!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπάνια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μπάνια.
Τι σχεδιάζετε να κάνετε με τα μπάνια του καλοκαιριού;
Ποιοι προορισμοί πιστεύετε ότι θα είναι χοτ αυτό το καλοκαίρι;
Τι μου προτείνετε;
Ποιοι προορισμοί πιστεύετε ότι θα είναι χοτ αυτό το καλοκαίρι;
Τι μου προτείνετε;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Μπάνια.
elefsina beach. water kills corona virus
and you
and you
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ιταλία και Ισπανία θα είναι φθηνά.
Too soon?
Too soon?
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Γενιά της Αμαρτίας
Εγώ σκοπεύω να κινηθώ στην ευρύτερη επαρχία της πόλης μου, από τον Μάιο. Θέλω να βρω παραλίες ολόκληρες για την πάρτη μου αλλά να έχει και ξαπλώστρες+φαΐ, γιατί αλλιώς είναι γύφτικα. Ελπίζω, επειδή είμαι της συνήθειας, να βρω ένα καλό στέκι και να αράζω άνετα.
Λιμεναρχείο: Η κολύμβηση δεν είναι σωματική άσκηση
ψάξου μπας κι επιτέλους σε αποκαταστήσει κανείς“Να γίνει σαφές ότι οι περιορισμοί δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν ανάγκη είτε σωματικής άσκησης είτε άλλων θεραπευτικών πρακτικών, όπως το κολύμπι ή άλλους τρόπους αποκατάστασης. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να συνοδεύει την άσκησή τους αυτή τόσο το απαραίτητο πιστοποιητικό όσο και η απαραίτητη γνωμοδότηση του γιατρού τους. Παιδιά με αυτισμό, συμπολίτες μας με σκλήρυνση κατά πλάκας, πολίτες σε φάσεις αποκατάστασης είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας, της φροντίδας μας αλλά και του σεβασμού μας”.
https://3vita.gr/chardalias-kolymvisi-48793
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Γενιά της Αμαρτίας
Ρε ανώμαλε τις ανωμαλίες τις δικές σου θα διαβάζουμε; Όξω πούστη.Tarkovsky έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:51 Λιμεναρχείο: Η κολύμβηση δεν είναι σωματική άσκηση
ψάξου μπας κι επιτέλους σε αποκαταστήσει κανείς“Να γίνει σαφές ότι οι περιορισμοί δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν ανάγκη είτε σωματικής άσκησης είτε άλλων θεραπευτικών πρακτικών, όπως το κολύμπι ή άλλους τρόπους αποκατάστασης. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να συνοδεύει την άσκησή τους αυτή τόσο το απαραίτητο πιστοποιητικό όσο και η απαραίτητη γνωμοδότηση του γιατρού τους. Παιδιά με αυτισμό, συμπολίτες μας με σκλήρυνση κατά πλάκας, πολίτες σε φάσεις αποκατάστασης είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας, της φροντίδας μας αλλά και του σεβασμού μας”.
https://3vita.gr/chardalias-kolymvisi-48793
-
the comet the course the tail
σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο, μετά από εργασίες στους αγρούς. πούντιασα.
the comet the course the tail έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:58 σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο, μετά από εργασίες στους αγρούς. πούντιασα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Veni Vidi Vici
Φέτος θα είναι hot, η Αιδηψός , το Λουτράκι, τα Καμμένα Βούρλα, η Αμφιλοχία κλπ.
Εφόσον όλοι στα χωριά τους θα πάνε
Εφόσον όλοι στα χωριά τους θα πάνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 12 Απρ 2020, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Άμα υπολογίζετε να βγείτε στις παραλίες πρέπει να φτιάξετε σώμα, κόψτε το φαΐ και αρχίστε τη γυμναστική.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Κρήτη, θα είναι υπέροχη με τον ντόπιο πληθυσμό μόνο
Οπουδήποτε, αρκεί τα δωμάτια να έχουν τιμές για Έλληνες μετά από 10 χρόνια κρίσης.
- Γενιά της Αμαρτίας
Προετοιμάζεσαι φτιάχνεις σώμα;
Μαγιό θα φορέσεις το περσινό ή παρήγγειλες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 305 Απαντήσεις