!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεραφείμ ως απλός πιστός: Δεν έχει απαγορευτεί η θεία κοινωνία, όποιος την προσβάλλει δημόσια διαπράττει κακούργημα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεραφείμ ως απλός πιστός: Δεν έχει απαγορευτεί η θεία κοινωνία, όποιος την προσβάλλει δημόσια διαπράττει κακούργημα
Έχουμε πολλούς λόγους να τα βάλουμε με την εκκλησία. άλλωστε αυτό που λες εσύ "περιμένουν στη γωνία" το έχουν δείξει οι δεξιοί και τελευταίο ήταν αυτό με τον Βαρουφάκη. Το ότι είναι άστοχοι και αποτυχημένοι βέβαια είναι άλλο θέμα (αναμενόμενο συνάμα).
Οι Χριστιανοί που λες είναι μία γενικότητα που δεν σημαίνει τίποτα. με την ίδια αυτή γενικότητα εγώ σου λέω ότι οι χριστιανοί ενοχλούν. Το έχουμε ζήσει πολλοί.
Κανείς από μας δεν ισχυρίστηκε ότι φταίει ο θεός. θα πρέπει να υπάρχει για να φταίει. Η εκκλησία ασφαλώς και φταίει. Μια ζωή ανακατεύεται στη δημόσια ζωή και στην πολιτική εν τέλει. Γιατί να πληρώνονται από το κράτος οι παπάδες μου λες; Είμαστε εκατομμύρια αυτοί που δεν πιστεύουμε και δεν γουστάρουμε. Να διαχωριστεί από το κράτος και να πληρώνετε εσείς αφού σας καλύπτει κάποια "ανάγκη".
Οι Χριστιανοί που λες είναι μία γενικότητα που δεν σημαίνει τίποτα. με την ίδια αυτή γενικότητα εγώ σου λέω ότι οι χριστιανοί ενοχλούν. Το έχουμε ζήσει πολλοί.
Κανείς από μας δεν ισχυρίστηκε ότι φταίει ο θεός. θα πρέπει να υπάρχει για να φταίει. Η εκκλησία ασφαλώς και φταίει. Μια ζωή ανακατεύεται στη δημόσια ζωή και στην πολιτική εν τέλει. Γιατί να πληρώνονται από το κράτος οι παπάδες μου λες; Είμαστε εκατομμύρια αυτοί που δεν πιστεύουμε και δεν γουστάρουμε. Να διαχωριστεί από το κράτος και να πληρώνετε εσείς αφού σας καλύπτει κάποια "ανάγκη".
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Σεραφείμ ως απλός πιστός: Δεν έχει απαγορευτεί η θεία κοινωνία, όποιος την προσβάλλει δημόσια διαπράττει κακούργημα
Παιδια εγώ δεν ειμαι φαν των δεσποτάδων και το λέω δημόσια αλλα ρε φιλε μηπως έχεις δικιο για την Θεια κοινωνία ο Σεραφειμ;
Το ξαναλέω ειμαι εναντιον να απαγορεύεις την πίστη του καθενός ειτε ειναι Χριστιανός, Μουσουλμάνος ειτε Βουδιστής!!!
Δεν ειναι θέμα δημόσιας υγείας που εντάξει δεν σου λέω ΟΛΕΣ οι λειτουργίες να ειναι ανοιχτές αλλα οχι και να απαγορευθεί και να κυνηγάνε οσους θελουν να κοινωνήσουν.
Δηλαδή έλεος κάπου!!!
Έχω άδικο ρε Χαοτικέ;
Το ξαναλέω ειμαι εναντιον να απαγορεύεις την πίστη του καθενός ειτε ειναι Χριστιανός, Μουσουλμάνος ειτε Βουδιστής!!!
Δεν ειναι θέμα δημόσιας υγείας που εντάξει δεν σου λέω ΟΛΕΣ οι λειτουργίες να ειναι ανοιχτές αλλα οχι και να απαγορευθεί και να κυνηγάνε οσους θελουν να κοινωνήσουν.
Δηλαδή έλεος κάπου!!!
Έχω άδικο ρε Χαοτικέ;
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Χαοτικός έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:03 Έχουμε πολλούς λόγους να τα βάλουμε με την εκκλησία. άλλωστε αυτό που λες εσύ "περιμένουν στη γωνία" το έχουν δείξει οι δεξιοί και τελευταίο ήταν αυτό με τον Βαρουφάκη. Το ότι είναι άστοχοι και αποτυχημένοι βέβαια είναι άλλο θέμα (αναμενόμενο συνάμα).
