!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγγνώμη για το ξύλο, λάθος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
talaipwros

Re: Συγγνώμη για το ξύλο, λάθος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

stavmanr έγραψε: 13 Απρ 2020, 22:22
talaipwros έγραψε: 13 Απρ 2020, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2020, 19:36

Αναφέρομαι στους συνοδούς της μητέρας όταν πήγαν στο ΑΤ και στον εισαγγελέα.
Και στους αρμόδιους φορείς των ΕΕΕΚ, που έσπευσαν να καταθέσουν επωνύμως τον αποτροπιασμό τους.

Περισσότερα για το θέμα εδώ.

https://proini.news/epistoli-tis-esamea ... unomikous/
Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμέΑ Ήλις, Αγαθή Ρηγοπούλου, ο 22χρονος έχει υποστεί τεράστια ψυχολογική επιβάρυνση από το συμβάν, και καταδίκασε το γεγονός, παραθέτοντας το ιστορικό του συμβάντος.

«Ο Γ.Μ το βραδάκι της Πέμπτης 9 Απριλίου 2020 βγήκε μια μικρή βόλτα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού. Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και να περπατήσει λίγο ενώ η μητέρα του τον επέβλεπε. Ξαφνικά εμφανίστηκε ομάδα αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ Ηλείας τον είδαν να περπατά του φώναξαν Αστυνομία! Ακίνητος! Ο Γ.Μ, άτομο με νοητική υστέρηση, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί την διαταγή και φοβούμενος προσπάθησε να φύγει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον κυνηγούν στο κέντρο του χωριού και τον έπιασαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον έσυραν και του φέρθηκαν βίαια. (…) Μόλις η μητέρα άκουσε τις φωνές βγήκε έντρομη και φώναξε στους αστυνομικούς να αφήσουν το παιδί που τον έσερναν και τον χτυπούσαν

αφου τον επεβλεπε, απο που βγηκε;
Είσαι Ηρακλής Πουαρώ στη χειρότερη Ταλαίπωρε!

"Είχα ταΐσει το παιδί μου και αυτό βγήκε έξω να πάρει λίγο αέρα… να περπατήσει όπως κάνει κάθε μέρα να πετάξει στον κάδο τα σκουπίδια όπως κάνει κάθε μέρα. "

Είσαι ικανός να ρωτήσεις αν τελικά βγήκε από τον κάδο για να του κάνει έκπληξη...
οχι, λεω το προφανες, οτι δεν τον επεβλεπε αλλα ειχε αφησει τον δυστυχο μοναχο του.
Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να εισαι η σκια σε ενα παιδι με ειδικες αναγκες και νοητικη στερηση.
Αλλα εδω υπαρχει ανακριβεια που αφηνει σκια στην υπολοιπη ιστορια

τες πα, ετσι ή αλλιως ειναι θλιβερη ιστορια
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

talaipwros έγραψε: 13 Απρ 2020, 22:26

"Είχα ταΐσει το παιδί μου και αυτό βγήκε έξω να πάρει λίγο αέρα… να περπατήσει όπως κάνει κάθε μέρα να πετάξει στον κάδο τα σκουπίδια όπως κάνει κάθε μέρα. "

Είσαι ικανός να ρωτήσεις αν τελικά βγήκε από τον κάδο για να του κάνει έκπληξη...
οχι, λεω το προφανες, οτι δεν τον επεβλεπε αλλα ειχε αφησει τον δυστυχο μοναχο του.
Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να εισαι η σκια σε ενα παιδι με ειδικες αναγκες και νοητικη στερηση.
Αλλα εδω υπαρχει ανακριβεια που αφηνει σκια στην υπολοιπη ιστορια
Ποια σκιά βρε ταλαίπωρε; :lol:
Αν γίνονταν το περιστατικό επί Τσίπρα θα είχες γεμίσει το διαδίκτυο "ντροπή" και "αίσχος".

Σου γράφει η γυναίκα: "το παιδί συνήθιζε να πηγαίνει μέχρι τον κάδο να πετάξει τα σκουπίδια, ως βόλτα, ως άσκηση. Εγώ το επέβλεπα μέσα από το σπίτι ώστε αν χρειαστεί να πάω να βοηθήσω".

Και ρωτάς "από πού βγήκε"; :lol:
Πόσες πιθανές απαντήσεις έχει η ερώτησή σου άραγε; Από τα αποδυτήρια του γηπέδου; Από τη φωλιά του κούκου; Από τη θάλασσα;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ερμής έγραψε: 13 Απρ 2020, 22:14 Φασισμοναζιζμος θα έλεγα
Για σένα το είπα.

