Αν το βγάλεις εξω που κοιτάει; πχ δεν του αποσπούν τη προσοχή διάφορα γυρω του;perseus έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:37 λοιπον χθες βραδυ ξεκινησε ηρεμα ,αργοτερα μετα τα μεσανυχτα ξυπνησε και κοιταζε παλι το ταβανι, το ειχα διπλα μου στο κρεββατι ,κατα τις τρεις συνεχιζε να κοιταει στο ταβανι ,πολυ κριπυ ,εβλεπα και κατι χορορ και με ανατιχιαζε ,ξαφνικα μου χωνει μια νυχια στην φαλακρα και παει κατω απο το κρεββατι και εμεινε εκει μεχρι το πρωι.
Λες να βλεπει τον πατερα μου?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γατος -επειγον
Re: Γατος -επειγον
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι γάτες πολλές φορές αντιδρούν σα να βλέπουν φαντάσματα αλλά αυτό το τέντωμα του κεφαλιού προς τα πάνω, είναι κάτι άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
οχι ιδιαιτερα ,θα γυρναει λες και ειναι σε κλουβι (μιλαμε για γατι που 22 ωρες κοιμοταν στα κανονικα του ) κανει κυκλους γυρω απο εμενα παει στα λουλουδια τρωει το χωμα ,γλυφει τα σιδερα και σχεδον ολη την ημεραNaida έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:07Αν το βγάλεις εξω που κοιτάει; πχ δεν του αποσπούν τη προσοχή διάφορα γυρω του;perseus έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:37 λοιπον χθες βραδυ ξεκινησε ηρεμα ,αργοτερα μετα τα μεσανυχτα ξυπνησε και κοιταζε παλι το ταβανι, το ειχα διπλα μου στο κρεββατι ,κατα τις τρεις συνεχιζε να κοιταει στο ταβανι ,πολυ κριπυ ,εβλεπα και κατι χορορ και με ανατιχιαζε ,ξαφνικα μου χωνει μια νυχια στην φαλακρα και παει κατω απο το κρεββατι και εμεινε εκει μεχρι το πρωι.
υποθετω θα βελτιωθει ευκολα με αντιβιωτικα. γιατι δεν τον πας σε καποιον γιατρο;
- perseus
αυριο
Μήπως δεν βλέπει καλά και προσπαθεί να ξεχωρίσει κάτι; ποιος ξέρει το καημένο. Ελπίζω να μπορέσεις να το πας γιατρό και να βοηθηθεί.perseus έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:57οχι ιδιαιτερα ,θα γυρναει λες και ειναι σε κλουβι (μιλαμε για γατι που 22 ωρες κοιμοταν στα κανονικα του ) κανει κυκλους γυρω απο εμενα παει στα λουλουδια τρωει το χωμα ,γλυφει τα σιδερα και σχεδον ολη την ημεραNaida έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:07Αν το βγάλεις εξω που κοιτάει; πχ δεν του αποσπούν τη προσοχή διάφορα γυρω του;perseus έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:37 λοιπον χθες βραδυ ξεκινησε ηρεμα ,αργοτερα μετα τα μεσανυχτα ξυπνησε και κοιταζε παλι το ταβανι, το ειχα διπλα μου στο κρεββατι ,κατα τις τρεις συνεχιζε να κοιταει στο ταβανι ,πολυ κριπυ ,εβλεπα και κατι χορορ και με ανατιχιαζε ,ξαφνικα μου χωνει μια νυχια στην φαλακρα και παει κατω απο το κρεββατι και εμεινε εκει μεχρι το πρωι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Περαστικά στον γατούλη. Είναι τυχερός που βρήκε άτομα να τον προσέξουν. Να μας πεις τα νέα από το γιατρό!
-
stergiosbik
Αν τον πας,ριξε μας και μια ενημερωση αν μπορεσεις.
Παραξενη συμπεριφορα και εχω μεγαλη περιεργεια τι θα σου πει ο κτηνιατρος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:10 Οι γάτες πολλές φορές αντιδρούν σα να βλέπουν φαντάσματα αλλά αυτό το τέντωμα του κεφαλιού προς τα πάνω, είναι κάτι άλλο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- perseus
σημερα το απογευμα βρηκα ραντεβου.
- perseus
εγκεφαλιτιδα η μηνιγγιτιδα λεει ,του εκανε κορτιζονη και αντιβιωση και θα δουμε αν ανταποκριθει.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν