!!! DEVELOPMENT MODE !!!

δημοσιογράφος σε αστυνομικό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: δημοσιογράφος σε αστυνομικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Δεν ξέρω αν είναι "μουνάρα", σίγουρα πάντως παίρνει αυτό το φίντμπακ από πολύ κόσμο.
Κι εδώ να εκφράσω την ένστασή μου για τα προνόμια που νιώθουν οι μουνάρες ότι δικαιούνται. Γυμνάζεσαι, φροντίζεσαι, μπράβο σου. Θα βρεις πιο εύκολα γαμπρό, ως εκεί όμως: ως πολίτες είμαστε ίσοι. Δεν γίνεται να απαιτείς ένα σου χαμόγελο να σου γλιτώνει πρόστιμο.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Βλήμα έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:30 Δεν ξέρω αν είναι "μουνάρα", σίγουρα πάντως παίρνει αυτό το φίντμπακ από πολύ κόσμο.
Κι εδώ να εκφράσω την ένστασή μου για τα προνόμια που νιώθουν οι μουνάρες ότι δικαιούνται. Γυμνάζεσαι, φροντίζεσαι, μπράβο σου. Θα βρεις πιο εύκολα γαμπρό, ως εκεί όμως: ως πολίτες είμαστε ίσοι. Δεν γίνεται να απαιτείς ένα σου χαμόγελο να σου γλιτώνει πρόστιμο.
Νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με ψυχιατρική περίπτωση.

Αν ήταν απλά ψώνιο και εμένα δεν θα μου αρεσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 15 Απρ 2020, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:50 Ποιες εξηγήσεις ρε κολοκύθα; Για την κατινιά του να ασχολείται κανείς με την εικόνα των άλλων λέω. Στα παπάρια μου τι είναι αυτή κι αν είναι αντιαισθητική ή μουνάρα ή ότι άλλο. Ένα άλλο στοιχείο που παίζει είναι ότι καταφέρεται εναντίον μπάτσων και κάποιοι σπεύδουν... τι σπεύδουν; Αυτόματη αντίδραση είναι. Να κράξουν αυτόν που τους πέφτει χωρίς να ξέρουν καν τι παίζει.
Γενικά το φαινόμενο να τραβάς βίντεο για να εκθέσεις κάποιον στο ίντερνετ το βρίσκω αντικοινωνική καφρίλα και το πολεμάω. Πειράζει;
Εγώ βλέπω μία δημοσιογράφο να ασκεί την δημοσιογραφική της εξουσία για να εμποδίσει εργαζόμενους να κάνουν την δουλειά τους. Κατά τα φαινόμενα η ίδια είναι που ανέβασε το πρώτο βίντεο.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Βλήμα έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:30 Δεν ξέρω αν είναι "μουνάρα", σίγουρα πάντως παίρνει αυτό το φίντμπακ από πολύ κόσμο.
Κοίταξε τώρα αυτό είναι μεγάλη συζήτηση. Ας πούμε ότι μπαίνεις σε ένα μπαρ. Σε ένα καταγώγι. Κάθεσαι για να πιεις μια μπύρα. Ξαφνικά παίρνει το μάτι σου μια μουνάρα να κάθεται στο μπαρ και να αυνανίζεται. Τι κάνεις; Απολαμβάνεις την μπύρα σου χαζεύοντας το ωραίο μουνί και σκέφτεσαι γιατί να μην έχουν την ίδια ιδέα κι άλλα ωραία μουνιά σε όλα τα μπαρ.
Ας πούμε τώρα ότι στο σκηνικό αυνανίζεται ένα μπάζο. Ένα βρομερό και τρισάθλιο μπάζο. Τι κάνεις; Φωνάζεις τον μπάρμαν και του λες σε παρακαλώ μάζεψε την τρελή εκεί που αυνανίζεται και μας ανακατεύει. Το ότι μια μουνάρα έχει κάρτα ελευθέρας δεν είναι θέλημα δικό μας. Είναι θέλημα Θεού.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Last Veteran έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:56
Χαοτικός έγραψε: 15 Απρ 2020, 00:27
έγραψε:
Και τι έγινε;
Τίποτα δεν έγινε και μάλιστα μπροστά στο παιδί της.
Μια....... φυσιολογική αντίδραση.
Αντίσταση στην καταστολή αφού.

Για πες μας όμως και γι'αυτον, ποια η άποψη σου;

Εγώ τον βάζω ακριβως στην ίδια (σκατο)κατηγορία με το υστερικο τσόκαρο. Λογικά για σένα μια "αντίδραση της στιγμής" θα ήταν, έτσι δεν είναι;
Αυτό που μου τη σπάει είναι που σας πιάνει ο πόνος για τα παιδιά, μη χέσω! Σόρυ που μιλάω στον πληθυντικό (είναι απαξιωτικό και μειώνει την ξεχωριστή σου προσωπικότητα (που εσύ έχεις αξιολογότατη και μου αρέσει)), αλλά στον τρόπο σκέψης επί του συγκεκριμένου δεν διαφέρεις και γίνεσαι ένα με τον όχλο. Θα δω μετά το βίντεο που έβαλες, ήθελα να απαντήσω πρώτα. και λέω από τώρα ότι ναι είναι η στιγμή του.
Ένα άλλο πάλι που κάνεις όπως και άλλοι που είδα, είναι ότι κρίνεις ως μη φυσιολογική τη συμπεριφορά της. Ώπα ρε υγιείς και κανονικοί όλοι σας! Δηλαδή η φυσιολογικότητα είναι καθήκον στα πλαίσια του πολιτικού βίου;
Ούτε γω είμαι φυσιολογικός και μου μιλάς τώρα. Πως σου φαίνεται; Θα αναθεωρήσεις;

Είναι άλλο να το βλέπουμε μαζί στην τηλεόραση ή και ζωντανά μπροστά μας εκεί που πίνουμε καφέ, να πούμε "Κοίτα ρε μαλάκα τι καριόλα!" και άλλο η έκθεση σε δημόσιο διάλογο. Τι θες να δείξεις όταν κάνεις νήμα (και δεν λέω για το νηματοθέτη. Γενικά εννοώ όταν ξεκινάς ένα τέτοιο πράγμα) για να εκθέσεις κάποιον που εκ των προτέρων θεωρείς (και ξέρεις) ότι θα σε ακολουθήσουν και θα στο χαϊδέψουν; Τι; Ότι "δόξα σοι ο θεός εμείς καλά είμαστε ρε παιδιά!"; Κοιτάτε ρε τι υπάρχει και ξεαγχωθείτε γιατί υπάρχουν και χειρότερα; Αμάν ρε πούστη μου δηλαδή, δεν την αντέχω τόση ορθότητα από το μέγα πλήθος :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Λαστ,

Για το παιδί που είναι μπροστά που λες, έχεις δίκιο. Πάντα μου την έσπαγε η αυτιστικίλα του άλλου που τον κάνει να μην μπορεί να βγει από τον εαυτό του και να νιώσει τον άλλον. Ειδικά όταν παίζονται ευαίσθητα πράγματα όπως οι παραστάσεις ενός παιδιού.
Αν ήμουν μπροστά θα πήγαινε χαλαρά και με γλυκειά φωνή θα της μίλαγα όπως μιλάει μια γιαγιά. "Ησύχασε μανούλα μου! Το παιδί μωρέ! Μην τρομάξει :) ". ας ήμουν αρπαγμένος από το σκηνικό. εκεί θα δείχναμε κατά πόσο κι εμείς τηρούμε αυτά που καμωνόμαστε ότι μας απασχολούν. Τι θα έκανε εκεί ο καθένας; Το πιθανότερο να έγραφε στ 'αρχίδια του το παιδί και να μίλαγε επιθετικά σε αυτήν έτσι για να ξεσπάσει. και μπροστά στο διό του συναίσθημα να πάει να γαμηθεί το παιδί. Διαφωνείς ότι κατά 99% αυτό θα κάνανε;
(όταν λέω εγώ τι θα έκανα εννοώ τι πιστεύω για σωστό και καλό. Στην πραγματικότητα παπάρια θα έκανα. όταν με πιάνουν νευα δεν υπολογίζω τίποτα. να γι αυτό έχω και τα πιο πολλά μπαν εδώ μέσα. και έχω τρομάξει αρκετές φορές τα παιδιά μου με τις φωνές μου. Τους ζητάω συγνώμη μετά και για πολύ καιτρό δουλεύω το να μη με φοβούνται..

Ενσυναίσθηση φίλε. Ενσυναίσθηση και ταπείνωση. Τα μηνύματα του λόγου του Χριστού ας πούμε, μια χαρά είναι. μακάρι να διδάσκονταν ως πρότυπη κοινωνική συμπεριφορά και όχι ως εργαλείο για βολέψουμε την πάρτυ μας στον παράδεισο. Αλλά ξέφυγα. Χέστο.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Βλήμα έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:14
Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:36 Ποια συμπεράσματα ρε κόπανε; Ποια συμπεράσματα. Μία στιγμή είναι της γυναίκας και που ξέρεις σε τι φάση είναι; Είτε συναισθηματικά φορτισμένη είτε οτιδήποτε; Είδε ο βλάκας κάτι ενάντια στους μπάτσους που και οι ίδιοι δεν δεν δίνουν σημασία και κάθεται και το κάνει θέμα. και φυσικά Κατινούλες εσείς εδώ συμπληρώνεται με τις καφενειακού τύπου μαλακίες σας. Κοιτάχτε μία τη μάπα σας ρε. Μια φορά μόνο όχι πολλές.
Αυτή τη γραμμή υπεράσπισης ακολουθούν συνήθως όσοι υπερασπίζουν και την κατάχρηση εξουσίας από αστυνομικούς. Όταν είμαι στον δρόμο δεν γίνεται να με αφορά το πώς γαμήθηκε οποιοσδήποτε κι οποιαδήποτε. Όταν αλληλεπιδρούμε με κόσμιους συμπολίτες οφείλουμε να είμαστε κι εμείς κόσμιοι και, αν μας έχουν τύχει διάφορα πιο πριν, να καλωσορίσουμε το εγκεφαλικό που μας επισκέπτεται λόγω της έντασης.
Έβαλες ζητήματα. Πρώτα απ' όλα για τους μπάτσους να πούμε. Λοιπόν δεν ζούμε για να σκοράρουμε αντιμπατσίλα. δεν είναι στόχος ζωής να είσαι σώνει και καλά αντίθετος στους μπάτσους. Μην το κάνουμε και σαν τον Κωνσταντίνου που έκραζε τους μπάτσους που σκότωσαν τον Κόλα (Ένα τύπο δολοφόνο και δραπέτη εκείνη τη στιγμή που τον κυνηγούσαν κι αυτός είχε όπλο και πυροβολούσε). ασφαλώς και θα δικαιολογήσω τον μπάτσο στην ανθρώπινη του πλευρά. ότι και να κάνει. από τη στιγμή που έχω φανταστεί και τον εαυτό μου να αντιδράει περίεργα 9με όποιον τρόπο μπορείς να σκεφτείς) θα το δικαιολογήσω και στον άλλον.

Και όχι ρε φίλε δεν οφείλουμε να είμαστε κόσμιοι. Μια ψυχή έχουμε μόνο και συχνά είναι φορτωμένη και κακοποιημένη. Θα αντιδράσουμε. Ειδικά όταν παίζει το θέμα "Η εικόνα μου στον κόσμο, η αισθητική, να μην γίνω ρεζίλι" και τέτοια, τότε το γαμάω δέκα φορές χειρότερα. Το να μην μείνεις στην εικα που βλέπεις και να μην έχεις ενδιαφλέροιν γι το μπορεί να παίζει μέσα στον άλλον είναι επίσης καταραμένη αυτιστικίλα. δεν είναι; από αυτήν την αυτιστικίλα σε κράζανε οι δικοί σου (εντάξει. Εμένα βάλε) για χάριν της εντύπωσης του κόσμου. άσε ρε τον άλλον να κοπανιέται όπως του έρθει!

Αν εννοείς την άσκηση εξουσίας πάνω στον άλλον, είναι κάτι διαφορετικό. Να το πούμε κάποια στιγμή.

