Σιγά την απώλεια. Χάρη σου έκανε.Cavaliere έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:18 Ρε συ, πού τις θυμήθηκες τις εκδόσεις αυτές; Πολύ καιρό έχω να τις βρω μπροστά μου, το βιβλίο του Μίσιου είχαν βγάλει κι όλας,το δάνεισα σε μια φίλη και δεν το ξαναείδα. Ευχαριστώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βιβλία που προτείνουμε σε χρήστες
Re: Βιβλία που προτείνουμε σε χρήστες
Πέραν του ότι ήταν εμπαθές, ήταν και κακογραμμένο.
Χρησιμοποιεί περισσότερα αποσιωπητικά κι από δεκατετράχρονο γκομενάκι στο φέισμπουκ.
Πλάκα-πλάκα, αυτό είναι χρήσιμο, μαθαίνουμε κανά βιβλίο. Αλλά, εδώ δεν έχουμε ακόμα διαβάσει τα ήδη υπάρχοντα στο σπίτι.
Ordem e Progresso.
Το' χεις διαβάσει;
Ποιες ήταν οι ενστάσεις σου; Εμένα μου άρεσε πολύ.

Να το πάρει ο Namrail, να μου πει πού το βρήκε για να το πάρω κι εγώ.
Cavaliere

κομικ ειναι ενος ασχετου γαλλου που πηρε οτι φωτογραφιες βρηκε στην αναζητηση χωρις να συμβουλευτει καποιον κ τα εκανε αχταρμα - ο παπαιωαννου πχ στο πατωμα μεσα σε τονους σπασμενα πιατα
το ειχαμε θάψει κ αυτο
λεπτομερειες θα σου πει ο ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ που μελετα σε βαθος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχεις δίκιο, κι εγώ τώρα τις θυμήθηκα. Είχαν μεγάλη παραγωγή τίτλων, στην αρχή της μεταπολίτευσης, με καθαρά αριστερό κοινό. Με έδρα τα Εξάρχεια και αυτοί.Cavaliere έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:18 Ρε συ, πού τις θυμήθηκες τις εκδόσεις αυτές; Πολύ καιρό έχω να τις βρω μπροστά μου, το βιβλίο του Μίσιου είχαν βγάλει κι όλας,το δάνεισα σε μια φίλη και δεν το ξαναείδα. Ευχαριστώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θρυλικό άνιμε για την εποχή του. Μιλάμε όμως για 40 χρόνια πριν.Βλήμα έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:48
Να το πάρει ο Namrail, να μου πει πού το βρήκε για να το πάρω κι εγώ.
Ποιές ήταν οι εκδόσεις με τα μικρά άσπρα που βγάζαν τον Ντάριο Φο;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:59Έχεις δίκιο, κι εγώ τώρα τις θυμήθηκα. Είχαν μεγάλη παραγωγή τίτλων, στην αρχή της μεταπολίτευσης, με καθαρά αριστερό κοινό. Με έδρα τα Εξάρχεια και αυτοί.Cavaliere έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:18 Ρε συ, πού τις θυμήθηκες τις εκδόσεις αυτές; Πολύ καιρό έχω να τις βρω μπροστά μου, το βιβλίο του Μίσιου είχαν βγάλει κι όλας,το δάνεισα σε μια φίλη και δεν το ξαναείδα. Ευχαριστώ.
Ordem e Progresso.
Για το μάνγκα λέω εγώ.
Ύψιλον λες ή άλλες;Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 00:01Ποιές ήταν οι εκδόσεις με τα μικρά άσπρα που βγάζαν τον Ντάριο Φο;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:59Έχεις δίκιο, κι εγώ τώρα τις θυμήθηκα. Είχαν μεγάλη παραγωγή τίτλων, στην αρχή της μεταπολίτευσης, με καθαρά αριστερό κοινό. Με έδρα τα Εξάρχεια και αυτοί.Cavaliere έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:18 Ρε συ, πού τις θυμήθηκες τις εκδόσεις αυτές; Πολύ καιρό έχω να τις βρω μπροστά μου, το βιβλίο του Μίσιου είχαν βγάλει κι όλας,το δάνεισα σε μια φίλη και δεν το ξαναείδα. Ευχαριστώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις