Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Antares έγραψε: 02 Απρ 2020, 23:54
Εγώ αναγκάστηκα να πάω με τραμ και μετρό σήμερα στην Αθήνα και από εβδομάδα λόγω δουλειάς θα αναγκάζομαι καθημερινά. Δεν ήταν η ίδια κίνηση βέβαια, αλλά είχε αρκετό κόσμο. Δεν έλεγες δηλαδή, που πήγαν όλοι; Έβρισκες θέση, αλλά σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων βρίσκονταν δύο άτομα τουλάχιστον.
Εδώ πάντως που είμαι τα λεωφορεία έχουν βάλει αυτοκόλλητα για το ποιες θέσεις να χρησιμοποιούμε και ποιες όχι για το Social distancing.
Να πηγαίνω με τα λεωφορεία μετά. Υπέθεσα ότι εκεί θα είναι χειρότερα και κάνουν περισσότερο χρόνο, αλλά όχι ότι και το μετρό λειτουργεί κανονικά, 10 λεπτά σε κάθε επιβίβαση που έκανα περίμενα το μετρό.
Έχουν αραιώσει τα δρομολόγια;
Εγώ ευτυχώς έχω την επιλογή να το περπατήσω αν θέλω. Να αποφύγω τον πιθανό κίνδυνο για να πάω στον επιβεβαιωμενο!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days.