ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2020, 11:08 Αν η φωτο δεν είναι πειραγμένη, βρίσκω θετικό το ότι ένα παιδί του δημοτικού μπορεί να διακρίνει μία ενδιαφέρουσα από μια βαρετή δουλειά. Προσθέτω επίσης ότι η άποψη που διαμορφώνει ένα παιδί για την εργασία των γονιών του, εξαρτάται και από το πως εκφράζονται οι γονείς για την εργασία τους. Και η εργασία στο ΙΚΑ δεν είναι μόνον γυναικεία εργασία, οπότε δε βρίσκω τίποτα το υποτιμητικό στο όλο θέμα.
Οπότε, θεωρώ τον τίτλο του νήματος ως λάθος εκτίμηση ή λάθος δόλωμα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η υποτίμηση της γυναικείας εργασίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η υποτίμηση της γυναικείας εργασίας
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τα κόβω με ψαλίδι καθημερινά σχεδόν από την ρίζα. Σιχαίνομαι να έχω νύχια. Αν υπάρχει έστω κι ένα μικρό κομματάκι, το σκίζω με τα χέρια μου, γι' αυτό είναι έτσι.Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Απρ 2020, 02:02Απ ό,τι φαίνεται ζει το παιζακι. Και έχει μαλώσει και με τον νυχοκοπτη.Antares έγραψε: 14 Απρ 2020, 01:35 1988; Μνήμες. Τότε που η δουλειά στο ΙΚΑ δεν θεωρούνταν σπουδαία. Ελπίζω να ζει το παιδάκι.
Έτσι ξεκινήσαμε τότε για να μας θάψουν σήμερα οι Ικατζούδες και όλες οι ούδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γκώσαμε από τις πιθηκίνες. Αυτή την κατάσταση της φωτογραφίας βιώνουμε στην χώρα μας.
Ως και παράνομες επεμβάσεις γίνονται για χάρη τους, για να το παίζουν ψυχολόγες και παντογνώστριες, να κάνουν το άσπρο μαύρο και τούμπαλιν. Λυπηθείτε τα παιδιά σας. Ήδη τις καλές θέσεις τις παίρνουν τα παιδιά των πιθηκίνων.
Βιολογικό όπλο που μας έστειλε άλλη χώρα είναι.
Ως και παράνομες επεμβάσεις γίνονται για χάρη τους, για να το παίζουν ψυχολόγες και παντογνώστριες, να κάνουν το άσπρο μαύρο και τούμπαλιν. Λυπηθείτε τα παιδιά σας. Ήδη τις καλές θέσεις τις παίρνουν τα παιδιά των πιθηκίνων.
Βιολογικό όπλο που μας έστειλε άλλη χώρα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 14 Απρ 2020, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τα νύχια είναι γυφτιά. Ακόμη και στις γυναίκες.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2020, 11:27Τα κόβω με ψαλίδι καθημερινά σχεδόν από την ρίζα. Σιχαίνομαι να έχω νύχια. Αν υπάρχει έστω κι ένα μικρό κομματάκι, το σκίζω με τα χέρια μου, γι' αυτό είναι έτσι.Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Απρ 2020, 02:02Απ ό,τι φαίνεται ζει το παιζακι. Και έχει μαλώσει και με τον νυχοκοπτη.Antares έγραψε: 14 Απρ 2020, 01:35 1988; Μνήμες. Τότε που η δουλειά στο ΙΚΑ δεν θεωρούνταν σπουδαία. Ελπίζω να ζει το παιδάκι.
Έτσι ξεκινήσαμε τότε για να μας θάψουν σήμερα οι Ικατζούδες και όλες οι ούδες.
Οι άντρες δεν πρέπει να έχουν γένεια. Επίσης γυφτιά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αν ειναι του Χελι μας η εκθεση, τοτε το δημοσιουπαλληλικη ειναι η αιτια, μην ξεχνας πως εγινε κσι αυτος ελευθερος επαγγελματιας οπως ο πατερας του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 02:47αυτός είναι ένας τίτλος που θα έβαζε μία φεμνίστρια για να καταγγείλει το φάντασμα της πατριαρχίαςpaul25 έγραψε: 14 Απρ 2020, 01:59 Γιατί υποτίμηση της "γυναικείας εργασίας" και όχι της "θέσης του δημοσίου υπαλλήλου";
οι ρόλοι θα μπορούσε να ήταν ανάποδοι άλλωστε (μπαμπάς ικατζής και μητέρα μηχανικός)
στη πραγματικότητα είναι αυτό που γράφεις, το παιδάκι καταλαβαίνει ότι η δουλειά στο ΙΚΑ δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο σε αντίθεση με αυτή του τοπογράφου που τη βρίσκει ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη
ο χέλλης ως γνωστός προβοκάτωρ προσπαθεί να ξεκινήσει διπλωματικό επεισόδιο![]()
χέλλη, δικιά σου είναι η έκθεση;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ωραία γράμματα έκανες 8 χρονών.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Mην το λες, υπάρχουν πολλά αγόρια με παρόμοιο ή και ακόμα "καλύτερο" γραφικό χαρακτήρα. Κι όπως υπάρχουν και κορίτσια που κάνουν κάτι ορνιθοσκαλίσματα που θα 'λεγες ότι τα έγραψε ο γιος του Μπάμπη του σουγιά. Σε πολύ μικρότερο ποσοστό απ' ότι συμβαίνει το πρώτο, αλλά υπάρχουν.GoBack έγραψε: 14 Απρ 2020, 03:29 Δικια του ειναι,κανενα νορμαλ αγορακι δεν εχει τετοιο γραφικο χαρακτηρα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- hellegennes
Η έκθεση είναι της αδερφής μου. Τον Μάιο του 1988 ήμουν 5,5 χρονών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όντως η δουλειά του τοπογράφου είναι πιο ενδιαφέρουσα απο την δουλειά στο ΙΚΑ. Καλά τα λέει το παιδί.
και ήθελα να γράψω οτι φαίνονται γυναικεία γράμματα.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:00 Η έκθεση είναι της αδερφής μου. Τον Μάιο του 1988 ήμουν 5,5 χρονών.
όχι απαραίτητα. αναλόγως το ποιος είναι ο ρόλος σου στο ΙΚΑ.gassim έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:08 Όντως η δουλειά του τοπογράφου είναι πιο ενδιαφέρουσα απο την δουλειά στο ΙΚΑ. Καλά τα λέει το παιδί.
Και τι έγινε τελικά η αδερφή σου;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η αδερφή σου υιοθέτησε πλήρως τον ρόλο της γυναίκας στον πατριαρχικό κόσμο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση