Ρε παιδιά, κανείς δεν πάει από ΗΠΑ Ελλάδα για νοσηλεία. Το αντίθετο συμβαίνει πολύ συχνά. ΤΙ συζητάτε τώρα;hellegennes έγραψε: 16 Απρ 2020, 02:01 Θέλεις τώρα να συζητήσουμε για το 1000πλάσιο κόστος των ίδιων ιατρικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ σε σχέση με την Ελλάδα;
Που βασικά έχουν πολύ χειρότερα αποτελέσματα, ας επαναλάβουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
- hellegennes
Η Ελλάδα προσφέρει δωρεάν επείγουσα νοσηλεία. Το ΕΣΥ δεν είναι κερδοσκοπική εταιρεία να δέχεται αλλοδαπούς ασθενείς που θέλουν να κάνουν επεμβάσεις επί πληρωμή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
Προφανως για μια αρχικη περιοδο θα υπαρχει επιφυλακτικοτητα αλλα απο την αλλη καποτε πρεπει να ξανανοιξει η οικονομια. Υπαρχουνε επισης κομματια του πληθυσμου που ειναι λιγοτερο ευαλωτα στην επιδημια. Αυτα τα κομματια δεν μπορει να τα εχεις κλεισμενα μεσα..sharp έγραψε: 16 Απρ 2020, 00:47
Ναι, αλλά το ποιος θα πατήσει στα μαγαζιά, είναι ένα άλλο ερώτημα. Εγω πάντως δεν θα το κάνω, ακόμη και αν στατιστικώς είναι πολύ χαμηλές οι πιθανότητες να μην με ξαναδιαβάσετε ποτέ στο πχόρουμ. After all, που λέμε και στα νεώτερα ελληνικά, δεν είναι και τόσο ευχάριστο να κολλήσεις αυτή τη μαλακία.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
στο γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ από πλήρωμα 1700 νόσησαν 700
https://www.reuters.com/article/us-heal ... SKCN21X30I
https://www.reuters.com/article/us-heal ... SKCN21X30I
-
Medicine Man
- Phorum.gr user: Medicine Man
Η «κωλοφαρδία» της Ελλάδας είναι ότι δεν έχει χειμερινό τουρισμό. Απ´ότι φαίνεται, τα μέρη που έχουν χτυπηθεί περισσότερο είναι πυκνοκατοικημένα και έχουν και πολλή κίνηση από διεθνείς ταξιδιώτες όλο τον χρόνο. Πάντως λογικά, άμα δεν βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο, το ποσοστό όσων κολλήσουν τον ιο παντού θα φτάσει περίπου το 70% σε βάθος χρόνου, άσχετα που βρίσκεται η κάθε χώρα/περιοχή αυτή την στιγμή. Το θέμα είναι να μην αρρωστήσουν όλοι μαζί.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
πιθανοτατα προιον εργαστηριου ο ιος συμφωνα με Αμερικανους αξιωματουχους ...ομως οχι βιολογικο οπλο
https://www.foxnews.com/politics/corona ... us-sourcesSources believe coronavirus outbreak originated in Wuhan lab as part of China's efforts to compete with US
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αυτο το foxnews εχω την εντυπωση οτι εχει την αξιοπιστια της Sun και της Bild...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Το Foxnews είναι προπύργιο του Τραμπισμού.Daje έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:51Αυτο το foxnews εχω την εντυπωση οτι εχει την αξιοπιστια της Sun και της Bild...
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Σε κάποιους από αυτούς τους γιατρούς αναφέρεται από κάτω η ημερομηνία των δηλώσεών τους. Ενδιαφέρον είναι να παρατηρήσει κάποιος ότι τότε (3η εβδομάδα Μαρτίου) υπήρχαν μερικές χιλιάδες θάνατοι παγκοσμίως (ένας λέει για 4000 θανάτους στις 19/03). Τώρα που οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τους 138 χιλ παγκοσμίως*, θωρώ ότι οι περισσότεροι δεν θα έλεγαν τα ίδια πράγματα.
* Φτάσαμε τους 3 πρώτους μήνες μερικές χιλιάδες απώλειες και βάλαμε άλλους 130 χιλ σε 1 μήνα με πρωτοφανή μέτρα. Ένα άρθρο που ξεπεράστηκε από την πραγματικότητα
αυτο σας πειραξε ...απλα αναπαραγει δηλωσεις του Πομπεο ...Daje έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:51 Αυτο το foxnews εχω την εντυπωση οτι εχει την αξιοπιστια της Sun και της Bild...
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ssion=trueMike Pompeo demands truth from Beijing as US investigates if COVID-19 escaped from Wuhan lab during experiments and China covered it up by blaming 'wet' food markets
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Άιντε πάλι ο χειμερινός τουρισμός. Η Ελλάδα είναι χώρα με πολλές διασυνδέσεις, ειδικά με την Ευρώπη, και μεγάλο αριθμό επιβατών. Δεν χρειάζεται να έχουμε τουρισμό για να πηγαινοέρχεται πολύς κόσμος. 1,5-1,7 εκατομμύρια αφίξεις επιβατών εξωτερικού από πτήσεις έχουμε μεταξύ Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου. Δεν το λες και ανύπαρκτη κίνηση. Σε αναλογία πληθυσμού είναι περισσότερη κίνηση από την αντίστοιχη των ΗΠΑ.Medicine Man έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:28Η «κωλοφαρδία» της Ελλάδας είναι ότι δεν έχει χειμερινό τουρισμό. Απ´ότι φαίνεται, τα μέρη που έχουν χτυπηθεί περισσότερο είναι πυκνοκατοικημένα και έχουν και πολλή κίνηση από διεθνείς ταξιδιώτες όλο τον χρόνο. Πάντως λογικά, άμα δεν βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο, το ποσοστό όσων κολλήσουν τον ιο παντού θα φτάσει περίπου το 70% σε βάθος χρόνου, άσχετα που βρίσκεται η κάθε χώρα/περιοχή αυτή την στιγμή. Το θέμα είναι να μην αρρωστήσουν όλοι μαζί.
Απλά δεν είμαστε σούργελα σαν του Αμερικάνους και προλάβαμε το κακό πριν γίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις