Ελπίζω να τους εξαιρούν από τα μοντέλλα που βγάζουν, όπως κάνουν στους δείκτες με τις μετοχές που ξαφνικά παίζουν τρελλά.kameron έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:19Αυτό που γίνεται με τους Κινέζους έχει στραπατσάρει κάθε κανόνα στατιστικής.sharp έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:16 Καλά η Κίνα ακόμη στις 3.300 νεκρούς είναι; Αυτοί το ρίξαν και έχουν αντίδοτο, είναι προφανές ότι θέλουν να εξοντώσουν όλους τους υπόλοιπους.
Και στην προηγούμενη φάση και στην τρέχουσα. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
- hellegennes
Η κυριούλα εν τω μεταξύ συγκρίνει προβολές με θανάτους σε νοσοκομεία. Η προβολή των θανάτων από κορωνοϊό είναι πολλαπλάσια των καταγεγραμμένων θανάτων. Duh!ST48410 έγραψε: 12 Απρ 2020, 18:18Έβαλε ο Rebel ένα πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι σε κάποιο νήμα.sharp έγραψε: 12 Απρ 2020, 18:04 Εδώ συμφωνώ. Επίσης είναι θέμα συνήθειας. Αν τα αυτοκίνητα φτιαχνόντουσαν για πρώτη φορά χθες, κανείς δεν θα οδηγούσε μόλις ανακοινώνανε το ποσοστό των τροχαίων. Έτσι θα μάθουμε να ζούμε και με τον ιό, με μάσκα ή χωρίς. Το τί οικονομική ζημιά θα γίνει μέχρι τότε είναι ένα θέμα.
Να προσθέσω ότι στο οδήγημα έχεις τον έλεγχο σε μεγάλο βαθμό. Στον ιό ακόμη όχι.
https://www.facebook.com/verbstony/vide ... 460/?t=141
Η κυριούλα παραπονείται γιατί οι θάνατοι τότε (25 Μαρτίου) ήταν παγκοσμίως στις 21.000 και συγκρίνει με θανάτους από άλλα αίτια.
2 εβδομάδες και κάτι μετά, σήμερα δηλαδή, έχουμε ξεπεράσει τις 110.000 και ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι φτάσαμε στην κορυφή της καμπύλης. Και όλα αυτά ενώ εδώ και πάνω από ένα μήνα έχουν ληφθεί πρωτόγνωρα μέτρα σε πάρα πολλές χώρες.
Αυτό για μένα τα λέει όλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους ΕΕ-ΗΠΑ-ΗΒ ισχυρίζονται ότι όλοι οι άλλοι κρύβουν τους αρρώστους. Ούτε τα προσχήματα πια...
Καλά είδαμε και κάτι εγκεφαλικά να χρεώνονται κορωνοιος
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
talaipwros
ειναι και αυτος ερπετομορφος σαν τον Σορος, το λεει και το RT, ο David Icke και τα Νεα της Κιναςdna replication έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:16ο κόσμος ακόμα πιστεύει οτι ο Bill Gates ήταν ένας college dropout και nerd που ξεκίνησε μια εταιρεία..Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Απρ 2020, 22:24 Όποις διαδίδει συνωμοσίες για το σωτήριο εμβόλιο που δεν υπάρχει ακόμα για μένα είναι σκουπίδι, υπάνθρωπος, η κατώτερη μορφή ζωής στο σύμπαν. Οι μητροκτόνοι είναι καλύτεροι άνθρωποι απ' αυτόν τον προδότη του είδους.
