!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θρύλε μου το μεγαλείο σου!

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Η Εβδομάδα των Παθών άρχισε για τις ζέλες. :a040:

Αυστηρώς ακατάλληλον δι' ανηλίκους: η τεσσάρα στη Λεωφόρο των Στεναγμών.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Όταν οι ζέλες πήγαιναν για τρία αποτελέσματα και τους έπεσε τριάρα: το έπος της Ριζούπολης.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

- Στο 1-4 ο ευρωΠΑΟ έπαιζε με - 6 παίκτες ( Χένρικσεν , Ολισαντέμπε , Μπόατεγκ , Ολιβάρες , Σάριτς , Σιμπνιέφσκι ) που απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες . Η gayροΕΠΟ αρνήθηκε να μεταφέρει το παιχνίδι.

- Στο 3-0 της Ριζούπολης είχαμε αλητεία + μποροθρηνική διαιτησία. Φυσικά δεν ντρέπονται οι γάβροι να πανηγυρίζουν τέτοιες κάλπικες νίκες.

Εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε πετύχει όλες μας τις μεγάλες νίκες στα ίσα : 4-0 ( τελικός 1986 ), 1-4 ( 1987 - 88 ) , 3-0 ( 1992 ), 0-3 ( 2014 ) , 8-2 ( 1930 ) κ.α.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Ζαποτέκος έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:33 - Στο 1-4 ο ευρωΠΑΟ έπαιζε με - 6 παίκτες ( Χένρικσεν , Ολισαντέμπε , Μπόατεγκ , Ολιβάρες , Σάριτς , Σιμπνιέφσκι ) που απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες . Η gayροΕΠΟ αρνήθηκε να μεταφέρει το παιχνίδι.

- Στο 3-0 της Ριζούπολης είχαμε αλητεία + μποροθρηνική διαιτησία. Φυσικά δεν ντρέπονται οι γάβροι να πανηγυρίζουν τέτοιες κάλπικες νίκες.

Εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε πετύχει όλες μας τις μεγάλες νίκες στα ίσα : 4-0 ( τελικός 1986 ), 1-4 ( 1987 - 88 ) , 3-0 ( 1992 ), 0-3 ( 2014 ) , 8-2 ( 1930 ) κ.α.
1. Και; Θα απέκρουε ο Χενρικσεν την γκολάρα του Λουτσιάνο;

2. Για την αλητεία συμφωνώ. Τη διαιτησία που την είδες; Μπήκατε επηρεασμένοι μέσα, φάγατε δύο γκολ γρήγορα και καταρρευσατε. Επίσης, πρέπει να εξηγήσεις γιατί η διοίκηση σας ήταν δυσαρεστημένη με κάποιους παίκτες, αφού νομίζω ότι έφυγαν κάποιοι παίκτες μετά.

3. Κύπελλο 99 2-0 σας νικήσαμε παίζοντας με έναν λιγότερο από το 30.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Πρετεντέρης έγραψε: 15 Απρ 2020, 20:18
Ζαποτέκος έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:33 - Στο 1-4 ο ευρωΠΑΟ έπαιζε με - 6 παίκτες ( Χένρικσεν , Ολισαντέμπε , Μπόατεγκ , Ολιβάρες , Σάριτς , Σιμπνιέφσκι ) που απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες . Η gayροΕΠΟ αρνήθηκε να μεταφέρει το παιχνίδι.

2. Για την αλητεία συμφωνώ. Τη διαιτησία που την είδες; Μπήκατε επηρεασμένοι μέσα, φάγατε δύο γκολ γρήγορα και καταρρευσατε. Επίσης, πρέπει να εξηγήσεις γιατί η διοίκηση σας ήταν δυσαρεστημένη με κάποιους παίκτες, αφού νομίζω ότι έφυγαν κάποιοι παίκτες μετά.

Οι περισσότεροι (ακόμα και αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού) έχουν ξεχάσει ότι στη Ριζούπολη οι βάζελοι κατέβηκαν με οπαδούς. Οι ίδιοι οπαδοί λοιπόν (που προφανώς είδαν τι έγινε στο γήπεδο) δεν πήγαν να στηρίξουν τους παίχτες μετά την ήττα λόγω του υποτιθέμενου μεγέθους της αλητείας, αλλά καβαλούσαν τις μάντρες στην Παιανία μόλις λίγες μέρες μετά το ματς και κυνηγούσαν τους παίχτες για να τους δείρουν επειδή έχασαν! Καλό θα ήταν να βρίσκαμε και το βίντεο της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα (το οποίο για κάποιον άγνωστο λόγο όσες φορές έψαξα να το βρω δεν υπήρχε πουθενά), στο οποίο (από όσο θυμάμαι εγώ δηλαδή) κανένας παίχτης του ΠΑΟ δε μίλησε για αλητεία, αντιθέτως οι παίχτες εξέφραζαν στον κόσμο του ΠΑΟ τη λύπη τους για το αποτέλεσμα και για την απώλεια του πρωταθλήματος. Στο ίδιο μοτίβο ήταν την επόμενη μέρα και τα πρωτοσέλιδα των πράσινων αθλητικών εφημερίδων με γραφόμενα για ρεζίλι κτλ. κτλ. χωρίς να γίνεται λόγος για απώλεια του τίτλου λόγω αλητείας. Λίγες μέρες αργότερα ξεκίνησαν οι ίδιες φυλλάδες να μιλάνε για αλητεία κτλ. έχοντας προφανώς πάρει από κάπου γραμμή.
Προφανώς δε λέω ότι αυτά που έγιναν πριν από το ματς ήταν αποδεκτά. Λέω όμως δύο πράγματα: (1) ο ΠΑΟ δεν έχασε λόγω του κλίματος (αν ήταν έτσι, οι οπαδοί του θα πήγαιναν στην Παιανία για να στηρίξουν ηθικά τους παίχτες και όχι για να τους κυνηγήσουν) και (2) δεν έγινε κανένα απολύτως επεισόδιο στη διάρκεια του ματς, σε αντίθεση με άλλα ματς που έχουν γίνει στη Λεωφόρο (τρύπημα μαγούλου Γεωργίου, ρίξιμο μπουκαλιών σε παίχτες και πάγκο Ολυμπιακού, καρέκλες στο Λουτσιάνο στο κόρνερ και πολλά πολλά άλλα).
Πρετεντέρη, μη μασάς. Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

1) Δεν θα γινόταν καν το 0-1.

2) Ο διαιτητής δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Με το που άρχισε , έδινε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του ΟΣΦΠ ώστε να μας βάλει στην περιοχή μας. Μόνο Λυμπερόπουλος και Κόλκα έφυγαν. Ο Καραγκούνης είχε ήδη πάρει μεταγραφή στην Ίντερ. Έμειναν οι Νικοπολίδης , Σεϊταρίδης , Χένρικσεν , Κυριάκος , Γκούμας , Φύσσας , Μικάελσεν , Μπασινάς , Ολισαντέμπε και Κωνσταντίνου και την επόμενη χρονιά σήκωσαν το νταμπλ.

3) Με 8 έπρεπε να παίζετε. Οι κατσέρς σας δεν επέτρεψαν στους παικταράδες μας να κάνουν το τεχνικό παιχνίδι τους.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Ζαποτέκος έγραψε: 15 Απρ 2020, 22:06

1) Δεν θα γινόταν καν το 0-1.

2) Ο διαιτητής δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Με το που άρχισε , έδινε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του ΟΣΦΠ ώστε να μας βάλει στην περιοχή μας. Μόνο Λυμπερόπουλος και Κόλκα έφυγαν. Ο Καραγκούνης είχε ήδη πάρει μεταγραφή στην Ίντερ. Έμειναν οι Νικοπολίδης , Σεϊταρίδης , Χένρικσεν , Κυριάκος , Γκούμας , Φύσσας , Μικάελσεν , Μπασινάς , Ολισαντέμπε και Κωνσταντίνου και την επόμενη χρονιά σήκωσαν το νταμπλ.

3) Με 8 έπρεπε να παίζετε. Οι κατσέρς σας δεν επέτρεψαν στους παικταράδες μας να κάνουν το τεχνικό παιχνίδι τους.

Σαν να μην έφτανε που πετάγεσαι κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς να καταλαβαίνεις ότι είσαι διαρκώς έξω από το θέμα του τόπικ, λες και μονόπλευρες ανακρίβειες από πάνω.

