!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανήλικο προσφυγόπουλο στην ΕΡΤ
-
whitegreek
- Phorum.gr user: whitegreek
Re: Ανήλικο προσφυγόπουλο στην ΕΡΤ
Πάντως η προοπτική των κάργα επιδομάτων φαίνεται να γλυκαίνει με την ελπίδα τα πρόωρα γερασμένα πρόσωπά τουςKauldron έγραψε: 20 Ιουν 2018, 16:43
Ορίστε κι άλλοι "ανήλικοι μετανάστες".
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... rants.html
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- blackpaint
τα οδοντικα τεστ δεν απαγορευτηκαν, αλλα οι παιδιατροι της χωρας αποφανθηκαν πως ειναι αναξιοπιστα στις εφηβικες και νεαρες ηλικιες, Το αρθρο που παρεθεσα εξηγει πως γινονται πολλα και διαφορετικα τεστ για να καθοριστει η ηλικια και ασφαλως δεν βασιζονται σε μια απλη δηλωση, οπως ψευδως διαδιδεις.Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:02Δηλαδή εσένα αυτές οι σκατόφατσες σου φαίνονται γι' ανήλικοι. Το λέει οτι είναι πρόγραμμα που υπολογίζει περίπου την ηλικία. Τί να κάνουμε αφού τα οδοντικά τέστ απαγορεύονται:blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 16:55Αυτα συμβαινουν οταν διαβαζει κανεις βοθρους που εχουν απολυσει τους εμπειρους επαγγελματιες δημοσιογραφους και αντικαταστησει με εφηβους που γράφουν άρθρα με μαλακιες που διαβαζουν στο Twitter. Πρόκειται για μια γελοία κατάχρηση της εφαρμογής age app που η ίδια η Microsoft έχει καταδικάσει την DailyMail για τη χρήση της με αυτόν τον τρόπο.Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2018, 16:43 Οι αριστεροί είναι πραγματικά σούργελα που πάνε να μας βγάλουν τριαντάρηδες και σαραντάρηδες για παιδιά. "Μεγάλωσαν απότομα λόγω πολέμου" λέει ο άλλος.
![]()
Ρε ούστ από τις χώρες μας, βδέλλες.
https://www.theguardian.com/uk-news/201 ... efugee-row
https://www.bbc.com/news/uk-37700074
είναι "μη ηθικό". Πάμε με το "πόσο είσαι"? -"Όσο νιώθω".
Όπως είπα, ούστ απ' τις χώρες μας, και πάρτε μαζί και τους αλητέγγυους.
- Alexander the Great
Δεν τους νοιαζει.Κονομανε.Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2018, 13:39
Μα συγγνώμη, είναι δυνατόν?
Γίνονται οι ίδιοι ξεφτίλα, δεν το καταλαβαίνουν?
"ανήθικα" τα χαρακτήριζε η Ένωση Οδοντιάτρων στο ΗΒ. Αστο, τα "ασυνόδευτα παιδιά" είναι ένα ακόμα δεμάτι σανό. Η Ευρώπη άρχισε να ξυπνάει, θα ξυπνήσει και η Ελλάδα, και θα πάτε όλοι μαζί στη Σαουδική Αραβία να περνάτε καλά.τα οδοντικα τεστ δεν απαγορευτηκαν, αλλα οι παιδιατροι της χωρας αποφανθηκαν πως ειναι αναξιοπιστα στις εφηβικες και νεαρες ηλικιες
