Ενω εσυ εισαι παλικαρι,ουτε να μας πεις που ανηκεις ιδεολογικα δεν τολμας και το αποφευγεις με το ''δεν ανηκω σε μαντρι''.
Χαιρω πολυ,ουτε εγω ανηκω,αλλα εχω μια ιδεολογικη ταυτοτητα οπως ολοι μας.
Εσυ δεν εχεις τιποτα?αβουλο ον εισαι?
Ενω εσυ εισαι παλικαρι,ουτε να μας πεις που ανηκεις ιδεολογικα δεν τολμας και το αποφευγεις με το ''δεν ανηκω σε μαντρι''.
Εδώ η Κασιδιάρα έβγαινε κι έλεγε πως δε συμφωνεί με τις πορείες με στρατιωτικό στυλ που η ίδια οργάνωνε και δεν ταιριάζουν στην αισθητική της.Lord Snow έγραψε: 19 Ιουν 2018, 18:01 Ενας, ΕΝΑΣ απο αυτους τους ''μαγκες'' που να σταθει αντρικια και να πει ''ναι ρε, αυτα πιστευω, αυτα ειπα, καντε τα δεοντα'' χωρις να τρεχει σαν αδερφη στα χωραφια ή να κρυβεται, θα υπαρξει αραγε?
Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:35Εδώ η Κασιδιάρα έβγαινε κι έλεγε πως δε συμφωνεί με τις πορείες με στρατιωτικό στυλ που η ίδια οργάνωνε και δεν ταιριάζουν στην αισθητική της.Lord Snow έγραψε: 19 Ιουν 2018, 18:01 Ενας, ΕΝΑΣ απο αυτους τους ''μαγκες'' που να σταθει αντρικια και να πει ''ναι ρε, αυτα πιστευω, αυτα ειπα, καντε τα δεοντα'' χωρις να τρεχει σαν αδερφη στα χωραφια ή να κρυβεται, θα υπαρξει αραγε?
Εγώ είμαι στο θέμα του νήματος(η κοτοπουλίαση των αυγών), εσύ δεν είσαι. Το ποιος προσπαθεί να γλυτώσει είναι προφανές.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:36Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:35Εδώ η Κασιδιάρα έβγαινε κι έλεγε πως δε συμφωνεί με τις πορείες με στρατιωτικό στυλ που η ίδια οργάνωνε και δεν ταιριάζουν στην αισθητική της.Lord Snow έγραψε: 19 Ιουν 2018, 18:01 Ενας, ΕΝΑΣ απο αυτους τους ''μαγκες'' που να σταθει αντρικια και να πει ''ναι ρε, αυτα πιστευω, αυτα ειπα, καντε τα δεοντα'' χωρις να τρεχει σαν αδερφη στα χωραφια ή να κρυβεται, θα υπαρξει αραγε?
Όσο και να το παλεύεις με χαζοαντιχρυσαυγίτικες ατάκες, δεν προκειται να αλλάξεις το γεγονός ότι η ΝΔ είναι υπερ της σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια.
Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:37Εγώ είμαι στο θέμα του νήματος(η κοτοπουλίαση των αυγών), εσύ δεν είσαι. Το ποιος προσπαθεί να γλυτώσει είναι προφανές.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:36Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:35
Εδώ η Κασιδιάρα έβγαινε κι έλεγε πως δε συμφωνεί με τις πορείες με στρατιωτικό στυλ που η ίδια οργάνωνε και δεν ταιριάζουν στην αισθητική της.
Όσο και να το παλεύεις με χαζοαντιχρυσαυγίτικες ατάκες, δεν προκειται να αλλάξεις το γεγονός ότι η ΝΔ είναι υπερ της σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια.
Είπαμε, ΔΕΝ γουστάρω να είμαι κομματόσκυλο!Alexander the Great έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:10Ενω εσυ εισαι παλικαρι,ουτε να μας πεις που ανηκεις ιδεολογικα δεν τολμας και το αποφευγεις με το ''δεν ανηκω σε μαντρι''.
Χαιρω πολυ,ουτε εγω ανηκω,αλλα εχω μια ιδεολογικη ταυτοτητα οπως ολοι μας.
Εσυ δεν εχεις τιποτα?αβουλο ον εισαι?
Μπορείς ν' ανοίξεις σχετικό νήμα και να συζητηθεί να δούμε ποιος κάνει σπέκουλα. Ο μόνος λόγος που αποφεύγεις το θέμα του νήματος και τα άπειρα παραδείγματα κοτοπουλίασης είναι ότι είσαι ένα ακόμα.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:40Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:37Εγώ είμαι στο θέμα του νήματος(η κοτοπουλίαση των αυγών), εσύ δεν είσαι. Το ποιος προσπαθεί να γλυτώσει είναι προφανές.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:36
Εσύ κάνεις χαρτογιακάδικη σπέκουλα μπας βοηθήσεις τη ΝΔ, που είναι υπερ της σύνθετης ονομασίας. Εγώ απλά σας ξεσκεπάζω.

Ουτε εγω.Ιδεολογικο χωρο ρωτησα,οχι κομμα.
Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:41Μπορείς ν' ανοίξεις σχετικό νήμα και να συζητηθεί να δούμε ποιος κάνει σπέκουλα. Ο μόνος λόγος που αποφεύγεις το θέμα του νήματος και τα άπειρα παραδείγματα κοτοπουλίασης είναι ότι είσαι ένα ακόμα.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:40Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:37
Εγώ είμαι στο θέμα του νήματος(η κοτοπουλίαση των αυγών), εσύ δεν είσαι. Το ποιος προσπαθεί να γλυτώσει είναι προφανές.