Ξέφυγες πάλι στο νήμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2020, 19:36

Αναφέρομαι στους συνοδούς της μητέρας όταν πήγαν στο ΑΤ και στον εισαγγελέα.
Και στους αρμόδιους φορείς των ΕΕΕΚ, που έσπευσαν να καταθέσουν επωνύμως τον αποτροπιασμό τους.

Περισσότερα για το θέμα εδώ.

https://proini.news/epistoli-tis-esamea ... unomikous/
Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμέΑ Ήλις, Αγαθή Ρηγοπούλου, ο 22χρονος έχει υποστεί τεράστια ψυχολογική επιβάρυνση από το συμβάν, και καταδίκασε το γεγονός, παραθέτοντας το ιστορικό του συμβάντος.

«Ο Γ.Μ το βραδάκι της Πέμπτης 9 Απριλίου 2020 βγήκε μια μικρή βόλτα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού. Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και να περπατήσει λίγο ενώ η μητέρα του τον επέβλεπε. Ξαφνικά εμφανίστηκε ομάδα αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ Ηλείας τον είδαν να περπατά του φώναξαν Αστυνομία! Ακίνητος! Ο Γ.Μ, άτομο με νοητική υστέρηση, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί την διαταγή και φοβούμενος προσπάθησε να φύγει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον κυνηγούν στο κέντρο του χωριού και τον έπιασαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον έσυραν και του φέρθηκαν βίαια. (…) Μόλις η μητέρα άκουσε τις φωνές βγήκε έντρομη και φώναξε στους αστυνομικούς να αφήσουν το παιδί που τον έσερναν και τον χτυπούσαν

Ρε μλκ δεν βγάζεις σπυράκια; δεν αναγουλιάζεις; Κάτι!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Χαοτικός έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:15
Για σένα το είπα.

Ξέφυγες πάλι στο νήμα.
Ναι το ξέρω είμαι γνωστός φασιστοναζουλος αλλωστε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ερμής έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:22
Για σένα το είπα.

Ξέφυγες πάλι στο νήμα.
Άστο νάζουλο και τέτοια. Μιλάω για τη γενικότερη έννοια του φασισμού όπως χρησιμοποιούμε. Όχι στα κόμματα και τα πολιτικά. Στην ψυχή και τη συνείδηση. Να τα φτιάξεις αυτά γιατί μεγαλώνεις και έχεις ευθύνες (γλυκές ευθύνες και ξέρεις τι. Αν και μαλακία και μόνο που το αγγίζω το θέμα έστω και διακριτικά προσπαθώντας και χωρίς να πάρουν χαμπάρι άλλοι). Δεν μπορείς να βγάζεις προς τα έξω αφορεσμούς και κατάρες. Να το δεις. Εγώ απλά στο θυμίζω. (Και να μου το θυμίζεις και συ, άμα βλέπεις λέω αντικοινωνικές μαλακίες).
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Χαοτικός έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:17

Ρε μλκ δεν βγάζεις σπυράκια; δεν αναγουλιάζεις; Κάτι!
Αυτό τουλάχιστον είχε πλάκα. Παραδέξου το!
Ρωτά ο ταλαίπωρος από πού βγήκε η μάνα η οποία επέβλεπε το παιδί της μέσα από το σπίτι. Βρίσκει μάλιστα και σκιά στο σενάριο...
Παραδέξου το,αν σου έμεινε ελάχιστο χιούμορ χαοτικού! :g030:
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Ταλαίπωρε είσαι σίγουρος ότι ήταν ΟΠΚΕ; Μπορεί να ήταν τίποτα τρολ που ντύθηκαν μπάτσοι και την πέφταν στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:20
Ερμής έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:22

Για σένα το είπα.

Ξέφυγες πάλι στο νήμα.
Άστο νάζουλο και τέτοια. Μιλάω για τη γενικότερη έννοια του φασισμού όπως χρησιμοποιούμε. Όχι στα κόμματα και τα πολιτικά. Στην ψυχή και τη συνείδηση. Να τα φτιάξεις αυτά γιατί μεγαλώνεις και έχεις ευθύνες (γλυκές ευθύνες και ξέρεις τι. Αν και μαλακία και μόνο που το αγγίζω το θέμα έστω και διακριτικά προσπαθώντας και χωρίς να πάρουν χαμπάρι άλλοι). Δεν μπορείς να βγάζεις προς τα έξω αφορεσμούς και κατάρες. Να το δεις. Εγώ απλά στο θυμίζω. (Και να μου το θυμίζεις και συ, άμα βλέπεις λέω αντικοινωνικές μαλακίες).
Δε καταράστηκα κανέναν. Απλά είπα πως δε μπορεί μια ομάδα, οποιουδήποτε χρώματος να ζει εις βάρος του συνόλου, στην προκειμένη πανεπιστήμιο - φοιτητές. Όλος ο καρκίνος μεταλλάχθηκε απο τη στιγμή που τα κόμματα ελέγχουν τα πανεπιστήμια μέσω των παρατάξεων
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Fluffy έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:48

Μήπως ξεχνάμε την περίπτωση που πλάκωσαν τον Κύπριο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη αν και περαστικός;
Περαστικός ε;
Γελάνε και οι ζαρτινιέρες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:41 Κάτι δεν μου κολλάει στην αφήγηση.
κι εμενα. παραειναι χοντραδα για να ειναι αληθινο. θα με ενδιεφερε να ακουσω και την πλευρα των αστυνομικων.

αν ειναι ακριβως ετσι, δεν το συζητω, κρεμαλα στους σκατομπατσους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ασέβαστος έγραψε: 14 Απρ 2020, 11:03
κι εμενα. παραειναι χοντραδα για να ειναι αληθινο. θα με ενδιεφερε να ακουσω και την πλευρα των αστυνομικων.

Δε ξέρω αν παραπάνω διάβασες ένα περιστατικό απο το κέντρο της Αθήνας τον καιρό που ζούσα εκεί.

Θεωρώ ακόμη και για τα χοιρινά πλήρως ακατανόητο οτι μια ομάδα της ΟΠΚΕ βούτηξε τυχαία κάποιον στο δρόμο και τον πλάκωσε στο ξύλο.
Εδω γίνονται ΕΔΕ για το κάθε μπαφιάρικο κατακάθι που τρώει ένα σκαμπιλάκι, θα άφηναν αυτό έτσι; Ειδικά τίποτα συλλογικότητες θα το είχαν κάνει ξεχειλωμένη σημαία απο παντού. Μήπως οι της ΟΠΚΕ βρήκαν κάτι πάνω του οπότε όταν πήγε η μάνα στο τμήμα, τα έμαθε και έκανε πίσω;
Λέω εγώ τώρα.
Αν συνέβη όπως τα λέει το κείμενο δε θέλουν κρέμασμα μόνο τα χοιρινά αλλά και η εισαγγελία.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 14 Απρ 2020, 11:10
Ασέβαστος έγραψε: 14 Απρ 2020, 11:03

Δε ξέρω αν παραπάνω διάβασες ένα περιστατικό απο το κέντρο της Αθήνας τον καιρό που ζούσα εκεί.

Θεωρώ ακόμη και για τα χοιρινά πλήρως ακατανόητο οτι μια ομάδα της ΟΠΚΕ βούτηξε τυχαία κάποιον στο δρόμο και τον πλάκωσε στο ξύλο.
Εδω γίνονται ΕΔΕ για το κάθε μπαφιάρικο κατακάθι που τρώει ένα σκαμπιλάκι, θα άφηναν αυτό έτσι; Ειδικά τίποτα συλλογικότητες θα το είχαν κάνει ξεχειλωμένη σημαία απο παντού. Μήπως οι της ΟΠΚΕ βρήκαν κάτι πάνω του οπότε όταν πήγε η μάνα στο τμήμα, τα έμαθε και έκανε πίσω;
Λέω εγώ τώρα.
Αν συνέβη όπως τα λέει το κείμενο δε θέλουν κρέμασμα μόνο τα χοιρινά αλλά και η εισαγγελία.
Οπότε, η όποια πιθανή ή απίθανη αμφιβολία είναι υπέρ του θύτη...
Πλακώνεις κάποιον στο ξύλο και δεν είσαι αναγκασμένος να πεις γιατί το έκανες. Εκείνος πρέπει να αποδείξει ότι δεν το άξιζε!

Ελλάς 2020.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

όχι φίλε μου και είσαι και δικηγόρος νομίζω. Αν το έκαναν άνευ εντάλματος(που θα δικαιολογούσε μόνο προσαγωγή) ή άνευ αποδείξεων(καταγράφονται στο τμήμα μαζί με τα πειστήρια) τότε περνάνε ΕΔΕ. Εδω βλέπουμε οτι ούτε ΕΔΕ πέρασαν, ούτε η εισαγγελία έκανε δεκτή την ένσταση, ούτε κανείς το έχει πιάσει το θέμα, οι συλλογικότητες σιωπούν, οι συγγενείς του φερόμενου ώς θύματος δε το τραβάνε απο τη στιγμή που πήγαν στο τμήμα και μετά. Σα πολλά δε μαζεύονται;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”