Ποια μωρέ; Η κατάθλιψη που λες ότι έχουμε στο άλλο νήμα; Δε μπορώ να κουνηθώ γιατί με έπιασε πόνος στην πλάτη λόγω του αφυγραντήρα. Κανονικά στο καζίνο θα ήμουν τώρα.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:09Α ρε γάταρε που έχεις φάει τόση παραμύθα που ούτε να κουνηθείς δε μπορείς.
Σου χει πέσει βαριά κι ασήκωτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Re: Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η παραμύθα γάταρε.Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:12Ποια μωρέ; Η κατάθλιψη που λες ότι έχουμε στο άλλο νήμα; Δε μπορώ να κουνηθώ γιατί με έπιασε πόνος στην πλάτη λόγω του αφυγραντήρα. Κανονικά στο καζίνο θα ήμουν τώρα.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:09Α ρε γάταρε που έχεις φάει τόση παραμύθα που ούτε να κουνηθείς δε μπορείς.
Ούτε στον ύπνο μου όμως.
Α και πού είσαι. Να σ' ενημερώσω κι εσένα, ο Άγις που λέει στο άλλο νήμα πως με γνωρίζει, να ξέρεις λέει ψέματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σημασία δεν έχει αν σε γνωρίζω - αλλά που το εγραψα αυτόGherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:19Η παραμύθα γάταρε.Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:12Ποια μωρέ; Η κατάθλιψη που λες ότι έχουμε στο άλλο νήμα; Δε μπορώ να κουνηθώ γιατί με έπιασε πόνος στην πλάτη λόγω του αφυγραντήρα. Κανονικά στο καζίνο θα ήμουν τώρα.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:09
Α ρε γάταρε που έχεις φάει τόση παραμύθα που ούτε να κουνηθείς δε μπορείς.
Ούτε στον ύπνο μου όμως.
Α και πού είσαι. Να σ' ενημερώσω κι εσένα, ο Άγις που λέει στο άλλο νήμα πως με γνωρίζει, να ξέρεις λέει ψέματα.![]()
* το γιατί χτυπιέσαι συνεχώς και τσιρίζεις οτι δεν σε γνωρίζω δεν με απασχολει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σημασία έχει να κατηγορήσεις τις γυναίκες και για το παπούτσι που σε χτυπάει στο κότσι.Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:24Σημασία δεν έχει αν σε γνωρίζω - αλλά που το εγραψα αυτόGherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:19Η παραμύθα γάταρε.Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:12
Ποια μωρέ; Η κατάθλιψη που λες ότι έχουμε στο άλλο νήμα; Δε μπορώ να κουνηθώ γιατί με έπιασε πόνος στην πλάτη λόγω του αφυγραντήρα. Κανονικά στο καζίνο θα ήμουν τώρα.
Ούτε στον ύπνο μου όμως.
Α και πού είσαι. Να σ' ενημερώσω κι εσένα, ο Άγις που λέει στο άλλο νήμα πως με γνωρίζει, να ξέρεις λέει ψέματα.![]()
![]()
Ούτε χτυπιέμαι, ούτε τσιρίζω, ούτε υστερική είμαι, ούτε κομπλεξική.
Από την άλλη εσύ που ακόμη και σ' αυτό το νήμα έπρεπε να ρίξεις χολή στις γυναίκες για ακόμη μία φορά, έχεις σοβαρό πρόβλημα.
viewtopic.php?p=417733#p417733
viewtopic.php?p=418193#p418193
Οταν βρεις τελικα που εγραψα οτι σε γνωρίζω - ξαναπέρνα και χωρίς αρχικές σάλτσες .Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:44Σημασία έχει να κατηγορήσεις τις γυναίκες και για το παπούτσι που σε χτυπάει στο κότσι.Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:24Σημασία δεν έχει αν σε γνωρίζω - αλλά που το εγραψα αυτόGherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:19
Η παραμύθα γάταρε.
Ούτε στον ύπνο μου όμως.
![]()
Ούτε χτυπιέμαι, ούτε τσιρίζω, ούτε υστερική είμαι, ούτε κομπλεξική.
