επικίνδυνος και αν παραβίαζαν μέτρα που είχε πάρει η κυβέρνηση. Εγώ είμαι υπέρ του να κάνουν αγωγές ή μηνύσεις. Ειδικά οι γουναράδες και η 38χρονη γιατί τους ρίχνουν την ευθύνη ενώ δεν την έχουν.
Επίσης να βρεθεί πού μολύνθηκε το 19μηνο βρέφος από το Δροσερό Ξάνθης μιας και κανείς ρομά δεν έχει τον ιό.
Οι συγγενείς της 41χρονης από τα Κορέστια Καστοριάς που ακολούθησε τις συμβουλές του ΕΟΔΥ, έμεινε σπίτι και πέθανε.
Οι συγγενείς του γυμναστή από την Καστοριά. Αν υπολογίσει κανείς τις ημέρες νοσηλείας και 4-5 χρόνο επώασης, μολύνθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου όταν η κυβέρνηση πετούσε χαρταετό.
Και στις τρεις περιπτώσεις δεν υπήρξε πληροφόρηση για μέτρα ατομικής προστασίας. Έπρεπε να μπουν σε οικειοθελή καραντίνα για να προστατευτούν γιατί είχαν υποκείμενα νοσήματα.
Οι συγγενείς του 64χρονου και του πατέρα του Δραγασιά όπως και των άλλων δύο θυμάτων στη Δαμασκηνιά. Κόλλησαν από Καστιριανούς που συμμετείχαν σε μνημόσυνο. Δεν πληροφορήθηκαν από τις αρχές τι γίνεται για να μην συμμετέχουν σ' αυτή την κοινωνική εκδήλωση.
Οι γουναράδες και το πρώτο κρούσμα που νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ γιατί ήρθαν από το Μιλάνο και κανείς δεν τους πληροφόρησε ότι πρέπει να μπουν σε 14ημερη καραντίνα.
Οι κάτοικοι του Εχίνου στην Ξάνθη γιατί δεν έβαλαν οι αρχές σε καραντίνα αυτόν που ήρθε από το εξωτερικό και μόλυνε την κωμόπολη αυτή.
Θα είχαν ατομική ευθύνη όλοι αυτοί αν είχαν πληροφορηθεί τι είναι ο ιός, πόσο επικίνδυνος και αν παραβίαζαν μέτρα που είχε πάρει η κυβέρνηση. Εγώ είμαι υπέρ του να κάνουν αγωγές ή μηνύσεις. Ειδικά οι γουναράδες και η 38χρονη γιατί τους ρίχνουν την ευθύνη ενώ δεν την έχουν.
Επίσης να βρεθεί πού μολύνθηκε το 19μηνο βρέφος από το Δροσερό Ξάνθης μιας και κανείς ρομά δεν έχει τον ιό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κορόιδο την 16 Απρ 2020, 14:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Re: Να κάνουν οι συγγενείς των θυμάτων μήνυση στην κυβέρνηση;
Ο άλλος πέθαινε και του έλεγαν, Κάτσε σπίτι, και περίμενε. Γουδή θέλουνε.
Ordem e Progresso.
- EKPLIKTIKOS
Αυτο ειναι το προβλημα με την τυφλη υπακοή. Μου θυμίζει αυτο το πλοιο που βουλιαζε με τους μαθητες στην Κορεα, και πολλοι εμειναν απλα στις θεσεις τους, γιατι ετσι τους ειπανCavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:57 Ο άλλος πέθαινε και του έλεγαν, Κάτσε σπίτι, και περίμενε. Γουδή θέλουνε.
+ ο πατέρας του γύφτου που το γλέντι κράτησε μόνο 35 λεπτά.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:59Αυτο ειναι το προβλημα με την τυφλη υπακοή. Μου θυμίζει αυτο το πλοιο που βουλιαζε με τους μαθητες στην Κορεα, και πολλοι εμειναν απλα στις θεσεις τους, γιατι ετσι τους ειπανCavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:57 Ο άλλος πέθαινε και του έλεγαν, Κάτσε σπίτι, και περίμενε. Γουδή θέλουνε.
Ζαιοι,οι ανθρωποι δεν ειναι τοσο ηλιθιοι οσο εσεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
κορόιδο έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:51 Οι συγγενείς του 53χρονου από την Σιάτιστα που δούλευε στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Από αυτόν κόλλησε και πέθανε και η μητέρα του.
Αν είναι νεοδημοκράτες ίσως και να κάνουν. Τα βλήματα με το μυαλό και τις αξίες που έχουν ξέρουν μόνο να γαυγίζουν και νομίζουν ότι θα αντλήσουν ικανοποίηση με τιμωρία των άλλων έτσι γενικά. Κράζουν άναρθρα και λένε όλο μήνυση, δικογραφία κλπ. να δες τι έγινε με τον Βαρουφάκη. Αναμασάνε τις ίδιες μαλακίες και φτάνουν μέχρι εκεί και δεν έχει άλλο περιθώριο η σκέψη τους.
Spoiler
Η σκέψη τους
Εμένα από ιατρική μαλακία μου πέθανε το παιδί 50 ημερών. Όλες τις μέρες τις καταναλώσαμε ψυχικά στην αγωνία. Δεν μας βγήκε ποτέ να μηνύσουμε τον γιατρό. Δεν είχαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Δεν λέω βέβαια ότι όλοι έτσι λειτουργούν συναισθηματικά, αλλά θέλω να ενημερώσω ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό ανάλογων περιπτώσεων, αυτό τους βγαίνει. Όταν κάνεις μηνύσεις περιμένεις ένα είδος αποκατάστασης. Στο θάνατο παθαίνεις τέτοιο σοκ και γνωρίζεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει από αυτό. Οπότε δεν κάνεις μήνυση.
Το ότι είναι άχρηστοι και μαλάκες το ξέρουμε. Αλλά δεν θα τους πέσουμε μέσω θανάτων που έχουν συμβεί. αυτό το κάνανε αυτοί οι ξεφτίλες πέρσι με το ΜΑΤΙ. Και σου ξαναλέω ότι τα ίδια σκατά θα έκαναν εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Τους έχεις για καλύτερους;
Οπότε όχι. Διοχέτευσε αλλού και αλλιώς την οργή σου, αν θες τη γνώμη μου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τα συλλυπητήρια για την απώλεια σου.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:31 Αν είναι νεοδημοκράτες ίσως και να κάνουν. Τα βλήματα με το μυαλό και τις αξίες που έχουν ξέρουν μόνο να γαυγίζουν και νομίζουν ότι θα αντλήσουν ικανοποίηση με τιμωρία των άλλων έτσι γενικά. Κράζουν άναρθρα και λένε όλο μήνυση, δικογραφία κλπ. να δες τι έγινε με τον Βαρουφάκη. Αναμασάνε τις ίδιες μαλακίες και φτάνουν μέχρι εκεί και δεν έχει άλλο περιθώριο η σκέψη τους.Αν γινότανε πέρυσι αυτό και φυσικά η κυβέρνηση θα έπαιρνε τα ίδια μέτρα, υα μας είχαν πρήξει τα παπάρια για τιμωρίες και δικαστήρια που κρατούν τον κόσμο και που η οικονομία έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα κλπ κλπ. Βάλε και καμιά διακοσαριά δισεκατομμύρια που θα είχε ζημιά το κράτοςSpoiler
Η σκέψη τους![]()
![]()
εμένα από ιατρική μαλακία μου πέθανε το παιδί 50 ημερών. λες τις μέρες τις καταναλώσαμε ψυχικά στην αγωνία. δεν μας βγήκε ποτέ να μηνύσουμε τον γιατρό. δεν είχαμε να διεκδικήσουμε κάτι. δεν λέω βέβαια ότι όλοι έτσι λειτουργούν συναισθηματικά, αλλά θέλω να ενημερώσω ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό ανάλογων περιπτώσεων, αυτό τους βγαίνει. όταν κάνεις μηνύσεις περιμένεις ένα είδος αποκατάστασης. στο θάνατο παθαίνεις τέτοιο σοκ και γνωρίζεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει από αυτό. Οπότε δεν κάνεις μήνυση.
Το ότι είναι άχρηστοι και μαλάκες το ξέρουμε. Αλλά δεν θα τους πέσουμε μέσω θανάτων που έχουν συμβεί. αυτό το κάνανε αυτοί οι ξεφτίλες πέρσι με το ΜΑΤΙ. Και σου ξαναλέω ότι τα ίδια σκατά θα έκαναν εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. τους έχεις για καλύτερους;![]()
Ναι, έχω οργή γιατί ένα δικό μου άτομο μολύνθηκε σύμφωνα με υπολογισμούς μου το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, έμεινε σε ΜΕΘ με αναπνευστήρα σε καταστολή 3 βδομάδες και άλλη μία βδομάδα με τις αισθήσεις του και τελικά την γλύτωσε χωρίς καμία επιπλοκή στα όργανα του, πνευμόνια κλπ. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένο σφάλμα γιατρού αλλά για ολιγωρία που επηρέασε 40 χιλιάδες ανθρώπους στο νομό Καστοριάς. Χώρια στις άλλες περιοχές όπως στον Εχίνο.
Περιττό να σου πω πώς μου φαινόταν όταν άκουγα τον Κούλη ή τον Τσιόδρα να μιλάνε για έγκαιρα μέτρα και για επιτυχία.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Σας τον παραδίδω , μη σπρώχνεστε, θα τηρηθεί σειρά ...
2/2 νήματα που έχει γαμήσει o Under.
Έχεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι με μία μήνυση μόνο κανένας γιατρουδάκος ή προϊσταμένη θα έχει τρεχάματα. Οι άχρηστοι που απλά παίρνουν εντολές, που αν αύριο (υποθετικό σενάριο) τους πουν τα αφεντικά τους "σταματήστε τα μέτρα γιατί πρέπει νξα παράγετε και στ' αρχίδια μας η δημόσια υγεία αυτή είναι η ουσία δεν θα το πουν έτσι) θα το κάνουν και θα λένε και πολιτικάντικες μαλακίες κι από κάτω τα ζώα απλά θα ακολουθούν.κορόιδο έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:38Τα συλλυπητήρια για την απώλεια σου.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:31 Αν είναι νεοδημοκράτες ίσως και να κάνουν. Τα βλήματα με το μυαλό και τις αξίες που έχουν ξέρουν μόνο να γαυγίζουν και νομίζουν ότι θα αντλήσουν ικανοποίηση με τιμωρία των άλλων έτσι γενικά. Κράζουν άναρθρα και λένε όλο μήνυση, δικογραφία κλπ. να δες τι έγινε με τον Βαρουφάκη. Αναμασάνε τις ίδιες μαλακίες και φτάνουν μέχρι εκεί και δεν έχει άλλο περιθώριο η σκέψη τους.Αν γινότανε πέρυσι αυτό και φυσικά η κυβέρνηση θα έπαιρνε τα ίδια μέτρα, υα μας είχαν πρήξει τα παπάρια για τιμωρίες και δικαστήρια που κρατούν τον κόσμο και που η οικονομία έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα κλπ κλπ. Βάλε και καμιά διακοσαριά δισεκατομμύρια που θα είχε ζημιά το κράτοςSpoiler
Η σκέψη τους![]()
![]()
εμένα από ιατρική μαλακία μου πέθανε το παιδί 50 ημερών. λες τις μέρες τις καταναλώσαμε ψυχικά στην αγωνία. δεν μας βγήκε ποτέ να μηνύσουμε τον γιατρό. δεν είχαμε να διεκδικήσουμε κάτι. δεν λέω βέβαια ότι όλοι έτσι λειτουργούν συναισθηματικά, αλλά θέλω να ενημερώσω ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό ανάλογων περιπτώσεων, αυτό τους βγαίνει. όταν κάνεις μηνύσεις περιμένεις ένα είδος αποκατάστασης. στο θάνατο παθαίνεις τέτοιο σοκ και γνωρίζεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει από αυτό. Οπότε δεν κάνεις μήνυση.