Το εγκεφαλικό τέλος που είπες είναι ευαίσθητο θέμα και σ' ευχαριστώ για την πάσα. Λοιπόν, μπινελίκωνε όσο πιο διεστραμμένα μπορείς και με ένταση.
Γλιτώνεις από εγκεφαλικά. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που νομίζεις.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Έτσι είναι φίλε χαοτικέ. Η γκόμενα είχε μια κακή στιγμή. Άντε δύο. Δε θα τη βγάλουμε τρελλή. Ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια. Εμένα πριν λίγο με σταμάτησε ο μπάτσος και μου λέει το χαρτί σου. Λέω το ξέχασα σπίτι. Και τώρα τι θα κάνουμε; μου λέει. Ξέρω γω... του λέω. Άντε φύγε... μου λέει. Δηλαδή σε τι κόσμο ζούμε. Γράφουν την γκομενάρα για κτεο και γυμναστική και δε γράφουν εμένα που τα γράφω όλα στα αρχίδια μου και πάω από Λάρισα Κατερινη Βόλο κι όλα τα ενδιάμεσα χωριά χωρίς χαρτί. Τι μαλακίες είναι αυτές; Να με γράψεις κύριε μπάτσε μου. Μου αρέσει που νομίζουμε ότι είναι και φιλαράκια μας επειδή ξερωγω μας προστατεύουν και τάχα βάζουν φυλακή κάποιους φτωχοδιάβολους που πουλάνε χασίς. Αυτό είναι το θέμα μας; Να βάλουμε φυλακή τους χασικλήδες, τους βιαστές και τους κλέφτες;
Εγώ άμα με πιάσει το συναίσθημα δε λογαριάζω τίποτα. Μια φορά είχα πιάσει μια γκόμενα και τη βαρούσα μες στο δρόμο έτσι επειδή δεν ήμουν καλά. Και τι πα να πει αυτό; Καμιά φορά παίρνεις ανάποδες. Όλα ανθρώπινα είναι. Ο Χριστός δεν είπε: αφήστε μόνο τους αγνούς να ρθουν σε εμένα. Είπε: Αφήστε όλους τους μπαγλαμάδες να ρθουν.

Και κάτι άλλο. Άμα είναι να ρίχνουμε πρόστιμο σε όλες τις μουνάρες φυσικά μετά θα ψάχνουν για άντρες με λεφτά. Εγώ που δεν έχω μία δηλαδή θα πάω άπατος. Άμα δεν πήγαινα με μπάζα τώρα θα ήμουν παρθένος. Αυτή είναι η καζονοκαπιταλιστικο πωςτολέει ο εθνι. Ακριβώς αυτό.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Βλήμα έγραψε: 15 Απρ 2020, 11:40
Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:50 Ποιες εξηγήσεις ρε κολοκύθα; Για την κατινιά του να ασχολείται κανείς με την εικόνα των άλλων λέω. Στα παπάρια μου τι είναι αυτή κι αν είναι αντιαισθητική ή μουνάρα ή ότι άλλο. Ένα άλλο στοιχείο που παίζει είναι ότι καταφέρεται εναντίον μπάτσων και κάποιοι σπεύδουν... τι σπεύδουν; Αυτόματη αντίδραση είναι. Να κράξουν αυτόν που τους πέφτει χωρίς να ξέρουν καν τι παίζει.
Γενικά το φαινόμενο να τραβάς βίντεο για να εκθέσεις κάποιον στο ίντερνετ το βρίσκω αντικοινωνική καφρίλα και το πολεμάω. Πειράζει;
Εγώ βλέπω μία δημοσιογράφο να ασκεί την δημοσιογραφική της εξουσία για να εμποδίσει εργαζόμενους να κάνουν την δουλειά τους. Κατά τα φαινόμενα η ίδια είναι που ανέβασε το πρώτο βίντεο.
Ακριβώς. Και γι αυτό να πάει να γαμηθεί.
Το ξαναλέω στ αρχίδια μου η συγκεκριμένη. Το τι κάνουμε εδώ κρίνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:25 Έτσι είναι φίλε χαοτικέ. Η γκόμενα είχε μια κακή στιγμή. Άντε δύο. Δε θα τη βγάλουμε τρελλή. Ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια. Εμένα πριν λίγο με σταμάτησε ο μπάτσος και μου λέει το χαρτί σου. Λέω το ξέχασα σπίτι. Και τώρα τι θα κάνουμε; μου λέει. Ξέρω γω... του λέω. Άντε φύγε... μου λέει. Δηλαδή σε τι κόσμο ζούμε. Γράφουν την γκομενάρα για κτεο και γυμναστική και δε γράφουν εμένα που τα γράφω όλα στα αρχίδια μου και πάω από Λάρισα Κατερινη Βόλο κι όλα τα ενδιάμεσα χωριά χωρίς χαρτί. Τι μαλακίες είναι αυτές; Να με γράψεις κύριε μπάτσε μου. Μου αρέσει που νομίζουμε ότι είναι και φιλαράκια μας επειδή ξερωγω μας προστατεύουν και τάχα βάζουν φυλακή κάποιους φτωχοδιάβολους που πουλάνε χασίς. Αυτό είναι το θέμα μας; Να βάλουμε φυλακή τους χασικλήδες, τους βιαστές και τους κλέφτες;
Εγώ άμα με πιάσει το συναίσθημα δε λογαριάζω τίποτα. Μια φορά είχα πιάσει μια γκόμενα και τη βαρούσα μες στο δρόμο έτσι επειδή δεν ήμουν καλά. Και τι πα να πει αυτό; Καμιά φορά παίρνεις ανάποδες. Όλα ανθρώπινα είναι. Ο Χριστός δεν είπε: αφήστε μόνο τους αγνούς να ρθουν σε εμένα. Είπε: Αφήστε όλους τους μπαγλαμάδες να ρθουν.

Και κάτι άλλο. Άμα είναι να ρίχνουμε πρόστιμο σε όλες τις μουνάρες φυσικά μετά θα ψάχνουν για άντρες με λεφτά. Εγώ που δεν έχω μία δηλαδή θα πάω άπατος. Άμα δεν πήγαινα με μπάζα τώρα θα ήμουν παρθένος. Αυτή είναι η καζονοκαπιταλιστικο πωςτολέει ο εθνι. Ακριβώς αυτό.
Είπες πολλά και δεν μπορείς να τα πεις όπως τα θέλεις κι όπως τα εννοείς. Το γαμημέμο γραπτό κείμενο! Συμφωνώ πάντως.
Αλλά μην τα κάνουμε όλα ένα ρε. Κλέφτης και βιαστής σημαίνει ότι κάνεις κακό σε άνθρωπο. χασικλής όμως; πράγματι γιατί να μπει φυλακή αυτός;

Η εξουσία είναι κακό πράγμα. Και σιχαμένο. ειδικά όταν ψάχνουμε για πιο αδύναμο από μας να τη βγάλουμε εκεί.

Το τελευταίο με τις μουνάρες είναι επίσης σοβαρό θέμα. μας έχει κάνει ζημιά η εμπορευματοποίηση. Πιο παλιά θα τηρούσες αυτό που είχε πει ο Τζιμάκος,
"όλα τα μουνιά είναι ωραία"
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Χαοτικός έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:23 Έβαλες ζητήματα. Πρώτα απ' όλα για τους μπάτσους να πούμε. Λοιπόν δεν ζούμε για να σκοράρουμε αντιμπατσίλα. δεν είναι στόχος ζωής να είσαι σώνει και καλά αντίθετος στους μπάτσους. Μην το κάνουμε και σαν τον Κωνσταντίνου που έκραζε τους μπάτσους που σκότωσαν τον Κόλα (Ένα τύπο δολοφόνο και δραπέτη εκείνη τη στιγμή που τον κυνηγούσαν κι αυτός είχε όπλο και πυροβολούσε). ασφαλώς και θα δικαιολογήσω τον μπάτσο στην ανθρώπινη του πλευρά. ότι και να κάνει. από τη στιγμή που έχω φανταστεί και τον εαυτό μου να αντιδράει περίεργα 9με όποιον τρόπο μπορείς να σκεφτείς) θα το δικαιολογήσω και στον άλλον.

Και όχι ρε φίλε δεν οφείλουμε να είμαστε κόσμιοι. Μια ψυχή έχουμε μόνο και συχνά είναι φορτωμένη και κακοποιημένη. Θα αντιδράσουμε. Ειδικά όταν παίζει το θέμα "Η εικόνα μου στον κόσμο, η αισθητική, να μην γίνω ρεζίλι" και τέτοια, τότε το γαμάω δέκα φορές χειρότερα. Το να μην μείνεις στην εικα που βλέπεις και να μην έχεις ενδιαφλέροιν γι το μπορεί να παίζει μέσα στον άλλον είναι επίσης καταραμένη αυτιστικίλα. δεν είναι; από αυτήν την αυτιστικίλα σε κράζανε οι δικοί σου (εντάξει. Εμένα βάλε) για χάριν της εντύπωσης του κόσμου. άσε ρε τον άλλον να κοπανιέται όπως του έρθει!

