Αν πατησω σουμπμίτιον, μου λεει ουσιαστικα οτι η ταυτοποιηση απέτυχε και με επιστρέφει στη σελίδα πισω, γράφοντας πως δεν εγκρίθηκε η συναλλαγή. Και παίζει να 'χω πληρώσει εκατομμύρια φορες λογαριασμους ηλεκτρονικά στη ζωή μου, απο πιτσιρικι των γονιων μου, μπηφόρ ιτ γουόζ κουλ, και αυτο δεν μου το εβγαλε ποτέ.
Η τύπισσα εχει δικη της χρεωστική απ' την οποία ειναι σβησμένο ενα ψηφιο απ'τον τριψήφιο πίσω, και δεν μπορει να καταλάβει τι αριθμος ειναι (και οταν μου το εδωσε πρωτη φορα μου ειπε ουσιαστικά "παιξε ΚΙΝΟ, μαντεψε μονος σου τι μπορεί να ειναι μεταξύ 8 3 5 6 9") οπότε και αυτη τη φορά μου έδωσε τα στοιχεια της κάρτας του κατά 6 χρόνια νεότερου κάγκουρα ζμπρώχτη της(που προφανώς ουτε εκεινος ξέρει να την ξηγάει ηλεκτρονικώς τη φάση). Τα στοιχεία επιμένουν, και αυτή και αυτός, ότι είναι σωστά, αλλά δεν τους εχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη γενικως. Τους λεω να μου στειλουν φωτο την καρτα, και μου στελνουν κατι θολούρες που μισή ωρα καθαρίζω τα γυαλιά που δεν φοράω, για να βγάλω άκρη. Ουτε αυτο δεν ειναι ικανοι να κανουν σωστά.
Τεσπα, τους εδωσα τα λινκς των ηλ.πληρωμων που θελουν και τους ειπα να δοκιμασουν οι ίδιοι καποια στιγμη και να με παρουν τηλ αν βρουν θεμα. Στην αναγκη ας βαλουν το πιτμπουλ τους να κανει τις πληρωμες, περισσότερο IQ και απ τους δυο μαζί παίζει να εχει.