Το ότι είναι άχρηστοι και μαλάκες το ξέρουμε. Αλλά δεν θα τους πέσουμε μέσω θανάτων που έχουν συμβεί. αυτό το κάνανε αυτοί οι ξεφτίλες πέρσι με το ΜΑΤΙ. Και σου ξαναλέω ότι τα ίδια σκατά θα έκαναν εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. τους έχεις για καλύτερους;![]()
Ναι, έχω οργή γιατί ένα δικό μου άτομο μολύνθηκε σύμφωνα με υπολογισμούς μου το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, έμεινε σε ΜΕΘ με αναπνευστήρα σε καταστολή 3 βδομάδες και άλλη μία βδομάδα με τις αισθήσεις του και τελικά την γλύτωσε χωρίς καμία επιπλοκή στα όργανα του, πνευμόνια κλπ. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένο σφάλμα γιατρού αλλά για ολιγωρία που επηρέασε 40 χιλιάδες ανθρώπους στο νομό Καστοριάς. Χώρια στις άλλες περιοχές όπως στον Εχίνο.
Περιττό να σου πω πώς μου φαινόταν όταν άκουγα τον Κούλη ή τον Τσιόδρα να μιλάνε για έγκαιρα μέτρα και για επιτυχία.
Είναι άλλα επίπεδα ρε. έχεις οργή το καταλαβαίνω. Μόνο το λόγο έχεις να τους κράζεις. Κάντο λοιπόν εδώ κι όπου αλλού, (όπως το κάνεις και μπράβο).
(Συγνώμη κιόλας, δεν θέλω να σου καπελώσω τα συναισθήματα
Και συμφωνούμε σε όλα. Ευτυχώς για τον άνθρωπό σου. Αυτό είναι χαρμοσυνο
Πόσο σε συμπονώ. Περίμενες κάτι καλύτερο ή κάτι ανθρώπινο ε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πολιτικα ορνεα προσπαθουν να τσιμπολογησουν νεκρους για πολιτικο οφελος
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Όχι, μη ζητάς συγγνώμη είναι εποικοδομητικά τα σχόλια σου. Φαντάσου να είχε πεθάνει το δικό μου πρόσωπο πώς θα ήμασταν.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:02 Έχεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι με μία μήνυση μόνο κανένας γιατρουδάκος ή προϊσταμένη θα έχει τρεχάματα. Οι άχρηστοι που απλά παίρνουν εντολές, που αν αύριο (υποθετικό σενάριο) τους πουν τα αφεντικά τους "σταματήστε τα μέτρα γιατί πρέπει νξα παράγετε και στ' αρχίδια μας η δημόσια υγεία αυτή είναι η ουσία δεν θα το πουν έτσι) θα το κάνουν και θα λένε και πολιτικάντικες μαλακίες κι από κάτω τα ζώα απλά θα ακολουθούν.
Είναι άλλα επίπεδα ρε. έχεις οργή το καταλαβαίνω. Μόνο το λόγο έχεις να τους κράζεις. Κάντο λοιπόν εδώ κι όπου αλλού, (όπως το κάνεις και μπράβο).
(Συγνώμη κιόλας, δεν θέλω να σου καπελώσω τα συναισθήματα
Και συμφωνούμε σε όλα. Ευτυχώς για τον άνθρωπό σου. Αυτό είναι χαρμοσυνο![]()
)
Το να τα γράφω εδώ ή να τα λέω αλλού είναι άσκοπο. Αυτό που με πειράζει είναι η αλαζονεία τους αλλά τέλος πάντων.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
κορόιδο έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:51
Περιεργο παντως γιατι εγω δεν επισκεφτηκα εκθεση στο Βερολινο στην οποια παω καθε χρονο στις αρχες Φλεβαρη λογο κορονοιου
Αρίστος for Tsirpas
Συμφωνώ, μιλάνε για επιτυχία των έγκαιρων μέτρων τους και γίνονται τυμβωρύχοι. Εκμεταλλεύονται πολιτικά την κορονοκριση χωρίς να σέβονται τα θύματα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:04 Πολιτικα ορνεα προσπαθουν να τσιμπολογησουν νεκρους για πολιτικο οφελος
Σε πληροφόρησε κανείς ή πήρες την απόφαση μόνος σου;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:06κορόιδο έγραψε: 16 Απρ 2020, 13:51
Περιεργο παντως γιατι εγω δεν επισκεφτηκα εκθεση στο Βερολινο στην οποια παω καθε χρονο στις αρχες Φλεβαρη λογο κορονοιου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 46 Απαντήσεις