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Γιατι να γινει με πλαστικα κουταλακια μιας χρησης? Θα το δεχτεί η εκκλησια?Athos έγραψε: 13 Απρ 2020, 20:26 ποιό θα ήταν το πρόβλημα αν γινόταν με πλαστικά κουταλάκια μιάς χρήσης ;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ξέρεις κάτι; Λίγα κράτη έχουν πραγματικό διαχωρισμό. Εγώ έζησα σε 4 για πάνω από 2 χρόνια στο καθένα. Στην Ελλάδα δεν είναι, στη Γερμανία δεν είναι, αφού ελέγχει νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς. Και χειρίζεται πιο μακιαβελικά και σιωπηλά.Στην Ιταλία, χα, χα, μόνο στην Κίνα το είδα.Χαοτικός έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:03Έχουμε πολλούς λόγους να τα βάλουμε με την εκκλησία. άλλωστε αυτό που λες εσύ "περιμένουν στη γωνία" το έχουν δείξει οι δεξιοί και τελευταίο ήταν αυτό με τον Βαρουφάκη. Το ότι είναι άστοχοι και αποτυχημένοι βέβαια είναι άλλο θέμα (αναμενόμενο συνάμα).
Ordem e Progresso.
Στη Γερμανία τι εννοείς; Πως τα ελέγχει; Και στην Ιταλία που λες, πληρώνονται από το κράτος;Cavaliere έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:50Ξέρεις κάτι; Λίγα κράτη έχουν πραγματικό διαχωρισμό. Εγώ έζησα σε 4 για πάνω από 2 χρόνια στο καθένα. Στην Ελλάδα δεν είναι, στη Γερμανία δεν είναι, αφού ελέγχει νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς. Και χειρίζεται πιο μακιαβελικά και σιωπηλά.Στην Ιταλία, χα, χα, μόνο στην Κίνα το είδα.Χαοτικός έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:03Έχουμε πολλούς λόγους να τα βάλουμε με την εκκλησία. άλλωστε αυτό που λες εσύ "περιμένουν στη γωνία" το έχουν δείξει οι δεξιοί και τελευταίο ήταν αυτό με τον Βαρουφάκη. Το ότι είναι άστοχοι και αποτυχημένοι βέβαια είναι άλλο θέμα (αναμενόμενο συνάμα).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Σέλευκας έγραψε: 13 Απρ 2020, 18:03 Ο κορονοϊός δεν κολλάει στα λεωφορεία στα ταξί και στις τράπεζες αλλά κολλάει στο κολύμπι και στο ψάρεμα
έχουν βρει όλοι οι κομπλεξάρες αριστεροί αφορμή για να τα βάλλουν με την εκκλησία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Είναι ιδιοκτησίας της. Στο πρώτο βρεφοκομείο, σικ, του γιου μου, πετάξαν έξω τη διευθύντρια η υπεύθυνη Πάστορας που διαχειριζόταν το ίδρυμα, και βρήκε άλλον παιδικό σταθμό πάλι σε κτίριο εκκλησίας ευαγγελικών. Για την Ιταλία, δεν συζητώ, τράπεζες, ακίνητα, ανήκουν στην εκκλησία, σε σημαντικό ποσοστό. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Και μη μου πεις ότι έχουμε ελεύθερη αγορά, δεν έχουμε.Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 01:06
Στη Γερμανία τι εννοείς; Πως τα ελέγχει; Και στην Ιταλία που λες, πληρώνονται από το κράτος;
Ordem e Progresso.
βασικά πρέπει να ξεκινήσουμε αν το δέχεται ο ΚούληςGewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:43Γιατι να γινει με πλαστικα κουταλακια μιας χρησης? Θα το δεχτεί η εκκλησια?Athos έγραψε: 13 Απρ 2020, 20:26 ποιό θα ήταν το πρόβλημα αν γινόταν με πλαστικά κουταλάκια μιάς χρήσης ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Υδράργυρος
Η εκκλησία είνια η μεγαλύτερη πηγή ανορθολογισμού και κοινωνικής απειθαρχίας στην Ελλάδα. Αν στην Ελλάδα παρκάρουμε όπου νά ναι, χτίζουμε αυθαίρετα, δε μπορεί να εφαρμοστεί ένας αντικαπνιστικός, δεν εφαρμοζονται οι νόμοι, οφείλεται στο ιδεολόγημα του δήθεν διωκόμενου και αντιστεκόμενου που καλλιεργεί η ορθοδοξία
είσαι στα καλά σου ; αυτό είναι το βασικό αφήγημα της αριστεράς ..Υδράργυρος έγραψε: 14 Απρ 2020, 08:23 Αν στην Ελλάδα παρκάρουμε όπου νά ναι, χτίζουμε αυθαίρετα, δε μπορεί να εφαρμοστεί ένας αντικαπνιστικός, δεν εφαρμοζονται οι νόμοι, οφείλεται στο ιδεολόγημα του δήθεν διωκόμενου και αντιστεκόμενου που καλλιεργεί η ορθοδοξία
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Υδράργυρος
Διαπερνά οριζόντια όλο το ελληνικό έθνος. Θα το δεις σε διάφορες εκδοχές, έθνος ανάδελφο, χριστοδουλισμό που δήθεν νεοταξίτες μάχονται τη σεπτή ορθοδοξία, αριστερούς και δεξιούς συνωμοσιολόγους.Athos έγραψε: 14 Απρ 2020, 08:26είσαι στα καλά σου ; αυτό είναι το βασικό αφήγημα της αριστεράς ..Υδράργυρος έγραψε: 14 Απρ 2020, 08:23 Αν στην Ελλάδα παρκάρουμε όπου νά ναι, χτίζουμε αυθαίρετα, δε μπορεί να εφαρμοστεί ένας αντικαπνιστικός, δεν εφαρμοζονται οι νόμοι, οφείλεται στο ιδεολόγημα του δήθεν διωκόμενου και αντιστεκόμενου που καλλιεργεί η ορθοδοξία
Η εκκλησία σε κοινωνική απειθαρχία καλούσ εμε τις ταυτότητες, το ίδιο κάνει και τώρα. Η ίδια η εκκλησία είναι υπεράνω νόμων βέβαια
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο άλλαξαν την μετακίνησή τους στην κορωνο-κλινική, αποφεύγοντας με βύσμα αρχιμανδρίτη και μητροπολίτη.
Μιλάμε για βαθύ κατεστημένο. Μούργα και χριστιανική αγάπη.
Μιλάμε για βαθύ κατεστημένο. Μούργα και χριστιανική αγάπη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Athos έγραψε: 14 Απρ 2020, 08:18βασικά πρέπει να ξεκινήσουμε αν το δέχεται ο ΚούληςGewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:43Γιατι να γινει με πλαστικα κουταλακια μιας χρησης? Θα το δεχτεί η εκκλησια?Athos έγραψε: 13 Απρ 2020, 20:26 ποιό θα ήταν το πρόβλημα αν γινόταν με πλαστικά κουταλάκια μιάς χρήσης ;
Το σημαντικότερο είναι αν θα το δεχτεί ο Τσιοδρας.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ας κάνουν πείραμα με κρασί και ποτήρι που δεν είναι αγιασμένοGewponos90 έγραψε: 13 Απρ 2020, 18:56Όχι είναι ακόμα πιο απλό. Θα έχεις 2 δισκοπότηρα. Το ένα θα το διαβάσει ο πάτερ το άλλο όχι. Αν μετά τα δύο δισκοπότηρα έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα είχε νόημα. Έτσι γίνονται οι έρευνεςΣέλευκας έγραψε: 13 Απρ 2020, 18:49 Οπότε αν αποδειχτεί ότι δεν κολλάει με τη μετάληψη θα έχει δίκιο η εκκλησία ότι είναι αίμα Κυρίου;
Η μετά θα αρχίσουμε τα επιστημονικά απο την ανάποδη, ότι δηλαδή και ουίσκι να ήταν δεν θα κολλούσε κανεις, μπουρου μπουρου μπουρου![]()
Αλλά κάτι μου λέει ότι αν οι επιστήμονες πρότειναν ποτε τέτοιο πείραμα οι παπάδες θα αρνιοντουσαν γιατί <<τα θαύματα δεν γίνονται με παραγγελία>> και <<είναι βλασφημία να αμφισβητείς το μεγαλείο του Θεού με ανούσια πειράματα>>
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 18 Απαντήσεις