Παράσιτα είναι, τελειώνουν οι μέρες τους.Δεν τους νοιαζει.Κονομανε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Τι τους εξηγείς και εσύ αδερφέ, αυτοί ζουν σε άλλο κόσμο με αρχαία UFO και ελληνικές λέξεις στο Νησί του Πασχα, άμα τα μαμοθρεφτα δεν έχουν βγει ποτέ από την πόλη τους και την συνοικία τους παρά μόνο για τουρισμό τι περιμένεις να ξέρουν για τον κόσμο και τον άνθρωπο...blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 15:17τραβα καμια βολτα απο κανα γκεττο, οπουδηποτε, θα δεις εμφανισιακια ενηλικους αντρες, που ναι μολις 15 ετων.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 15:14 Αλλο εμφάνιση ηλικιωμένου,άλλο εμφάνιση ενήλικα. Το παιδάκι δεν μοιάζει με γέρο.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Μιλάς εσύ για ξεφτίλα ρε μαν που έχεις γεμίσει το φορουμ με hoax που είναι το πολύ πολύ για νήπια ή παππούδες με Αλτσχάιμερ;; Και δεν σου λένε και οι δικοί σου τίποτα να μαζευτείς;; Δεν κάνω πλακα,, εγώ νόμιζα ότι εσεις τα αυγά δεν ειστε τοοόσο πια της παραμυθας, ότι είχατε και καλά ένα πιο σοβαρό προφίλ από τους οπαδούς του Σωρρα... Και μιλάτε και για σανό μετά! Αααα και εσύ δεν τα κονομας κι όλας(το πολύ πολύ κάνα χαρτζιλίκι). Τι να πω, συνέχισε έτσι αγόρι μου!Alexander the Great έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:14Δεν τους νοιαζει.Κονομανε.Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2018, 13:39
Μα συγγνώμη, είναι δυνατόν?
Γίνονται οι ίδιοι ξεφτίλα, δεν το καταλαβαίνουν?
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
Εσείς σε ποιά γκέττο πήγατε ;the_black_planet έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:26... άμα τα μαμοθρεφτα δεν έχουν βγει ποτέ από την πόλη τους και την συνοικία τους παρά μόνο για τουρισμό τι περιμένεις να ξέρουν για τον κόσμο και τον άνθρωπο...blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 15:17 τραβα καμια βολτα απο κανα γκεττο, οπουδηποτε, θα δεις εμφανισιακια ενηλικους αντρες, που ναι μολις 15 ετων.
Ή αναφέρεσαι σε ταινίες ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- blackpaint
Στο Παρισι μονο, στις Σαρσελ, Ωμπερβιλλιε, Κουρνεβ, Ωλνε σου Μπουα, Σεβραν και Κλισυ και δεν θυμαμαι ποσες αλλες. Εμενα στο 18ο, στην καρδια του Μπαρμπες, και πηγαινα στο Σεντ Ντενις, στο ParisVIII. Στο δρομο που εμενα ειχε μονο χαλαλ χασαπικα, ρουχαδικα με αφρικανικη μοδα, και αραβικα καφενεια. Εξω απο το σπιτι μου καθε βραδυ μια συμμορια πουλαγε κρακ, και μεσα στις σκαλες τις πολυκατοικιας τρυπιοντουσαν μερα μεσημερι. Σπανια εβλεπες ατομο χωρις κελεμπια στο δρομο.Μπίστης έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:43Εσείς σε ποιά γκέττο πήγατε ;the_black_planet έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:26... άμα τα μαμοθρεφτα δεν έχουν βγει ποτέ από την πόλη τους και την συνοικία τους παρά μόνο για τουρισμό τι περιμένεις να ξέρουν για τον κόσμο και τον άνθρωπο...blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 15:17 τραβα καμια βολτα απο κανα γκεττο, οπουδηποτε, θα δεις εμφανισιακια ενηλικους αντρες, που ναι μολις 15 ετων.
Ή αναφέρεσαι σε ταινίες ;
Στην Αμερικη, αποδεχτηκα μια προκληση να παμε μια βολτα με το αυτοκινητο στο Φορεστ Παρκ και στο Οκγουντ Χαιτς του Ντιτροιτ. Δεν θα το ξανακανα.