Από την άλλη εσύ που ακόμη και σ' αυτό το νήμα έπρεπε να ρίξεις χολή στις γυναίκες για ακόμη μία φορά, έχεις σοβαρό πρόβλημα.
viewtopic.php?p=417733#p417733
viewtopic.php?p=418193#p418193
μην τσιρίζεις παγαινω για ξεκουραση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είπε ο άντρας ο πολλά βαρύς που έχει βρει την απάντηση σε όλα τα στραβά.Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:50 Οταν βρεις τελικα που εγραψα οτι σε γνωρίζω - ξαναπέρνα και χωρίς αρχικές σάλτσες .
μην τσιρίζεις παγαινω για ξεκουραση.
Γυναίκες!!
Έλα πάρε κόσμε! Χολή λέμε, όχι αστεία!
Την κερνάει απλόχερα ο Άγις. Το μοναδικό πράγμα που κέρασε ποτέ!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μη μου τον άγη τάραττε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
αμφιταλαντευομουν λιγο για το αν εισαι ξεφτιλας η οχι, αλλα μετα απο αυτο, μαλλον εισαι.Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:07Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ' όλα; Ήταν ωραίες. Δηλαδή σίγουρα έχουν συνηθίσει να βρίσκουν δουλάκια λόγω της εμφάνισής τους και σίγουρα πίστεψαν ότι κι εγώ είμαι ένα από αυτά τα δουλάκια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:00 χαλάρωσε δεν είσαι ξεφτίλας, η μαλακία είναι πως δεν βγήκε από το αυτοκίνητο η κυράτσα, να δείξει πως τουλάχιστον ενδιαφέρεται να δει πως γίνεται, σε περίπτωση που χρειαστεί να ξαναβάλει σε self service
αυτό θα μπορούσα να το εκλάβω ως υποτιμητικό σε φάση "νταξ, γιατί να αγχωθώ, αφού μου κάνει τη δουλειά το κορόιδο"
αλλά εσύ φέρθηκες σωστά από πλευρά σου
ευγενικος και σωστος θα ησουν αν τους εδειχνες πως γινεται, να το κανουν μονες τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν εχουν τετοιες φοβιες, να μη βγαινουν απο το σπιτι.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:43 Δεν ήταν ερημικά, δεν φοβήθηκαν μην τις περιμένει κανένας στη γωνία με το που θα κατέβαιναν απ' τ' αυτοκίνητο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να βγαίνουν γιατί να μη βγαίνουν;Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2019, 08:58αν εχουν τετοιες φοβιες, να μη βγαινουν απο το σπιτι.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:43 Δεν ήταν ερημικά, δεν φοβήθηκαν μην τις περιμένει κανένας στη γωνία με το που θα κατέβαιναν απ' τ' αυτοκίνητο.
Με το καλάσνικοφ ανά χείρας και το κατάνα του Χατόρι Χάνζο επ' ώμου. Να σου πω εγώ μετά!
ε, τοτε δεν θα εχουν φοβιες.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2019, 11:39Να βγαίνουν γιατί να μη βγαίνουν;Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2019, 08:58αν εχουν τετοιες φοβιες, να μη βγαινουν απο το σπιτι.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:43 Δεν ήταν ερημικά, δεν φοβήθηκαν μην τις περιμένει κανένας στη γωνία με το που θα κατέβαιναν απ' τ' αυτοκίνητο.
Με το καλάσνικοφ ανά χείρας και το κατάνα του Χατόρι Χάνζο επ' ώμου. Να σου πω εγώ μετά!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι φοβίες να έχουν; Αν είναι να το κάνουμε Φαρ Ουέστ, μια χαρά θα περάσουμε.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2019, 11:46ε, τοτε δεν θα εχουν φοβιες.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2019, 11:39Να βγαίνουν γιατί να μη βγαίνουν;
Με το καλάσνικοφ ανά χείρας και το κατάνα του Χατόρι Χάνζο επ' ώμου. Να σου πω εγώ μετά!![]()
περίμεναν να πάω και να τους βάλω βενζίνη γιατί νόμιζαν πως είμαι ο βενζινάς.
Φοβερό αυτό.
Για το ερώτημά σου, δεν είναι ξεφτίλα, θεώρησε πως βοηθησες άτομα που δεν μπορούσαν να κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά μόνες τους.
Σα να βοηθούσες ηλικιωμένο να περάσει το δρόμο πχ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 130 Απαντήσεις
- 4357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bipsco
-