!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι το δώρο μου σε όλα τα παιδιά του κόσμου

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Είναι το δώρο μου σε όλα τα παιδιά του κόσμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ο dr Albert Bruce Sabin γεννήθηκε το 1906 στην Πολωνία κι ανακάλυψε το πόσιμο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας .

Εικόνα

Αρνήθηκε να κατοχυρώσει την πατέντα του ερευνητικού του επιτεύγματος για να αποκομίσει κέρδη . :romance-hearteyes:
Το αποτέλεσμα ήταν να προσφέρει ένα πάμφθηνο εμβόλιο στην ανθρωπότητα και να σωθούν "απ τα χέρια του" εκατομμύρια παιδιά κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες .
"Είναι το δώρο μου σε όλα τα παιδιά του κόσμου"
, είχε πει .

Αυτή είναι η αξία της επιστήμης .
Η απλόχερη προσφορά των ανθρώπων που την υπηρετούν .

Σήμερα, αυτό το έργο επιτελούν τραστ - φαρμακευτικές εταιρείες, με χορηγούς, επιδοτήσεις και πολιτικά προγράμματα νομοθετήματα, τα οποία εξυπηρετούν μεγάλα συμφέροντα και επιδιώξεις, χωρίς ονοματεπώνυμο και αρμόδια υπογραφή .
Όλος ο καπιταληστικός συρφετός κρύβεται πίσω από αόρατους τίτλους, τύπου funds, ΜΚΟ, OΗΕ, Βayer ετσετερά .
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Είναι το δώρο μου σε όλα τα παιδιά του κόσμου

Σε αυτον επρεπε να φτιαξουν αγαλμα..οχι στον κάθε μακελιαρη Τρουμαν...
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Είναι το δώρο μου σε όλα τα παιδιά του κόσμου

Πρακτικά πρώτος ο Jonas Salk ανακάλυψε το εμβόλιο το1955 (ενέσιμη μορφή) και ένα χρόνο μετά ο Albert Bruce Sabin εναλλακτικά την πόσιμη. Για την ιστορία, κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η άρνησή τους να πατενταρουν την ανακάλυψή τους. Και οι δύο μορφές χρησιμοποιηθηκαν για την καταπολέμηση και εξάλειψη της νόσου, ενώ δραστικοτερα αποτελέσματα είχε η πόσιμη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”