- Alexander the Great
Ποιοι ειναι οι δικοι μου?τι νομιζεις οτι ειμαι εγω κανα αναρχοκνιτομποτ να παιρνω εντολες?the_black_planet έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:37
Μιλάς εσύ για ξεφτίλα ρε μαν που έχεις γεμίσει το φορουμ με hoax που είναι το πολύ πολύ για νήπια ή παππούδες με Αλτσχάιμερ;; Και δεν σου λένε και οι δικοί σου τίποτα να μαζευτείς;; Δεν κάνω πλακα,, εγώ νόμιζα ότι εσεις τα αυγά δεν ειστε τοοόσο πια της παραμυθας, ότι είχατε και καλά ένα πιο σοβαρό προφίλ από τους οπαδούς του Σωρρα... Και μιλάτε και για σανό μετά! Αααα και εσύ δεν τα κονομας κι όλας(το πολύ πολύ κάνα χαρτζιλίκι). Τι να πω, συνέχισε έτσι αγόρι μου!
Σου θιξαμε τους παρουσιαστες φαινεται.Μπορει να δουλευεις και στην εκπομπη και να σε ταιζουν κιολας ποιος ξερει?
Περαστικα.
- blackpaint
πωπω, πως σε ετσουξε η παρομοιωση με το σωρρα!!Alexander the Great έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:01Ποιοι ειναι οι δικοι μου?τι νομιζεις οτι ειμαι εγω κανα αναρχοκνιτομποτ να παιρνω εντολες?the_black_planet έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:37
Μιλάς εσύ για ξεφτίλα ρε μαν που έχεις γεμίσει το φορουμ με hoax που είναι το πολύ πολύ για νήπια ή παππούδες με Αλτσχάιμερ;; Και δεν σου λένε και οι δικοί σου τίποτα να μαζευτείς;; Δεν κάνω πλακα,, εγώ νόμιζα ότι εσεις τα αυγά δεν ειστε τοοόσο πια της παραμυθας, ότι είχατε και καλά ένα πιο σοβαρό προφίλ από τους οπαδούς του Σωρρα... Και μιλάτε και για σανό μετά! Αααα και εσύ δεν τα κονομας κι όλας(το πολύ πολύ κάνα χαρτζιλίκι). Τι να πω, συνέχισε έτσι αγόρι μου!
Σου θιξαμε τους παρουσιαστες φαινεται.Μπορει να δουλευεις και στην εκπομπη και να σε ταιζουν κιολας ποιος ξερει?
Περαστικα.
- Golden Age
Πως το 'κανε έτσι το στρες το παιδί. Ψήλωσε κιόλας...
- blackpaint
Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:12Πως το 'κανε έτσι το στρες το παιδί. Ψήλωσε κιόλας...
blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 16:16 ειναι μονο μια φωτογραφια με παιδια που τρεχουν, χωρις καποια διακριτικα πως συμμετεχουν σε αγωνες και μερικα μαλιστα χωρις καν αθλητικα ρουχα. Η φωτο εχει δημοσιευτει μονο σε ακροδεξια σαιτ και στην λαικιστικη κωλοφυλαδα του Μαρντοχ.
- Golden Age
blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:24blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2018, 16:16 ειναι μονο μια φωτογραφια με παιδια που τρεχουν, χωρις καποια διακριτικα πως συμμετεχουν σε αγωνες και μερικα μαλιστα χωρις καν αθλητικα ρουχα. Η φωτο εχει δημοσιευτει μονο σε ακροδεξια σαιτ και στην λαικιστικη κωλοφυλαδα του Μαρντοχ.
Ε αυτό λέω κι εγώ. Μια φωτογραφία με παιδιά. Απλά ένα είναι...κομματάκι ψηλότερο απο τα άλλα και το στρες του έχει ενηλικιώσει το πρόσωπο.
- blackpaint
και απο που προκυπτει ο ισχυρισμος πως αυτα τα παιδια ειναι μαζι σε κατι που εχει να κανει με κοινη ηλικια; Πως ειναι σε καποιο σχολειο η σε κατι αλλο μαζι;Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2018, 18:25
Ε αυτό λέω κι εγώ. Μια φωτογραφία με παιδιά. Απλά ένα είναι...κομματάκι ψηλότερο απο τα άλλα και το στρες του έχει ενηλικιώσει το πρόσωπο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-
- 4 Απαντήσεις