(1) Από αυτούς τους... 6 είναι ζήτημα αν 2-3 έπαιζαν βασικοί ενώ από τον Ολυμπιακό έλειπε το «πρώτο βιολί» Τζόρτζεβιτς, κάτι που επιμελώς κάνεις γαργάρα. Ξέρω ότι σε τσούζει που ο αντικαταστάτης του Τζόρτζεβιτς Λουτσιάνο τελικά αποδείχτηκε δήμιος για το σύλλογό σου, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Εξάλλου αυτή δεν ήταν και η πρώτη συντριβή του ΠΑΟ από το Θρύλο. Ο ΠΑΟ κατέβηκε στο ματς με τους εξής παίχτες (αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με, αλλά αυτούς βρήκα): Νικοπολίδης, Κουτσουρές (26' Σόουζα), Γκούμας, Βόκολος, Φύσσας, Σεϊταρίδης (74' Γκαλέτο), Μπασινάς, Καραγκούνης, Βλάοβιτς, Βαζέχα (64' Σίγκουρντσον), Λυμπερόπουλος. Μια χαρά εντεκάδα τη βλέπω, με παίχτες που σχεδόν όλοι έπαιζαν βασικοί εκείνη τη χρονιά και μόνη πραγματικά σοβαρή απουσία εκείνη του Χένρικσεν. Νομίζω όμως ότι αυτή η απουσία αντισταθμίζεται από εκείνη του Τζόρτζεβιτς. Δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό.
(2) Το ποιοι έφυγαν ή όχι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όπως είπα και πριν, οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟ κυνηγούσαν αργότερα τους παίχτες στην Παιανία για να τους δείρουν. Υπενθυμίζω πως ο ΠΑΟ κατέβασε κόσμο στη Ριζούπολη και οι οπαδοί του έχοντας δει το ματς μέσα από το γήπεδο έκριναν ότι για την ήττα έφταιγαν οι παίχτες. Για τα δήθεν «ανύπαρκτα φάουλ» δε λέω κάτι, αλλά σε αφήνω να γίνεσαι ρεζίλι μόνος σου. Η διαιτησία ήταν μια χαρά και πες ένα «ευχαριστώ» στον Αντωνάκη που δε φάγατε 7 γκολ εκείνη τη μέρα.
(3) Εδώ κι αν γελάμε... Το λιγότερο για μια δεκαετία μετά το 1996 οι μόνες χρονιές που θυμάμαι τον ΠΑΟ να παίζει «δημιουργικό» ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και χωρίς διαρκή «γεμίσματα» (και χωρίς να «κλείνεται» στα ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού) ήταν το 2000 και το 2004. Άκου εκεί «τεχνικό παιχνίδι»... Ο ΠΑΟ ήταν για χρόνια η ομάδα που είχε στηθεί για να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου και όχι για να κάνει δικό της παιχνίδι. Αυτά τα ξέρουν όσοι έβλεπαν χωρίς πράσινα γυαλιά ποδόσφαιρο εκείνα τα χρόνια.

Λοιπόν, αυτά που γράφεις πήγαινε και γράψ' τα στο «πράσινο» τόπικ, εκεί που σας αρέσει να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλον και να αναμασάτε τις πράσινες ψευδαισθήσεις σας περί μεγάλου σωματείου. Εδώ μέσα οι ανακρίβειές σου δεν πιάνουν και θα γίνεσαι διαρκώς ρόμπα. Αλλά μπορεί και να γουστάρεις τελικά. :8)
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Το πόρισμα για τη δικη με τα στημένα του 2008 με κατηγορούμενο τον πρεζεμπορα πότε θα βγει;
Δεν έχει μαρουπα-αρκουδιαρη-αυγενακη εκεί να βγει σε 2 μηνες;
Άβαταρ μέλους
jason0

Τον κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό του τζηλου που έχει διαφύγει στο εξωτερικό τον βρηκαμε; τον ψάχνουμε ;
Άβαταρ μέλους
jason0

Αυτός που έπιασαν που είναι Ελλάδα πότε δικάζεται και με ποια κατηγορία ;
Άβαταρ μέλους
jason0

Ποιός είναι ο νέος εισαγγελέας μετά την παραίτηση και διαφυγή των 2 προηγούμενων στο εξωτερικό και πότε σκοπεύει να βγάλει απόφαση ;
Άβαταρ μέλους
jason0

απο πού να πιάσεις αυτά τα σκατα να μη λερωθείς
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Θα φας τον υποβιβασμό σου, υπομονή.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
jason0

Λεγεών έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:58 Θα φας τον υποβιβασμό σου, υπομονή.
Είναι το μόνο που δεν μπορώ να φάω
Μόλις πέσει το πρεζοκομμα και εξεταστούν οι σχέσεις σου με ρουλη-νιονιο αλλάζει το πράγμα
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

jason0 έγραψε: 16 Απρ 2020, 00:15
Λεγεών έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:58 Θα φας τον υποβιβασμό σου, υπομονή.
Είναι το μόνο που δεν μπορώ να φάω
Μόλις πέσει το πρεζοκομμα και εξεταστούν οι σχέσεις σου με ρουλη-νιονιο αλλάζει το πράγμα
Μηδενισμός σε κάθε ματς των πλέι οφ λέμε. Ο ΟΦΗ αποκλείεται να τα πάει χειρότερα από εσάς, :8)
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”