https://twitter.com/theblogcat/status/1 ... 0949528576
- hellegennes
Δεν υπάρχουν 100.000 κρεβάτια ΜΕΘ στις ΗΠΑ. Τα κανονικά τους κρεβάτια είναι κατ' αναλογία τα λιγότερα από κάθε δυτική χώρα.talaipwros έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:15μονο 1350 κρεβατια εντατικης ολοκληρη η ρωσια;
και καποιοι γκρινιαζουν για τα 100.000 κρεβατια εντατικης των ΗΠΑ;
ε ρε καφενειο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
https://twitter.com/ASBreakingNews/stat ... 8591746050Chilloutbuddy έγραψε: 12 Απρ 2020, 17:21portland, ORΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Απρ 2020, 15:17H πόλη-σύμβολο του ρακομελισμού ποιά είναι; Καράκας, αβάνα, μπαρτσελόνα, πάτρα, πιόνγκγιάνγκ;Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:42
Δηλαδη εσυ μας λες οτι το να ξεσπανε επιδυμιες που να σκοτωνουνε 20.000 ανθρωπους σε ενα διμηνο στην πολη-συμβολο του καπιταλισμου ειναι οκ γιατι ειναι...καπιταλισμος
-
talaipwros
a merciLeporello έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:20Δεν λέει αυτό. Λέει ότι το νοσοκομείο του έχει συνολικά 1.350 κρεβάτια (όχι εντατικής).talaipwros έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:15μονο 1350 κρεβατια εντατικης ολοκληρη η ρωσια;
και καποιοι γκρινιαζουν για τα 100.000 κρεβατια εντατικης των ΗΠΑ;
ε ρε καφενειο
Αν πιστέψω το wolrdometer, σε ολόκληρη την Ρωσία, υπάρχουν μόλις 8 ασθενείς σε ΜΕΘ.
παρεπιμπτοντως, ξερεις ποσα κρεβατια εντατικης εχει η ρωσια; εριξα μια ματια και δεν βλεπω, δυστυχως η αγγλια τρεχει τωρα αν και παλι εχει διπλά σχεδον απο την Κινα.

- dna replication
αξιωματούχοι της Ν Κορέας δήλωσαν πως 91 περιπτώσεις που αρχικά θεωρήθηκε οτι ανάρρωσαν στη συνέχεια βρέθηκαν και πάλι θετικοί.
Ο ιός μάλλον ενεργοποιήθηκε ξανά και δεν ξαναμολύνθηκαν
https://www.zerohedge.com/health/who-in ... tive-again
"
Ο ιός μάλλον ενεργοποιήθηκε ξανά και δεν ξαναμολύνθηκαν
https://www.zerohedge.com/health/who-in ... tive-again
"
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 12 Απρ 2020, 21:55Η Κινα πρεπει να γαμηθει ασχημαBeijing tightens grip over coronavirus research, amid US-China row on virus origin
https://www.cnn.com/2020/04/12/asia/chi ... index.html
Μας το έχεις ξαναπεί. Κούρασες. Όταν τελειώσει κάντο. Μέχρι τότε μην μας ζαλίζεις τα αρχιδια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δεν έχω ιδέα.talaipwros έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:34a merci
παρεπιμπτοντως, ξερεις ποσα κρεβατια εντατικης εχει η ρωσια; εριξα μια ματια και δεν βλεπω, δυστυχως η αγγλια τρεχει τωρα αν και παλι εχει διπλά σχεδον απο την Κινα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απλά μας είχατε ζαλίσει τα αρχίδια τοσα χρόνια οι κινεζοφιλοι, και τώρα που αποδείχτηκε ότι εκτός από μαϊμουδίζοντες αντιγραφείς είναι και ανειλικρινεις λεχριτες που σκορπισαν τον θανατο στα πέρατα της οικουμενης, θα λουστείτε τον καταιονισμο από τις ροχαλες ...για αρχή.Gewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2020, 23:46under έγραψε: 12 Απρ 2020, 21:55Η Κινα πρεπει να γαμηθει ασχημαBeijing tightens grip over coronavirus research, amid US-China row on virus origin
https://www.cnn.com/2020/04/12/asia/chi ... index.html
Μας το έχεις ξαναπεί. Κούρασες. Όταν τελειώσει κάντο. Μέχρι τότε μην μας ζαλίζεις τα αρχιδια
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Ας επαναληφθεί άλλη μια φορά ότι αυτό το γραφικό του Statista δεν ευσταθεί γιατί οι ΗΠΑ ορίζουν τα κρεβάτια ΜΕΘ με βάση το προσωπικό, με αποτέλεσμα να βγάζουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό ΜΕΘ, που στην Ευρώπη θεωρούνται απλές κλίνες.
Αυτή είναι η αναλογία κλινών ανά κάτοικο:

Αυτή είναι η αναλογία κλινών ανά κάτοικο:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ψιλομούφα φαίνεται η πληροφορία για τα κρεββάτια ΜΕΘ στη Ρουσία.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-