Εσύ κάνεις χαρτογιακάδικη σπέκουλα μπας βοηθήσεις τη ΝΔ, που είναι υπερ της σύνθετης ονομασίας. Εγώ απλά σας ξεσκεπάζω.
Σπέκουλα τα λόγια της Κασιδιάρας που αποκηρύσσει τις στρατιωτικού τύπου πορείες; Σπέκουλα τα δάκρυα της Μπούκουρα; Σπέκουλα ο πύρινος λόγος για τη σπορά των ηττημένων; Σπέκουλα η καταδική των "λεκτικών υπερβολών" της Μπαρμπαρούσαινας; Σπέκουλα τα "δεν τον είχαμε δει τον Ρουπακιά"; Σπέκουλα τα χειροκροτήματα του Λαγού που έγιναν καταδίκη;Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:47Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:41Μπορείς ν' ανοίξεις σχετικό νήμα και να συζητηθεί να δούμε ποιος κάνει σπέκουλα. Ο μόνος λόγος που αποφεύγεις το θέμα του νήματος και τα άπειρα παραδείγματα κοτοπουλίασης είναι ότι είσαι ένα ακόμα.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:40
Μα αφού κάνεις και εδώ με το που μπήκες. Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Δεν υπάρχει καμμία κτοπουλίαση. Υπάρχει σπέκουλα θρασσύδειλων τζιτζιφιογκοχαρτογιακάδων.
Είμαι δημοκράτης και έχω ψηφίσει 3 διαφορετικά κόμματα σε 4 εκλογές. Στις υπόλοιπες απείχα, αφού είχα σιχαθεί τους πολιτικάντηδες, αλλά ΟΧΙ την Δημοκρατία.
Κοίτα, δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι με το κάθε δημολσιογραφικό ράδιο αρβύλα που ερμηνεύει κατα ντο δοκούν απολογίες και δηλώσεις.Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:50Σπέκουλα τα λόγια της Κασιδιάρας που αποκηρύσσει τις στρατιωτικού τύπου πορείες; Σπέκουλα τα δάκρυα της Μπούκουρα; Σπέκουλα ο πύρινος λόγος για τη σπορά των ηττημένων; Σπέκουλα η καταδική των "λεκτικών υπερβολών" της Μπαρμπαρούσαινας; Σπέκουλα τα "δεν τον είχαμε δει τον Ρουπακιά"; Σπέκουλα τα χειροκροτήματα του Λαγού που έγιναν καταδίκη;Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:47Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:41
Μπορείς ν' ανοίξεις σχετικό νήμα και να συζητηθεί να δούμε ποιος κάνει σπέκουλα. Ο μόνος λόγος που αποφεύγεις το θέμα του νήματος και τα άπειρα παραδείγματα κοτοπουλίασης είναι ότι είσαι ένα ακόμα.
Μα αφού κάνεις και εδώ με το που μπήκες. Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Δεν υπάρχει καμμία κτοπουλίαση. Υπάρχει σπέκουλα θρασσύδειλων τζιτζιφιογκοχαρτογιακάδων.
Τόσο πολύ σπεκουλάρει το κόμμα σου;
Άρα, δεν έχεις απάντηση για τα συγκεκριμένα που αναφέρω.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:54Κοίτα, δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι με το κάθε δημολσιογραφικό ράδιο αρβύλα που ερμηνεύει κατα ντο δοκούν απολογίες και δηλώσεις.Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:50Σπέκουλα τα λόγια της Κασιδιάρας που αποκηρύσσει τις στρατιωτικού τύπου πορείες; Σπέκουλα τα δάκρυα της Μπούκουρα; Σπέκουλα ο πύρινος λόγος για τη σπορά των ηττημένων; Σπέκουλα η καταδική των "λεκτικών υπερβολών" της Μπαρμπαρούσαινας; Σπέκουλα τα "δεν τον είχαμε δει τον Ρουπακιά"; Σπέκουλα τα χειροκροτήματα του Λαγού που έγιναν καταδίκη;Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:47
Αλλά εσύ γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με όλα αυτά; Εσείς έχετε τον Σπηλιωτόπουλο, τον πιπινοκυνηγό.
Έχω απάντηση και απαντήσει σε όλα, ξεχωριστά στην κάθε αναφορά, πολλές φορές. Αλλά τί νόημα έχει να ασχολούμαι με κασσετοπαραγωγή ατακών σε μια προσπάθεια σπέκουλας;Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:55Άρα, δεν έχεις απάντηση για τα συγκεκριμένα που αναφέρω.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:54Κοίτα, δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι με το κάθε δημολσιογραφικό ράδιο αρβύλα που ερμηνεύει κατα ντο δοκούν απολογίες και δηλώσεις.Uppercut έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:50
Σπέκουλα τα λόγια της Κασιδιάρας που αποκηρύσσει τις στρατιωτικού τύπου πορείες; Σπέκουλα τα δάκρυα της Μπούκουρα; Σπέκουλα ο πύρινος λόγος για τη σπορά των ηττημένων; Σπέκουλα η καταδική των "λεκτικών υπερβολών" της Μπαρμπαρούσαινας; Σπέκουλα τα "δεν τον είχαμε δει τον Ρουπακιά"; Σπέκουλα τα χειροκροτήματα του Λαγού που έγιναν καταδίκη;
Αλλά εσύ γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με όλα αυτά; Εσείς έχετε τον Σπηλιωτόπουλο, τον πιπινοκυνηγό.