Πρόλαβαν και αγόρασαν. Και εγώ έχω FFP2, τι να κάνουμε; Δεν μου τις έδωσαν δώρο στη δουλειά, τις πλήρωσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:53φοράνε ffp3 ορισμένοι και στα νοσοκομεία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. μην τρελαθούμε.Cavaliere έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:48 Προφανώς, δεν θέλουν και οι αστυνομικοί να είναι απροστάτευτοι, η Υπηρεσία δεν τους τα δίνει. Τους στέλνει απροστάτευτους στο δρόμο, κακώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
δημοσιογράφος σε αστυνομικό
Re: δημοσιογράφος σε αστυνομικό
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Last Veteran
Αυτό ακριβώς. Κάποιοι όμως είναι τόσο ψωροοπερηφανοι (ωσάν ηλιθιοι) που εξακολουθούν και τσαμπουκαλευονται διότι (ωσάν ηλιθιοι) νομίζουν ότι η τακτική είναι οδηγια του ποδοσφαιρου.Νταρνάκας έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:18 Ας πρόσεχε, όταν ξέρεις πως έχεις τη φωλιά σου λερωμένη κοιτάς να περάσεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, δεν πας και ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη.
Πολύ καλά της κάνουν οι μπάτσοι.
Αυτό το "δεν γουστάρω" θα το πει και σε σένα και σε μένα και σε οποιονδήποτε θεωρήσει ότι την ενοχλεί.
Τσο και λο λοιπόν.
Όπως έβριζα και τον μαλάκα, τον γύφτο, τον καραγκιόζη, το... μοντέλο του βερσατσε που τσαμπουκαλευτηκε στην φαρμακοποιό (με το φρεντογαλο στο χέρι ο μπιχλας) πριν μερες, έτσι κράζω και το τσόκαρο.
Δεν τους θες τέτοιους τύπους στον περιγυρο σου.
Τωρα ο Χαοτικός χαλιεται που την κράζουμε επειδή στα μάτια του είμαι μια "επαναστάτρια" επειδή την λέει στους μπάτσους. Αυτά συμβαινουν οταν δεξιοί ή αριστεροί κρίνετε διάφορα κοινωνικά γεγονότα με βάση τις γαμωιδεολογιες.
Τσο και λο στο τσόκαρο και το "δεν γουστάρω" να το πει στον καθρέφτη της, την επανάσταση να την κρατήσει για τον κώλο της γιατί εγώ έχω καραντινιαστεί και έχω αναστολή σύμβασης στην δουλειά μου και απαιτώ να πραττουν όλοι το ίδιο. Το σωστό δηλαδή.
- Last Veteran
Και δεν χρειάζεται να ξέρεις, μια βλαμμένη είναι που βαφεται για να πάει από την κουζίνα στο σαλόνι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:18Δε ξερω ποια ειναι η "Μαρια του μαστερ σεφ" αλλα αυτην εδω δε τη λες σε καμια περιπτωση "μουναρα". Καλη ειναι και αυτο αν δεν ανοιγει το στομα της να μιλησει.Last Veteran έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:15Εδώ μέσα αποκαλούνε θεόμουνο τη....... Μαρία του μάστερ σεφ. Αυτή που και όνειρο να δει το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βαφτεί.
-
Von Mackensen
Νταρνάκας έγραψε: 14 Απρ 2020, 19:18Βασικά ουρλιάζει επειδή ενώ τη σταμάτησαν για να ελέγξουν αν έχει άδεια μετακίνησης, άρχισαν όπως φαίνεται να ψάχνουν και άδειες, διπλώματα κ.τ.λ. ενώ υποτίθεται αυτά δεν τα πολυψάχνουν τώρα, δεδομένων των συνθηκών. Βέβαια μόνη της το προκάλεσε, με το που είδε αστυνομικούς θα άρχισε σίγουρα να τσιρίζει και να τους τα χώνει όπως είχε κάνει και στην παραλία πριν κάτι μέρες, "δε γουστάρω να βγάζω άδεια, εγώ θέλω να πηγαίνω όπου θέλω" κ.τ.λ. Οπότε κι αυτοί σάλταραν κι άρχισαν να ζητούν άδειες, διπλώματα, ασφάλειες κ.τ.λ. με την ελπίδα ότι θα βρουν κάτι παράτυπο για να της ρίξουν επιπλέον καμπάνα, και πέτυχαν διάνα. Ας πρόσεχε, όταν ξέρεις πως έχεις τη φωλιά σου λερωμένη κοιτάς να περάσεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, δεν πας και ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη.sys3x έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:12Λάθος πόρφυ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:47 Δεν έχει περάσει κτεο και ουρλιάζει η παλαβή ότι βρήκανε κάτι επίτηδες. Χαλκιδική ρε μαλάκες, όλοι θεοπάλαβοι.
Δεν είναι θεοπάλαβοι, είναι οι πελοποννήσιοι του βορρά.
Κονφιρμέησο πέντιγκ, Ηράκλειτος.
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι να σταματήσεις να ξυνεσαι συνεχως στην γκλίτσα του τσομπάνη. Με το << Γράψε να δεις τι έχει να γίνει >> τη φορτώνεις στο τμήμα για απειλή. Αν αντισταθεί έστω και ελάχιστα, σκας 2 σφαλιαρες φορτώνεις και μια αντίσταση και απείθεια. Δεδομένου του ιστορικου της και το ότι έχει ανήλικο παιδί ενημερώνεις και τον εισαγγελέα μήπως βγει και παραγγελία για εγκλεισμό στο ψυχιατρειο. 3 μερούλες θα τις κάτσει μέσα να συλλογιστει λιγάκι τη μαλακια που τη δέρνει.
Πέφτει συνέχεια σε πολύ καλά παιδιά αλλά νομοτελειακα θα την πατήσει στο τέλος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτό λέμε. Ο κάθε καθυστερημένος έχει αδειάσει τις μάσκες από την αγορά.Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:32Πρόλαβαν και αγόρασαν. Και εγώ έχω FFP2, τι να κάνουμε; Δεν μου τις έδωσαν δώρο στη δουλειά, τις πλήρωσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:53φοράνε ffp3 ορισμένοι και στα νοσοκομεία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. μην τρελαθούμε.Cavaliere έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:48 Προφανώς, δεν θέλουν και οι αστυνομικοί να είναι απροστάτευτοι, η Υπηρεσία δεν τους τα δίνει. Τους στέλνει απροστάτευτους στο δρόμο, κακώς.
Και μετά βγαίνει στα μπαλκόνια να χειροκροτήσει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:48Αυτό λέμε. Ο κάθε καθυστερημένος έχει αδειάσει τις μάσκες από την αγορά.Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:32Πρόλαβαν και αγόρασαν. Και εγώ έχω FFP2, τι να κάνουμε; Δεν μου τις έδωσαν δώρο στη δουλειά, τις πλήρωσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:53
φοράνε ffp3 ορισμένοι και στα νοσοκομεία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. μην τρελαθούμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και τι έγινε;Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:26Όλο σε φάση είναι και όλο συναισθηματικά φορτισμένη;Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:36 Τι παπάρας είναι αυτός ο Παβαλος;
Ποια συμπεράσματα ρε κόπανε; Ποια συμπεράσματα. Μία στιγμή είναι της γυναίκας και που ξέρεις σε τι φάση είναι; Είτε συναισθηματικά φορτισμένη είτε οτιδήποτε; Είδε ο βλάκας κάτι ενάντια στους μπάτσους που και οι ίδιοι δεν δεν δίνουν σημασία και κάθεται και το κάνει θέμα. και φυσικά Κατινούλες εσείς εδώ συμπληρώνεται με τις καφενειακού τύπου μαλακίες σας. Κοιτάχτε μία τη μάπα σας ρε. Μια φορά μόνο όχι πολλές.χρήστης Palavos είναι στην πόλη ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ Χαλκιδική.
9 ώρες ·
Η φωνή που ακούγετε είναι κάποιας κυρίας που δηλώνει δημοσιογράφος , δεν αναφέρουμε το όνομα της για ευνόητους λόγους ...
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας ...
#krites-tis-dimosias-aisthitikis-kai-simperiforas,
#spoudaioi-antropoi-alla,
#olo-mw-tsouzei-o-kolos-mou-otan-oi-alloi-den-einai-san-ki-emena
Τίποτα! Μια χαρά φυσιολογική αντίδραση ήταν.Χαοτικός έγραψε: 15 Απρ 2020, 00:27Και τι έγινε;Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:26Όλο σε φάση είναι και όλο συναισθηματικά φορτισμένη;Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:36 Τι παπάρας είναι αυτός ο Παβαλος;
Ποια συμπεράσματα ρε κόπανε; Ποια συμπεράσματα. Μία στιγμή είναι της γυναίκας και που ξέρεις σε τι φάση είναι; Είτε συναισθηματικά φορτισμένη είτε οτιδήποτε; Είδε ο βλάκας κάτι ενάντια στους μπάτσους που και οι ίδιοι δεν δεν δίνουν σημασία και κάθεται και το κάνει θέμα. και φυσικά Κατινούλες εσείς εδώ συμπληρώνεται με τις καφενειακού τύπου μαλακίες σας. Κοιτάχτε μία τη μάπα σας ρε. Μια φορά μόνο όχι πολλές.
#krites-tis-dimosias-aisthitikis-kai-simperiforas,
#spoudaioi-antropoi-alla,
#olo-mw-tsouzei-o-kolos-mou-otan-oi-alloi-den-einai-san-ki-emena
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Προτιμώ μια υστερία από μία ψύχραιμη σκατοψυχιά που αβίαστα προτείνει κρεμάλες, βασανιστήρια και άλλα τέτοια.
Βγήκες στα μπαλκόνια και χειροκρότησες; Κάπου έλεος!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:48Αυτό λέμε. Ο κάθε καθυστερημένος έχει αδειάσει τις μάσκες από την αγορά.Juno έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:32Πρόλαβαν και αγόρασαν. Και εγώ έχω FFP2, τι να κάνουμε; Δεν μου τις έδωσαν δώρο στη δουλειά, τις πλήρωσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:53
φοράνε ffp3 ορισμένοι και στα νοσοκομεία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. μην τρελαθούμε.
Εγώ σιγά μην έβγαινα, μάσκες όμως αγόρασα και νομιμότατα από φαρμακείο που τις πουλούσε, όχι τίποτα στοκ από amazon και e-bay.
Αν δεν τις αγόραζα εγώ θα τις αγόραζε κάποιος άλλος. Βρε, γι' αυτό μου θύμωσες; Δεν πρόλαβες;
Και ήθελα να ξερα ποιος καθυστερημένος πιστεύει πως τα νοσοκομεία πάνε με την σακούλα πολλαπλών χρήσεων να αγοράσουν μάσκες από τα συνοικιακά φαρμακεία.
Τρικυμία εν κρανίω.How are Albanians distorting history
Στην χώρα της ελευθερίας θα την είχαν δέσει χειροπόδαρα. 
- Last Veteran
Τίποτα δεν έγινε και μάλιστα μπροστά στο παιδί της.
Μια....... φυσιολογική αντίδραση.
Αντίσταση στην καταστολή αφού.
Για πες μας όμως και γι'αυτον, ποια η άποψη σου;
Εγώ τον βάζω ακριβως στην ίδια (σκατο)κατηγορία με το υστερικο τσόκαρο. Λογικά για σένα μια "αντίδραση της στιγμής" θα ήταν, έτσι δεν είναι;
Αυτή τη γραμμή υπεράσπισης ακολουθούν συνήθως όσοι υπερασπίζουν και την κατάχρηση εξουσίας από αστυνομικούς. Όταν είμαι στον δρόμο δεν γίνεται να με αφορά το πώς γαμήθηκε οποιοσδήποτε κι οποιαδήποτε. Όταν αλληλεπιδρούμε με κόσμιους συμπολίτες οφείλουμε να είμαστε κι εμείς κόσμιοι και, αν μας έχουν τύχει διάφορα πιο πριν, να καλωσορίσουμε το εγκεφαλικό που μας επισκέπτεται λόγω της έντασης.Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:36 Ποια συμπεράσματα ρε κόπανε; Ποια συμπεράσματα. Μία στιγμή είναι της γυναίκας και που ξέρεις σε τι φάση είναι; Είτε συναισθηματικά φορτισμένη είτε οτιδήποτε; Είδε ο βλάκας κάτι ενάντια στους μπάτσους που και οι ίδιοι δεν δεν δίνουν σημασία και κάθεται και το κάνει θέμα. και φυσικά Κατινούλες εσείς εδώ συμπληρώνεται με τις καφενειακού τύπου μαλακίες σας. Κοιτάχτε μία τη μάπα σας ρε. Μια φορά μόνο όχι πολλές.
ΣυμφωνωΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:20Όπα κάτσε μια στιγμή γιατί δεν είχα δει τις φωτό που έβαλαν οι εκλεκτοί συμφορουμίτες. Αποσύρω τους χαρακτηρισμούς. Πρόκειται για θεόμουνο και μπορεί να λέει ότι γουστάρει.sys3x έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:12Λάθος πόρφυ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:47 Δεν έχει περάσει κτεο και ουρλιάζει η παλαβή ότι βρήκανε κάτι επίτηδες. Χαλκιδική ρε μαλάκες, όλοι θεοπάλαβοι.
Δεν είναι θεοπάλαβοι, είναι οι πελοποννήσιοι του βορρά.
Κονφιρμέησο πέντιγκ, Ηράκλειτος.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 0 Απαντήσεις