Θα το κόψω στη μέση κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς και θα το ψήσω στο φούρνο. Απαραίτητο το αλατισμα 2 μέρες νωρίτερα.
Θα γίνει νόστιμο; Γιατί αυτό σκέφτομαι. Αν θα γίνει νόστιμο σαν της σούβλας.
Θέλει περιποίηση. Σκέπασμα τις πρώτες ώρες για να μην αρπάξει. Άδειασμα τα πολλά ζουμιά και μετά ξεσκεπασμα για να κάνει μια τραγανή κρούστα. Οι ώρες ψησίματος είναι περιπου όσες και τα κιλά.
κληματόβεργες από κάτω να είναι ψηλά ή πέτρες της θάλασσας τις μαύρες όχι τις άσπρες.
αν βάλεις άσπρες θα σκάσουν μέσα στον φούρνο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Βλήμα έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:55
Η απορία ίσως φανεί σε κάποιους πανηλίθια, αλλά θέλω να μάθω. Ποιον να ρωτήσω; Να γίνω ρεζίλι σε αυτούς που ξέρω και με ξέρουν; Ούτε καν! Εσάς εδώ θα ρωτήσω να εκμεταλλευτώ και την ανωνυμία.
Είστε έτοιμοι; Πάμε:
Αν χρησιμοποιώ μια οικιακή μηχανή του κιμά για ντομάτες, πιπερίτσες, ωμές αγκινάρες, αν γενικά το κρέας είναι το 1/10 των χρήσεών της, παίζει να πάθει τίποτα; Γενικά υπάρχουν υλικά που αν και δεν είναι πολύ σκληρά μπορεί να έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα;
Βρε μάτια μου, γιατί δεν τα κόβεις με τα χεράκια σου;
Κι εγώ χρησιμοποιώ μούλτι αλλά μόνον για να λιώσω ή να ψιλοκόψω αυτά που δεν μπορώ να κόψω με μαχαίρι.
Αν δεν το πιάσεις το λαχανικό και αν δεν χουφτώσεις τη ζύμη, δεν το ευχαριστιέσαι.
με βαρεθηκαν βγηκαν στο δρομο και περπατησαν ταχυτατα - ισα που προλαβα να τις φωτογραφησω στο βαθος του δρομου
οταν κανει καιρο κατεβαινουν απο τους λοφους στον κηπο και στους δρομους της γειτονιας - εθελοντης ακοπος μεζες με το κρυο - ψητος στη θρακα κ ενα ποτηρι καλο κοκκινελι