Αν εννοείς την άσκηση εξουσίας πάνω στον άλλον, είναι κάτι διαφορετικό. Να το πούμε κάποια στιγμή.

Το εγκεφαλικό τέλος που είπες είναι ευαίσθητο θέμα και σ' ευχαριστώ για την πάσα. Λοιπόν, μπινελίκωνε όσο πιο διεστραμμένα μπορείς και με ένταση.
1. Ναι, δεν είμαστε κατά των μπάτσων, είμαστε μόνο κατά των μπάτσων που αφήνουν το αν τους κεράτωσε η γυναίκα τους να επηρεάσει το πόσο ξύλο θα ρίξουν. Κι όπως απαιτώ από τους μπάτσους να είναι όπως πρέπει, έτσι κι από τους υπόλοιπους.
2. Δεν είσαι κόσμιος για να είσαι κομψός, είσαι κόσμιος γιατί δεν έχεις δικαίωμα να επιβαρύνεις άσχετους με δικά σου προβλήματα. Δεν ξέρεις τι κουβαλά κι ο άλλος στην τελική, έχει που έχει τα δικά του, να υφίσταται και τους ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να το βουλώνουν;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αν ήμουν μπάτσος :oops: θα της έριχνα κανά δυό με το γκλοπ
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Χαοτικός έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:33
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:25 Έτσι είναι φίλε χαοτικέ. Η γκόμενα είχε μια κακή στιγμή. Άντε δύο. Δε θα τη βγάλουμε τρελλή. Ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια. Εμένα πριν λίγο με σταμάτησε ο μπάτσος και μου λέει το χαρτί σου. Λέω το ξέχασα σπίτι. Και τώρα τι θα κάνουμε; μου λέει. Ξέρω γω... του λέω. Άντε φύγε... μου λέει. Δηλαδή σε τι κόσμο ζούμε. Γράφουν την γκομενάρα για κτεο και γυμναστική και δε γράφουν εμένα που τα γράφω όλα στα αρχίδια μου και πάω από Λάρισα Κατερινη Βόλο κι όλα τα ενδιάμεσα χωριά χωρίς χαρτί. Τι μαλακίες είναι αυτές; Να με γράψεις κύριε μπάτσε μου. Μου αρέσει που νομίζουμε ότι είναι και φιλαράκια μας επειδή ξερωγω μας προστατεύουν και τάχα βάζουν φυλακή κάποιους φτωχοδιάβολους που πουλάνε χασίς. Αυτό είναι το θέμα μας; Να βάλουμε φυλακή τους χασικλήδες, τους βιαστές και τους κλέφτες;

Είπες πολλά και δεν μπορείς να τα πεις όπως τα θέλεις κι όπως τα εννοείς. Το γαμημέμο γραπτό κείμενο! Συμφωνώ πάντως.
Αλλά μην τα κάνουμε όλα ένα ρε. Κλέφτης και βιαστής σημαίνει ότι κάνεις κακό σε άνθρωπο. χασικλής όμως; πράγματι γιατί να μπει φυλακή αυτός;

Η εξουσία είναι κακό πράγμα. Και σιχαμένο. ειδικά όταν ψάχνουμε για πιο αδύναμο από μας να τη βγάλουμε εκεί.

Το τελευταίο με τις μουνάρες είναι επίσης σοβαρό θέμα. μας έχει κάνει ζημιά η εμπορευματοποίηση. Πιο παλιά θα τηρούσες αυτό που είχε πει ο Τζιμάκος,
"όλα τα μουνιά είναι ωραία"
Ναι. Έχω θέμα με το γραπτό λόγο γιατί όταν μιλάω κάνω και χειρονομίες και ο άλλος καταλαβαίνει καλύτερα που το πάω. Καλά κλέφτης και βιαστής ΟΚ αλλά τον χασικλή γιατί να το βάλεις μέσα όπως λες, τι σου έκανε; Κάνει το μαυράκι του και τούφα κι εσύ να τον βάλεις μέσα γιατί κυρ μπάτσε; Κι όταν την μουνάρα τη γράφεις τι θα πετύχεις δηλαδή αφού κανείς δεν πρόκειται να τα πληρώσει αυτά τα πρόστιμα κοροιδευόμαστε κυρ μπάτσε;
Όλες οι μορφές εξουσίας είναι γαμημένες και στη μυθολογία εκεί που δέσανε τον Προμηθέα στο βράχο ήταν ο Κράτος και η Βία. Από τότε δηλαδή ρε μαλάκα αυτά πάν μαζί.
Για τα μουνάκια δε συμφωνώ. Έχει πολλά μπάζα και όπως είπα άμα δεις ένα μπάζο να αυνανίζεται σε ένα μπαρ φωνάζεις αστυνομία ενώ αν είναι μουνάρα που αυνανίζεται φωνάζεις τους φίλους σου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Βλήμα έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:35
Χαοτικός έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:23 Έβαλες ζητήματα. Πρώτα απ' όλα για τους μπάτσους να πούμε. Λοιπόν δεν ζούμε για να σκοράρουμε αντιμπατσίλα. δεν είναι στόχος ζωής να είσαι σώνει και καλά αντίθετος στους μπάτσους. Μην το κάνουμε και σαν τον Κωνσταντίνου που έκραζε τους μπάτσους που σκότωσαν τον Κόλα (Ένα τύπο δολοφόνο και δραπέτη εκείνη τη στιγμή που τον κυνηγούσαν κι αυτός είχε όπλο και πυροβολούσε). ασφαλώς και θα δικαιολογήσω τον μπάτσο στην ανθρώπινη του πλευρά. ότι και να κάνει. από τη στιγμή που έχω φανταστεί και τον εαυτό μου να αντιδράει περίεργα 9με όποιον τρόπο μπορείς να σκεφτείς) θα το δικαιολογήσω και στον άλλον.

1. Ναι, δεν είμαστε κατά των μπάτσων, είμαστε μόνο κατά των μπάτσων που αφήνουν το αν τους κεράτωσε η γυναίκα τους να επηρεάσει το πόσο ξύλο θα ρίξουν. Κι όπως απαιτώ από τους μπάτσους να είναι όπως πρέπει, έτσι κι από τους υπόλοιπους.
2. Δεν είσαι κόσμιος για να είσαι κομψός, είσαι κόσμιος γιατί δεν έχεις δικαίωμα να επιβαρύνεις άσχετους με δικά σου προβλήματα. Δεν ξέρεις τι κουβαλά κι ο άλλος στην τελική, έχει που έχει τα δικά του, να υφίσταται και τους ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να το βουλώνουν;
Κάτσε ρε φίλε, μην μπερδευόμαστε πολύ. Πότε υποστήριξα το ξύλο από τον μπάτσο ή το να περπατάς στο δρόμο και να σου την πέσει ο άλλος γιατί έτσι;

Σου αντιπαραθέτω ένα βιντεο που είχαν τραβήξει κάτι μαλακισμένα σε ένα τρένο όπου μία γυναίκα έβριζε μόνη της και έδειχνε μία άσχημη εικόνα. δεν ήταν κόσμια βεβαίως. αλλά για κάποιον λόγο δεν το κρατούσε μέσα της ότι είχε και τσίριζε βρίζοντας. Το βίντεο που τραβήξανε πάνω σε τι νομίζεις βασίστηκε η "αξία" του. Τι εκτίιμησε το μαλακιστήρι ότι θα αξίζει για να το ανεβάσει; Τι νομίζεις; μα την αισθητική βέβαια. Την κανονικότητα, το κυριλε και όλα αυτά. Εδώ πάλι γιατί νομίζεις ότι ανέβηκε το βίντεο με αυτήν και τους μπατσους; Για να καταδειχτεί η κακή συμπεριφορά ως παράδειγμα για αποφυγή; όχι φίλε. Για αισθητικούς λόγους γίνεται.
Ασχολείσαι με την ίδια την τύπισσα ενώ εγώ σου είπα, ασχολούμαι με αυτούς που ασχολούνται με την τύπισσα, όχι όμως για τους λόγους που πιάνεις.
Δεν μιλάω για αντικοινωνικότητα και δεν την επικροτώ. Την μάχομαι.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Χαοτικός έγραψε: 15 Απρ 2020, 15:49 Κάτσε ρε φίλε, μην μπερδευόμαστε πολύ. Πότε υποστήριξα το ξύλο από τον μπάτσο ή το να περπατάς στο δρόμο και να σου την πέσει ο άλλος γιατί έτσι;
Ούτε εγώ υποστήριξα ότι υποστήριξες όσους υποστηρίζουν το ξύλο από μπάτσους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”